- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi hangfal építés
- Monitor hiba topik
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Pancsermeste #35322 üzenetére
De mi, és miért fogy el? nekem 3 Giga 1066 van a gépben, (van akinek 4 gigával is ugyanez) és ugyanolyan swap szerű f@szság jön elő a játékban! Ha lehivod a konzolban a Displayinfót, az ráadásul irja is a használt(kezelt) memóriát amit olyan 1400-1500Mb környékére irja játék közben....be és kikapcsolt lapozófile-al is! Akkor mi fogy el? Azt ne mondjátok hogy a Vista használja a többit! Az ennél sokkal inteligensebb memóriakezeléssel van ellátva mint hogy 1500Mb-ot zabáljon el játék alatt is...
Egy-két hét múlva a rendszeremet is RAid0-ra rakom+ meglesz a 4 giga ram 64 bit-el,,,de biztos vagyok benne hogy a jelenség megmarad! De persze reménykedem hogy ne legyen igazam! (hozzáteszem töredezettségektől mentes zsir egészséges rendszerem van)
Szóval én azért úgy érzem itt nem elfogy-nemfogy dologról van szó...Peace4850-re a válaszod: KATT "tollából"!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest