- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #30976 üzenetére
Ezzel nem t értek egyet, ha nem tudnám elképzelni, akkor pl nem léptem volna el htpc irányába holott még másfél két éve azt mondtam, hogy nem indulnék el arra.
De hagy fogadjak már kétkedve olyan dolgokat amikről csak 1-2 ember beszél és ha azok tényleg minden szempontból fednék a valóságot akkor arról beszélne mindenki és ezt a terméket vennék.
Persze ha mindent elfogadnék amit mondanak feltételnékül akkor az lenne a legjobb mi?
Miért zavar az pár ember ha vannak olyanok akik érteni is akarnak dolgokat, nem csak azt hogy de hát úgy van, ha nem fogadod el egysíkú hülye gyerek vagy?(#30977) BBéci
Igen, linkeltem Iván véleményét még a megjelenése idejében De én még mindig nem azt olvasom róla, hogy ez egy minden igényt kielégítő stabil rendszer, valamint ha ezt tényleg az lenne ők sem csak a nappalis szobába dobták volna be és végül ő továbbra is a Dunet használja ha jól tudom/látom.
Ellenben én még ma is azt olvastam, hogy vannak hiányosságai és a hangja sem a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogwarts Legacy teszt
- Horgász topik
- További aktív témák...
- (Szellemképes) ASUS TUF Gaming H3 fejhallgató eladó /Garanciás/
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods 2 Iphone 13 14 15 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Airpods 4 Anc
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Beats Studio3 wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest