Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

Sziasztok!

Médialejátszó után olvasgatok, hogy kiváltsam az Onkyo TX-NR807 házimozi erősítőm DLNA zenelejátszási funkcióját, mivel mostanában nagyon sokszor belesül a lejátszásba az erősítő, mert eldobja az Asus RT-N16 által szórt DLNA szervert és újra a szerver választó menüben köt ki.

Emiatt kezdtem el keresgélni médialejátszót.

Jelen pillanatban elsődlegesen zene lejátszás területén kellene brillíroznia (főleg flac), de videó lejátszás is képbe kerülhet, melyhez egy FullHD-s Samu UE40C6000 TV asszisztálna. Eddig TV-vel vagy számítógépről játszottam a filmeket.

Zene lejátszására milyen készülék javasolt?

NFS megosztásról jókat írtak, de még nem volt lehetőségem kipróbálni, így jó lenne, ha ezt is támogatná a lejátszó.

Nézegettem az aktuális felhozatalt
    - R6S, MED600X, nincs coax digit kimenete, így hanyagolandó szerintem
    - A-200-on már van coax digit kimenet és 20-25k magasságában be is lehet szerezni kéz alól
    - R160S, R200S, R300 ezeken van coax digit kimenet, de eléggé beszerezhetetlennek tűnnek (R200S-t lehetne kínából 160$-ért, németből 180 euro-ért venni)
    - MED800X-en szintén van coax digit kimenet és 60k környékén 5 év garral be is lehet szerezni
    - A-300 szintén rendelkezik coax digit kimenettel és kéz alól 30...40k között árulják
    - A-400 (60k környéke kéz alól) és C-300 (70k fölött) is szóba jöhet kimenetek alapján

Fogalmam nincs, hogy megérné venni egy C-300-at 70k környékén vagy bőven elegendő lenne számomra egy A-200?
    Jó lenne, ha saját kijelzővel rendelkezne a lejátszó, így nem kellene vele vakon bűvészkedni vagy a TV-t bekapcsolni hozzá, de ez már tényleg csak extra lenne.

ui. coax digit kimenetet azért erőltetném, mert pár napja vettem optikai kábelt és kiderült, hogy az erősítő hátulján lévő optikai bemenetek nem működnek :( . Az előlap alatt lévő azért legalább hibátlanul működik, viszont oda jelenleg a TV optikai kimenete van kötve

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák