Új hozzászólás Aktív témák
-
con_di
csendes tag
válasz
Gaboman #4241 üzenetére
Hi Gaboman (és tsai.)!
Ugyanilyen procim van, csak én alapórajelen használom, valamint szintén 2900XT.
64bites Vista alatt ez az összeállítás ennyit tud, kb. nekem is ennyi pontom van 3DMark06-ban, és ha megnézed az eredményösszehasonlítót a progiban, akkor ki is listázza neked, hogy ez így teljesen jó eredmény.
Persze, XP alatt jóval többet ér el, de a két rendszer nem igazán összevethető ebből a szempontból (sem). A Vista grafikus alrendszere potenciálisan vált gyorsabbá, az nem várható el tőle h "régi vágású" drivermodellre kihegyezett programokat is gyorsabban futtasson. (Ergo, ugyanolyan gyorsan sem fog... Egyébiránt ehhez a részhez nyúlnak leggyakrabban az utóbbi időben, még nem tökéletes az implementáció.)
Viszont egy kérdésem nekem is volna: az Oblivionban nálad is hibásan jeleníti meg az árnyékokat? (latest patch, latest driver...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest