Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
douggutaby
tag
Sziasztok!
Médialejátszót keresek, de eléggé idegen vagyok a témában. Összeget nem igazán tudok mondani, függ attól, hogy a lentiek közül, mit lehet megvalósítani, de 50-100 között gondolkodom. Lehet NAS lenne ideális nekem, de 48nm-en, panelben nem tudom, hogy hova rakjam, és lehet az összegbe sem férne bele egy jobb fajta.
Lehet felsorolok olyan dolgokat, amikre nem képes, de ez lenne a cél:
- unix, linux alapú, jó lenne shell scripteket futtatni, pl torrent letöltése után, vagy feliratkeresésre, vagy ssh miatt is jó lenne
- torrent, amit távolról is elérek (pl Transmission eléggé beávált)
- XBMC képes, bár ha már linux, akkor ez elvileg menni fog (így a következő pont lehet felesleges is)
- kép nézegető, zenelejátszó nem tudom mennyire alaptartozéka mindegyiknek
- belső tárhely, vagy USB-re HDD kötés mindegy (nem wifi-n akarom, hogy lejátszon), igazából nagy álom az lenne, hogy ha innen streamelve tudnék filmet nézni más eszközről.
- wifi támogatás
- HDMI kimenet
- Full HD
- 3,5 jack kimenet
- esetleg böngésző, youtubeElőre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Microsoft Outlook topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Last Epoch
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest