- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Androidos fejegységek
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
Sziasztok!
Nemrég óta van egy ASUS EAH3650 TOP kártya a gépemben, PCI-E-s. Minden szép és jó volt addig amíg egy régebbi Win-es játékot el nem indítottam, ahol az eredeti kép bal felső sarka eltolódott nagyjából a képernyő közepére, tehát a kép kb. bal felső negyede a képernyő jobb alsó negyedébe került, a többi rész kilógott, egyébkén "játszható"
maradt. Más programokkal ezt eddig nem tapasztaltam, egyedi esetnek tűnik, viszont teljesen következetesnek is, sajnos. Magának a játéknak nincs semmilyen saját grafikus beállítási lehetősége, de sem az eddig használt alaplapi GMA950-nel sem másik gépen nem volt vele semmilyen gond.
Ha esetleg valakinek lenne ötlete a "rend" helyreállítására azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

maradt. Más programokkal ezt eddig nem tapasztaltam, egyedi esetnek tűnik, viszont teljesen következetesnek is, sajnos. Magának a játéknak nincs semmilyen saját grafikus beállítási lehetősége, de sem az eddig használt alaplapi GMA950-nel sem másik gépen nem volt vele semmilyen gond.