- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi-k
őstag
válasz lemmy9 #38596 üzenetére
Melyik Dune? A Base/ Prime 3.0, vagy a HD Max/Duo biztosan tudja.
Bitstream azt jelenti, hogy feldolgozatlanul - azaz dekódolás nélkül - küldi tovább a kiolvasott hangsávot.
Amit te szeretnél, az már dekódolás/átkódolás, ezzel vannak gondok az 300/400/410 sor. popcornnál, vagy a Dune HD TV 301/101/102 modelleknél. -
devil-k
nagyúr
-
robi222
senior tag
Pop 400 -nál, hol kell beállítani, hogy mindig ott kezdje a filmet ,ahol abba hagytam?
-
lemmy9
őstag
Sziasztok!
A popi a-200, 300, 400 kiküldi a hdmi-n az Lpcm 7.1-et? Fontos a 7.
Szerintem!
-
B.attila
tag
válasz devil-k #38589 üzenetére
Szia
a sok rossz után had mondjak valami jót is, az A-400 természetesen nem őrületes sebességgel (max.3.5M/b)
de napi 0-24 ben megy rajta a torrent le-föl és ebben részében még nem csalódtam
pedig van itthon Synology is ami jobban teljesít de nem is használom erre mert untig elég a popi torrent képességeCuore Sportivo
-
Old FatBoy
aktív tag
válasz devil-k #38589 üzenetére
Számomra így is teljesértékű.
És lehet,hogy másnak is megfelel ez a megoldás.
De részemről lezárva a téma de legalább arra jó volt,hogy pörögjön a topik ha már úgy sem tudunk valami átütő jobb médialejátszóról társalogni mivel a Dune HD Base 3D és a Popcorn Hour A-410 valamint MED600X3D-nél megállt az idő.
Sajnos mintha a gyártók nem látnának jó üzletet ebben a terméktípusban csak a fos droidos lejátszókat nyomatják.
Na elhúztam melózni.
Sziasztok!
További szép napot kívánok mindenkinek!Audiophile Troll
-
devil-k
nagyúr
válasz Old FatBoy #38584 üzenetére
Jah, ez nem teljes értékű torrentezés... Ne ringassunk már másokat tévhitbe. Leírtad, hogy asztali gépen letöltöd és átrakod a lejátszóba seedelni... Akkor miről beszélünk?
Akivel eddig beszéltem erről a témáról, s akik szintén arra számoltak, hogy milyen jó lesz majd torrentezni a médialejátszón, mindenki azt mondta utólag, hogy nem alkalmas rá. (Köztük én is)
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Old FatBoy
aktív tag
Nállam a villanyszámla is sokat dobot a latba amikor ezt a megoldást választottam.
Pedig előtte laptopról nyomtam a torrentet.
Így még annyi energiát sem fogyaszt mint a laptop és nincs tárhely hiány sem. A vinyó átpakolása a mai hot-swap támogatású sata interfész mellett fiókos megoldással nem nagy macera.
Természetesen mindenki úgy intézi a torrentezést ahogy akarja én csak arra próbáltam rávilágítani szabieable kérdésére,hogy megoldható a 0-24 üzem gazdaságosan az router+openwrt nélkül is.Audiophile Troll
-
Madwe
nagyúr
válasz Old FatBoy #38584 üzenetére
Persze, ez egy járható út. De én inkább vpn-en keresztül bárhol a világon beállítom hogy mit töltsön le, mire hazaérek már rajta van, magától seedel, mp látja s nézhetem is, semmit sehova nem dugdosok csak bedöglök a kanapéba s nézem, s bármit bárhonnan elindíthatok Nem azt mondtuk hogy mpvel lehetetlen torrentezni, csak azt hogy nem arra való, s ezt nehéz cáfolni Lehet azzal is kompromisszumokkal, dehát...
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz Old FatBoy #38576 üzenetére
Ez olyan mint a WC papír. Arra is lehet írni, de mindenki tudja, hogy mi az eredeti feladata, amit be kell töltenie.
A viccet félretéve: Azért megnézném, hogy teljes sávszélességgel, hogyan töltesz le és nézel meg egy 45 GB-os BD-t.
- mozi bolondéria -
-
Hani
aktív tag
válasz szabieable #38565 üzenetére
Köszönöm, ez jó lehet, ha tényleg boldogul a formátumokkal, ráadásul meglepően olcsó.
-
Warter
addikt
válasz Old FatBoy #38578 üzenetére
Ez szép volt, közölted, hogy szerinted alkalmas rá, majd megindokoltad, hogy nem is.
-
Madwe
nagyúr
válasz Old FatBoy #38578 üzenetére
Világos, de egy mai popira nyilván 30-50 gigás bd isok mennek, ahoz meg hozzá se tud szagolni s a 80-120mbps-et fene se akarja 1-2mbps-re korlátozni ilyen esetben...
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz Old FatBoy #38576 üzenetére
Igen, seedre jók, de letöltésre használhatatlanok. Arról nem beszélve, hogy nem csak lassaban teszi mint illenék, hanem a legtöbb letöltés alatt egyéb anomáliákat mutat, fagy, szaggat, nem látja amit kéne stb.
-
Old FatBoy
aktív tag
válasz devil-k #38559 üzenetére
"A médialejátszók nem alkalmasak torrentezésre, főleg nem 0-24."
Ezzel nem teljesen értek egyett.
Egreat R800 lejátszómmal évek óta nyomom a seedet.
Letöltésre csak kissebb fájloknál használom de jelenleg is több mint 100 torrent fut rajta seedben gond nélkül pedig nem a legerőssebb vas/ RTD1185DD / ennél jóval erőssebb hw van a jelenlegi lejátszókban.
A módszerem a következő :asztali gépben mobil Hdd rack van az egyszerűség kedvéért -3Tb-os hdd a letöltés idejére berak -befejezése után átpakol a lejátszóba-a transmission gui felületén torrent hozzáadás a listához-ellenőrzés-és már megy is a seed akár non-stop.
=Remek arány kis fogyasztás.
Persze ehhez kell asztali letöltő gép de szerintem ez a legtöbb fórumtársnál nem probléma.Audiophile Troll
-
Multibit
nagyúr
válasz Berjoe #38569 üzenetére
Téged valószínűleg megtévesztett a Dune Base 3D ára. Az egy durván túlárazott gépezet és nem prémium kategóriás termék. A sokkal olcsóbb Mede8er MED600X3D jobb vétel (ha nem tudsz 3D nélkül élni).
-
-
T_Stark
őstag
válasz bajnokpityu #38549 üzenetére
Tudtommal már a HD4000 is jobb multimédiában, mint a HD3000. Nem kéne hogy döcögjön a 23,976 Hz a HD4000-en sem, ettől függetlenül persze jobb a Haswell féle 4600.
De én csak netes infókból táplálkoztam, ha te láttad élőben, és döcög még a 4000 is, akkor cáfolj meg. -
szabieable
aktív tag
Tél környékén pont ilyen szándékkal kerestem lejátszót. akkor a dvb-t miatt végül egy belépőszintű alcorra ([link]) esett a választás. Talán 6-7 ezer forint körül volt, az összes eddigi filmet vitte amit rádugtam 16 gigás usb3 pendriveal, volt közte h264 mkv/mp4 és xvid avi is. Tud magyarul is. Bár közvetlen RCA nincs rajta egy euroscart-rca átalakítóval megoldható a dolog.
http://prohardver.hu/teszt/alcor_hd_2650_hd_2800/medialejatszo.html
[ Szerkesztve ]
-
Hani
aktív tag
Uraim,
egy kis segítségre van szükségem: jóanyám régi tévéjéhez keresek médialejátszót. RCA bemenet van a tévén, az átlagos felhasználás az lenne, hogy pendrive-on levő filmeket, sorozatokat (jellemzően 2-300 megás avi, xvid, mp4, mkv) tudjon nézni.
Ami kéne:
- minél több formátumot kezelni megbízhatóan (~ avi, xvid, mp4, mkv a cél)
- lehessen pendrive-ról lejátszani (nem árt, ha nagyobb (16-32 GB-os) típusokat is támogat)
- hozzá tudjam kapcsolni a régi tévéjéhez RCA-n keresztül
- stabil, egyszerű, fagyásmentes működésJó lenne:
- ha nem lenne túl lassú
- ha magyar lenne a kezelőfelület vagy csak egyszer kéne beállítgatni a dolgokat
- ha esetleg wifin keresztül eléri a megosztott tartalmat, bár... végülis mindegy.
- ha nem fogyasztana túl sok áramotAmi mindegy / nem kell:
- feliratkezelés (nem használ feliratokat)
- Full HD, 3D, 4K, ilyesmik (sorozatot néz, nem is lát túl jól, nem kell)
- Youtube, egyéb huncutság (ő csak a sorozatait akarja nézni, reklám nélkül)A keret kb. 20-25K, de annyi készülék van a piacon, hogy totál el vagyok veszve. Mi lenne a jó megoldás?
-
tudi13
aktív tag
Erről mi a véleményetek?
-
devil-k
nagyúr
válasz szabieable #38558 üzenetére
Ha van HTPC, akkor az, ha pedig az sem, akkor NAS. A médialejátszók nem alkalmasak torrentezésre, főleg nem 0-24.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
szabieable
aktív tag
low budget kategóriában keresnék hdd-t kezelő torrentklienst támogató médialejátszót. van htpc, van smarttv is, tehát a lényeg inkább az lenne, hogy mehessen 0-24 a kicsike. mik a jelenleg ajánlott dolgok? 3D nem játszik. ha 40+ kategória jöhet szóba csak akkor inkább router+openwrt és dlna megosztás lesz
-
devil-k
nagyúr
A kedvedért mindent leteszteltem az elmúlt 2 napban, szóval :
"viszont a felirat színét sajnos nem lehet változtatni..."
Ami alapból bele van "égetve" a BD-be, annak nem lehet valóban. Viszont, hogyha letöltesz hozzá feliratot (Opensubtitles-en át vagy manuálisan hozzárakod), akkor lehet változtatni a felirat színét, pozicionálását, kódolását és méretét is.
bilijo
Nem kérdés a Popcorn A400 vagy 410.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Madwe
nagyúr
válasz bilijo #38551 üzenetére
Miután gondolom jó nagy képet vetítesz vele, ezért a popcorn hour a400 a javasolt! 50" alatt a mede8er med600x3d a best buy, de felette képméretben a popi az ajánlott! (ha esetleg analóg sztereo rendszered is van, akkor érdemes elgondolkodni az a410-esen, egyébként a 400as tökéletes!)
(#38512) devil-k Igen, köszönöm! a title választással meg is oldottam hogy melyik menjen (egyébként az indult el automatikusan a 4ből amit akartam amúgy is ) viszont a felirat színét sajnos nem lehet változtatni... azért ha valaki tud rá módot (akár olyat is hogy géppel manuálisan matassak az srtben s akkor arra írok egy automatizált scriptet, de jobb lenne ha a popihoz lenne vmilyen trükk amivel ez elérhető) azt megköszönném! Kb. egyáltalán nem látni a szivárványt feliratnál (nekem pl nem tűnik fel, bnőnek se) de azért ha van mód rá áttenném szürkésre, csak h biztos senkit ne zavarjon - mondjuk ritkán nézi más is, s ott se panaszkpodott eddig senki, de ha megoldható, miért ne oldjam meg alapon azért emgtenném...)
[ Szerkesztve ]
-
bilijo
csendes tag
Sziasztok!
Projektorhoz (Benq w1070) szeretnék médialejátszót vásárolni, melyiket tudnátok ajánlani? -
bajnokpityu
félisten
válasz T_Stark #38548 üzenetére
akartad mondani a hd4600 jobb,mint a 3000. Egyébként nem tudom, hogy mennyivel alakíttoták ki másképp a tápellátásukat ezeknek a 4600osoknak, de az állóképük is jobb,mint a 4000esé. (kikapcsolva minden képjavitó eljárás)
a 3000 és a 4000 még 16 percenként droppolt, bár nem nagy cucc, de jobb ránézni a 4600asokra.
-
T_Stark
őstag
válasz sixer66 #38546 üzenetére
A proci bőven elég erős a full HD-hez, a probléma inkább az IGP-vel van (HD3000), ha nincs mellette dedikált VGA.
A HD4000 már jobb multimédiás szempontból, pl jobb DXVA, 23,976 Hz-es lejátszás, stb... A HD3000-nek ezekkel még gondjai vannak.
Szóval a hangsúly nem azon van hogy i7 legyen, hanem hogy Ivy Bridge, és abból elég akár i3 vagy i5 is bőven, a Full HD lejátszás szempontjából.
[ Szerkesztve ]
-
sixer66
senior tag
Szép napot,
Adott egy Dell E6420-as laptop I5-ös procival és az lenne a kérdésem, hogy Full HD-s filmek lejátszásához érdemes elgondolkozni a proci cserén i7-re? HD3000->HD4000
Olvastam itt a topciban, hogy volt már szó róla, de konkrétumokat erre vonatkozóan nem találtam.
Valakinek saját tapasztalat képminőségbeli különbségről? Vagy bármi javulás érzékelhető, ha filmnézésre használom? Gondolom, ha van egy erre alkalmas laptopom, amit össze tudok dugni tv-vel és ez így nekem kényelmes, akkor a minőséget nem váltja ki egy 40-50K-s médialejátszó vagy tévedek? -
devil-k
nagyúr
válasz dgyuri0123 #38543 üzenetére
Kérdezted már a Mede8er topiklakókat? Szerintem ők biztosan tudják.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
dgyuri0123
nagyúr
Sziasztok.
Med600- hoz van ötlete valakinek, hogy milyen appal lehetne kezelni a gyárin kívül, mert ugye az fizetős és ráadásul mindig leáll. A lényeg hogy ne kelljen a tv - t bekapcsolni hozzá.
Bubble Upnp már megvan, de az DLNA - s. Valami hálózatos app kellene, amivel működik is.Köszönök minden segítséget.
"csak a zene van"
-
-
Multibit
nagyúr
válasz tudi13 #38536 üzenetére
A legolcsóbb ajánlott mp a WD TV Live Streaming. A többi ennél drágább. Pl. BD3D-hez a Mede8er MED600X3D a belépő szint.
-
tudi13
aktív tag
Akkor úgy mondom hogy az extrák (mint pl a torrent) nem kell
Pontositanal hogy mely készülékek ezek? Még talán a 30 belefer. Köszönöm.
-
devil-k
nagyúr
válasz Berjoe #38532 üzenetére
Nem említeném egy lapon a két lejátszót. A Popcorn képben (is) agyonveri a Med800-at. A Popinak egyébként van Androidos alkalmazása, szerintem a Mednek is. Bár azt tegyük hozzá, hogy zenéléshez gyenge a Popi, de a Med is.
tudi13
Esetleg egy WD Live Stream?
- mozi bolondéria -
-
tudi13
aktív tag
Sziasztok.
Gondolkodok egy médialejátszó vételén.
Nincs nagy az igényem.
Amit tudnia kellene:
-Gördülékeny, akadásmentes, gyors és egyszerű menürendszer
-HD tartalmak lejátszása DLNA szerverről (720p, 1080p, legfőképpen mkv - kezelje a feliratokat is)
-Youtube, esetleg más videós oldalak kezelése (böngészés nem kell, arra ott a PC)Torrent és egyéb fölösleges dolgok nem kellenek.
Ár: 20ezer, max 25 (de lehet kevesebb is )
[ Szerkesztve ]
-
Berjoe
csendes tag
Sziasztok,
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Mede8er MED800X3D lejátszóhoz van androidos alkalmazás? Amivel tudnám irányítani telefonról, és mondjuk zenelejátszáshoz nem kell bekapcsolni a tévét?
Meg egyáltalán megéri ezt választani egy Popcorn A400-al szemben?Bocs, ha már volt ez a kérdés, az utolsó hozzászólások között nem találtam.
Köszi,
B.
-
BBéci
legenda
válasz djnice #38528 üzenetére
Volt nálam 3 hónapig Connect, Base 3.0 és Panasonic Blu-ray lejátszók képéhez hasonlítottam Epson TW9200 vetítővel. Viszont váltottsoros anyaggal nem "etettem".
A képminősége teljesen megegyezik a 3.0-éval, tehát kiváló.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
djnice
veterán
A Dune HD Connect-nek milyen a képminősége SD és váltottsoros anyagoknál (pl egy rtd1186 chipes lejátszóhoz képest)? Van aki tesztelte már?
-
nagyúr
válasz Multibit #38519 üzenetére
"Továbbá nem tudom, hogy a korábban meglevő kadenciaprobléma fennáll-e még az esetükben"
Mod2 firmware-rel 2D-ben(!) 23,976-képessé tehető az Egreat R6S. A 24.000-val nem tudom mi a helyzet, nem próbáltam ki annak idején. Lehet, hogy nincs is ilyen filmem.
"A beszámolók szerint sajnos az Egreat-ok hamarabb halnak"
Tartósságáról, megbízhatóságáról nem tudok nyilatkozni, 2-3 hónapig volt csak meg a Dune mellett, amíg a gyerekeimnél lecsengett a 3D-láz. Egyébként összességében nekem kellemes csalódás volt az R6S. Vannak bosszantóságai, de a régi 15-16k-s árán teljesen rendben van.
Szerintem.
-
törölt tag
Egy újabb jövevény Realtek 1195 csippel: EW902. Android 4.4, XBMC, Support H.264 4K*2K, H.265 4K*2K, Frame p. 3D stb.
-
T_Stark
őstag
válasz Multibit #38519 üzenetére
Hát akkor még átgondolom.
Jelenleg PC-ről filmezek, ami PowerDVD-vel tökéletesen visz mindent, a BD3D-vel együtt.
Igazából csak azért gondolkodtam media playeren, hogy ne a gépet kelljen "nyúzni" filmezéssel is, de erre 25K-tól többet nem érné meg nekem kiadni, csak azért hogy legyen egy extra kütyüm, amivel ugyanúgy tudok filmezni mint eddig is a PC-vel, csak most más játszaná le . -
Multibit
nagyúr
válasz T_Stark #38518 üzenetére
Leírtam, hogy mi a különbség. Meg tudsz nézni vele akár több filmet is.
A beszámolók szerint sajnos az Egreat-ok hamarabb halnak (a gyengébb kivitelezésnek köszönhetően). Továbbá nem tudom, hogy a korábban meglevő kadenciaprobléma fennáll-e még az esetükben (a Mede8er mind a 23.976 fps-t, mind a 24.000 fps-t képes jól megjeleníteni). De ha mindezeket nálad übereli az alacsonyabb ár, akkor veheted az Egreat-ot. -
-
Multibit
nagyúr
válasz T_Stark #38513 üzenetére
Ha használható torrent kliens lenne rajta, az előny
...
csak arra kell amire való
Nem érzel egy kis ellentmondást?Ezek olyan nagy igények?
Nem az igényeiddel van baj, hanem a realitásérzékeddel
Viccet félretéve. Az Egereat és a Mede8er megbízhatóságban, supportban, garanciában olyan messze vannak egymástól, mint azt az árcédulájuk sejteti.[ Szerkesztve ]
-
T_Stark
őstag
válasz liszi70 #38515 üzenetére
Ezek olyan nagy igények?
Az írásom fele arról szól, hogy mi nem kell.Dióhéjban csak egy normális BD 3D ISO-képes lejátszót szeretnék, analóg hangkimenettel, esetleg extraként torrent klienssel, de az sem létszükséglet.
Amit én írtam, (Egreat) azzal mi a gond?
(#38517) Multibit
A torrent kliens csak extra, hogy ha lenne egy olyan ami azt is tudja, akkor kiváltanám a PC-t vele. De ha nincs az sem baj, ez csak hab lenne a tortán.[ Szerkesztve ]
-
T_Stark
őstag
Sziasztok!
Elgondolkodtam egy média lejátszón, de még csak tapogatózok. Árban meg szeretném úszni 20-25k körül, de jó képminőségű, jól használható lejátszó kell, nem valami szemét, mert szívatni nem akarom magam. Ha nincs ennyiért semmi használható, akkor inkább átgondolom az egészet.
Elképzelések:
-Nem kell beépített/beépíthető HDD, elég ha USB-vel rá lehet kötni, de ha van rajta SATA csati/táp is, az még jobb-Wifi/hálózati csati igazából nem tudom hogy kell-e nekem, mire jó az ezeken?
-Ha használható torrent kliens lenne rajta, az előny
-Nem kell hogy rá tudjak telepíteni mindenféle alkalmazásokat (youtube, facebook stb...), a Smart TV-men sem használom... csak arra kell amire való: multimédia lejátszásra, abból viszont vigyen szinte mindent (BD 3D ISO, MKV, FLAC...) Főleg 3D (BD 3D ISO és Half-SBS/OU MKV is) és HD filmekre kell, szóval az fontos hogy problémamentes legyen
-HDMI 1.4 legyen rajta (3D-s Tv-re lenne kötve)
-Analóg sztereó audió kimenet kell
-Feliratokkal ne legyen gondja
Magamtól keresgélve ezt találtam, ami első ránézésre megfelelhet: Egreat R6S Plus Pro.
Mit szóltok hozzá? Ez már jó lenne, vagy még vacak? Ennyiért van esetleg jobb?[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Zsmester89 #38506 üzenetére
Az mivel kisebb mint egy NAS?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
devil-k
nagyúr
Egyik médialejátszó sem való torrentezésre, de erre hamar rájön az is, aki azt hiszi, hogy igen. Én is közöttük voltam, aki erre gyorsan tudatára ébredt.
- mozi bolondéria -
-
mivamma
senior tag
válasz sutykuru #38504 üzenetére
Mikor én kerestem MP-t, nálam is első helyen szerepelt a torrent képessége. 3 nap után beláttam, hogy nem arra való (Dune Base 3.0). Rengeteg kellemetlenségtől és bosszankodástól megkíméled magad, ha nem MP-vel akarsz torrentezni!
" Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel! "
-
Madwe
nagyúr
válasz sutykuru #38499 üzenetére
Ha a nas be van állítva, onnantól kezdve ugyanolyan bonyolult berakni rá egy torrentet, mint egy mp-re. Ami meg autmatikusan látni fogja a letöltési mappát... Szóval ez nem lehet kifogás, hacsak nem a setupban is neki kell összelőni a rendszert, de az sem ördögtől való... Sőt szvsz a médialejátszós torrentezés sokkal macerásabb...
Max a pénz legyen kifogás. De a média lejátszótól ne várj jó torrent eredményeket, 10mbps felé még nem láttam menni egyet sem...[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
válasz sutykuru #38499 üzenetére
Miért gondolod, hogy mp-n egyszerűbb torrentezni, mint NAS-on? Éppen, hogy nem!
szerk:
Hálózaton átmásolni jobb, nincs plusz eszköz, egyéb hiba lehetőség
Szerintem Te bonyolítod túl! NAS-on letöltöd, nem másolod sehova, lejátszod NAS-ról hálózaton keresztül. Egyszer kell belőni, azután működik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Anime filmek és sorozatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vicces képek
- Kuponkunyeráló
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Orvosi kérdések
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest