- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
con_di
csendes tag
válasz
Gaboman #4241 üzenetére
Hi Gaboman (és tsai.)!
Ugyanilyen procim van, csak én alapórajelen használom, valamint szintén 2900XT.
64bites Vista alatt ez az összeállítás ennyit tud, kb. nekem is ennyi pontom van 3DMark06-ban, és ha megnézed az eredményösszehasonlítót a progiban, akkor ki is listázza neked, hogy ez így teljesen jó eredmény.
Persze, XP alatt jóval többet ér el, de a két rendszer nem igazán összevethető ebből a szempontból (sem). A Vista grafikus alrendszere potenciálisan vált gyorsabbá, az nem várható el tőle h "régi vágású" drivermodellre kihegyezett programokat is gyorsabban futtasson. (Ergo, ugyanolyan gyorsan sem fog... Egyébiránt ehhez a részhez nyúlnak leggyakrabban az utóbbi időben, még nem tökéletes az implementáció.)
Viszont egy kérdésem nekem is volna: az Oblivionban nálad is hibásan jeleníti meg az árnyékokat? (latest patch, latest driver...)
Új hozzászólás Aktív témák
- ZOTAC GeForce RTX 4060 8GB Twin Edge
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest