Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kefizor #17959 üzenetére
Igazából azért érdeklődöm ennyire, mert most is 1090p-be játszok (F1 2010, Shift2, Metro 2033) és nem tapasztalok akadást vagy más gondot, simán megy minden fullon. Akkor ez miben változhat még? Bár fps-eket még sosem néztem.
Vagy 1080p és 1080p között is lehet különbség full-on? -
válasz
kefizor #17758 üzenetére
Tolnál egy DIRT3 tesztet úgy hogy kikapcsolod a CFX -et! (tehát 1.kártyával alap órajelen 850/1200.on) 1920.ba Ultra beállításon 8.X MSAA val!
#17841: igen a 6850.es BSOD probléma 90.% ban csak a Gigabyte 6850.eseknél fordul elő, mert túlzásba mentek az olcsósítással és gyengébb ram chip eket használtak ezzel magyarázható hogy ha lejjebb vesszük rajtuk a ramok órajelét (100-150.MHz -el) akkor szinte megszűnik a probléma! Többi 6850.nél is elvétve előfordul a BSOD probléma de nem annyira jellemző! -
- = Zk = -
félisten
válasz
kefizor #17758 üzenetére
akkor jó!
pár szavas vélemény az 5770CF-edről?.. .bár, hogy 1680ba használod, sztem oda elég lenne 1 is, nem?.. kérdem én, persze...
leginkább a fogyasztásnövekedés érdekelne...(#17756) dangerzone
gyóóó ez!X6 théma:
nekem a jövőben egy 1090-es köllene. pár évig elegendő lenne, és már viszonylag nem drága! elismerem, az intel cpuk odavernek az osztályánbelüli amd-nek. viszont az amd is odaver az intelnek, árazásban. én nem látok semmi indokot, hoyg a jelenlegi X4-emet intelre 4 magosra cseréljem. sokan kerestek, de nam találtak. játék alá elegendő, több nem kell. szal részemről téma OFF -
- = Zk = -
félisten
válasz
kefizor #17705 üzenetére
nah, ígymár másabb a lány fekvése?
sikeresen elba.ztam a beállítást, azért kaptam olyan magas eredményeket
ultra, ahol lehet, 1920*1080, 8xmsaa, vsync on ugyebár a már fentebb említett példa miatt, stb stb....és az ati katalinba semmit nem állítottam. ahogy a gép feltette, úgy hagytam.DroidMester:
" És akkor mi lenne ha i7.et néznék mert ugye az van egy kategóriába a X6.al! "
őőő, az i7 nem virtuálisan 8 magos, az X6 fizikai 6 magosával szemben?...
vagy rosszul tudom, ami lehetséges, nem?....
(ez kérdés, nem kötekedés!mingyááá lesek egy 3DM11 tesztet én is, csak kerítsam elő valahonnan
-
-
válasz
kefizor #17336 üzenetére
Használd a keresőt
tessék itt vannak az én H.Sz.-eim keresgélj bennük!! millió tesztet csináltam sok játékkal és teszt progikkal is! igaz több mint 800. h.sz de hamar átlehet futni! lehet olyanra is választ találsz amit még meg se kérdeztél még!
-
-
-
-
válasz
kefizor #17301 üzenetére
igen megy CFX-ben a 5770+5750!
De a jelenlegi árak mellett totál semmi értelme nem lenne 5750.et venni mert 2-3.e el drágább csak a 5770.es! annyival meg jóval többet ér mint a 5750.!
************************************************************************************
#17302 lsc : tévedsz! lövésem sincs hogy honnét a francból veszitek ezt a BAROMSÁGOT!
Ha 2.nem egyforma (57xx. 58xx, stb...) kártyát kötünk CFX-be akkor a gyengébb kártyának a teljesítményén üzemel a nagyobbik kártya! ez NEM igaz! mind 2 kártya a saját órajelein és saját teljesítményén üzemel!
Ha nem hiszel nekem akkor itt nézelődjél ALAPOSAN!!!
-
Misua
senior tag
-
CJ3
senior tag
válasz
kefizor #15596 üzenetére
Bocs elirtam
Nem tudom húzzak e még a procin 425 ös fsb n van igy is
A ram 850 en van kb 875 a vége CL4 ben szóval nem biztos hogy jól járnék maximum még 100MHz t tudok és akkor annyi majd idővel veszek egy jobb procit is PL E8400 és az haveromnak is ebben a lapban 4 GHz en ment 900 on a ramok CL4 Hátha majd elviszi de legyen 3,8GHz 850 en
-
zoleeno1
veterán
válasz
kefizor #15259 üzenetére
igen, a "táp-topikban" is ezt a választ kaptam, hogy jó lesz hozzá
örülök is mint maki a farkának, mer' 1 kanyim nem maradt fizuig, tuti nem tudtam volna most tápot venni
-
lsc
nagyúr
válasz
kefizor #14258 üzenetére
Igen, gbors is tesztelte a pcie sebességet, a tpu is letesztelte a gtx 480-at és az 5870-et, szerintük nincs gond, de természetesen ők tévednek hiszen Te más eredményre jutottál
.
Mod Gabre : Igen ahogy látom annyira bonyolult a dolog hogy még Te sem érted. Pedig azt hittem tanulhatok valamit, de hát ez van.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
kefizor #14141 üzenetére
Az kb ugyan annyi mint a mostani Rev.3as hűtések.
Más:
Lassan jönnek a 6770ek, szép műszaki adatokat tudni róluk, kb egy 5850 és 5870 közé fog esni teljesítményben a specifikációkat nézzük.
Árban is remélhetőleg jól sikerül őket belőni, nem bánnám ha 30-40 között lehetne őket kapni. -
válasz
kefizor #13943 üzenetére
Mennyin akarod azt a kártyát járatni mert 1,20.V al már 1050.felett is megy a GPU!
Semmi értelme feszelni a GPU-t gyári 1,125.el megy 1000.MHz körül aza +50.MHz már semmit nem jelent amúgy se nagyon tesz jót a kártyának 900.MHz felett járatni tartósan! Nekem 900/1275.ön jár mind2 kártyám és még a gyári 1,125.ből is lejjebb vettem 1,100.án mennek!
-
pengegyerek
aktív tag
válasz
kefizor #12613 üzenetére
Azért mert lasabb mint az xp vagy win7 és ha valaki lecseréli az xp- t akkor logikusabb ha a technológiailag fejlettebb win 7- et választja.(Támogatja többek között a dx11- et és ez sem egy utolsó szempont)
Nem vagyok Vista ellenes mert nekem is volt fent majd egy évig szóval el voltam vele de nincs olyan jó mint a win 7 ez tény. -
pengegyerek
aktív tag
válasz
kefizor #12557 üzenetére
Hali. Nem lehetne ugyanis a jelenlegi tápom mellett 3,2 GHz a max és az sem stabíl 1-2 óra játék után lefagy a gép és ha több feszt adok valaminek akkor kikapcsol az első ventim. És azt nem akarom megkockáztatni, hogy 1× a proci venti kapcsoljon ki vagy valami rosszabb történjen. Majd ha veszek másik tápot akkor nyúzom még egy kicsit de most egyenlőre alapon is visz mindent tisztességesen.
-
válasz
kefizor #11919 üzenetére
Akkor csinálj most egy ilyen tesztet mint az enyém! (és linkeld be)
Mert volt nekem is 5770 Vapor-X de az ugyan ennél a tesztnél 67-69. fokig felment!keke69 ha gondolod csak neked csinálok egy olyan tesztet is: nyitott gépházzal és szoba ventivel fújatva!
(de tudom már előre mit válaszolnál arra is: hogy betettem a gépet a fagyasztó ládába)
-
Hurkaleves
őstag
válasz
kefizor #11820 üzenetére
nem hinném, hogy a 4830 erősebb lenne... az 5750 inkább 4850 szinten van...
ha a nyers adatokat nézzük már szembe tűnik, hogy:4830
shader: 640
gpu: 575mhz5750
shader: 720
gpu: 700mhzés a memó sávszélje is jóval több az 5750-nek...
mod
belaazallat: nálam alig volt különbség 3100 és 3700mhz proci között az 5770-nél..
nem is járatom azóta csak 3400-on a procimat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest