Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Upo

addikt

Megrendeltem a Sandisk Endurance fehér kártyát (bár rázom a lábam a sandisk kártyák és pendriveok miatt, mert nem tetszik a hozzáállásuk).
    Utána ránéztem a 4pda oldalára a A500s kamerának. És mit látok?
    Sandisk Ultra (U1), Sandisk High Endurance (U3) nem ajánlott, a hozzászólásokból pedig még a Kingston Endurance sem.

A fehér sandisk van akinek már 3 nap után belassult, nem fogadta el a kamera, formázás után sem. Van akinek 1 hónap után lett vége. Más meg írta, hogy beszaggat a videó, vagy ugrál, kimaradnak darabok belőle. Megnéztem a feltöltött videókat, és tényleg durva. Pedig elvileg U3 kártyák (az U1-eket abszolút nem bírja, nekem sem ette meg egyiket se az otthoniakból).

Ha valakinek van ott regisztrációja, akkor itt a hozzászólás a videókkal: [link]

Ja, és sima A500 és A800/A800s-hez se jó.
    Valakinek volt már hasonló gondja a fehér kártyákkal?

Erősen gondolkozom, hogy ha megjön a héten akkor felbontás nélkül küldöm is vissza.
    Eredetileg 128-as Samsung EvoPlus U3-at akartam volna. A 70mai is olyant csomagol a kamera mellé, ha kártyával együtt kéred. Nekem is olyan jött még a 70mai pro-hoz az indiegogo kampányból, egy hologramos 70mai matricás samsung evo volt a dobozban.
    Csak nem nagyon találtam a szlovákoknál samsungot. Esetleg valaki tudna egy linket ilyen kártyára csak nem 11000-ért? [link]

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák