Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz hackeeeee #13943 üzenetére

Ócska/rossz hűtésű házba hiába tesz az ember jó hűtésű kártyát. HAF932-ben, gyári bios-beállításokkal a SE sem nagyon zajong, sőt, az még a mostaniban sem. Az más kérdés, hogy szeretem, ha nem forralja föl a lapot és a procit, ezért inkább hamarabb felpörgetem a hűtést. :DDD

Lokids: Ha füstölni kezd az ujjad, akkor túl forró a kari. :P

-Solt-: MÉG MINDIG lehetőleg a 9.9-et, max. 9.12hf-et. 10.2 most fent van nálam W7-en, de nem sok játékkal próbáltam, azokkal nincs gond. XP-re sosem fogok 9.9-nél újabbat tenni HD4870-hez.
    Újabb DX10-es játékoknál hajlamos elfogyni a RAM már kisebb felbontáson is 8XAA mellett, de ez nem a kari, hanem az optimalizálás hiánya (értsd: vegyél 1GB-os karit). Vantage-ben és "régebbi" DX10 játékokban semmi gond 8XAA és amúgy is full grafika mellett (érdekes, AvP-ben sincs semmi gond, és CoP is megy fullban DX10.1-gyel), de Heaven teszt, és pár gagyibb játék már megfingatja. De nem a kari a rossz!

Májsztró: Igen, valóban én írtam. :K
    Nem más kártyát kell venni, hanem jó házat. A Tacens Signumom (lásd: honlapom v. logout) 7.7k volt, és 4db 13cm ventit lehet belepakolni, nem kevés 20-25k-s háznál jobban hűt, ráadásul csak 2db 12cm (elöl/hátul), és 1 db 13cm (VGA alatt) dolgozik benne + persze táp. És még csöndes is, pedig i7 tüzel benne.

barni00: Melyik házban? :F

hackeeeee: Ez simán kiküszöbölhető egy memory managerrel. :P Nekem ne lassítsa lapozófájl a rendszeremet. ;] Nekem valahogy Vista x64-en is elég volt a 4GB mindenre, pedig az jobban zabálta, mint a W7.

VIBO: Csak 2x 512MB VRAM-od lesz. CF-nek nem ártana utánanézni, mielőtt beleugrasz, amúgy a kérdésre kb. 200 válasz van a topicban. :B (Kereső.)

Tomate: Rosszul tudod. :( Ne terjeszd.

deedee: Szegény asszony, levegőt sem fog kapni úgy becsomagolva... :U

Új hozzászólás Aktív témák