- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HarryDEC
tag
A nagy tesó MED1000X3D már kapható, a Geeks.hu -n már tesztelték még szept 16. -.án. Én személy szerint a belső felépítésében egyező kis tesóra várok: MED600X3D. De azt hiszem szilveszter után lesz csak ebből valami.
kene84: igen ez (is) biztatóan hangzik
regger: Az OPPO -val nekem egy nagy bajom van: 400K feletti ára. A kis édesnek. Ennek - sajnos - csak a töredékét fogom lejátszóra fordítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- DOOM - The Dark Ages
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politikai mémek
- Gumi és felni topik
- Politika
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest