Új hozzászólás Aktív témák
-
con_di
csendes tag
válasz
Gaboman
üzenetére
Hi Gaboman (és tsai.)!
Ugyanilyen procim van, csak én alapórajelen használom, valamint szintén 2900XT.
64bites Vista alatt ez az összeállítás ennyit tud, kb. nekem is ennyi pontom van 3DMark06-ban, és ha megnézed az eredményösszehasonlítót a progiban, akkor ki is listázza neked, hogy ez így teljesen jó eredmény.
Persze, XP alatt jóval többet ér el, de a két rendszer nem igazán összevethető ebből a szempontból (sem). A Vista grafikus alrendszere potenciálisan vált gyorsabbá, az nem várható el tőle h "régi vágású" drivermodellre kihegyezett programokat is gyorsabban futtasson. (Ergo, ugyanolyan gyorsan sem fog... Egyébiránt ehhez a részhez nyúlnak leggyakrabban az utóbbi időben, még nem tökéletes az implementáció.)
Viszont egy kérdésem nekem is volna: az Oblivionban nálad is hibásan jeleníti meg az árnyékokat? (latest patch, latest driver...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya ELADÓ
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Lenovo 14 Yoga Slim9 WQXGA OLED 90Hz Touch i7-1280P 14mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest