- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Szerintetek mi a lehető legolcsóbb megoldás, ha pendriveról szeretnék maximum SD videót, max 2 csatornás hanggal, analóg kábellel CRT tv-re rákötni?
Ahogy néztem az ilyen médialejátszók bőven 10k fölött kezdődnek, lehet akkor a legolcsóbb megoldás egy usb-t tartalmazó DVB-T tuner vagy egy régi kínai USB-t is tudó dvd lejátszó, szerintetek? -
-
MODERÁTOR
Kérlek segítsetek: WD Elements külső HDD-t lehet oldalára állítva is használni vagy csak fekvő helyzetben? Előre is kósssszzziiiiiii.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
dibyduby
újonc
Sziasztok!
1 hete vagyok boldog tulajdonosa egy új 42"-os 3D TV-nek és ehhez szeretnék venni egy külső hdd-t (WD My Book) és egy médialejátszót.
A médialejátszót kimondottan BD50 3D iso lejátszásához szeretném használni. A kérdésem az volna, hogyha erre rákötöm az említett merevlemezt usb 2.0 porton keresztül, akkor akadás nélkül menni fognak ezek a filmek vagy célszerű lenne beruházni egy drágább médialejátszóba, ami már tudja az usb 3.0-át?Az eddig kinézett médialejátszók:
- Mede8er MED600X3D
- Mede8er MED800X3D
- Mede8er MED1000X3DElőre is köszi a segítséget
-
robi-k
őstag
Ne dölj be a hírnek, nem törték fel a Cinavia-t, a valóságban ez (is) egy csalás, idézet a fórumról:
Just as a test I took my copy of Elysium as a folder and put the AACS folder from my copy of After earth in to it. When it finished encoding, the copy of Elysium had the audio track for After earth. So it's not removing the Cinavia, it's just replacing the audio with an audio track inside the Database file.
LMAO you guys didn't come up with some super brilliant codec that removes Cinavia then restores the audio using super algorithims, you just found Cinavia free source audio from a handful of titles (which can be found via DVD, subscription, cable, streaming, etc., from various sources around the world), then re-encoded it at a low bitrate and encrypted it into a "database file." Your program just downloads this, unscrambles it, then re-authors the Blu-Ray with this.
-
JaniS
senior tag
-
devil-k
nagyúr
Aki Med8er lejátszót venne:
"Ebben a hónapban ünnepli 5. születésnapját a Mede8er márka! Ráadásul 5 év garanciát vállalnak rá, ami nem mindennapi ezen a területen. Ezen két 5-ös szám alapján most 2×5=10 ezer forint kedvezménnyel kapható a csúcsmodell (a normál és a wifi verzió is), de egy csipetnyit minden más Mede8er termékünk ára is csökkent."
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
djnice
veterán
válasz sarasota123 #36572 üzenetére
Akkor egy BDP-LX55 kintről, amíg van készleten: [link]
-
MODERÁTOR
válasz robi-k #36574 üzenetére
Köszi! Nem tervezem a 3D rendszerbe állitását.
Egy Dune HD Smart H1-re csaptam le, ezek szerint jól gondolkodtam. Csak a display vs hot swap HDD hely a különbség, ugye? (D1 H1)
Köszi a megerősitést.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
robi-k
őstag
válasz koncsik #36564 üzenetére
Az első kérdés: tervezel valamikor 3D-s TV vásárlását? Ha nem, akkor felesleges neked az A-410, én inkább egy használt Dune HD Smart D1 lejátszót javasolnék.
De ha tervezel valamikor egy 3D-s TV beszerzését nagyobb felbontásban, akkor jó társad lesz az A-410.És az én A-410-sem elég hamar elment - kb egy hét alatt.
-
Norbi 72
veterán
válasz sarasota123 #36572 üzenetére
Nekem ilyen van,és meg vagyok vele elégedve.Amíg nem volt médialejátszom,mindenféle mkv fájlokkal elboldogult.Komolyabbakkal nem próbáltam,de most már nem is kell.:[link]
És van benne DVB-T/C tuner,250 giga vinyó,lehet kíváló minőségben felvenni tv-röl.
[ Szerkesztve ]
-
djnice
veterán
válasz sarasota123 #36569 üzenetére
-
devil-k
nagyúr
válasz sarasota123 #36569 üzenetére
Szerintem a többiek is fognak ajánlani olyan BD lejátszót számodra, ami kielégíti az igényeidet. Sajnos, a BD lejátszók ügyében nem vagyok otthon annyira, mivel nem gyűjtögetek lemezeket. Türelem és 1-2 fórumtárs biztos, hogy segíteni fog, hogy melyik márka irányába indulj el.
Egyébként szóba szokott jönni a BD lejátszó.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
sarasota123
aktív tag
válasz devil-k #36568 üzenetére
Igen, erre néztem ki a Marantz UD 5007 típusú lejátszóját, ez elboldogul mindennel, és a leírtak szerint elég jó minőséget hoz mind kép mind hangzás téren.
Azonban egy olyan opció is fennáll, hogy külön csak CD lejátszó, illetve külön egy blu-ray lejátszó, ezt használnám filmekre/koncertekre, a CD-t pedig értelemszerűen arra, hogy a lehető legjobb hangzást kihozzam a rendszeremből, ha audio lemezt hallgatok.
Azt hittem, hogy itt esetleg szó van blu-ray lejátszókról is, erre irányult volna a kérdésem, vagyis egy olyan lejátszót szeretnék 80k-ig, ami elboldogul 3D BD lemezekkel, és mkv fájlokkal is.
He scales the mountain because he's not afraid of it. He slays the dragon because he's not afraid of him. And he walks through hellfire because Broomhilda's worth it.
-
devil-k
nagyúr
válasz sarasota123 #36567 üzenetére
Ha médialejátszót vennél, akkor a 40"-es TV-hez teljesen elegendő egy Med8er 600X3D típusú médialejátszó. (43.200 Ft kb). Sztereo RCA kimenettel rendelkezik.
A "maradék" pénzt pedig belepótolhatod a CD lejátszódba is akár.
Vagy ha nem akarsz külön eszközöket, akkor veszel egy komolyabb BD lejátszót ami elboldogul az MKV fájlokkal, tudod Blu-ray lemezzel is etetni és CD-t is tudsz lejátszani benne. Bár ha nagy muzikális beállítottságú vagy, akkor a mondatom utolsó fele szentségtörés lesz számodra, de ha nem, akkor pedig nyert ügyed van.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
sarasota123
aktív tag
válasz devil-k #36566 üzenetére
egy 40"-os Samsung LED TV-hez lenne. Van pár blu-ray lemezem, főleg koncertek, amiket szívesen nézek/hallgatok, de többségében .mkv kiterjesztésű filmek jönnének szóba.
A blu-ray lejátszós topic abszolút halott, a CD lejátszó ügyben pedig már érdeklődtem máshol, ezért gondoltam ide feltenni a kérdésem.
He scales the mountain because he's not afraid of it. He slays the dragon because he's not afraid of him. And he walks through hellfire because Broomhilda's worth it.
-
devil-k
nagyúr
válasz sarasota123 #36565 üzenetére
Szia!
Mindent leírtál, csak azt nem, hogy mekkora és milyen megjelenítőhöz lenne a lejátszó? Ha digitális tartalmat szeretnél lejátszani, akkor médialejátszó és a topik is jó. Ha inkább lemezeket gyűjtögetsz, akkor BD lejátszó topik. A CD lejátszó is más topik lesz.
A médialejátszók nagy többsége nem játszik le BD-t menüvel.
"All in 1" megoldás nem a legjobb ötlet, bár attól függ, hogy mennyire vagy audiofil.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, sztereó rendszeremhez szeretnék egy külön csak CD-lejátszót, illetve mellé egy blu-ray/médialejátszót.
utóbbiban kérném segítségeteket. maximum 80k-t szánnék rá, egy yamaha a-s500 erősítőhőz lesz, tehát fontos, hogy legyen rca kimenete is, illetve, hogy mindenféle formátummal boldoguljon, BD lemezektől elkezdve mkv, stb.He scales the mountain because he's not afraid of it. He slays the dragon because he's not afraid of him. And he walks through hellfire because Broomhilda's worth it.
-
MODERÁTOR
válasz robi-k #36541 üzenetére
A410 elment? Csak jegelve látom...
Kifingott szeretett Netgear NeoTV 550-esem...
P42G20, NAD T757 szeretettel emlékeznek rá, hasznos társuk volt gigabites helyi hálozaton és usb-n csatlakoztatott 2GB HDD-n a következők lejátszásában: 720p, 1080p mkv, BD iso és BDMV file szerkezetből teljes blu-ray lemezek lejátszása menűvel, extrákkal, DTS HD, Dolby True HD hanggal, jól állitható felirattal (időben és térben, szinben), hang pozicionálása a képhez, zenében: wav, flac, BD Pure Audio lejátszása... hirtelen ennyi jut eszembe mikor kedves elhunytunkról beszélek...Hiánya különösen a BD full lejátszási igény miatt fájó
A410 túl sok ehhez a felálláshoz? Medi valamelyik (melyik is? bocs) elég? Vagy most mi legyen? A megrázó esemény miatt csak most kezdek majd visszaolvasgatni, bár figyelemmel kisérem a fórumot... Régi, használt is jó...
Köszi a vigasztaló jó tanácsokat előre is[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
blakey
titán
válasz ivógéptanács #36561 üzenetére
A gyárival látod a könyvtárakat és el is tudod indítani. Nem monitorként működik hanem mint egy számítógép, a könyvtárakat/fájlokat látod.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
ivógéptanács
tag
Sziasztok,
létezik olyan androidos Dune control app ami tud olyat, hogy látom a könyvtárakat, fájlokat stb., tehát kvázi monitorként is működik ?
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
Mezga Aladár
veterán
-
laci1978
tag
válasz dgyuri0123 #36558 üzenetére
Nos. Meg mondom őszintén alig 1órája vettem egy 2 hónaposat,karc menteset és ezt szeretném a gyerek tv-jével összehozni.
Arra a döntésre jutottam,hogy annyit nekem is megér,de ennek ellenére nem hinném,hogy működni fog.
Viszont van egy erősítőm aminek van hdmi bev.és van rca kiv.és ha minden kötél szakad azzal összehozom. -
laci1978
tag
Ez egyáltalán nem jó hír!
Köszi az infókat.[ Szerkesztve ]
-
robi-k
őstag
válasz laci1978 #36552 üzenetére
Ez egy 3D képes Samsung BD-F5500 3D Blu-ray lejátszó, így nem meglepő, hogy nincs rajta analóg kimenet.
A HDMI-n nem csak digitális, de analóg jel kimenet is van, de korántsem 100%, hogy működni fog, pl. ha a BD lejátszó EDID ellenőrzést végez a HDMI-n keresztül (közel 100%, hogy bekapcsolásnál ill. film indításánál végez ellenőrzést).
Tehát senki nem tudja garantálni, hogy sikerülni fog a csatlakoztatás egy hagyományos CRT TV-hez. -
Aurig@
őstag
válasz laci1978 #36550 üzenetére
Ez érdekes kábel. (ugyanis HDMI - D-Sub kábel sincs, vagyis még sohasem láttam sehol.) Egyáltalán működik az ilyen kütyü? Hol van benne a digitál - analóg átalakító? (Talán a HDMI részen, a kábelcsatlakozásnál? Az a baj, hogy a képből nem derül ki.) Anélkül biztos, hogy nem működik!
Egyébként, ahogy robi-k is írja, DVD lejátszón kell lennie analóg kimenetnek.
[ Szerkesztve ]
-
laci1978
tag
Bocs igazad van ez lenne a szóban forgó lejátszó.
-
robi-k
őstag
válasz laci1978 #36550 üzenetére
Elvben igen. De milyen DVD lejátszó az, amin nincs analóg kimenet? BD lejátszókról tudok több modellt is, amin csak HDMI kimenet van (de BD eseté ez érthető), azonban DVD lejátszók esetében kell hogy legyen analóg csatlakozási lehetőség.
Megírnád a DVD lejátszó pontos típusát? -
laci1978
tag
Sziasztok. Segítsetek lényszives sos-be! Adott egy asztali dvd lejátszó aminek csak hdmi kábelkivezetése van viszont egy régebbi tv-vel szeretném összekötni aminek scar illetve rca kábelkivezetése van.
Az lenne a kérdésem,hogy ezzel a kábellel össze tudom kötni,hogy legalább alap kép és hang legyen a gyerek mese cd-dvd lejátszásánál? -
MODERÁTOR
válasz devil-k #36547 üzenetére
Pl. Annak idején: P42G20 plasma (+ "nézd ezt a videot: Tough Viera Plasma, mindent kibír, még a gyerekeinket is" - egyébként valóban), denon bdp2012, nad t757 - különösen ideális támadási időpont: saját szülinapom, karácsony, stb. előtt ("leveszem a gondot a válladról"), ilyenkor befolyásolható egyéb családtagomnak is felajánlom a lehetőséget támogatásomra ( lsd. Anyukám - ő általában nem érti, de örül).
Főnököm (lsd még: Szerelemem, életem értelme, feleségem) ellenállása a gyerekek számával exponenciálisan csökken...
Azért a sony 7500-as fajhallgatónál a csak úgy hirtelen odakerült a régi helyére változatot választottam...[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz devil-k #36542 üzenetére
Én addig szoktam kérdezgetni a véleményét és mindenféle teszteket, videokat stb. mutogatni Neki, amig azt nem mondja, menj, vedd meg, csak hagyj békén. Illetve ilyenkor még megkérdezem: biztos? na jó, akkor megveszem.
[ Szerkesztve ]
-
robi-k
őstag
válasz Poplacsek #36539 üzenetére
Nem, az amcsiknál vettem meg.
Bár elvben az EU-s verziót is át tudom programozni, de még beleszámítva a posta+VÁM+ÁFA költségeket is, még akkor olcsóbb az USA-ban vásárolni, mint idehaza vagy az EU más országában.(#36540) Mezga Aladár
Még nem (azaz azt tudja, hogy vettem valamit a Popcorn A-410 helyett, csak azt nem tudja, hogy mit)[ Szerkesztve ]
-
robi-k
őstag
válasz Poplacsek #36537 üzenetére
Még nem jött meg a 103-as, várom a póstást.
Majd meg fogom írni a véleményemet, hogy az átprogramozott OPPO milyen a Pioneer BDP-450 és a Popcorn A-410 lejátszókhoz képest (a Dune BD Prime 3.0-hoz nem fogom hasonlítani, mert mind a pió, mind a popcorn lekörözik a Dune-t a képminőség terén).Igen, az OPPO is kínai, bár manapság, ami nem kínai, az már hamisítványnak számít
-
robi-k
őstag
válasz Poplacsek #36534 üzenetére
Taobao-ról bárki tud vásárolni (már én is vásároltam onnan), tehát ez nem lehet akadály Bár ehhez az árhoz jön még a szállítási+ ÁFA + VÁM költség is.
Egy kérdés: miből gondolod, hogy ez az ismeretlen kínai kütyü valóban egy kitűnő médialejátszó? Semmi végfelhasználói infó/teszt nincs róla, ez pedig - számomra mindenképpen - elgondolkodtató lenne...Ha kell egy jó - Android ill. Apple telefonnal ill. tablettel is kitűnően vezérelhető TV nélkül - audiophile médialejátszó, akkor miért nem veszel pl. OPPO BDP-105D lejátszót, feltéve rá a jailbreak-ket
Én (is) ebben az irányba mozdultam el (bár nem 105D-t vettem, ennyi pénzem lejátszóra nincs én nem is lesz)
[ Szerkesztve ]
-
Poplacsek
senior tag
Bakker, egy ilyen kínai cuccost elfogadnék: Cen.Grand 9i-AD...
Bezzeg Európában még csak hasonlók sincsenek...High-end audio, 3D BD-ISO, 7"-os OLED kijelző, Marvell QDEO stb-stb...
[ Szerkesztve ]
-
M@trixfan
addikt
Az a baj tesztekkel, hogy nem az a jobb ami nekünk éppen tetszik, hanem ami pontosabb, a referenciához közelebb áll. Persze nem egyszerű megállapítani a referenciát sem. Mindenképpen hdmi capture alapján lehetne összehasonlítani, fénykép nem nagyon alkalmas. Most ezzel nem azt mondom, hogy érdekesség képen nem volt jó berakni a topikba. Én ebből az egész VXP-ből a nagyon jó 4:2:0 felskálázást tartanám fontosnak BD Anyagoknál, gyakorlatilag minden más totál felesleges funkció. Hacsak nincs valamilyen mpeg 4 dekodolással kapcsolatos különbség, amit nem igazán hiszek. A szabvány le van rögzítve, főleg dekodolás oldalon nem nagyon tudok elképzelni olyat ami nem bűvész trükk. HTPC építésen is egyedül csak a chroma miatt gondolkodom, kizárólag BD ISO/remux lejátszására nem tudom mi különbség lehet egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
nagyúr
Lehet HDMI-kábel hiba, de lehet HDMI aljzat-hiba is.......... vagy valami teljesen más. Ezeket elég egyszerűen eldöntheted, kizárhatsz hibalehetőségeket. Kipróbálod egy másik kábellel, ha azzal is csinálja, akkor mozgasd meg a tövénél az aljzatot. Ha a mozgatásnál még jobban villog, vagy esetleg "megjavul", akkor aljzat-kontakthiba. Én is jártam már így.
[ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
Baxxi
csendes tag
Hi Mesterek.
Lehet hogy nem teljesen ide vág a kérdés, de hirtelen nem tudom hol tudnám megkérdezni.
Adott egy popcorn C200 lejátszó. Mostanában olyat csinál hogy villog a kép. HDMI kábel törés?
Vagy valakinek van evvel tapasztalat.
Válaszokat és segítséget előre is köszönöm. -
dgyuri0123
nagyúr
Sziasztok.
Tudna valaki segíteni?
Nem rég óta használok Serviio-t, eddig teljesen jól működött, de tegnap nem frissítette a média állományt, az új filmeket nem látja, a törölt fájlokat meg még mindíg láthatónak tünteti fel. Hiába nyomtam rá a frissítésre, utána sem látta, csak amikor kitöröltem az állományokat és újra betallóztattam vele.
Nem tudom érthetően fogalmaztam-e.
Azért írtam ide, mert a saját topikja halottnak tűnik.
Köszi a segítséget előre is.
"csak a zene van"
-
dh66e
veterán
válasz kk831228 #36523 üzenetére
Nincs bizony nem is nagyon értem hogy ennek mi az oka.Az is igaz hogy mikor a Live bejött(2009-ben akkor egy olcsó és jó lejátszónak számított a másik ilyen az asus iplay volt.Mindkettőre jöttek is rendesen a moddolt cuccok.
(#36524) luckyman
Még mindig itt tartasz,Nyugalom,újból 30 ezer alatt nincs ajánlható player ezt tudomásul kell venni.Tőlem kaptál választ nézd meg hogy megfelel e neked.[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz kk831228 #36521 üzenetére
Ezen ne csodálkozz a moddolt fw-k pont azért készülnek mert a gyártó kihagy bizonyos dolgokat.Persze figyelik a userek igényeit és tudnak a moddolt fw-ről is aztán valamit beraknak egy új playa sziftverébe valamit nem.
Képileg én nem láttam előre lépést.(#36520) luckyman
Nem kell így reagálnod.Vegyél egy használt régi wd tv live-ot és olcsón megúsztad az egészet.Mai napig jó az a playa.[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Olyan kérdésem lenne hogy a sima live és live streaming között ,képi megjelenítésben van-e valami különbség?? Most vásároltam egy streaminget, otthon meg ott van a sima live. Csak kiprócáltam hogy működik-e sima crt tv-n. Nekem a sima live-en b-brad firmware van, és van 1-2 dolog ami jobban tetszik kezelésben, mint a streamingen.
Üdv!!
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
luckyman
aktív tag
Igazából még egy kérdésben kérném a véleményeteket, amire még nem válaszoltatok, aztán békén hagylak benneteket, mert úgy látom, csak a felsőbb árkategóriás cuccokról szerettek beszélni..
Mit gondoltok ezekről az android alapú sokmagos, hdmi-be dugható android pc tv boxokról. Valós alternatívája e ezeknek az "asztali" lejátszóknak? Ez furdalja még az oldalam.
Köszönöm. -
BBéci
legenda
Amikor szóba hoztam a MED800-at, eszembe sem jutott a ventilátor kérdés. Mellesleg, igaz, hogy drágább, de fel sem merülne bennem más, csakis az A-410 megvásárlása, ha olyan lejátszót akarok, amibe lehet merevlemezt dugni.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kabar
senior tag
De mint mind a ketten tudjuk, nem az volt a mondanivalóm lényege, hogy cicereg vagy susog! Ha nincs, akkor nem kelt zajt és meg sem hibásodik, de emiatt sajnos menüből sem lehet letiltani. Én meg amondó vagyok, ha valamit meg lehet oldani egyszerűbben, akkor az esetek többségében jobb is, és megbízhatóbb is. Az elektromos motor mágneses terét árnyékolni kellene, ami sohasem lesz 100%-os. De ez természetesen igaz a winchesterre is, úgyhogy ha nincs, akkor nem is zavar. Én az eredeti hozzászólásommal csak annyit akartam mondani (ahogy azt írtad is), hogy néha jól jön a beépített vinyó (az 1000-esnél akár 2,5-es is), és van olyan verzió is, ami bár ronda, de nem tartalmaz ventilátort.
[ Szerkesztve ]
"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“
-
Chrys_
addikt
Igazából ott a tekercsek rezonanciafrekvenciája miatt rezegtek maguk a panelek. Idővel a hőtágulás miatt kilazulnak a paneleket rögzítő csavarok, így a panel maga is rezgett, ergo hangosabb lett a zaj. A csavarok meghúzása után megint minimális lesz a probléma, kb. olyan, mint amilyen a készülék újkorában volt.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
A Pana tévék ventilátorai nem ciceregnek, senki nem mesélt olyanról, legfeljebb halkan susognak. Esetleg a tápegységük szokott zajongani.
Azon a véleményen vagyok, hogy a hűtés legyen hatékony, függetlenül attól, hogy aktív, vagy passzív. Egyes lejátszókban kikapcsolható a ventilátor, sokan meg is teszik. Egy WD RED-nek nincs szüksége rá, amikor lejátszol róla, esetleg hosszas másolás esetén jöhet jól a mesterséges légáramlás. A Popcorn A-400/410 fogad merevlemezt, nincs benne léghajtány, mert a bordázott alumínium SilverStone ház remekül elvezeti a hőt.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kabar
senior tag
Én a passzív hűtést többre becsülöm mint a csecse külsőt. Egyszerűbb kivitel, kevesebb hibalehetőség. Plussz ha nincs venti, nincs hangja. Te, aki a leginkább a hangra vagy érzékeny, ezt értened kellene. Annak idején ment a polemizálás arról, hogy a pana tv-knek hogyan ciceregnek a ventilátorai.
"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“
-
BBéci
legenda
válasz devil-k #36510 üzenetére
Úgy értette, hogy vannak előnyei a lejátszóba szerelt merevlemeznek. A MED1000-hez sem adnak HDD-t. Ami tényleg k.rva ronda, ezért a 800-ast érdemes választani, ami belül tök ugyanaz.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kabar
senior tag
Bár én nem vagyok akkora szaki, de szerintem lehet annak is értelme, ha van vinyó a lejátszóban. Bizonyos helyzetekben jól jön. De én a kinézete ellenére a Med1000-est mondanám, tényleg nagyon csendes, nem zizeg a venti benne, és szerintem nincs nagy árkülönbség közöttük.
-
devil-k
nagyúr
-
luckyman
aktív tag
válasz devil-k #36506 üzenetére
Köszönöm, hogy válaszoltál.
Az, hogy kábellel kell, nem baj. Képminőségre van differencia asus és wd között, vagy nagyjából mind azt tudja? Nyilván nem a hd forrásokat értem ez alatt, hanem az sd forrásokat. Az xbox az xbmc-vel nagyon szépen játszotta. Most kicseréltem a scart kábelt komponensre, és megszűnt a lilaság. De most már vágyom egy lejátszóra, hátha átszoknék a hd-re. Viszont elegendő nekem egy wifi nélküli, alap akármi. A lényeg a hálózat és a felirat. Nézegetek használtakat.
Szóval akkor ez a WD Live Stream ajánlott.
Köszi még egyszer. -
BBéci
legenda
válasz blueye #36499 üzenetére
Az enyémbe (Dune Base 3.0) lehet tenni merevlemezt, de még sosem volt benne, mivel van 5 db külső a birtokomban. Azokra a másolás is egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- PlayStation 1 / 2
- Konteó topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan MEE AUDIO T1CMA bluetooth fejhallgató - 1 hét próbagarival! -
- LG 65B29LA 165CM 4K SMART PRÉMIUM LED TV ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- Beyerdynamic DT 1990 PRO MK2 új!
- Sennheiser HD800S (Garanciális) VÉGSŐ ÁR
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest