Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sycorax182

tag

SZiasztok!
    Egy megoldásom és egy kérdésem lenne!
    Kezdem a megoldással: mérg decemberben írtam, hogy kaptam egy 2400pro AGP kártyát, beraktam a gépbe, de semmilyen 3d megjelenítésre nem volt alkalmas, próbáltam xp-n, vistán is, a saját driverével, régebbivel, újabbal is de semmi. Visszevittem, ott bevizsgálták és azt mondták, h jó. Hazahoztam, felraktam a legeslegújabb drivert és ccc-t (jan. tizenakárhányadikán jelent meg) és működik. Probléma megoldva, kár hogy decemberben még nem volt hozzá driver amivel használhattam volna :D
    Kérdés:
    Játszom a Test Drive Unlimiteddel 1024*768-on egész jól fut, de néha ugrál a kép (nem tudom telejen leírni a jelenséget pl: eltünik egy-egy objektum, fa aztan visszajön, de csak egy pillanatra, vagy elnyújtja a képet, meg villódzik) változó intenzitással és időintervallumban. Van hogy egész jól lehet vele játszani de van hogy annyira szarakodik, hogy élvezhetetlen. Ha a játékban állítgatok dolgokat attól se lesz jobb. Tudja valaki, hogy mi a jelenség oka és hogy mit lehet vele kezdeni? Esetleg valamit át kéne állítanom a ccc-ben? Ha igen mit?
    Előre is köszi
    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák