Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mathiask
senior tag
"Nem vagyok képes felfogni, miért kellene bizonyítani? Bíróságon vagyunk?"
Nem "kell". Legalábbis addig, míg egyértelmű, hogy szubjektívitásról van szó. "Szerintem ez ilyen..., Én úgy hallom, hogy..., Azt gondolom, hogy..., Az én környezetemben ezt tapasztalom, hogy...". De amikor átmegy a kommunikáció abba, hogy "Ez márpedig ilyen..., Ez a cucc ezt csinálja..., Ne mond, hogy olyan, mert én hallom, tehát tévedsz..., Ha nem azt hallod, amit én akkor szar a füled, rendszered, mert az úgy van ahogy én hallom...", akkor azért jobb lenne objektív alátámasztás is. Hiszen ha objektív kijelentéset teszünk és ehhez akár vitába bonyolódva ragaszkodunk mint, hogy pl az a digi kábel fizikailag változtat a hangon, tehát mindenki számára megváltozik, mert ez a fizikai valóság, akkor erre azért nem ártana objektív alátámasztás.
De szerintem ilyen úgy se lesz, ezért én azt tartom célszerűnek, hogy a szubjektív fülünkkel érzékelt tapasztalatokat ne globális objektív "igazságként" értelmezzük. Magunkban sem. Tehát az, hogy én így hallom, csak egy lokális kis igazság, csak saját magamnak. Nekem ez a realitás, de másnak nem biztos és a világ se biztos, hogy így működik. És ha ez tudatosul, akkor más tapasztalását is könnyebb elfogadni, akkor is, ha nem egyezik a sajátunkkal. Neki az a realitás, nekem ez, a világ meg úgy működik, ahogy, lehet egyikünknek sincs igaza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest