Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
Na csak azért kérdezem, mert hoztak egy gépet javítani azzal, hogy nem indul...
Mondom, hát így (ATX 12V nélkül) persze, hogy nem indul... (nincs is a tápon ilyen csatlakozó!) - de a csóka állította, hogy így ment neki idáig!
A tápot átkondiztam, majd rádugtam... és most tényleg megy! Eddig nem tapasztaltam hibát!
Viszont nem értem, hogy működhet így.... -
czanga
őstag
Na megnéztem hogy nem e rosszul raktam e fel. A cpu hűtőőt szerintem nem, egyedül a chipsett hűtője érdekes, mert mozgatható, ez egy kis ventis hűtő a mi két rugós stiftel rögzül az alaplapra.
Közben szétkaptam a tápot is, mennek a képek a tápos totyikba, ők többet értenek a tápokhoz mérföldekkel, mint én. -
szakalistvan
senior tag
Még nem próbáltam,most hívtak hogy ez a gondja,nekem csak az a kérdésem előfordulhat e ilyen,procicsere után bios reset is volt,ugy indult el,elképzelhető e hogy a az usb portok egyszerüen nem indulnak,illetve hogy ez alaplap vagy oprendszer gond.Nincs másik alaplapom per pillanat.Ha cd-t sem olvas,akkor nem tudok ujratelepíteni se...
-
Atti1112
aktív tag
Na ez az.Gondolod... De hogyan lehetne erről 100% ig megbizonyosodni ? Mert eddig ,akikkel beszéltem, csak az alaplapit tudták biztosra letiltani.Ha beleteszel egy vga-t akkor onnantól nincs visszaút.Az alaplapit le tudod akkor is tiltani, de a PCI-E-t nem.Szerintük.... Ötlet ?
-
Gordiann
őstag
Úgy néz ki, hogy mégis jól raktam bele. Nagyon nem értem
Beleraktam, háromszög a háromszögnél. Oké. lehajtottam a fém kart. Rá a hűtő...stb.
Minden látszólag jó volt. Kész a gép, de bekapcsnál nem látok semmit a képernyőn. Gondoltam szétszedem, és újra összerakom.
Felhajtom a fém kis kart, a proci meg akárhogy húzom, feszítem, nem jön ki.Ilyennel még nem találkoztam. AM2+-os a lap (de ugye AM3 ready rá van írva). A proci AM3-as. Tehát ez se lehet probléma.
Holnap beviszem az IPON szervízbe, ahonnan van. Talán tudni fogják.
A legjobb az egészben, hogy nem az enyém, csak szerelem a gépet, így most jól rám van esve a dolog.
Valakinek van ötlete, hogy mit csinálhattam rosszul?
-
peti_s
addikt
-
-
razor03
aktív tag
Több beállítást ad. Most is Formula BIOS-om van, úgy vettem, hogy ezzel használta előtte a tulaj, mert ezeknél a lapoknál megoldható, hogy P5E BIOS helyett RF-el használd, csak azt nem tudom hogy a frissebb RF BIOS-okra is igaz-e. A linkelt fórum szerint igen, csak nem túl meggyőző.
-
-
Másik xp cd már volt, azzal nem oldódik meg.
Miből gondoljátok, hogy táp? Tép miatt hogy fagyhat ki?
mod: Nos eddig egy sima PCI-os 2mbos VGA volt, nem bírt 640x480as felbontásnál jobbat, ki is fagyott amikor felhúztam 800x600ra így ma vettem egy 32mbos Mx400ast. Szóval VGA nem lehet. Amikor egyszer bejött az xp, ez már ment szépen 1024x768ban úgyhogy ez csak jó -
tigipuf
senior tag
akkor passz,mert ez 1 fujitsu scaleo gyári gépben volt ,és valamilyen 2 magossal hirdették anno,a pentiumD zavar be nálam ,mert volt 478-as pentium D-s procim,de az ugye az fizikailag nem volt 2 magos.Megvan : talán ilyen volt benne
entium D 820 2,8GHz/2Mb/800,az lehetséges
-
dannyl
addikt
Igen, azon vagyok, hogy felpakolok mindent, ami kellhet. Csak még windows telepítés előtt is ezt csinálta és akkor még nem tudtam, hogy a RAM miatt... De most települ a win7, aztán meglátjuk megy-e úgy, hogy feltelepítek ezt-azt. Köszi a segítséget, még jelentkezem
.
Ja, és ha CMOS reset után indítom a gépet, akkor megy, beállítok minden egyebet, akkor is megy, viszont, ha a ramot teszem 1600ra, akkor kékhalál.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest