Hirdetés
Aktív témák
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
juliabrilke #10045 üzenetére
nah mind a 2 teszt lefutott nem volt gond viszont lehet h én voltam a "ludas" mivel az alaplaphoz kapott driver cd-ről lett feltelepítve az egész és le töltöttem az elméletileg létező legfrissebb drivereket azóta (lekopogom) nem volt gond.....majd még kiderül mivel mint írtam filmezés vagy netezés közbe jött a kékhalál ezért most egy filmet indítottam el meg közbe fenn vok a neten is aztán majd este kiderül h újra indult-e (közbe nem leszek gép előtt mert dolgom van, csak úgy menni fog a gép)
...majd írok ha meg van az "eredmény" ja és thx a helpet
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen NAS-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-F GAMING WIFI II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte MJ11-EC1 AMD EPYC 3151 4c8t, 4xDDR4, 8xSATA, NvME, Mini-ITX, 2xGbE LAN, szervermenedzsment
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Iphone 15 Pro 128GB 12 Hónap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest