- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Home server / házi szerver építése
- LG LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Riasztó topik
Aktív témák
-
degu
senior tag
Adott egy MSI K8T Neo alaplap.Biosfrissites utan elindulnak a ventik,de semmi nem tortenik!
Nem is csipog! Tehat hibakodot sem ad. Ez mit jelenthet? Az alaplap teljesen kakukk?
Es ha igen,de forognak a ventik,/a vidikarie is/ akkor mi mehetett gallyra? -
degu
senior tag
válasz
kertsa #34160 üzenetére
Figyu!
Nem tudom,hogy eleg ertheto voltam -e! Azt,hogy kiveszed a gepbol,azt ugy ertettem,hogy kiteszed az az asztalra /ami fa,es nem fem/es ott probalod elinditani!
En ilyenkor a tapot is ki szoktam szerelni a hazbol,hogy meg veletlenul se testeljen le valami./Az alaplap rogzito csavarok,es a fem tavtartok szoktak erdekes dolgokat produkalni/ -
degu
senior tag
válasz
kertsa #34134 üzenetére
Nekem ezt akkor csinalta,amikor valahol zarlat volt a gepben.
Vedd ki az alaplapot,es csak a procit tedd bele.Ha elindul,akkor az alaplap valahol letestel a hazba.Ha igy sem indul,akkor hibas az alaplap.Ha elindulnak a ventik,es sippant,akkor mehet bele a memo,HDD,vidikari.
Ha valamelyiknel megint leall,akkor az csinal valahogy zarlatot,amikor berakod.
De elobb nezd meg,hogy nincsenek -e pupos kondik az alaplapon! -
degu
senior tag
-
degu
senior tag
Abit KN9 Ultra lapban megy valamilyen Phenom proci?
Vagy a 3 magos a maximum? /Vagy az sem?/ -
degu
senior tag
válasz
#65675776 #33984 üzenetére
Nem vitatom,hogy gyenge lehet a kerdeses tap konstrukcioja,de nem keverem a kettot!
Tapasztalatom szerint ha gyenge a tap,akkor nem melegedik,hanem rogton elszall,de legtobbszor el sem indul a gep.A melegedes arra is utalhat,hogy nem megfelelo valamelyik kritikus alkatresz hutese a tapban.Hogy ez a tulterhelestol,vagy az elszennyezodott hutofelulettol van,azt eldonti a tisztitas,mert ez penzbe-ugye- nem kerul!
Persze akinek nem gond egy combos tap beszerzese tustent,annak valoban kar piszmogni. -
degu
senior tag
válasz
Core2duo6600 #33902 üzenetére
Koszi!
Tehat vegul is az IEEE-1394 az egy csatolo/csatlakozo forma.
/Daa-raa irta,hogy semmi koze a halozathoz,de attol meg nem tudtam meg,hogy mire valo!/ -
degu
senior tag
válasz
sgergi #33895 üzenetére
Nem keverem a FireWiret,a LAN csatival,mert nem csak kabeles netet akarok,hanem egy routeres megosztast.-Na ez nem vilagos! Hogy kell -e a netmegosztashoz egy FireWire csatolo? Vagy ha van router,akkor nem kell FireWire csatolo?
Vagy a FireWire egy helyi /pl.lakason beluli/ kabeles halozat-kialakitashoz kell?
A cpu-support listat szoktak frissiteni?Tehat,amikor kijon egy uj bios,ami tartalmaz egy uj proci supportot,akkor atjavitjak az eredeti,gyari supportot MINDENHOL a neten? -
degu
senior tag
Adott egy ASUS M2V via-csippes alaplap.A speckoban max 2Gb-os memokat is ir,de az ajanlott memok kozott nem szerepel egy 2 Gb-os sem?!
Ez azt jelenti,hogy kezeli ugyan a 2Gb-os memokat,de NE tegyunk bele?!
A masik,hogy nincs rajta integralt FireWire.Ez mit jelent? Nem lehet helyi halozatot/net-
megosztast csinalni vele?
Es vegul kezeli -e a Phenomokat-biosfrissites utan? -
degu
senior tag
Beizzitottam egy regebbi /Asrock K7S41GX/ alaplapot,bedugtam egy 2Gb-os,USB-s Pen-drivet,es erre merevre lefagyott a winXP/SP2!
De nem is ez volt a meglepo,hanem az,hogy ujrainditas utan bedugtam egy 128Mb-ost,es azzal kifogastalanul uzemelt?!
Mi a fene lehet ez? Az USB-csatira dughato eszkoz kapacitasa korlatozva van?
Ezt nem tudom elkepzelni...
Vagy a regi alaplap a regi Pen-drivet tudja kezelni,az ujjat meg nem?
Mekkora lehet ezek szerint,amit max.hasznalhatok ezen az alaplapon? -
-
degu
senior tag
Jut eszembe!
Nem lehet ez a gond,mert az INVITEL belepteto rendszere nem automatikus!
Tehat amig meg nem adom a felhasznalonevet,es a jelszot,addig NINCS belepes,nincs netkapcsolat! -
degu
senior tag
válasz
sgergi #15994 üzenetére
Megnyugtattal,hogy nem a vassal van a gond!
Na de akkor hogy is van ez?
A bena Szigetnetnel,ahol allando volt az uzemzavar,meg a belassulas a szerver-tulterheltseg miatt,ott nem volt ilyen problema,most,hogy atnyergeltem az INVITEL vilagcegre,most viszont varakozni kell az IP-cimre?
Talan pont ezert? Mert az INVITEL-nel olyan sok *belepo* van egyszerre,hogy varni kell a soromra?Vagy az XP benazik valamiert? -
degu
senior tag
Szolgaltatot valtottam,es gepet csereltem-sajnos egyszerre! /Szigetnetrol Invitelre ill. Intelrol AMD-re/
Azota a gepem bekapcsolas utan,es az XP betoltodese utan az elet,es a kozmosz nagy kerdesein gondolkodhat,mert bebootolas utan kb. 2 percig SEMMIT nem tudok kezdeni vele!
Nem reagal semmire,csak az egerkurzort tudom mozgatni!
Nem nyit meg semmit,nem hozza be az Invitel-kapcsolatot,meg a startmenut sem lehet megnyitni! A vinyo orulten dolgozik valamin...
Kaptam tippet,hogy a hatterbe fut/toltodik be tul sok program,na de azixpe egy multitask oprencer !
Nem illene reagalni a gepnek,meg akkor is,ha tolt be progikat?
Es egyaltalan...mi a fenet kezdjek vele?Mit csinalhat 2 percig?
/Ha kivarom ezt a ket percet,akkor mar megy flottul a gep,semmi hiba!/ -
degu
senior tag
válasz
Klemens #14683 üzenetére
Szia!
A sok tanult baratom mellett/szerenytelenseg nelkul!/ hadd adjak egy tanacsot...
/mivel kertel/
Nem vok egy infomagus,de sok penct kidobtam,es sokat kinlodtam,szivtam,mire megtanultam,hogy gagyi alaplapot nem szabad venni!
Az alaplap a gep lelke!
Ha az gagyi,akkor tehetsz bele akar milyen utos procit,memot,vidikarit...csak egy sz*r,bizonytalan mukodesu geped lesz!
Persze az,hogy egy meregdraga,extra ASUS lapot veszel,nem biztositja a sikert!
A dolog ott dol el,hogy melyik dzsunkaba gyartottak a jangcsen a kinaiak!
Mert BARMIT veszel nalunk..az biztos,hogy medinkinja!
Ez persze nem baj,mert a kinaiak igen klassz,es utos cuccokat gyartanak!/Es egyre jobbak!/
De sajnos a jangcse...szeles...es hosszu!
Van ott is egy-ket szelhamos,gagyi ceg,aki kioregedett gesakat alkalmaz alaplapgyartasra!
Ha ilyen laphoz hozza tudsz jutni...akkor megszivtad!
Az,hogy *bulk* csupan egy egyszerusitett,pore kivitelt jelent!
Nem kapsz semmit a lapon kivul! Feltetelezik,hogy van mindened!/ hatlap,kabel,hutto,tapasztalat/
A lenyege a tanacsomnak vegul is az.hogy occso,gagyi lapot,es meregdraga,trendi lapot sem erdemes venni!
Bizzal magadba,es...tartsd szarazon a puskaporodat! -
degu
senior tag
Ugye behalt az ABIT,es a honlapjuk gyk. megszunt!
Keresek manualt,drivert egy KN9 ultra laphoz,de mindenfele sz*r, gagyi oldalakra iranyit a Kugli.Max a legujabb lapokrol van valami...A regi linkek behaltak!
Tud Valaki egy mukodo linket mutatni a letolteshez?
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Gamer PC félkonfig : Asus UEFi HDMi-s alaplap/Core i7 k-s proci/hűtés !
- Eladó PC félkonfig : Gigabyte UEFi alaplap + intel Core i5 processzor + hűtés !
- Eladó Gamer félkonfig : ASRock Gaming Fatal1ty alaplap/16GB DDR4 RGB/i7 6700/hűtés !
- ASUS Z97-AR + 4790K + 32GB félkonfig
- Corsair Vengeance 2x4GB DDR4 3000mhz
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest