Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
haxxika
üzenetére
Sajnos nem tudom neked megmondani, mert nekem csak a "free" változat van 3Dmarkból, és ott egész más pontokat ad... Ezt találtam: [link]
Amúgy milyen grafikai beállításokon játszol? Mert még az I7-es, 6GB ramos 4890-es gépemen se lehet maxra felhúzni... Belefér a beállítás 1024MB VRAM-ba? (A grafikus beállításoknál írja) Mondjuk nekem Medium textúrákkal, 1680*1050, 80 körüli látótávolság és detail distance és a többi maxon már jól ment, ha 3,2Ghz környékére felhúztam a procit.... A grafiaki hibák pedig úgytűnik nekem azért lehetnek, mert túl komoly beállításon próbálod... (Nekem nem volt semmi ilyesmi...
Egy helyen volt olyan bug, hogy a kocsit "elnyelte" a köd, de ahogy kijöttem belőle, elmúlt a dolog...
) -
HSM
félisten
-
Cölöp
tag
válasz
haxxika
üzenetére
A 400-as táp tényleg necces! Főleg egy négymagos proci mellett. Igaz nekem q6700 van, ami nyeli a watt-ot, mint kacsa a nokedlit. A 400 táp egyszerűen kevés volt, 3d-ben kis idő után restartolt. Most az Enermax-al vígan szaladgál minden, atomstabil a 12 V. A két ünnep közt majd kicsit megpiszkálom Catalystban, hátha meg a 900/1000.
A HIS iCooler-hez: nekem teljesen hangtalan, a többi venti elnyomja a hangját. (viszonyításképp egy 2900 Pro-t simán hallottam). Engem csak az zavar ebben a HIS -ben, hogy nincs VRM hőérzékelő benne.
És így van: a nem ref. hűtős verziókhoz (amik nem kifele tolják a meleget) kell a jól szellőző ház. Nekem üresjáratban 5 fokot emelkedett a CPU hőmérséklete a 2900Pro-hoz képest. -
HSM
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Viccrovat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Filmgyűjtés
- TP-LINK routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy helyen volt olyan bug, hogy a kocsit "elnyelte" a köd, de ahogy kijöttem belőle, elmúlt a dolog...
)

Amugy először szerintem tedd fel a 9.12-es drivert