Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zolifarkas

tag

Hali !
    Azóta már javult a helyzet de még nem jöttem rá a hiba okára. Először kikapcsoltam a képernyő kímélőt mert azt gondoltam hátha bekavar. Aztán a videó kártya került górcső alá.
    Nekem ez a karim van de mivel éppen ebből a típusból került ki néhány elképesztően fura darab többféle órajelekkel. A régi tulaj által betett link sem ezt a kártyát jeleníti meg hanem egy ennél jobb típust. De van ilyen is .
    Az enyém Gpu725Mhz mem323Mhz ment gyárilag a biosa szerint, de a játékok fagytak vele,
    és pluszba jött hozzá a sikertelen újraindítás. A Riva Tunerrel beállítottam az alábbi órajeleket és megszűntek a fagyások és az újraindítás is rendben megy eddigi teszteléseim alapján. Gpu600Mhz memória300Mhz ezeket a beállításokat úgy konfiguráltam a Riva Tunerben, hogy a XP indulásakor betöltődjenek és ne a videó kártya biosából olvassa ki az adatokat. Jelenleg itt tart a dolog,tesztelések folyamatban vannak. A kártya hőfoka / nyitott háznál gyári hűtéssel / 55-65 fok között ingadozik terhelés alatt sem éri el a 70 fokot.
    Üdv; Zoli

Új hozzászólás Aktív témák