Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Nem vagyok nagy májer, de megeszem a kalapom ha kihallod a különbséget akár a szuziban, akár más hasonló járműben amiben hasonlóan méltatlan módon lehet elhelyezni a hangszórót. K.. mindegynek tartom, a mélyekkel nem kell foglalkoznia mert úgyis vágod róla(?), amúgy meg szerintem csúcs fej sem kell hogy kihajtsa. Szóljatok ha tévedek, de a bolt át akart baxxni kissé, látván a hajlandóságot benned az erölködőre.
Kis/normál/nagy hangerőn szoktad/tervezed amúgy hallgatni? Jelenleg bent vannak-e a szórók, és hogy szól?
Hogyan rögzíted, sikerült valamit kifundálni rá? Vagy itt van fém mögötte/ a közelben? Én anno hamar feladtam...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rövid videón a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Bomba ár! Dell 17-7779 2in1 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 17,3" Touch I Nvidia I HDMI I Cam I W11 I Gar
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest