Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
bios frissítés megvolt, eredmény +500. nem sok.
viszont tök véletlenül találtam a vezérlőpultban egy power akármi ikont, ahol van 3 power plan (balanced, energy saver, meg performance). nekem az energy saver volt bepipálva, ami a cpu-t csak 50%-ig engedi fel. áttettem balanced-re, kaptam a cpu-ra 2908 pontot, áttettem performance-ra, ott is ezt kaptam.
azonban érdekes módon, amikor még energy saver-ben volt, és a C1E és az EIST (v vmi hasonló) enabled volt, akkor is nyertem +500-at. úgyhogy majd csinálok egy olyan tesztet is, ahol ezek megint enabled-en vannak (a mostani tesztben disabled-en voltak).
ez már közelít a megfelelőhöz? (proci nem volt húzva)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest