- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztrofotózás
Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Laraxior #19090 üzenetére
Miért zavar, nem a hátadon hordod azt a VGA-t.
Egyébként mindenki elhiszi hogy jó kari az ultra, nem kell bebizonyítanod, neked nem kell még váltanod, csak ha itt a DX10.1, és mondjuk pobt a kedvenc játékod lesz olyan.
Pacskeros: : Hajjaj, mi lesz itt itt nemsokára.....
-
Bluegene
addikt
válasz
Laraxior #19090 üzenetére
vedd csak le ennyi erővel én is mondhatom hogy procilimitem van, én 3.2 ghz-es 1mb cache-es processorral teszteltem, te meg egy majdnem 3,8ghzes 8mega cache-es négymagossal, ne már ez nem fair, vedd csak le, utána letesztelheted úgy is de az nem lesz igazságos(szal azzal senkit se győzöl meg, engem se)
az én VGA-m 13%os tunning volt, ez a végsebessége, ez levonjuk és olyan mintha alapon lenne, tehát szorozzuk a 29FPS-t amit kaptam 0,87-tel
de mondom azonos prociórajellel és te meg maxon léghűtéssel amit tud(én is vehetek quadot meg vízhűtést avval nem dől el melyik a jobb), akkor fair lennél
azt hittem veled normálisan kiderül h melyik VGA a jobb és nem melyik gép, ezért kéne szimulálni az én processorom teljesítményét a tiéddel(én is cpu limites vagyok), legalább nagyjából, ha az ultra lesz a jobb egy rossz szót nem mondok rá
-
-
Laraxior
titán
válasz
Bluegene #19085 üzenetére
az a baj ha leveszem a procit,szart sem fog érni,mert még 3760on sincsen teljesen kihajtva a videokari
de szerintem nagyjából egál,hiszen a VGA-m alapon van,még.Megvárom a vizesblokkot,pénteken itt van,akkor adok a szájának
Bár a proci miatt úgyis felesleges
Nagyobb felbontásban kellene..de mindegy is. Megelégszem egy olyannal hogy javasoltátok,egyelőre nem lenne célszerű elcserélni egy 4850re. Mellesleg tényleg igaz hogy 90 fok felett van a GPU?akkor ezért sem kellene,már rosszul vagyok a 70fokos ultrától is
nem szeretjük a melegeket
-
MarioAna
senior tag
lejárt a mod idő.
A Szőrös fánk alap ventiszabályzással kb: fél perc alatt 101 fok és 3300RPMm holott idle 2900RPM-en megy. Valami nagyon nincs rendjén a szabályzással, megvárom míg visszahűl a kari, ráállítom 55%-ra és megnézem úgy mennyire megy fel fánkkal. Játék alatt úgyse hallom a hangját, mert a táp túlordítja.
-
msgt.fubar
senior tag
Erre valaki valamit?
Közben megtaláltam hozzá a programot, a RaBIT-ot. [kép1], [kép2]
Le szeretném venni a 2D órajeleket és a feszültséget, hogy kevesebbet fogyasszon mikor nincs szükség a wattokra. Tudom, erre van a PowerPlay, de elég nagyvonalúan szabták meg a 2D órajeleket szerintem. Simán lehetne többet visszavenni, és így nem lenne gond a 4850 magasabb üresjárati fogyasztása és melegedése.
A második képen pedig a szintén beépített ventiszabályzást láthatjátok, én jobban preferálnám ezt (ha nem cseréltem volna GFXChilla-ra a gyári hűtés helyett), mivel bármelyik gépben, bármilyen oprendszer alatt ugyanazt adja - hisz' a BIOS-ba írja magát, és nem kell hozzá CCC-s profilozás.
-
Bluegene
addikt
válasz
Laraxior #19084 üzenetére
jó de akkor vedd le a procit is 3 gigára hogy tényleg a VGA-k mérkőzzenek és ne a két rendszer, szal úgy nagyjából igazságos mivel csak két magot lát(bár inkább 2,9-2,8ghz-re kéne levenned), na
egyébként mibe tart megcsinálni? 5 perc beállítani 5 perc alatt lefut...addig iszol egy teát
-
janos1988
addikt
Hi.
Az normalis, hogy egy nagy es jol szellozo hazban a Gainward 4850 alapon ~78 fokos, terhelve 10 perc utan ~92 fokos
(mindez 30 fokos szobaban)
Meg se merem probalni tuningolni igy...
De legalabb 10 perces szoros fank teszt utan (8x AA-val) nem fagy le a gep, mint nehany embernel -
D.Orion
veterán
Immáron én is beléptem a klubba egy Gigabyte GV-R485-512H-B-al, röviden 4850-el
A doboz szép nagy, a tartalom kifogástalan, sőt az oldalon leírtakkal ellentét kaptam hozzá rbg kábelt is, (én már csak így hívom ezt a tv out átalakítós izét) HDMI kábel vagy mifux.
Már csak a gép többi alkatrésze hiányzik.
Igazság szerint lehetett volna 4870 is, de akkor nem P45-DS3, hanem P35-DS3 került volna a gépbe; 4GB helyett csak 2GB ram, és kevesebb venti a Rebel9-be. Ha kevés lesz, akkor ősszel lecserélem a nagy testvérre.
Ui.: 34K volt
-
ekdavid
tag
nagy nehezen sikerült belőni a kártyát. crysis nél 5 perc után monitor nem kap jelet, kikapcs, hang elkezd akadni, halál. mi lehet a gond? táp csak 400watt, de elvileg leállna ha az lenne a gond... help pls!
-
Haart
addikt
MOndjatok egy jó hütöt 4850-re. Azt tom hogy az S1 isteni. De van-e még másik versenyző is?
-
DigitXT
félisten
válasz
ekdavid #19066 üzenetére
A Display/DDC settingsnél kéne "körülnézni" pl. ATT-ben, ha nincs fent CP vagy CCC: ez ilyen ATI marhaság, hogy ha a monitorod nem támogatja a DDC-t, akkor nem lehet ráeröszakolni sehogy magasabb frekit, amíg manuálisan meg nem adod, hogy max. mit bír a ketyere (pl. 100 Hz).
Minden drivertelepítés kilövi persze ezt a beállítást, szóval ha speckó csatid van (nekem 5-BNC), vagy régi monitorod, akkor ez a pár kattintás kötelező elem a műsorban...
Más turpisságról, ami ilyet okozhat, nem tudok.
-
Bluegene
addikt
válasz
Drizzt #19068 üzenetére
érdekes larxior crysis testje, ennyi idő alatt tízszer le lehet futtattni
valószínűleg alulmaradt a 8800Ultra a 4850-nel szemben ezek szerint, különben itt nagyhangon linkelné a screenshotokat, és azt magyarázná h az nvidia másfél éve ott volt mint most az atiazért érdekelne mennyivel
, szztem max 20%
-
MarioAna
senior tag
Ez viszont irtózatosan hangos
. Egyébként van elöl egy 12-es Xilence 1300RPM-en, egy Raidmax 8cm-es elöl-felül a 2-3. 5,25-ös hely magasságában 5V-on, egy TX2 a procin 7V-ról hajtva, egy 12-es Xilence 1300RPM hátul ami kifelé húz, de nem sokat tud tolni, mivel 2db 8-as hely van hátul, kötegelővel van odafogatva, és van az útjában elég sok alumínium
, illetve van még a táp ventije. Szal van pár venti igen.
-
ekdavid
tag
feltettem a legújabb drivert, de 60 herznél nem engedi nagyobbra állítani a monitort... mért???
display drivert tettem fel csak... -
Ribi
nagyúr
válasz
MarioAna #19062 üzenetére
Ha eléggé meleget akkor le ne csereld!
Ahogy nézem van hátul pár venti, szóval a táp saját magát fűti ennyire, szóval ha nem szeretnel piritóst, inkább ne buherkáld.Bluegene: Hat ennek aztan rohadtul nem volt semmi ertelme
ekdavid: Monitor frissitesnek es fps-nek nincs köze egymáshoz.
Inkább a v-sync-et kellene kikapcsolni (vegulis ha van v-sync akkor tulajdonképp van köze hozzá de inkább hagyjuk)
-
Bluegene
addikt
-
Drizzt
nagyúr
Erre van valami érvelés, hogy így van? Úgy emlékszem régebben pont az ellenkezőjéről olvastam, hogy a ram órajel nem nagyon számít, Gpu-é sokkal fontosabb.
Itt pl.: utolsó oszlopban egy 4870 felé valamivel húzott 4850-es van. 731/1206-on megy.
-
MarioAna
senior tag
Eléggé meleget
. Érzésre nem égeti a kezem, szal nemtom hány fokos lehet. Viszont a házat is felmelegíti ahol érintkezik vele. A táp fölött a ház teteje langyos
. Ki kellene cserélni benne a ventit, de félek, hogy akkor túlmelegedne. Valaki nem tudja amugy, hogy forrasztva van, vagy csatis a venti ebben a tápban? Nincs kedvem megbontani most fölöslegesen a házat
.
-
Bluegene
addikt
.) Extract .rar file with winrar/winzip. tömörítisd ki
2.) Replace the "CVarGroups" folder into your; \Program Files
\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Config folder" (backup the
original),fyi there is a copy of it on your crysis disc. Crysis\Game\Config szal ebben a könyvtárban a CVargroups-ot írd rá, copy paste
3.) Go inside game and set all graphics to high, and exit game.
menj be a játékba mindent magasra állíts4.) Place the "autoexec.cfg" file into your; "\Program Files\Electronic
Arts/Crytek/Crysis/Game" folder Crysis/Game ide pedig másold be az autoexec .cfg-tLaraxior: feszülten várjuk az eredményt!!!
-
Speed®
titán
válasz
rup1u5 #19050 üzenetére
És nem lehet húzni a Phenomot? Jó (SB750es pl) lapban megvan a 3GHz vele.
Ennyi erővel ne vegyen pl E6300at meg E2160at se..mindkettő 3+Ghzet megy.
Emellett az sem mindegy, hogy milyen felbontásban használná..proci\vgalimit.
1680x1050es monitorral simán bevállalható a húzott Phenom X3 4850el szvsz. -
msgt.fubar
senior tag
sziasztok!
az a kérdésem, hogy lehetséges-e a 4850-esekkel is eljátszani a 2D/3D feszültségmódosításokat bioson-felülírással? anno még a 2900-asoknál volt nagy divat, néhányszor csináltam én is
-
syckaloz
aktív tag
Szerintetek 80e Ft alá fog jönni az r700 aug. 12-én?
-
MarioAna
senior tag
Na majd én is csinálok Crysis tesztet, nem gyenge procilimittel
. A kari hűtése meg furcsa nekem. Most idle 60fok és a venti pörög 3000RPM körül, és teljesen hangtalan. Terhelés alatt nem tudom hány fok, GPU-CVt-t 97foknál lőttem le a venti (4000RPM körül), tovább nem volt szívem izzasztani szegényt. A profilos megoldás meg nem tudom jó-e, mert automata szabályzással igaz felviszi a venti fordulatszámát idővel, de viszont ha belövöm 42%-ra a ventit akkor ha terhelés alatt túlmelegszik az szopás
. Szal most alapon nyomom a ProStreetet mert más nincs itthon
.
Viszont game alatt az FSP tápom ordít. Gondolom terhelés vagy táp-hőfok alapján szabályozza a ventit, és 5perc terhelés után a venti sztem maxon pörög. Van itthon egy 12-es Xilence venti, szerintetek cseréljem ki a gyárit a tápon? -
fdisk
őstag
Erre esetleg vki?
Mert fel akarnám tolni a 8.8 betát.
Ja és annyit még,h a gyári biost visszategyem-é e v sem a 8.8-hoz? -
Drizzt
nagyúr
No, 4850 X2 lészen, vagy nem lészen? Szerintetek a Gddr3-as 4870x2 mennyivel lesz olcsóbb a 2 gigás ddr5-snél?
-
juhi07
senior tag
HY
szerintettek egy ilyen proci kihajtaná a hd4850 est ?Mert ha igen akkor egy boltban beszámitatom a lapomat és megveszem az msi k9n sli v 2.0 ami már a pehomokat tápogatja és belelökök majd egy ilyet
Jah szerintetetek a chifi táp elbirná-e a phenom procimat?Avagy már tápbol is vehet másikat ?
""Ez még a jövö zenéje de azért megkérdem"" -
19870820
senior tag
honnan tudjátok hogy a 8.8as drivertöl változik a ventivezérlés?
Mert ha igy van akkor sürgösen kiadhatnák már azt a drivert
-
Bluegene
addikt
igen azt kompenzáljuk azzal h 200mhz-cel lassabban járatjuk, nem igaz h nem lehet ezt leszűrni, nem használja semmi sem gyorsul a négymagostól, nézd meg a PH-as tesztben, az h több neki a cache az olyan +10% az ő javára ezért vette lejjebb az FSB-t és az órajelet
a memória meg 918mhz volt CL5-ben
idiot: gratula
-
idiot
tag
Most már én is csatlakozom a 4850 boldog tulajdonosaihoz
-
Ribi
nagyúr
válasz
Bluegene #19040 üzenetére
krizis rettentoen CPU igenyes, szoval ez meg mindig nem jo teszt.
Valaki csinalt teste hogy a 3.2G es 4G kozott a kari atlag 32 fps-rol felment 42 fps-re, mar nemtom milyen karival.
Szoval amig te egy joval gyengebb cpu-val teszteled, soha nem fogod behozni. Ha megis, akkor a 4850 nem csak kicsit, hanem orbitalisan rudvabb.Hja csak most latom Q6600 vs E2160 ? lol ez aztan a kiegyenlitett merkozes.
Klicsko vs Koko -
Bluegene
addikt
válasz
Laraxior #19039 üzenetére
jó akkor kivonunk az eredményekből 13%-ot(mintha nem húztam volna a 4850-est), na ha nagyobb különbség lesz úgyis kiderül
szal rakd a procid 9X333-ra az ultrát alapon, azt uccu neki, azt ne kamázz
van még más eredményem isegyébként sztem ha eltekintünk attól h 8800Ultra, meg G80 fan vagy, meg régi álmod, szertintem nem jártál jól vele, igaz túl rosszul se de jól semmiképp
-
Bluegene
addikt
válasz
Laraxior #19037 üzenetére
http://www.crymod.com/thread.php?threadid=31242
ugyanúgy be kell másoln i mint az ultra hgh patch-et, de le van írva, ha kell segítség írj
egyébként húztad ehhez az eredményhez az ultrát? mennyire? milyen cpu órajelek? ahhoz h objektív képet kapjunk le kéne venni a quadot 3 ghz-re(ugye a crysis két magot használ, viszont nekem csak 1mb cache-em van), 9X333-ra hogy preciízek legyünk, csak így fair play
-
Aryan
senior tag
Nekem is bekapcsolásnál "felűvölt", de windows alatt 2d-ben is már összevissza nyomatja a venti speedet 27%-ról 30%ra. Ezt hang alapján mondom. És ezt teljesen random szerűen csinálja. Ugyanezt csinálta a Sapphire 4870-em is. Nem változtatná a venti speedjét akkor fasza lenne. Belőttem fixre 2dben: 27%, 3dben: 38%. Így használom a kártyát.Lehet hogy nekem nagyon érzékeny a hallásom
. Nekem tetszetek a régi NVIDIA karik volt is 8800GTS 640MB-om
, 8800Gt-nek mér nem
-
Aryan
senior tag
válasz
Laraxior #19025 üzenetére
Nem tudom egyforma méretű e a 4850 és 4870, 8800GT-nél biztos nagyobb 4870-es ATI, úgy kellett bepaszirozni a GIGABYTE 3D Auroraba
. Szerintem totál felesleges 4870X2 kari, nekem egyedül a Crysis nem megy csuma grafin, 1680x1050be minden highon így folyamatos, más játék minden szűrővel megdobva fasza. A 4870-es egy méretű szeintem a 8800GTX-el, tudtomal az 8800Ultra nagyobb.
-
fdisk
őstag
Vki megmondaná,h a dc-t h futtassam le?(nem arra vok kiváncsi,h indítsd el a .exe-t
)Értsd:mit pipáljak ki esetleg,v mit nem...stb stb
-
Skizz
addikt
válasz
Laraxior #19017 üzenetére
Waze, direkt ügyeltem arra, hogy higgadt maradjak, oszt mit kapok a pofámba... Na, szóval. Te is nagyon jól tudod, hogy powered by NV programokban egy RV770 NEM fog megverni egy 8800 Ultrát. Mégis csak ezek a programok alatti fps és egyéb értékek érdekelnek, ez pedig a hsz-oddal teljesen ellentétes. Így, az én szememben ez a történet hitelét vesztette. További szép napot.
-
Eagl3
veterán
Én 8800GTS-ről váltottam 4870-re.
Mi a gondod a venti vezérléssel? Én nem írtam át semmit és tökéletes a ventivezérlés ráadásul még halk is. WIN boot után egyszer pörög fel a ventije a karinak kb. 2 másodpercre.Az az előnye a 8800GTX-nek, hogy szép? Erre inkább nem mondok semmit.
-
Bluegene
addikt
válasz
Laraxior #19010 üzenetére
én is csak nincs meg a crysis
pedig XP-m is vanigaz csak kétmagos 1MB cache-el de azt majd jóváírjuk
asszem 8.6-os driverral XP alatt
sztem inkább te tesztelj én nem tudok 1920-ba nyomni, ezek korábbi tesztjeimcsinálj tesztet max VGA tunningal, 1280-ban AA off extreme high(crymod-ról leszedhető), proci 3 ghz-en(a 4mb cache miatt a két magjára mert a crysis csak két magot használ)
690/1173 3,2ghz crysis 1280 extreme high/ GPU teszt/ AA off
[I]
egyébként vantage-ban alapon a VGA , proc 3.2 ghzP6500
gpu: 7068 CPU 5236
8.6 driverrel[/I]egyébként a crysis extreme high mod hasomló az ultra high patchhez csak pici finomítás, kábé az ultra sebessége, mondm csak ez van már nincs meg a crysis, én is kiváncsi vagyok végülis ciki h az egy éve még 180 ezer(+infláció) tehát mai áron számolva 200K-s kártyát egy év elteltével lenyom egy 31 ezres
-
Laraxior
titán
Hát a szép az relatív,hosszú mint állat
egyébként a 4850és a 70 egy méretű? az ultrához képest? Hosszabb? Rövidebb?
Szerettem volna mindig is egy Ultrát, hát most kaptam egyet 4850 áráért, ezt választottam.
az X2-t kipróbálám...az egy állat kártya,főleg a 4870 X2...arra vagyok kíváncsi. -
Aryan
senior tag
válasz
Laraxior #19017 üzenetére
Habár Ati kártyám van
jelenleg (eddig csak NVIDIA-m voltak), abban igazad van hogy 8800GTX-ről egyenlőre nem érdemes cserélni szerintem 4850-re (max egy két játékban aláza rendesen pl. COD4,GRID). De van két előnye a 8800GTX-nek. Szép kártya
, és halk is. Faszán meg van oldva a ventivezérlése is. Nem ugy mint az én 4870-emnek aminek külön profilt kellett létrehozni hogy kusba legyen a kártya,mert 2d-ben állandoan ugrált a ventifordulata. Egyébként meglátásom szerint azért 8800GTX felett eljár az idő, újabb játékokba már jobban fog teljesiteni a 4850-es is talán.
-
HSM
félisten
válasz
cowboy_bebop #19016 üzenetére
Szerintem csak 2 hőcső, de lényegtelen...
Ami legalább olyan fontos egy ilyen GPU-nál az a tápkör... Márpedig ezen amennyire átlátmni azon a burkolaton, nem a jóminőségű gyári van....
A hűtés szerintem is korrekt....
Bár ami nekem nagyon tetszett:[link] -
bnss
veterán
válasz
cowboy_bebop #19014 üzenetére
"...the GAINWARD HD4850 Golden Sample brings a 700MHz core clock and 1000MHz memory clock..."
Elég randa tégla, szvsz. Nem 4GHz, hanem 2GHz effektív órajelen ketyeg a memória a kártyán
-
Laraxior
titán
rosszul gondolod,tényleg kíváncsi vagyok hogy ugyanilyen beállítások mellett mit tud a 4850. Mert láttam millió oldalon hogy ennyit meg annyit tud,amit el is hiszek.. de azért egy otthoni screen másabb.
Nem tudom mit kell ezen problémázni, bejövök egy eredménnyel, kérek egy 4850est, erre meg mindenki köpköd.... hát mentek a pi**ába....
mintha tetves cigány lennék,pedig csak a videokártyám más.Örülök hogy új videokarim van, nem vergődni jövök ide. Megosztom veletek is,nem csak az nV-s topikban... -
HSM
félisten
válasz
cowboy_bebop #19014 üzenetére
Én biztos nem ujjonganék, amíg nem látom, mit takar az a gusztustalan műanyagfedő a venti körül....
Szerk: Biztos vagy te abban a 4Ghz-ben?
-
cowboy_bebop
őstag
Végre: Gainward Radeon HD4850 Golden Sample (700 mhz / 4 ghz)
-
Skizz
addikt
válasz
Laraxior #19010 üzenetére
Eddig sosem volt bajom veled, de nem igazán vagyok az a típus, aki véka alá rejti a véleményét... Tehát, szerény véleményem szerint, Te nem vagy kíváncsi a HD4850 eredményeire, se a HD4870-re. Csupán át akarod verni saját magadat, hogy a G80 igenis képes leküzdeni egy RV770-et. Továbbá be akarod bizonyítani a népnek, hogy ér még valamit a kártya. Saját vélemény, kéretik nem megkövezni érte. Na, ennyi voltam.
-
Skizz
addikt
válasz
janos1988 #19004 üzenetére
Na most van egy olyan vmi amit nem ismert fel a windows, de a driver telepitese utan is ismeretlen eszkoz maradt, az vajon mi lehet?
Valamilyen Audio kimenet vagy bemenet, ami akkor szükséges, ha TíVíre dobod át a gépet. Egyébként nyugodtan letilthatod, eszközkezelő alatt.Everest miert nem mutat rola semmit se? Se infot a gpurol, se hofokot.
Itt ítd be a kerseőbe, hogy Everest. A legutóbbi beta talán az, amelyiket rocket fórumtárs linkelte, azt keresd.
Illetve ha atallitom a Standard settings-nel Balanced-rol Optimal quality-re azzal mit allitok tul kepp
Mert igencsak visszaesnek az fpsek ha utobbi van. (sose votl meg ati kartyam)
3D menüpont alatt tudod állítani az AA-t, AF-et, Adaptive AA-t, stb. Valószínűleg azért csökkent az fps-ed, mert rádobtál driverből némi AA-t, vagy AF-et. Mivel a Quality beállítás a minőségre hajt.
-
janos1988
addikt
Hellosztok.
Nah meglett a gainward 4850. Felraktam a weboldalrol a legujabb drivert + a hotfixet a 3d markokhoz, mas van meg?
Na most van egy olyan vmi amit nem ismert fel a windows, de a driver telepitese utan is ismeretlen eszkoz maradt, az vajon mi lehet?
Everest miert nem mutat rola semmit se? Se infot a gpurol, se hofokot.
Illetve ha atallitom a Standard settings-nel Balanced-rol Optimal quality-re azzal mit allitok tul kepp
Mert igencsak visszaesnek az fpsek ha utobbi van. (sose votl meg ati kartyam)
Koszi elore is a segitseget.
Amugy eleg halk, rosszabra szamitottam, es meg nem fagyott k ia gep
Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Last Epoch
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6950XT Black Gaming 16GB GDDR6 - Beszámítás: OK
- Inno3D GeForce RTX 4080 iChill X3 16GB - 36 hónap magyar bolti garancia - INGYENES Házhozszállítás
- ASUS ROG Strix Radeon RX 5700 OC 8GB GDDR6 256bit X8T-GAMING Led Videokártya
- ASUS PRIME OC GeForce RTX 5070 O12G - 36 hónap magyar bolti garancia - INGYENES Házhozszállítás
- ASRock RX 7800 XT Challenger 16GB OC
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest