Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
válasz
spyduck #10832 üzenetére
Arra még sajnos lehet várni. Két majdnem "csúcskategóriás" kártya crossfireban olyan gyors, mint az 1 éves nvidia csúcskártyája (ugye jól értelmeztem azt az oblivionos, és ut3-as tesztet?). Nem vagyok egyik párti sem. Azok a régi 9800pro/xt idők, mi? Amikor jól odavert az nvidianak
-
gxr
csendes tag
válasz
spyduck #7993 üzenetére
Én nem bántom a bazárosokat.. De van amelyik beteszi a listába több hete a 8800GT is..
Amit utoljára olvastam Hammontól:
"..8800GT NEM LESZ MÁR AZ IDÉN.
3850
3870
VÁRHATÓ"Természetesen nem ő tehet róla. Lehet várni, de érdemes ha a másik helyen ,meg van raktáron ? Kimentünk anno videóért, színes tv miatt. Volt aranynyaklánc mizéria, majd később kristálycukorért.. Most meg 3850-ért
Nem szégyen ez..
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
spyduck #7888 üzenetére
A CF rendszernél lesz két chip, két külön memóriával. Sebességben 2 darab PCIEx16 slottal kb 1,5-1,9x-es a gyorsulás.
Radeonból kb. 256MB elég. Nv-nek azt mondják, hogy globális a memory leak problémája (gyakorlatilag nem oldották meg), így a 256MB-os 8800GT majd megérzi a memória hiányát. -
Birsinator
tag
válasz
spyduck #7884 üzenetére
Ezt aláírom, de ami biztos, hogy bárki is vesz ilyen kártyát, vagy akár a 8800GT-t az örülhet neki, mert jó kártya mind a kettő, és ha valaki még a karácsonyi ünnepek előtt beszerzi akármelyiket, az még szerencsésnek is mondhatja magát.
És egyébként is, 1600*1200 alatt is van élet, én pl 1024*768-ban teljesen jól el tudok szórakozni egy játékkal. (tudom akkor miért vettem ilyen gépet...válasz: Mert az előző gépemet közel 7 évig nyúztam és csak egy videokarit kellett félidőben cserélni, ugyan ezt az élettartamot sajnos már nem várhatom el mostanság, de egy jó 4 évet mindenképpen ki akarok húzni ezzel a géppel is, többek között ezért is esett a választás az Atira, mivel technológiában jelenleg jobb mint az NV, bár nem akarok most erről vitát indítani) -
LordVader80
őstag
-
Gyuri27
félisten
válasz
spyduck #7888 üzenetére
Ez ennyire nem össze adható. De szerintem az 512-s verzió nem lesz annyival drágább. Megéri azt választani szvsz.
RexpecT: nem össze adható tehát nem lesz dupla a teljesítmény. Viszont régebben láttam előzetes tesztet ott 166%-s volt a teljesítmény egy vga-hoz viszonyítva.
-
jani1973
tag
válasz
spyduck #5583 üzenetére
Nézd a dátumot vaz
11-14-2007
Ha lehet valaki linkel akkor ne ijeneket rakjon már be én tudok olyan linket ahol a 8800 gts 320 alázta a 2900xt-ét persze az abba az időszakba volt mikor kiadták az 2900xt-ét
Ha lehet csak 11-28-2007 utáni linket látnánk mert már sokk a kamu igyis -
leviske
veterán
válasz
spyduck #5004 üzenetére
Szerintem most a nV és az ATi is a dupla VGA-s rendszereket javasolja. (Sok helyen már reklámozzák, hogy vegyél két GT!!! stb) és ha SLI-t megnézzük a CF-el szemben... akkor a 70-es nyer. SLI vs CF teszt
Bár igaz, hogy ezt a tesztet már linkeltem, de számomra kihagyhatatlan.
-
JohnnyX
őstag
válasz
spyduck #4998 üzenetére
A gugliban, de pl itt is talalsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest