Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
barnam_
üzenetére
Nekem is pontosan ez van meg.
Mivel most másik gépnél vagyok ezért kipróbáltam, első induláskor tényleg feljön a Setup, utána már nem. Erre már nem emlékeztem, régen volt ... Nyilván megjegyezte a GMA950-et, ez vezeti félre. Viszont most kiderítettem Gugli barátom segítségével
hogy "Tomb4 -setup" parancsra a Setup bármikor előhozható, szerintem ez lesz a megoldás.
Jövő hét végén majd megírom ide hogy mi lett az eredmény.
Nagyon szépen köszi a segítséget.
Nem kell ide semmilyen emulátor, menni kell ennek rendesen. A TR1 még DOS-os volt, a TR2-től kezdve már mindegyik Win-es, ezért én megörültem amikor anno ezt megtaláltam, így a TR1 pályái a TR4 EXE-jével összegyúrva már a TR1 is Win-es lett.
Igaz hogy nem teljesen 100%-osan sikerült áthozni a pályákat, de majdnem, nincs sok eltérés. -
vz12
tag
válasz
barnam_
üzenetére
Nekem nem jött fel semmilyen beállítási lehetőség (ezt is írtam előzőleg), de eddig nem is kellett. Ez a beállító ablak (1) a játékhoz tartozik vagy (2) a kártyához? Nekem 1 db EXE-m van (Tomb4.exe), az ilyet nem tud, ezért (1) esetben Neked nem ugyanaz a változat van meg mint nekem, egy link jól jönne.
(2) esetben nincs mit tenni, más kártyánk van, az enyém ezt nem tudja.
Egyébként régebben már végigjátszottam probléma nélkül, ez még a mai szuper kártyák előtti világ játéka, úgy látszik hogy a kompatibilitás nem tökéletes, de a patch-ekkel majd próbálkozom azért. -
vz12
tag
Sziasztok!
Nemrég óta van egy ASUS EAH3650 TOP kártya a gépemben, PCI-E-s. Minden szép és jó volt addig amíg egy régebbi Win-es játékot el nem indítottam, ahol az eredeti kép bal felső sarka eltolódott nagyjából a képernyő közepére, tehát a kép kb. bal felső negyede a képernyő jobb alsó negyedébe került, a többi rész kilógott, egyébkén "játszható"
maradt. Más programokkal ezt eddig nem tapasztaltam, egyedi esetnek tűnik, viszont teljesen következetesnek is, sajnos. Magának a játéknak nincs semmilyen saját grafikus beállítási lehetősége, de sem az eddig használt alaplapi GMA950-nel sem másik gépen nem volt vele semmilyen gond.
Ha esetleg valakinek lenne ötlete a "rend" helyreállítására azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

hogy "Tomb4 -setup" parancsra a Setup bármikor előhozható, szerintem ez lesz a megoldás.
Jövő hét végén majd megírom ide hogy mi lett az eredmény.