Új hozzászólás Aktív témák
-
CimbiX
aktív tag
Meg mindig olyan BIOS flashelö progit keresek, ami müködik Vista x64 alatt, valaki?
-
MaSzKa
senior tag
[link]
van új bios Sapphire HD3870-eshez lehet ki kéne próbálnom -
Anthony28
őstag
válasz Armando_19 #15793 üzenetére
De de!Mindenképp! Van xp-s mentésem.A hangjával kellene valamit csinálni de a tököm tudja milyen progi szabályozhatja le a ventiket, mert a riva 2.06 már régi neki!11 ventit ordít túl a házamban.
A tápkebelein nagy felirattal ott van a minimm 550W figyelmeztetés egyébként! Asszem alapba 300-at kajálgat, a kis bélpoklos! Áldom az eszem hogy 850W tápot választottam.
[ Szerkesztve ]
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
P00By
nagyúr
Sapphire WaterCooled Atomic Radeon HD 3870 X2 (sry, ha volt)
-
Anthony28
őstag
válasz Armando_19 #15788 üzenetére
Nem rossz de a játékokhoz csak éjjel fogok érni... 3d05 ben 25300p körül dobott vista64 alatt nem a legújabb driverrel.megnézem a Collin Dirt-öt is az új driverrel! Kíváncsi leszek!
-
Zin
őstag
Help me now
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
bajusz15
senior tag
csácsá
lehet ez egy láma kérdés de vki elmondaná nekem részletesen hogy mi is az az AF és az AA ?? az AA-ról annyit tudok hogy az az élsimítás bár ezt sem biztosan
előre is kössz, bajusz -
Anthony28
őstag
válasz Kecuhun #15775 üzenetére
Sapphire.
MaSzKa, rollins: Köszi, ezek tényleg újabbak. Amit feltettem az 8.451.0.0 az új pedig 8.451.2-080123a. Csak lesz itt még gyorsulás!
Még egy kis +info.A kártya szvsz. hosszabb mint a GTX, és nehezebb is, iszonyat robosztus kézben fogva.2 centit tuti ráver.Alig fért be a chieftec toronyházba. Persze a tuningot is meg fogom nézni, csak ismerjem ki az alap dolgokat!
[ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
válasz gergo19 #15768 üzenetére
Köszi!
Nekem mindegy hogy NV vagy Ati, a lényeg hogy jól menjen.Ár/tudás/értékálloság szempontból pedig ez volt a legjobb választás, aztán majd meglátjuk.A 3 általam felállított szempont alapján veri az ultrát, pedig 95-96k-ért meg tudam volna szerezni.Mindenképp lesz összehasonlítási alapom mert az NV egyik csúcs kártyáját nyúztam több mint fél évig az MSI 8800GTX OC-t.Nem vagyok egyenlőre nagy spíler Ati témában... a CD-n levő drájvert pattintottam fel de everest szerint ez a 8.1. De hogy lehet ha ma adták ki hogy Atiék már cd-n ezt adják a X2-höz?
-
MaSzKa
senior tag
-
rollins
őstag
válasz Anthony28 #15760 üzenetére
Nem semmi, hogy átpártoltál az Ultra után ehhez a kétfejű sárkányhoz. Van ez a javított 8.11 meghajtó, hátha most ez a jobb [link]. FleSs valami "csodadriver"ről írt, amit az X2 -höz adtak, nem tudom melyik lehet az. (vagy csak ironizált, nem tudom )
[ Szerkesztve ]
-
C@rbon
senior tag
Hali!
Bekerültem végre a klubba
Melyik drivert ajánlanátok?ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
arpi6k
addikt
Üdv!
X2-t lehet már valahol kapni?
Intel & ATI
-
Gaboman
nagyúr
válasz Anthony28 #15760 üzenetére
Hát ha nálad is azok az eredmények fognak kijönni mint a Computerbase oldalon akkor nagyot fogsz nézni.
Főleg 8xAA/16xAF bekapcsolásakor fogsz elcsodálkozni hogy mit is tud.
Mert amelyiknél jól működik együtt a 2GPU ott 25%-tól 90%-ig terjedő előnye van az Ultrával szemben.
Ami azért valjuk be nagyon komoly fegyvertény!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
gergo19
aktív tag
válasz Anthony28 #15764 üzenetére
Gratulálok én is végre valaki aki elfogulatlanul tud írni róla hajrá hagy izzon a vas.
Mint lesznek eredmények kérlek oszd meg velünk Nagyon várjuk már az igazi játék teszeteket. Melyik drivert használod mert ma jelent meg az új 8.1 mindenképp azt használd mert ez már talán tényleg ki tudja hajtani.[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Up 15742
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
aginor
veterán
válasz Alpachino #15758 üzenetére
Nekem volt 8800gt-m, és semmi sem tudott volna rávenni, hogy a 256mb-os válozaton, akár csak elgongolkozzak.
Jó áron vetted, de ez nem kiskerár ugye? Mert én arról beszéltem, 57k-ért már egyedi nyákos CM hűtős galaxy-t is lehet kapni.
Milyen hőmérsékleteket produkál az a csonkított vf1000(ezt nem negatívumnak szántam, vagy neked a vt700-as változat van?)?Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Alpachino
veterán
Félre értés ne essék, én is nagyon meg voltam elégedve a 3850-nel. Nem is a teljesítménye miatt váltam meg tőle, pusztán kíváncsiság ami a 256-os GT illeti.
Bár tény hogy a GT gyorsabb igaz drágább is. De at ÁR/teljesítmény mutatója, így hogy lement a 3850ára 35K környékére valóban egy kicsit jobb a 256-os GT-től."Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Anthony28
őstag
Egyenlőre ennyit tudtam belőle kiolvasni.gpu 34 fok alapban. A riva 06 felismeri de nincsenek venti szabályozási opciók,igazából szvsz nem támogatja,csak kiírja hogy 3870 X2.Semmit se lehet szabályozni a rivában.Pedig qurva hangos, megvan az ára a 34 fokos GPU-nak. Úgy néz ki hogy nagyon erős a kártya de 30p használat után bármilyen következtetést is levonni könnyelműség lenne...majd crysis teszt után.
[ Szerkesztve ]
-
aginor
veterán
válasz cowboy_bebop #15757 üzenetére
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Alpachino
veterán
válasz aginor #15747 üzenetére
Nálam is általában az újabb játékok jól mentek a 3850-en. A 256-os GT-vel pedig jobban. Mivel gyorsabb kari.
Pl. Legtöbb amit mértem, Timeshift-nél, majd 2x annyi FPS-t produkált a GT.47K-ért vettem, Zalmanos Giga OC, és 700/1700/1500MHz-es gyári órajelei vannak. Én pedig 750/1750/1900MHz-es tuningal használom.
"+3k és ott az inno 512-es"
6K és + a hűtéscsere. Igy kb. 10K.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
ktg3
őstag
válasz Alpachino #15752 üzenetére
jó persze csak ha kcisit előre gondolkozol akkor hát nem tudom
cimborámnak sem volt semmi gondja a 256ossal
de azért 3850 mert olcsóbb sztem a 34K az nagyon megfizethető..
mmint az ár/érték mutatója hihetetlen jó
szenély szerint 50K-t nem adnék vga-ra csak ha sok pénzem lenne -
Anthony28
őstag
válasz Gaboman #15753 üzenetére
De. Mindenképp...csak most Vista alatt kell matatnom.Van xp-s mentésem is.Majd ha lesz időm visszatöltöm.A 3d06 alatt egyébként félelmetes fps-eket nyomott GTX OC után. Firefly Forest-et 120fps-el kezdte. Vannak tesztek, pl. a sárkányos ami szebbnek tünik mint GTX-el.
-
sutyi^
senior tag
-
Alpachino
veterán
Azért nem kell a 256-os GT-vel sem minden játékban lemondani az AA-ról. Ez hülyeség.
Pl. kipróbáltam az egyik kedvencemet a Dirt Colint, ott 4xAA val 1280/ultra élvezhetően 30-35FPS-el fut a játék. Igaz AA nélkül 10FPS-el több.
-
-
Anthony28
őstag
17041p 6850-el Vista 64bit alatt. Quaddal szerintem 2k-val több lenne...de ezért nem fogok megint quadot használni.
-
aginor
veterán
válasz Alpachino #15731 üzenetére
Milyen játékban? AA nélkül nálam a 3850-256-is jól megy, AA-val csak a Cysis és a Jericho fogja meg valamennyire. Szerintem amire egy 3850 nem elég, oda jó esélyel a 256mb-os GT is kevés lesz. Mennyiért vetted a kártyát ha nem titok, és milyen gyári órajeleken jár? Mert ezek olyan minimum 50k-körül szoktak fájni, akkor meg inkább +3k és ott az inno 512-es.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
ktg3
őstag
válasz sutyi^ #15737 üzenetére
nemtudom nekem az azstal tök fura a teteje olyan kcisit elmopsott volt nemtudom miért de nagyon zavaró volt
anno 9800pro-6800 váltásnál most wantedben jött elő ez a képminőség ott is az ati nyert: )
jó ez a 8600os mert jól lehet húzni de atikat jobban szerettemez a teszt amit előbb linkeltek brutális ha megcsinálják h mindenhol működjön a driver akkor ultrára pakol kb 50%-ot..
nemgyenge-sztem x2 ben az a fun h olcsó előállíítani mmint a csúcskategóriához képest..
nade a hűtő rá az vicc : D rácsapnak 1 réztömböt aztán jóvanha nézitek a tesztben az i slejön h összesítettben 2900xt hátránya 8800gtxhez képest 11%
ami kezdetben vagy 25 volt...atiéknál mindig ez van h előbb hozzák ki minthogy normális driver lenne hozzá és szép lassan feljavul..
de ez mindenhol észrevehető volt..
pl.:2600xt-8600gt -- 7900gs- 1950 promod:
Alpachino: jó a crysis kivétel mert AA-val tényleg halott..
de én pl minden gémhez benyomom AA-t ha lehet mert engem baromira zavar h ott a tök jó graf csak olyan élesek az élek h ihaly
pl tdu ban AA - nélkül megőrít..
de ez személyes-- ha neked úgy jó akkor tetudod[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Gigabyte ról valakinek valami infó? erről fent, szerintem egész jó árban van, de ha valaki tud olcsóbban azt szívesen meghallgatom ^^
/peace
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Alpachino
veterán
"monjuk ha veszek egy felsőkat aljás vga-t akkor aa-t is szeretnék használni.."
Engem pedig az AA nem érdekel, addig még ennélkül 1280-ban full-ban tudom tolni a mai játékokat. ( Crysis kivéve ) Egyébként meg a Crysis-nél maradva, AA-val 1280-ban/full egyik karival sem fut élvezhető sebességgel.
-
sutyi^
senior tag
Én egetverő különbséget sosem tapasztaltam. Főleg a legutolsó cserénél. Egyedül a Simbin játékaimban láttam nagyobb különbséget képminőség ügyileg, a radírom javára. Bár lehet az is csak placebo.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
ktg3
őstag
válasz Alpachino #15731 üzenetére
pont ez az h aa mellett jön elő..
monjuk ha veszek egy felsőkat aljás vga-t akkor aa-t is szeretnék használni..
a256os meg kevés oda.. pedig jó az a 8800gt
de lehet h most is mende monda de 8600gt előtt 1900gt m volt és atinak szebb képe volt
mind2dben mind 3dben .. pedig mindenki mondja h pletyka de nekem bántotta a szemem a 2d-s kép vagy 3 napig míg megszoktam -
CimbiX
aktív tag
15683-ra valaki?
-
Alpachino
veterán
válasz aginor #15725 üzenetére
Ok !
Annyit azért hozzá tennék, hogy 1280-ban no AA-val tökéletesen szuperál nálam a 256-os GT, főként a leváltott 3850, hez képest.
Ilyen beállításokkal én a tesztben említett hibáit egyáltalán nem éreztem a 256-os GT nek."Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
-
Kazimír
őstag
Egy Gigabyte 3870-nek milyen órajeleket illene vinnie alapfeszen, stabilan, és anélkül, hogy mesütném? Valakinek vannak eredményei?
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
sutyi^
senior tag
válasz Alpachino #15723 üzenetére
Ehez nem kell venni, de ha úgy gondolod hogy hazudnak / meghamisítják a teszteredményeket kb. 10 külföldi oldalon meg PH!-n is, akkor az elég elkeserítő lenne.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
aginor
veterán
válasz Gaboman #15716 üzenetére
Remélem nem sértődtél meg.
Én eddig minden második ati kártyámnál flesseltem valamiért(a 3850-et épp tíz perce legutóljára), de eddig semmi baj nem származott belőle. Igaz nvidiánál nem csináltam még én sem soha, elriaszt, hogy nem képesek hozzá windows alól is működő programot csinálni.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Anthony28
őstag
-
aginor
veterán
válasz Alpachino #15715 üzenetére
A PH-s tesztel nem foglalkozom, mivel néhol szerintem kicsit sántít(kb mint a 8800gt teszsztük is), kezdve azzal, hogy nem referencia órajeles a GT amit teszteltek. Tény, hogy a 8xxx széria memvezérlője bugos kicsit, így sok memó kell neki(ne felejtsük, hogy a GTS-t is a memória fogja vissza), a 8800gs már papíron is kiegyensúlyozottabnak látszott.
-
Gaboman
nagyúr
válasz Anthony28 #15718 üzenetére
Egy Crysis tesztet csinálhatnál nekem,XP rendszered van?
Ha igen 1280x1024 high AA/AF off és 1280x1024 veryhigh AA/AF áttírással Benchmarkot mérnél nekem?Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
sutyi^
senior tag
-
Gaboman
nagyúr
-
Anthony28
őstag
Egyenlőre beléptem én is a topikba...egy 3870 X2-vel.
-
Viktor77
titán
válasz Gaboman #15716 üzenetére
"mert ezek a kártyák úgy jók ahogy kiadják őket"
Mint az én példám is mutatja, a linkemen lévőké is, sőt, szerintem itt is vannak páran, ebben kicsit sincs igazad. Bár ha szerinted normális az, hogy a gyári bios 106 foknál kapcsoltatja nagyobb fokozatba a ventit, akkor nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Gaboman
nagyúr
válasz aginor #15713 üzenetére
Akkor tanultam meg azt hogy soha többé nem fogok ilyesmivel foglalkozni.
És azóte sem csináltam ilyesmit,mert ezek a kártyák úgy jók ahogy kiadják őket,az hogy húz valaki az órajeleken abban még semmi rossz nincs.
De a flesselés meg a BIOS írás már számomra túlzás.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Alpachino
veterán
válasz aginor #15714 üzenetére
"256mb-os GT-t gyorsan felejtsd el, hamár midenképpen nvidia, akkor vegyél inkább egy 8800gs-t, sokkal kiegyensúlyozottab a teljesítménye"
Látom szépen megtanultad a szöveget a PH tesztből.
Vagy tesztelted pl. a 256-os 8800GT, hogy gyors felejtésére bíztatod a kérdező fórumtársunkat ?"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
aginor
veterán
Szia!
256mb-os GT-t gyorsan felejtsd el, hamár midenképpen nvidia, akkor vegyél inkább egy 8800gs-t, sokkal kiegyensúlyozottab a teljesítménye, és még olcsóbb is.
Milyen felbontásokban szeretnél jétszani?Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
losi73
senior tag
üdv szerintem ez mind gáz mert ref 1 hütés van rajtuk ami egy kalap.... volt 4 db gt-ém én a helyedben atit vennék sokal szebb a képe és csak kicsit lassba ez is leginkább a crysisben mutatkozik meg.
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
LYRI
tag
válasz keszegduda #15701 üzenetére
És ha mondjuk 8800GT-t valasztom akkor ezek között nagy az eltérés teljesitmenyben? Mert arban semmi szinte.
XpertVision nVidia 8800GT SUPER 512MB PCIe
XpertVision nVidia 8800GT SUPER SONIC 512MB PCIe
XpertVision nVidia 8800GT SUPER+ 1GB -
losi73
senior tag
ok nekem is sikerült ugyan az ami neked is a havernak nem de már közben rájöttem hogy sima régi pci kari kell van is a s3trio,de azért kösszi
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
Kami11
őstag
válasz keszegduda #15696 üzenetére
Egy próbát azért megér, nem?
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest