Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Megrendeltem a Sandisk Endurance fehér kártyát (bár rázom a lábam a sandisk kártyák és pendriveok miatt, mert nem tetszik a hozzáállásuk).
Utána ránéztem a 4pda oldalára a A500s kamerának. És mit látok?
Sandisk Ultra (U1), Sandisk High Endurance (U3) nem ajánlott, a hozzászólásokból pedig még a Kingston Endurance sem.A fehér sandisk van akinek már 3 nap után belassult, nem fogadta el a kamera, formázás után sem. Van akinek 1 hónap után lett vége. Más meg írta, hogy beszaggat a videó, vagy ugrál, kimaradnak darabok belőle. Megnéztem a feltöltött videókat, és tényleg durva. Pedig elvileg U3 kártyák (az U1-eket abszolút nem bírja, nekem sem ette meg egyiket se az otthoniakból).
Ha valakinek van ott regisztrációja, akkor itt a hozzászólás a videókkal: [link]
Ja, és sima A500 és A800/A800s-hez se jó.
Valakinek volt már hasonló gondja a fehér kártyákkal?Erősen gondolkozom, hogy ha megjön a héten akkor felbontás nélkül küldöm is vissza.
Eredetileg 128-as Samsung EvoPlus U3-at akartam volna. A 70mai is olyant csomagol a kamera mellé, ha kártyával együtt kéred. Nekem is olyan jött még a 70mai pro-hoz az indiegogo kampányból, egy hologramos 70mai matricás samsung evo volt a dobozban.
Csak nem nagyon találtam a szlovákoknál samsungot. Esetleg valaki tudna egy linket ilyen kártyára csak nem 11000-ért? [link]Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest