Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hurkaleves
őstag
válasz
madgie #10057 üzenetére
abból a "nagy" tesszellációból se látok sokat... csak annyit, hogy felezi az fps-em...de lényegében alig észrevehető a változás...főleg egy bevadult fps gém-nél ahol a motion blur miatt egybeolvad minden... kb. 10centiről kell vizsgálni a dolgokat, hogy lássam "ejj ott télleg van valami változás.."
ez a tesszelláció is csak az arra (már túlzottan) kihegyezett tesztprogikban látszódik... a gyakorlatban még gyenge... egyáltalán nyújt még valami újat a dx11? -
cvn69
tag
Ha bekapcsolom az Advanced Physx-et, akkor valóban szaggat, de nélküle nem.
Vagy ez és ez úgy tűnik?
24 kép/s-től folyamatosnak látod a képet, iszonyatosan szaggathat a 20 kép/s.
Mindenesetre, számomra játszható. De én ilyen igénytelen vagyok, még 10-es ping felett is tudok multizni. Gondolom, nektek már az is képregény.Részemről ez a téma kimerült, mivel ti elméletből mondjátok, hogy az bizony nem úgy van, én meg látom és játszom.
-
cvn69
tag
"Full HD-ben nyomok mindent vele, a Metro 2033 csak, ami nem igazán játszható, ott már vissza kell venni a felbontást is"
Ezt ugye nem mondod komolyan. Én egy BFG 9600GT OC-m van és FullHD-ben simán megy max-on a Metro2033, pedig RAM-ból is csak 2 GB van mellette, E8200 procival. Most rendeltem egy "Batmobilos" 5770-et, de ha megreccsen a Metron, akkor sepoku lesz.
-
Hurkaleves
őstag
ezzel én is így vagyok! pl. az elmúlt 1,5 hónapban integráltra támaszkodtam... fasza volt..
más1:
most próbáltam az integráltat és a 5770-et egyszerre hajtani! a hdtv-t az integráltra kötöttem, belőttem, de valamiért szaggat rajta az 1080p-s film... ezelőtt (csak az integrált magában) tökéletesen vitte... aztán 2 perc mozi után újraindult a gépem...
szal ezt a felezős megoldást elvetettem..más2:
grafikus szemmel nézvén a fotóidat tényleg nagyon faja! bár csak ilyen minőségű fotókkal dolgozhatnék...(sóhaj)... irgalmatlan témákat ki lehetne hozni... -
Sefi84
senior tag
Bár ha tehettem volna én is 2db vettem volna, de hát a pénz nagy úr!
Ha kettő van akkor az egyik elszáll ott a másik viszont ha egy száll el akkor csak lesel!
2db meg ha még se tetszik akkor elcseréled 1db 5870-re!
Sok sikert!madgie: Jók a képek az adataidnál!!!
Lehet, hogy te tudsz fotózni?!
Nem ide tartozik, de jók!
Gratulálok!!!!
Én is házigazda vagyok itthon -
jgrg
tag
Szia
Én most vettem. A MS FlightSimulator X-en kivül minden mást visszi 1920*1080-on fullban az 5770-es (COD4-5-6, BFBC2). Nekem elég gyenge a gépem, szerintem az fogja vissza a MSFSX-t.
Szóval szerintem jó választás, elég halk a ventije. Én monitort és tv-t kötöttem rá, van hogy klonozva használom (semmi panasz), van hoyg csak az egyiken (igazából cask a váltás rosszabb mint egy nvidiánál).
- néha kiugrik a játékból (csak BF BC2-nél), de én WinXp alatt használom. Viszont nagyon jó 42" irtani az ellent.G
-
Pero
senior tag
nálam azért volt érdekes a tuning mert nem hittem el h mennyire "szaggat" a kép, miközben másoknál u ezen felbontáson teljesen jó, de mint kiderült alulfeszelés volt az oka.
Még nem teszteltem ki de gyanítom h igazad van, FullHDban néha jól jönn egy kis plusz, de ahova 1maga kevés oda kell 2. még mindig az a legjobb alternatíva. Án már gyűjtök a kövire, ill ahoz is a blokkra.
-
proximus
senior tag
Ezt valahogy én is így tapasztaltam(idle win asztal, ill. játék, de átvezető videó)
Én ahogy megfigyeltem, egyszerűen akkor sokkal gyakoribb a fagyás, ha frissen volt bekapcsolva a gép. Lehet hogy valami ilyenkor még nincs a helyzet magaslatán, és elszámolja magát(akár egy szenzor is lehet). Kap egy "vörös"riasztást a kártya és bedobja a törölközőt.
Egyébként nem egyszer már a win indításánál eldobta magát, de a mostani sapphire bétával eddig még nem (kb 3-szor begapcsolva hidegről). -
vhunor
őstag
Én nagyjából átolvastam a vonatkozó topikot az AMD oldalán, és tényleg elég random. Mindenféle konfigban, mindenféle driverrel előjöhet... Elkérem a béta Sapphire biost, valamint tegnapelőtt óta az MSI saját drivere van fent, és azzal egyelőre nem fagyott ki, de erről biztosat nem tudok még mondani, mert szándékosan nem tudom hogy lehetne előidézni. Meg az AMD is azt nyilatkozta néhány napja, hogy már tesztelik a javítást, úgyhogy tényleg szoftveres eredetűnek tűnik.
-
zolisx4
őstag
ha a menüben csúszna szét csak akkor nem volna gond de mikor kanyarodok akkor rendesen mintha elvágnák a képet vagy három helyen hogy mitől van a grid az meg megy rajta rendesen vertikális szinkronnal fullon nem tudom
olyan mintha az AMD chip es és procis alaplapot nem szeretné a vga de ez meg hüjeség
teljesen olyan mintha elfogyna a vga memóriája -
zolisx4
őstag
azért vagyok nagy gondban mert a dirt2 nem megy rendesen, nem tudom mire lehet számitani a 4890 es vga el akarom adni, csak ugye vegyek még 1 5770 et vagy az 5770 is adjam el és vegyek egy 5850 et hiába nézegetem a teszteket nem sok minden derül ki belőle, már a 4890 es ből muszály kiszálni mert már pont a felébe kerül mint amikor vettem nem tudom
igazábol azt nem tudom a vga kevés a dirt2 nek vagy a játék és driver eggyütese miatt van a lassulás és gyorsulásmadgie
pl nekem soha nem fagyott ki a dirt meg semmi csak lassul és begyorsul
lehet az is hogy AMD vonalon van gond mármint alaplap chip meg a proci akinek intel van az nem panaszkodott erre a belassulásra
-
zolisx4
őstag
persze hiszen teszt
csak azt akrtam ezzel mondani ha a játék ennyire erősen használja majd a tesszalációt mint a teszt akkor várhatjuk a dx11 es játékot, Unigine Heaven dx10 ben nekem a 4890 es nem szaggat hát kiváncsi leszek mit hoznak az új játékok mert a Dirt 2 hát az elég gáz legalábbis nekem nem nagyon jó -
Gorneck
legenda
Bezzeg amit erre raktak...
Borzalom...
-
genius91
csendes tag
Nekem 1040/1410-et lazán bír. Igaz 66fok körül szokott lenni és 70%-on forog a venti,de azért mert manuálisan állítottam a venti szabályzást. V2-es Asus-om van. Amúgy kis ideig bírja az 1100/1410-et. De olyan 10p alatt szétesik a kép... Én 950/1360-on használom vCore emelés nélkül... Ezt így lazán bírja
-
speed3456
aktív tag
áhháá értem. Köszönöm a választ. Már megijedtem hogy az is hibázik.
De a GTA IV ben még mindíg csak láthatatlan kocsik mennek és ha gyorsan forgatom a kamerát akkor elmosodik az egész ész csak alt+F4 oldja meg a problémát. Más játékban eddig nem vettem észre problémát de lehet inkább visszarakom a gyári drivert.
-
uptobase
tag
madgie: Alapvetően csak gyorsan kellett egy lövőgép. Ezt a gépet használtan vettem igen olcsón és ha valamit vennék még akkor az alaplap proci és ram lenne. Ez szerintem egy 6-8 hónapon belül be is fog következni, illetve szerintem akkor cserélem a VGA-t is. Teljesen igazad van, hogy olyan tápot érdemes most vennem amit majd akkor nem kell már cserélni. Megyek olvasgatom a tápos fórumot.
-
rocket
nagyúr
Ha mukodesbe lepett a VPU recover akkor ott marad utana a hiba uzenet, es nem fagy csonta a gep, mivel nincs garantalva, hogy mindig visszatudja allitani "on fly" a drivert ha nem valaszol, igy ilyenkor lefagy a gep.
Nalam mukodott mindig mire kisakkoztam milyen GPU orajelen stabil a kartya jatekok alatt.
-
rocket
nagyúr
Kicsi az esely BSOD legyen a VGA tuning miatt, a VPU recover jol szokott mukodni, es visszaallitja a drivert nehany masodperc utan ha nem valaszolt.
Powervirus programok nem sokat ernek mar a H5K szerianal, persze jobban felmelegitik a kartyat mint egy jatek, de stabilitas szempontjabol nem ernek semmit igy se.
960mhz-en amit a CCC auto-tune belott nalam az HD5770-nel stabil volt a Furmark, aztan NFS:Shift alatt jatek kozben random idokozonkent mar mukodesbe lepett a VPU recover, ami nem volt kellemes elmeny amikor atvergodtem 20fps atlaggal a mezonyon (akkor meg sebesseg gondok voltak a mezonyben autozva, azota azt mar javitotta az EA az 1.02-es updatettel) az elso helyig, aztan bumm, ilyenkor az a nehany masodperc amig a VPU recover helyre allitja a drivert nem allitja meg a jatekot, az megy tovabb, azt meg nem probaltam, hogy esc-re reagal-e (logikusan kene neki), mert azzal akkor legalabb addig meglehet allitani, es nem vesz karba a verseny -
rocket
nagyúr
Nem kell ehez third party tool, CCC-ben Overdrive, es azon belul az Auto-Tune.
Persze amit ott beallit nem biztos stabil lesz jatekok alatt, nalam pl. 960mhz (ez a max. a CCC-ben) lotte be a GPU-t, de jatekok alatt nem volt stabil 950-960mhz-en, 940mhz-en lett stabil vegul, memoriat 1435mhz-re allitotta, de az meg stabil 1445mhz-en (ez a max. CCC-ben.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest