Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Asztrofotózás
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolifarkas
tag
Hali !
Azóta már javult a helyzet de még nem jöttem rá a hiba okára. Először kikapcsoltam a képernyő kímélőt mert azt gondoltam hátha bekavar. Aztán a videó kártya került górcső alá.
Nekem ez a karim van de mivel éppen ebből a típusból került ki néhány elképesztően fura darab többféle órajelekkel. A régi tulaj által betett link sem ezt a kártyát jeleníti meg hanem egy ennél jobb típust. De van ilyen is .
Az enyém Gpu725Mhz mem323Mhz ment gyárilag a biosa szerint, de a játékok fagytak vele,
és pluszba jött hozzá a sikertelen újraindítás. A Riva Tunerrel beállítottam az alábbi órajeleket és megszűntek a fagyások és az újraindítás is rendben megy eddigi teszteléseim alapján. Gpu600Mhz memória300Mhz ezeket a beállításokat úgy konfiguráltam a Riva Tunerben, hogy a XP indulásakor betöltődjenek és ne a videó kártya biosából olvassa ki az adatokat. Jelenleg itt tart a dolog,tesztelések folyamatban vannak. A kártya hőfoka / nyitott háznál gyári hűtéssel / 55-65 fok között ingadozik terhelés alatt sem éri el a 70 fokot.
Üdv; Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztrofotózás
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest