- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe2
aktív tag
válasz
Balage21 #4270 üzenetére
Én lebontottam a burkolatot (4 csav.), mert utálom az ilyen műanyg bizbaszokat, de nem mértem hőfokokat. Logiokusan gondolkodva: a meleg levegő nem reked meg a cucc alatt, könnyebben szív hideget, jobb a keringés. Egy halk 8 cm-es biztosan segít, de lehet, nincs is rá szükség. Nálam Assassin's 2 óra után 54-56 c., ja 822/1144-en, fagyés nélkül. Ami egyébként szvsz sokat számítana: a prochűtő, és a vga hűtő kintről szívna ( valamilyen csöves rendszerrel), nem a benti meleg keringene. Még socket A kormban építettem ilyen rendszert gégecsővel, de eladtam házastúl-mindenestűl. Amúgy brutálisan nagy volt a különbség a mért értékek között! Látom sokan foglalkoznak ezzel a hangproblematikával, de én nem reagálnám túl ennyire a dolgot! Rivával csináltam 3 ventiprofilt (10%, 20%, 100%), és ezeket töltöm be, vagy aut. megy 1%-100%. Szerintem az olyan dobozoké a jövő, amik kitről tolják a hűtést a cuccokra. Már dolgozom is egy ilyen faházon (40*40*20 cm).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest