- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Zolifarkas
üzenetére
köszi szépen. Igaz a HD3650 nincs a listán, na meg a kommentsorozat annyira hosszú hogy egy hétbe is beletelik mire végignyálazom XD. Mindegy, marad ez a kari, azt csókolom. Ha nem műxik szívom a fogam, de ezt kizártnak tartom.

-
Aryon87
félisten
válasz
Zolifarkas
üzenetére
Igen, rákérdeztem az eladóra, s valóban 64 bites, benézte. Még jó hogy nem ütöttem le. Szívás lett volna.. Így marad a másik ami 7800Ft, és 128 bites. De legalább személyesen át tudom venni, és még kerületi szomszéd is
Azon kívül hogy DDR2-es, van más hátránya, vagy tényleg csak ez a "baja?" Ha felér egy X1650-el, akkor ez az én kártyám, és ahogy olvastam, elég neki a 400W is... -
Aryon87
félisten
válasz
Zolifarkas
üzenetére
Mivel neked is ugyanez a kartyad van, kerlek aruld el hogy ez a kari 128bites-e? Ettol fuggetlenul megvehetem kartyat, mert mast nem igazan talaltam ami szimpatikus lenne nekem. Bar teny hogy nem ertek nagyon hozzajuk...
-
Gabóca323f
csendes tag
válasz
Zolifarkas
üzenetére
Üdv!
Megpróbáltam, semmi változás, egyébként a ventilátor forog rendesen.
-
Gabóca323f
csendes tag
válasz
Zolifarkas
üzenetére
Üdv!
Már néztem, át is forrasztottam, de semmi változás.
-
ebegab92
senior tag
válasz
Zolifarkas
üzenetére
Jó,csak nekem ezekkel az órajelekkel,amiket küldték,egyszerűen nem indul a kártya,normál Windows bootnál kékhalál 0x0000008E kóddal.Csökkentett módban simán megy

-
ebegab92
senior tag
válasz
Zolifarkas
üzenetére
Köszi
Meg is néztem Radeon BIOS Editorral,és arra jutottam,hogy a Sapphire-os emberkék,rosszul írták ki akkor az infókat erről a kártyáról 
-
huh87
tag
válasz
Zolifarkas
üzenetére
Helló!
Örülök, hogy javult.
Ugyanilyen kártyám van, 64bites.
Riva Tuner dolgot kipróbálom én is.
Boldog Nemzetközi Zoltán napot!
-
huh87
tag
válasz
Zolifarkas
üzenetére
Helló!
Nálam ABIT IS7-E2 alaplapnál ugyanez a jelenség. Böngésztem külföldi fórumokat, meg leveleztem a Sapphire techcenterrel, de nem találtam választ. Valszeg az alaplapi chipset és vga kártya amd procija nem kompatibilis egymással vagy hűtés a házban nem elégséges (nálam Prescott magos a proci, hőerőmű)? A lényeg, legfrissebb catalyst driverrel szenvedtem, korábbi verziókat tettem fel/unistall, míg eljutottam 8.x, nem tudom fejből. Ezzel rendben megy, a jelenség nem szűnt, de sokkal ritkább. Bootol, lehet látni/hallani, hogy pörög a vinyó, majd megint újraindul, sokadik ilyen ciklus után lesz egyszercsak lesz kép. (Előtte volt, hogy magától újraindult gép.)
BIOS frissítés esetleg alaplapon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Ubuntu Linux
- DJI topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Azon kívül hogy DDR2-es, van más hátránya, vagy tényleg csak ez a "baja?" Ha felér egy X1650-el, akkor ez az én kártyám, és ahogy olvastam, elég neki a 400W is...

Meg is néztem Radeon BIOS Editorral,és arra jutottam,hogy a Sapphire-os emberkék,rosszul írták ki akkor az infókat erről a kártyáról