- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
Új hozzászólás Aktív témák
-
butcher eu
senior tag
hali
tudom hogy nagyon OFF a dolog, de nem tudtok véletlen nekem egy olyan linket adni, ahol meg tudom nézni a szabadedzést?
mert ahol szoktam, az már megszűnt[ Szerkesztve ]
-
Lacpac
őstag
Üdv!
Esetleg ha volna valakinek tippje (aki használ ATT-t), hogy az 1.5.××××-ből hova tünt a Megjelenítés menüpont, vagy hogy lehet elővarázsolni, az legyenszives ossza meg velem.
Nagyon nem szeretnék lemondani erről a remek kis progiról, márpedig ha az újjabbakban nincs benne valamiért, akkor mennie kell a jövőben. -
-
butcher eu
senior tag
30 napos verzióra vettem meg a kulcsot.
Azt olvastam én is hogy ez a hida a tört rendszereknél lép fel. Néztem hogy mi a hidaüzi ilyenkor, de nekem nem az jött be, úgy nézett ki a dolog, mint amikor az alacsony procifesz miatt kifagy, és listázza a memóriát csak pirosan. -
A 8600GE-t bármelyik 3850 megeszi reggelire, viszont egy gond van, hogy a procid miatt szinte tök mindegy melyiket teszed bele, nagy különbség nem lenne. Magyarul: nagyon gyenge a proci, játékoknál az lesz a szűk keresztmetszet a gépedben.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz butcher eu #35470 üzenetére
Eredeti Vistad van? Azt írják, hogy piroshalál csak a Vista egyes beta verzióiban volt, ill. a kereskedelmi verzióban csak bootnál jöhet elő.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
NEISSE
tag
Sapphire 3870 Lite ddr4-m volt párnapja és vigyázzatok hűtéssel mert 3% és 4% közötti ventivezérlés nekem fülre legalább 20% a különbség tehát elég érdekesre sikeredett.Kiprobáltam hogy leállítottam a ventit(nyitott házban) és hagytam 30percen kersztül közben néztem a hőfokot a kártya alapjáraton ketyeget és 20perc után már 95fok körül ízzot.3% ventiforgásnál pedig 50fok de ekkor már elég zajos.Szerintem célszerű majd mindenfélekép kicserélni a hűtést aki ilyen kártyát szeretne.Alapból a venti 40%-on pörög kicsit olyan hangja mint régen 32X cd olvasóknak mikor pörögtek.
[ Szerkesztve ]
-
butcher eu
senior tag
A Lite a "cukormentes" nem dobálják tele a dobozt fölös "cukrokkal" cuccokkal
-
twine
veterán
Neeeemmmmm! A lite a kevésbé software-ezett verziót jelöli...nem kapsz hozzá játékot meg ilyesmi! vagy legalábbis nem annyit,,maga a vas ugyanaz a Lite és nem lite dobozokban is! Az ultimate szó jelenti a passziv hűtést a Sapphire-éknál!
tehát pár példa:
3850 gddr3 full: Aktiv hűtés játék hegyek,,,
3850 gddr3 Lite: Aktiv hűtés No játék....
3850 gddr3 ultimate lite: Passziv hűtés No játék...
3850 gddr3 Full: passziv hűtés játékokkal!
nem tudom létezik e mindegyik verzió...pusztán csak a példa kedvéért irtam őket![ Szerkesztve ]
-
kanYe
tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek!!!
Akkor a Lite szó az aktív hűtésű kártyákat jelölné...
...de az Ultimate után is oda van írva, hogy Lite.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Igen, a Ultimate passzív, azt csak jól szellőző házba ajánlom. A 8600 teljesítményben nem nagyon vetekedhet a 3850-nel, így azokat zárd is ki. Ha nV oldalon akarsz kutakodni, akkor inkább 9600 GT.
A felsoroltak közül így ez jön ki győztesként:
Sapphire PCIE HD 3850 512MB DDR3 Lite -
TBG
senior tag
Elvileg a Lite annyiban más, hogy nem adnak hozzá játékot Ezt én is innen tudtam meg.
Az Ultimate meg azt hiszem, hogy a passzív hűtésű darabokat jelöli talán? A 86xx-eket meg nagyívben kerüld szvsz.
ZTE Grand X powered by Intel® Atom™, Eladó: Panasonic HC-V10 HD+16GB SD kártya 25K.
-
kanYe
tag
Valaki meg tudná mondani, hogy mi a különbség a két kártya között?
Sapphire PCIE HD 3850 512MB DDR3 Lite (512MB, GDDR-3, 256bit, Sapphire, DirectX10.1, HDMI, Aktív, TV-out)
Sapphire PCIE HD 3850 512MB Ultimate lite (ATI HD3850 GPU, 512MB DDR3 256bit, DUAL DVI)Szeretném lecserélni a mostani kártyámat (GIGABYTE 8500 GT) egy kicsit izmosabb karira, de nem tudom, hogy melyiket válasszam a fentebb vázolt két alternatíva közül.
Eddig egy GALAXY 8600 GE volt a befutó, de most teljesen elbizonytalanodtam. A 8600 GE jó lenne, mivel az órajelei elég magasak, de viszont csak 128 bites.A 3850 jobb, mint a 8600 GE???
A GALAXY a legolcsóbb a 3 kártya közül, de nem tudom, hogy mennyire időtálló.
Valaki segítsen választani!A jelöltek:
GALAXY GeForce 8600GE ( Gamer Edition ) OC 256 MB 1.0ns DDR3 PCI-E (PCI EX Nvidia GF 8600 GE 256 MB 1.0ns DDR3 PCIex16, 2*DVI-I HDCP, DVI to 2nd VGA adaptor, DX10 támogatás, shader Model 4.0, OpenGL2.0 SLI technológia, Grafikus mag / memória sebesség : 600 / 2000 Mhz, shader: 1430 Mhz, 128 bit, 32 stream processzor)
Sapphire PCIE HD 3850 512MB DDR3 Lite (512MB, GDDR-3, 256bit, Sapphire, DirectX10.1, HDMI, Aktív, TV-out)
Sapphire PCIE HD 3850 512MB Ultimate lite (ATI HD3850 GPU, 512MB DDR3 256bit, DUAL DVI)A Lite egyébként mit jelent? Butított verzió?
(A konfigom: 3 GHz-es Intel Pentium proci, 2x 1GB RAM)
-A kártyák adatait egy árlistáról másoltam ki-
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz butcher eu #35478 üzenetére
Ez mindig így van, ha az ember demo-zni akar, akkor persze nem megy.
Google szerint ezt jelenti:
[link] -
butcher eu
senior tag
majd katt kolléga hsz-ét várom ehez az érdekes témához, hátha neki erre is van válasza
-
NEISSE
tag
Piros halál az szép eddig a kék volt a menő
[ Szerkesztve ]
-
-
twine
veterán
Te micsoda egy sznob vagy Neked a Piros halál kell mi? A Kék már nem is Jó!
Bocs,, tudom neked ennyire nem vicces, de számomra is Unicum ez a piros halál dolog,,,egyből mentem is YOUTUBE-ra megnézni hogyan is néz ki egy ilyen
...ha valakit érdekel:
red screen of death vista[ Szerkesztve ]
-
veterán
És mi a hibaüzenet? Még én se láttam piros halált.
-
TBG
senior tag
Tudnál erről valami screenshotot betolni? Piros halát én sem láttam még. Illetve láttam, de az más volt
ZTE Grand X powered by Intel® Atom™, Eladó: Panasonic HC-V10 HD+16GB SD kártya 25K.
-
TBG
senior tag
Üdv
Gondolom, hogy a legutolsó felfedezésem sokaknak már nem újdonság, de nekem akkor is kellemes meglepetés.
Oblivion, minden maxon. 4xAA+HDR és 60FPS-t produkál a 3870-es cucc Mondjuk van alatta egy 3.2-re húzott 6750, de akkor is.. Még egy gondolat a 9600GT vitához....unokaöcsémnek ugyanezen procival, 9600GT-vel ugyanilyen beállításokkal 20-40FPS max.
Szal, nekem ez elég meggyőző. Én alapvetően ezért vettem ezt a káryát. Nah meg HD-s videok.
-
butcher eu
senior tag
RESPEKT és good mirning mindenkinek
találkozott már valaki ezzel a gondal?:
Valami hiba biztos van a WARHEAD-ben, mert játék közben minden fullon tökéletesen megy, de amikor ki akarok lépni a játékból (3 ból 1 szer) nem vicc, és nem vagyok hülye, és még sosem láttam ilyet pályafutásom során, pedig szakmabeli vagyok, PIROS HALÁL-t dob a gép. nem kék, nem zöld nem sárga PIROS
Ezt meg tudná nekem valaki magyarázi, hogy miért lehet? -
hakos1987
őstag
válasz - = Zk = - #35462 üzenetére
téged is látni?
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
WZP
aktív tag
Heló!
Kinek mi a tapasztalata 3870-el STALKER Clear Sky alatt ? Történt ugyanis hogy osztálytársam nagyobb felbontáson játszik vele full maxon - mint én - és több FPS-e van. Én továbbfejlesztett dinamikus megvilágítás, 1280x960 szűrők éppen bekapcsolva. Éjszaka megvan a 100FPS de napfelkelténél 12FPS... Nem értem az okát... Katt oldalán leírtakból is az derül ki hogy nagyobb felbontásban jobban megy. Csináltam kis 3DMark 06 tesztet de abból nem derül ki hogy gyengélkedne: 10981 pont összesen SM2:4553 HDR:4966 CPU:3056 8.9-es Catalyst. Valaki ?
Inter Arma Enim Silent Leges
-
zseko
veterán
válasz butcher eu #35414 üzenetére
Nekem egy 4850e procim van, az 2500-ön megy, mégis ott volt a csúcs beállítás (?). De feljebb húztam 2800-ra hogy a ramok ténylegesen 800-on menjenek.
HR24.hu
-
- = Zk = -
félisten
mia manó?
már személyie is van a kicsikének?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
DemonDani
addikt
Legfrissebb GpuZ! klikk erre a béta hardver oldalra!
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Lacpac
őstag
Sziasztok!
Frissítettem az ATT-t, azóta nem találom benne a megjelenítők beállításait.
Hol lehet kitenni a tv-re a képet? -
-
WesTM
őstag
válasz NEISSE #35434 üzenetére
Szerintem okorség volt. De hát te tudod.
De rég jártam erre. .Na lassan végigtolom a crysis wh-t. A memoria gondok érdekesen vonulnak fel. A havas pályákon stabil 35 freamel, röccenés nélkül ment a gém,ahogy a vonatos rész jött újra kegyetlen szaggatás.Aztán megint sima futás. Érdekes "optimalizáció".
Meg kéne nézni hogy tényleg tovább bírja az oc-t a kártya az új driverrel. Valakinek volt erre példa mostanság?
Jah és 8.9el semmi problémám nincs.
FORZA FERRARI[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz NEISSE #35434 üzenetére
Hát, nyertél 0% sebességet és rosszabb minőséget.
Vagy +5-10% sebességet, és még rosszabb minőséget.
Jó csere volt.Többet értél volna, ha hőzöngés helyett beállítod a rendszeredet, vagy, ha már nV-t akarsz, akkor olyat, amelyben energia-gazdálkodási lehetőség is van. És TESZTELSZ, rendesen beállított rendszerrel. Bárki segített volna itt, ha azt kéred.
Egyébként nem értek egyet a többiekkel, gyere csak nyugodtan a topicba, én legalábbis jót szórakozom azokon, akik osztják az észt, miközben minden mondatukkal a hozzá nem értésüket igazolják. Nem leszólni akarlak, csak mint mondtam, jobban jártál volna, ha tájékozódsz, és tesztelsz.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
-
Vicoo
senior tag
Na megint futtattam egy tesztet,most e2180@2,8 és ramok 800@840:eredmény Még mindig a legkevesebb az azonos gépek közt...
-
crea1984
tag
Sziasztok ujra!
Olvasgattam a forumot, és láttam, h a 9600gt-t a 3850 ellenfelének soroljátok miota a driverek kijöttek! nem tudtok nekem linkelni valami uj driveres tesztet? szivesen megnézném! -
zsolt1129
addikt
válasz butcher eu #35441 üzenetére
Főleg a pálinkában.
-
butcher eu
senior tag
-
TBG
senior tag
Én csak azt nem értem, hogy ha valakinek nem tetszik az ATI 38xx, akkor minek jön ide és fikázza és jelenti be nagy csinnadrattával, hogy bezzeg az a jó kis nvidia?
Lehet, hogy a címben nincsen benne, de ez a topic szerintem az említett kártyatípusok használóinak, neadjisten kedvelőinek van fenntartva.
-
NEISSE
tag
Lecseréltem Sapphire 3870-t Zotac 8800gt 512mb(G92) ez már jóválasztásnak tűnik.
-
twine
veterán
Én még mindig azt mondom, bár szakzsargonnal nem tudom alá támasztani,,,hogy ha azt a módot választod amikor kiterjeszted az asztalt a másodlagos monitorra, akkor gyakorlatilag az erőforrások ugyanazok maradnak csak a megjelenités változik,,azaz,, két megjelenítőre lövi ugyanazt az erőforrást!(és ugye itt most 3D-s megjelenitésről beszélünk ami számitásigényes, azért használunk ilyen kártyát)..ha viszont két különböző desktopot használsz,,két "különböző" programmal, ketté kellene szednie az errőforrásait, és két csoportba kellene használnia azokat, amikre nincsenek felkészítve sem a Vga-k, sem pedig a Pc-k! Mert ugye hiába vannak bikab@szó Pc-ink,,akkor sem tudjuk még Word-re sem használni egyszerre többen ugyanazt a vasat! (A virtual dolgokat most hagyjuk, itt valódi kézzel fogható dolgokról beszélünk)
[ Szerkesztve ]
-
Hehe, nem gondoltam volna, hogy a WoW alkalmas arra, hogy egyszerre valaki 2 karival nyomja.
Egyébként EVE-nél pont fordítva van, a kissebbik (fejletlenebb) segíti a nagyot.Egyébként az az érdekes, hogy 2 féleképpen lehet 2. monitort használni. Első esetben 2 különböző desktopról van szó, és ekkor történik az, hogy a másodlagoson belassulnak a 3d alkalmazások. A második eset az, amikor a 2 monitort egyetlen desktopként kezeli, vagyis a tálca végihúzódik egyikről a másikra, valamint ha maximalizálsz egy ablakot, vagy teljes képernyős megjelenítést használsz, az alkalmazás megfeleződik, és egyik fel itt, a másik fele ott jelenik meg. Ilyenkor persze mindkét monitor - szigorúan - ugyanazzal a felbontással megy. Ja, és utóbbi esetben nincs lassulás! Szóval nem a két monitor miatt lassul a játék, valami más gebasz van. De a fórumokat olvasva ez a probléma általános, még nvidia kariknál is.
[ Szerkesztve ]
-
válasz fatal` #35411 üzenetére
Hehe, hülyén hangzik, de egyszerre mindkettőn játszok.
A helyzet az, hogy 2db eve-online előfizetésem van, az egyik kliens az egyik monitoron, a másik a másikon megy. Most nem megyek bele, hogy hogyan játszok egyszerre kettővel, aki ismeri az EVE-t, az tisztában van az előnyével...
Amúgy ha mindkettő kliens az elsődleges monitoron van, akkor nincs lassulás.butcher eu: #35414 nem csak a vga-tól függ egy játék teljesítménye, nyílván ezt a készítők nagyon jól tudják.
katt777: #35418 na ez érdekes fejlemény.
[ Szerkesztve ]
-
Kris87
aktív tag
válasz butcher eu #35421 üzenetére
Gondolom azóta már vége is lett... ez ilyen, a reptér még leköt vagy 10 percig aztán ending...
-
TBG
senior tag
válasz Foglalt név #35427 üzenetére
Ok, sorry
-
Foglalt név
addikt
Tudom, hogy kukacoskodásnak tűnhet, de egy KATTintás és az off, offba kerül. Megkönnyítené a munkánkat Köszönöm
-
katt777
félisten
Felteszed a Crysis Wars-t, aztán nyomhatod a végtelenségig.
Nekem mondjuk ott wan a Prey, NOLF1-2, SSam1-2, stb., bármelyiket végigtolom újra. Far Cry-t is nagy élmény volt fullban tolni, amikor meglett anno az 1950XT-m.
Vagy ott a Blacksite és a Turok, amelyeket fikáznak azok, akik a legszarabb játékokra 90% feletti értékelést adnak, de mind2 élvezetes és hangulatos.[ Szerkesztve ]
-
TBG
senior tag
válasz butcher eu #35423 üzenetére
A FEAR nagyon állat Bár nekem a COD2 az örök kedvenc...bújkálni Ivánnal a rommá lőtt Sztálingrád utcáin
-
TBG
senior tag
Van egy csomó más Én pl. elővettem a régieket FEAR, COD2, Area51..stb. Végre olyan minőségben játszhatom velük, amilyenben korábban esélyem sem volt
-
katt777
félisten
válasz butcher eu #35417 üzenetére
Szerintem már csak a hátralévő rész.
Ergo: ha unod, játssz mással.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Itt szólok, mert P5Q topicban nem látlak mostanság, hogy igazad volt az EPU-t illetően. Megnéztük Quad-dal és C2D-vel, a CPU fogyasztásmérő pont az 1/3-adát mutatja a valós fogyasztásnak, ti. full terhelésen, alap órajelen mindegyik procinál így volt. Ergo amikor 5W-os fogyasztást jelzett, akkor megzabált 15W-ot is! (annál már majdnem lehet olvasni, ha villanyizzó! Be is írom a cikkembe.
-
butcher eu
senior tag
Lenne még egy kérdésem. A WARHEAD-ben a reptéren járok, amikor megg kell keresni egy rádióadót. mennyi van még a játékból?
-
hakos1987
őstag
ha nem kell hozzá túl nagy fesz, én mindenképp 4 ghz-en tolnám!
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
TBG
senior tag
Ha procilimites a cucc, akkor sokat tud dobni rajta
-
butcher eu
senior tag
Lenne egy kárdésem. Tegnap meghúztam a procimat, adtam neki + 600MHz-t. Így 3600-on megy. És s WARHEAD grafikai beállításokban megjelent a JÁTÉKOS beállítás fölött egy CSÚCS beállitás. Ennyit számít a grafikában a proci ? Így most 1280x1024-ben CSÚCS beállításokon 2x-es szúrőn, igen kellemesen megy. .Ezek szerint megérné még emelni 4 GHz.re?
-
twine
veterán
válasz fatal` #35411 üzenetére
nekem is ez jutott előszőr eszembe video szerkesztés miatt egy jó ideje két monitort használok, de ha hasonló jellegü dologba belefutottam, akkor elfogadtam hogy ez van,,,ugy használom ahogy "ő" mondja! Hiszen mindig volt egy "kompromisszum" nélküli tökéletesen működő alternatívám, mint pld jelen esetben az elsődleges monitor!
Egyébként én valami olyasmiből indulnék ki, lehet persze teljesen alaptalanul, hogy a kiválasztott elsődleges monitorra tudja kirakni az "erejét" a másodlagos moncsit pedig csak Szinház módra találták ki...azaz filmet nézni stb....
de ennek az eszmefuttatásnak rengeteg buktatója, van szóval maradjunk csak a hangosan gondolkodtam dolognál...[ Szerkesztve ]
-
Nos, mostantól két monitort használok, de valamiért, ha egy játékot a másodlagos monitoron futtatok (ill. bármilyen 3d alkalmazást), az FPS drasztikusan lecsökken (akár ötödére-hatodára is). Ha visszateszem az ablakot az elsődlegesre, akkor megjavul az FPS szám. Feltettem a legújabb Calatystet (8.9), de az sem oldotta meg. Tudja valaki, hogy ez mitől van, és hogy mi a megoldás?
-
katt777
félisten
válasz hakos1987 #35403 üzenetére
Na, mit mondtam?
Ugye, hogy szakmányban gyártották a szar 38xx-eket? (Már megint igazam lett.) Még hogy csak Diamond-osak rosszak! Nálam volt egy Sapphire, forgalmazó ismerősömnél meg több is. Talán szólni kéne nekik...[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz NEISSE #35395 üzenetére
ATI-sok tudják (bár a jelek szerint páran mégsem ), hogy az ATI kártyák a nagyobb felbontásban és minőségben érik utol az nV-kat. Volt egy 8800GT-m is, és azt adtam el, mert 1680-ban, minden grafikát felmaxolva a 3870 szépen elkalapálta a riválist (teszteket nem véletlenül nem FULL-ban nyomják, no meg akkor nem lennének 40-50FPS-ek Crysisben). 3870-et lehetett tuningolni 10-12%-kal, 8800GT-t 22-25%-kal, de utóbbi még így is csak SM2-ben tudta megverni az ATI-t, persze már a 8.5-ös driverrel, és azóta az ATI még javult. És a 8800GT van olyan gyors, mint a régi GTS-ek.
A 2008. június előtti tesztek nem mérvadóak.
Szóval én elgondolkodnék (de főleg okosan tesztelnék), mielőtt visszabizniszelek egy max csak kicsit gyorsabb, viszont jóval elavultabb VGA-t (nem is beszélve az nV nem is létező 2D módjáról, aminek köszönhetően folyton fogyaszt és fűt).
Ja, és a CoD4 meg simán megy 3870-nel, valami irdatlan FPS-szel, szóval ott valami driver-pucolási hiba maradt nV kártya után. Driver Sweepert, esetleg OS reinstallt javaslok.[ Szerkesztve ]
-
NEISSE
tag
Rendben köszi megprobálok még este tesztelgetni csak az nagy baj hogy COD4-ben van egy rész ahol helikopterrel repülsz be városba ha jól tudom talán második küldetés most nem is az a fontos hanem, hogy elkezd akadni mint régen anno 7900GTX-el és 8800GTS vitte akadás mentes.Mondjuk nem alapjáraton hajtottam az tuti GPU 621mhz Shader 1674mhz Mem 2000mhz.
Nah de sebaj majd lesz vmi.
Jóét Sziasztok -
hakos1987
őstag
mod: lehet ezért volt xar az előző X2-m....
[ Szerkesztve ]
-
crea1984
tag
válasz NEISSE #35400 üzenetére
bocs, h beleszolok, de az 512es az uj gts a 320/640 es még a régebbi széria ami azért gyengébb mint az 512es (g92). tehát épen nem vol olyan hülyeség összevetni a 3870en szerintem.
teszt (G80as GTSel)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest