Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Srácok!
Egy (pl) Asus O play mini mivel jobb mint egy asztali DVD lejátszó ami tud Xvidet is és van USB csatlakoztathatóság?
[ Szerkesztve ]
-
M@rdel
őstag
válasz kisgyerek85 #21295 üzenetére
Az első "Tár.kiad.nem biztonságos - USB" üzenetnél küld vissza!
De remélem nálad nem jön elő, mert ennyi pénzért jobbat nem kapsz újonnan! -
Viktor81
senior tag
válasz szucsi57 #21292 üzenetére
Plazma kerdesben ugyan nem, de ebben teljesen egyetertek Veled. Sajnos nem tudjuk maradaktalanul kiktatni az eletunkbol az elektromagneses sugarzast, de amit lehet, en is megteszek azert, hogy minimalizaljam (pl. ejszakara kikapcsolom a telefonomat is, de ha hivast varok, akkor sem ugy alszom, hogy a fejemtol 50 cm-re van) Valoban stabilabb, biztonagosabb, egeszsegesebb a vezetekes kapcsolat (es ugy gondolom egy kis tervezessel lathatatlan is) Sajnos, mind kiserleti patkanyok vagyunk, aztan ha nem jon be, legyintenek es azt mondjak ez az eletvitelunkkel jar...
[ Szerkesztve ]
-
M@rdel
őstag
válasz kisgyerek85 #21288 üzenetére
Nem akarok veled vitatkozni, mert az Egreat R6C best buy lejátszó volt.
De csak amíg működik!
Neked szerencséd van, vagy nem elég idős a lejátszód. Az enyém 13
hónaposan romlott el, a gari pedig 12 hó. -
szucsi57
tag
Srácok, én csupán jóindulatból biztattam mindenkit kábeles kapcsolatokra.
Látom, hogy nem vagytok nyitottak semmiféle olyan figyelmeztetésre, vagy új ismeret befogadására, ami ellentétben van a közismert, de buta hiedelmekkel. Realista vagyok, nem akarom elérni, hogy a dohányos elismerje, hogy rákot okoz a dohányzás, vagy, hogy az alkoholista elhiggye, hogy hamarosan májzsugorban fog meghalni.
De itt még nyitott emberek vannak, akik tudhatnák, hogy számos fizikus és orvos halt bele abba, hogy a felfedezéskor és az alkalmazások korai szakaszában még nem ismerték a radioaktivitás emberi szervezetre gyakorolt hatását. Az atombomba ilyen hatásait földfelszíni robbantással vizsgálgatták és rengeteg amerikai katona halt bele később ezekbe a kísérletekbe (Kirill szigeteki robbantások). Amikor Japánra ledobták az első bombákat, már tudták, hogy milyen hatása lesz az ott élőkre. DE még akkor SEM tudták, hogy több generáción keresztül is érezhető rombolást végez a robbanáskor felszabaduló radioaktív sugárzás.
Az elektromágneses sugárzás emberi szervezetre gyakorolt hatását intenzíven kutatják. A használati engedélyt kiadók azért, hogy helyesen dönthessenek, a hírközlési szakmában érdekeltek pedig azért, hogy negatív adatokkal támogassák az eszközeik marketingeseit.
Ugyan az zajlik mint korábban az egészségügy, kontra dohányipar meccsben. Ami mellesleg az egészségügy győzelmével végződött úgy kb. 50 év alatt. Miközben a dohány lobbi ezrével készíttetett számára kedvező vizsgálati eredményeket lefizethető orvosokkal, intézményekkel.
Az elektromágneses sugárzás ilyen jellegű vizsgálata csak néhány éve folyik. Pont abban a szakaszban van, amikor még minden bizonytalan. DE MÁR SEJTHETŐ, hogy jó lesz vigyázni, mert különösen a lakáson belüli WiFi berendezések, különösen a fejmagasságban, vagy a fölött elhelyezettek problémákat okozhatnak. Az "okozhatnak" feltételes módja általában arra utal, hogy nem mindenkinél, de azoknál, igen, akiknél éppen úgy alakulnak a dolgok. És senki nem tudhatja, hogy ő most éppen melyik csoportba esik. Ezért jobb, ha mindenki vigyáz önmagára is, de különösen a gyerekekre.
Egyébként már vannak szabványok, pl., hogy nagyfesz vezetéktől 15 méteres körzetre nem adnak ki építési engedélyeket, korlátozzák a lakókörnyezetben elhelyezett adók teljesítményét, a wifi berendezések, telefonok sugárzási energiáját, stb, stb. Aki nem hiszi, hogy ezek a kis vackok is mekkora teret generálnak, tegyék a mobiljukat egy hagyományos CRT monitor képernyője mellé és figyelje meg mi történik, ha valaki hívja.
Nekem is van wifi routerem itthon, de eszembe sem jutna órákig filmet nézni vele full teljesítményen.
Mert egészen másak az energia viszonyok olyankor, amikor csak az üzemidő töredék részében használja számottevő teljesítménnyel a wifit és egészen más, amikor 100%-on pörög a HD film átvitele miatt! -
kisgyerek85
senior tag
válasz kisgyerek85 #21290 üzenetére
Szétnéztem aprón. Nem nagyon találni most ott lejátszót számodra.
Talán ez az egy ami belefér az árba és jó is.
-
-
csoki46
senior tag
válasz kisgyerek85 #21288 üzenetére
Esetleg valami olcsóbb alternatíva? 10ezer alatt jó lenne megúszni. Esetleg azok nagyon gagyik?
-
kisgyerek85
senior tag
válasz csoki46 #21287 üzenetére
Pl. az előbb említett Asu O play mini
Volt még egy lejátszó ami ár/érték arányban jónak számított. Csak már nem lehet kapni [link]
Igaz írtak egy páran negatív tapasztalatot is vele.
Apum ilyet használ és nincs vele semmi gondja. Külső tápos vinyóról eteti és a távirányító és működik 5m-ről.Ez annak szól aki ezt a két rossz tulajdonságát leírta valamikor ide.
[ Szerkesztve ]
-
csoki46
senior tag
válasz kisgyerek85 #21286 üzenetére
Tudsz valamit ajánlani amin van RCA csatlakozó? Lehetőleg minél olcsóbb legyen, tényleg nem kell semmi extra, csak a dvd lejátszót szeretném kiváltani.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz csoki46 #21284 üzenetére
Ilyet nem nagyon fogsz találni. Sokkal egyszerűbb ha veszel egy ilyet és rca-ról küldöd ki a jelet.
Meghivott: Igen, azt akartam is írni, hogy amíg magunknak rendelünk és akarjuk akkor kockáztassuk be Kínát, de pl szülőknek én sem vennék kintről. Nem nagyon szoktak amúgy elromlani ezek a lejátszók, de mi van ha gondol egyet és fél év után beadja az unalmast. Aztán lehet mondani, hogy bocsi Kínából jött...persze lehet ott is gariztatni, de azért jóval macerásabb a procedúra.
-
Meghivott
addikt
Hát igen, árban forma-forma a kettő, csak amíg az elsőt ebayen Kínából, addig a másikat a szomszédban meg tudom venni...egy esetleges meghibásodás esetén ez nem mindegy, gondolom.
Köszi! -
csoki46
senior tag
Hello!
Egy kis segítség kellene, meguntam már a DVD írást, szeretnék venni valami olcsó médialejátszót a családnak. Viszont a TV-n scart csatlakozó van. Szóval ilyen csatlakozóval felszerelt lejátszót szeretnék. Nem kell semmi extra, hálózatról amúgy se nagyon használnám, maximum ha nagyon kicsivel drágább, akkor talán beruháznék rá. A lényeg, hogy pendrive-ról tudjak filmet nézni fullHD nem is lényeges és szeretném minél olcsóbban megúszni. Köszönöm a segítséget előre is! -
kisgyerek85
senior tag
-
hunaqua
addikt
-
Meghivott
addikt
Szülőmnek vennék egy média lejátszót: hd-ready tv-je van (hdmi van,de usb nincs), úgy gondoltam, hogy egy lejátszó és egy pendrive segítségével könnyedén tudna filmet nézni.
Max 20.000 forintig, milyen típust vegyek?
köszönöm -
sixer66
senior tag
Tök jó hogy mindig megjelenik hogy Újabb hozzászólás érkezett es csak 50 fèle módon a sórol van szó.Elhiszem hogy tetszik ez az èrdekes anyag,de ez egy médialejatszo topic. Gondoltam csak azért szólok mert nemsokára egy moderátor is megteszi majd.De elnézést hogy beleszoltam.
-
Warter
addikt
-
Warter
addikt
válasz kisgyerek85 #21271 üzenetére
Ha pollenre vagy növényekre vagy allergiás, akkor ajánlom neked a virágpor evést. Viccesen hangzik, de nagyon hasznos, tavaly ennek hatására nem kellett 20-30 zsepit elfújnom naponta és allergia gyógyszert se szednem. Napi 1-2 kanált kell enni és erősíti az immunrendszert.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz erdoke #21268 üzenetére
Persze mindenki abban hisz amibe akar.
Én pl allergiás vagyok (házipor, atka, macskaszőr) , de nem szedek rá gyógyszert, (gyógyszer ellenes vagyok) inkább megbarátkoztam azzal, hogy napi szintem olyan 20 zsepit átlagba teli fújok. Amikor tengernél nyaralok akkor ez heti szinten 10 db.
szerk: ja és hogy miért megy el ennyi zsepi ha sólámpát használok. Hát azért, mert olyan 2-3 hete találtam rá, hogy a sólámpa légtisztító és ekkor üzemeltem be ismét, de sokszor elfelejtem bekapcsolni, mert el van téve a monitor mögé és elfeledkezem róla.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz kisgyerek85 #21267 üzenetére
Igyatok sok teát, az még jobban semlegesíti az elektroszmogot. Tudományosan legalább annyira megalapozott, mint a sólámpa hasonló hatása, hiszen most találtam ki.
BUÉK!A legjobb aláírás a héten
-
kisgyerek85
senior tag
B.U.É.K ! ! !
Használjatok Sólámpát.
Felhasználási területek:
Enyhítheti az alvás- és koncentrációs zavarokat, ideális ágy mellett, gyermekszobában, irodában, tanulás közben
Semlegesíti az elektromos készülékek (számítógép, televízió stb.) közelében kialakult elektroszmogot.
Jó hatással lehet az allergiás és asztmatikus megbetegedésekre.
Segíti a relaxációs, meditációs gyakorlatok hatékonyságát.
Jótékony hatásán kívül hangulatos, meleg fényével dekoratív lakásdísz is otthonunkban.[ Szerkesztve ]
-
HarryDEC
tag
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek
Korán keltem, hol az arany?
-
Gulyopapa
addikt
BUÉK 2013
-
Patice
Topikgazda
Ha n-es szabványt ismerő routerre van kötve a NAS kábellel és az átvitel jó wifivel a router és a lejátszó között (3-4 MB/s stabilan megy), akkor az avi nem lesz gond. Akár 720p-s mkv fájlok is átmehetnek akadás-mentesen, de az alacsonyabb bitrátájú 1080p-s filmek is csak néha döccennek meg majd.
De ha 1-2 MB/s a stabil átvitel, az avi-knak az sem lesz gond.
Ha jobb az átviteli sebesség, az meg akkor csak öröm és bódottá'. Egy másolással kipróbálhatod.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
Gulyopapa
addikt
Mindenhol ott van az elektromos szmog. Ilyen világban élünk.
Nem fogom kidobni a routeremet, max nem megy éjszaka illetve nem a közelünkben van napközben.[ Szerkesztve ]
-
szucsi57
tag
Az új Mede8er 600-as lejátszóm kiválóan működik. Kép, hang tökéletes. A "Killa.sample" videót kábeles ethernet hálózaton keresztül megingás nélkül játssza.
A WiFi rajongók figyelmét szeretném felhívni arra, hogy ahol lehet, használjatok inkább kábeleket. A lakás kábelek miatti rendezetlensége és az asszony őrjöngése kisebb gond, mint a gyerekek agydaganata.
Ahol lehet: ABSOLUTELY NO WiFi !!!
-
M@rdel
őstag
válasz AndrewTdi #21253 üzenetére
Régebben nekem erre a kategóriára ezt a kettőt ajánloták:
Asus O!Play Mini
Xtreamer ElviraEgreat R6C-ről váltottam, mert az meghalt Xtreamer Elvira-ra.
Hát nem vagyok hasra esve tőle, sem sebesség, sem képminőség terén.
Én az Asus-t javaslom. mert erről nincsrossztapasztalatom -
AndrewTdi
addikt
Ez nagyon gagyi kategóriába tartozik? nagyon az alja?
-
dh66e
veterán
válasz anonym1s #21251 üzenetére
Csak egy megállapítást tettem.Levélszemét kiszűrésének is vannak módjai nem is bonyolult kb olyan mint egy okosra magyar billentyűzetet varázsolni.Ezek után érdemes azt a bizonyos hozzászólást megírni amivel egyetértek egyébként,de nagyon Off már ez a téma szerintem mindent megbeszéltünk.
-
anonym1s
őstag
Mint emlitettem, ez egy 13 eves e-mail cim, amire napi 30-40 szemetet kapok, ezert egyaltalan nem hasznalom levelezesre. Kizarolag regisztraciokhoz hasznalom, mert a normal mail cimemet nem akarom beszemeteltetni, ugyanis a regisztraciok mellekhatasa a rengeteg levelszemet.
Irtam, hogy nem vagyok hibatlan, ha teged zavar az en becenevem meg e-mail cimem, ird meg nyugodtan. Gyanitom hogy nagysagrendekkel tobb embert zavar sokkal jobban a sokszor mar erthetetlen irasmod, mint egy becenev.
Mercutio_!
Nem tudtam hogy ilyen letezik, de igerem beszerzek egyet
[ Szerkesztve ]
-
Misi1980
senior tag
válasz sixer66 #21248 üzenetére
Abban az árban jó vétel.Én 27000-ért vettem szintén a Speedshop-ban.Tőlds le az Avatart BD ISO-ban.Én a BD25-ös verziót tőltöttem le.Be lehet állítani hogy miben akarod nézni 2D-ben Vagy 3D-ben.Mindkét lejátszási mó benne van az ISO fájlban.Az egyszerűsített menüt kell majd választani és ott tudsz majd nyelvet és hangot állítani.Egreat R6S - MPEG4-Players Fórum.Ide látogass majd el.
[ Szerkesztve ]
-
sixer66
senior tag
válasz Misi1980 #21247 üzenetére
Most úgy néz ki szállítással mindennel együtt jövő hét csütörtök-péntek körül ide is ér. 18500 mindennel együtt 1 év magyar garival, ahogy olvastam az elég jó, mivel 25 boltban.
A kérdés az lenne, hogy Nekem ami van Avatar, ahogy elindul a film felajánlja a lejátszást 2D-ben is és 3D-ben is és ezt Nekem kell kiválasztanom a menüből, akkor ezt nem tudom megnyitni a médialejátszóval? -
Misi1980
senior tag
-
Mercutio_
félisten
válasz anonym1s #21241 üzenetére
3 Ł e-bay-ről a magyar karakterkészlet amit rá tudsz tenni a billentyűzetre és máris tudod mi hol van...
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
dh66e
veterán
válasz anonym1s #21241 üzenetére
Érdekes megközelítésben adod elő,tipikus másban a szálkát........ilyen email címmel meg teljesen komolytalan a hozzászólásod kb olyan mikor valaki letiltja a számát mobilon,de komolyan szeretne tárgyalni valamiről.
rii
Doboza ha megvan akkor azon ott a pontos típus,viszont ha nincs akkor a playa tetején ott kell virítania ennek a szövegnek:
dts
2.0 +digital out
Amennyiben ez a felirat ott van a tetején-ha le nem kopott-akkor gen 2.Erre van sokféle egyéni fw amivel minden gondod megoldódik.[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
most jutottott még eszembe, hogy néz valaki NAS-on tárolt filmeket WiFi-n keresztül Médialejátszóval? Elég erre a mai WiFi sebessége? 1-2 mkv, de 95%-ban avi.
(#21222) dh66e: asszem megáll az első filmél oszt'annyi .-) előadja megint a listát ...
próbáltam megnézni a hátulján, hogy most hanyadik generációs lehet, de kb. 3 pontos betámérettel van ráírva minden ...
a HUB-bal látná a többi HDD-t is? Van is épp egy aktív HUB-om, de eszembe se jutott h le tudná kezelni ... és akkor megjelnne a menüben az USB1 USB2 mellett az USB3 és az USB4 is?(#21220) Patice, (#21221) Warter: nagyon köszönöm, megnézem!
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
AndrewTdi
addikt
Erre esetleg valaki?
Vagy nem igazán van ilyesminek megfelelő? -
anonym1s
őstag
válasz Ed Parker #21235 üzenetére
Igy van, en is errol beszelek!
Vannak olyan szavak (altalaban szakszavak) amik nem lettek magyarra forditva es angolul hasznaljuk oket, de nem tudom megerteni, hogy egyszeruen magyarra fordithato hetkoznapi szavakat miert irnak angolul a magyar mondatokba.
Az en "kedvencem" egy kb. 6 evvel ezelotti hozzaszolas volt meg a strongDC idoszakban, amikor valaki azt irta a kozosbe hogy "mindenki nulla bajtot sharedelt" meg. -
anonym1s
őstag
válasz Digger #21232 üzenetére
Hali.
Neked is boldog új évet!1999 nyara ota van szamitogepem meg internetem. Akkoriban teljes homaly volt minden ebben a temaban, ezert egy cimboram csinalt nekem e-mail cimet aminek ez lett a neve, es gondoltam ha mar ez az e-mail cimem akkor hasznalom ezt a nevet. Azota ez vagyok szinte mindenhol a neten. Ennyi a tortenet, es batorkodom azt gondolni, hogy egy evekkel ezelott valasztott becenev nem annyira minositi magat az embert, mint az, ahogyan fogalmaz, ir, beszel a jelenben.
Ja, nekem is vannak hibaim, pl. nem kapcsolom magyar kiosztasura a billentuzetet, mert nincs kedvem keresgelni az ekezetes betuket meg irasjeleket. Ha magyar billentyum lenne hasznalnam, de nem magyar van es keresgelni lusta vagyok. Engem ez nem zavar annyira mint a thx-eles, please-eles, like-olas, help-eles, stb.
-
törölt tag
válasz Predator2 #21229 üzenetére
Ez a passzív hub biztosan jó hozzá: Trust HU-4445p
Külső táppal ellátott HDD-re WD Elements ill WB MyBook ajánlható. Az említett hub-ot és vinyókat is használtam Dune-ök mellé.
(#21225) sixer66
Nagyban függ a tévéd méretétől és minőségétől. Másik topikban olvasottakból leszűrve elhanyagolható minőségbeli különbség lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
-
törölt tag
-
BBéci
legenda
válasz sixer66 #21225 üzenetére
A jelenleg elérhető legjobb kép- és hangminőséget az eredeti Blu-ray lemez nyújtja, de természetesen nem mindegy, milyen lejátszóba teszed.
A netről letölthető változatok valamennyire elmaradnak attól és a lejátszó minősége szintén beleszól a képbe és a hangba.
Alapszintű rendszeren elhanyagolható a különbség.(#21230) Mercutio_
Ezzel egyetértek! Legalább annyira kiakaszt, mint amikről írt, sajnos ékezetek nélkül.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Digger
senior tag
válasz anonym1s #21227 üzenetére
Sziasztok! Boldog Új Évet Kívánok!
Elolvastam a hozzászólásodat, és egyet is értek vele!
A legvégén mosolyodtam el, amikor megláttam a regisztrált nevedet! ;-)
(Nem akartam nick nevet írni)
Ez a név teljesen ellentmond azzal amit leírtál!
(Tudom az enyém is!)
Remélem nem vetted sértésnek! -
Mercutio_
félisten
-
Predator2
addikt
Helló
Vásároltam szüleimnek karácsonyra egy Dune HD TV-102 WiFi-s lejátszót.
Jó a kicsike elégedett vagyok vele azt leszámítva h nincs benne magyar használtai utasítás.Lehet hozzá USB elosztót venni? Csak egy USB Portja van és így sajnos nem lehet egyszerre Pendrive-ot és HDD-t is rákötni És ha lehet akkor milyet?
Milyen külső HDD-t ajánlotok hozzá amit magától kikapcsol ha rámegyek a kikapcsoló gombra?!
Hogyan lehet azt megoldani, egy hálózatba kötött számítógépről is lejátssza a filmet? (látja az adott számítógépet de akár mit osztok meg nem látja )
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
anonym1s
őstag
válasz liszi70 #21223 üzenetére
Tamogatom a kezdemenyezest! Plusz hozzatannem azt is hogy ha mar magyarok vagyunk egy magyar forumon akkor beszeljunk mar magyarul. A fajlokat ne folder-ben keressuk hanem mappaban, ne help-et kerjunk hanem segitseget, es ha segitettek akkor ne thanks-eljuk vagy thx-eljuk hanem koszonjuk meg. A like-olastol meg mar rendesen kiver a viz, es a sort estig folytathatnam ezekkel az ugynevezett hunglish szavakkal. Regen (20 eve) is hasznaltosak voltak idegen nyelvu szavak (akkoriban a nemet volt divat) de joreszt csak poen szinten de ez az utobbi 10-12 evben divatossa valt hunglish irasmod engem idegesit, es nem vagyok ezzel egyedul. En meg elolvasni sem szoktam az ilyen hozzaszolasokat mert gyanithatoan a tartalom is olyan mint az irasmod. Az ilyen irasmodrol mindig egy borzos haju, bamba arcu hulyegyerek kepe ugrik be akinek az agysejtjei szama alulmulja a fogai szamat.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami médialejátszót olyan tv-hez amin scart van, svideo, meg a sárga (video) piros-fehér (audio) kombó?
Valami kis egyszerű kellene a gyerkőcnek. elég ha a tv adja ki a hangot.
Szükség van még valami infóra? van már pár divx dvd is kiírva, de van egy gagyi divx dvd lejáccó ami nagyon megválogatja magának a lejáccani valót és meguntam. -
sixer66
senior tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy egy Egreat R6S típusú média lejátszón, ha lejátszok egy Blu-ray ISO-t ami 3D-s, akkor az ugyan olyan jó minőségben megjeleníti, mint hogy ha egy rendes Blu-ray lejátszóval játszanám le, vagy azért van némi különbség.Mert most úgy néz ki beszerzek egy ilyen média lejátszót, de tudni szeretném, hogy nem kell e pluszban még Blu-ray-t is vennem mellé, hogy ne kelljen lemondani a minőségről.
-
cekkk
veterán
-
nagyúr
válasz traktorgumi #21205 üzenetére
Bocsánatot kérek a többiektől a durva offtopic miatt, de már többedjére zavar nálad, hogy : nem tudnál írni ugyanennyi energiával kevesebb smile jelet, viszont esetleg kiírnád, hogy héten, nem pedig 7en, meg egyik helyett azt írod, hogy 1ik, ez roppant vicces és modern, de az érthetőséget jelentősen lassítja és gyerekes.
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
sziasztok!
nem látom át a médialejátszók piacát
van egy régebbi WD TV-m, de az már van vagy 3 évesazt szeretném megkérdezni, hogy van-e árban elfogadható (szóval nem 50.000) lejátszó, ami
-tud fogadni 2-3-4 USB-s HDD-t
-ha egy Folder-be van több film, akkor végigmegy az egészen
-és persze tudjon mkv-t is lejátszani
-3D nem kell
-infra-vezérlő-kimenet 2.5 jack formájában jó lennepiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
shenmuedc
tag
Nekem sajnos néhany filmnek nincsen hangja, és semelyik csaladi videot nem tudja lejatszani (fuji finepixel videozva)
-
shenmuedc
tag
válasz traktorgumi #21212 üzenetére
A lejatszo létrehoz egy dune nevu halozati helyet a radugott winyo teljes tartalmat megosztja.
-
ultio
aktív tag
Letöltöttem innen a prohardver-ről a tesztvideókat. A WD TV Live Streaming készülékem mindegyiket lejátszotta. (Még nincs meg az új tévé, így a régin néztem, nem tudom ez számít-e.)
Miket lehet megállapítani ezekkel a videókkal?rasti rusti
-
ultio
aktív tag
válasz traktorgumi #21212 üzenetére
Ha jól emlékszem, wifin menne a másolás. Nekem is így van. A lejátszóra kötöttem a vinyót és wifiin érem el a notiról. USB 2,nagyon lassú. Leginkább éjszaka megy a másolás. De nem is ez a legrosszabb, hanem mivel nagyon sokáig tart 1-1 film átmásolása, van esély arra, hogy megszakad a kapcsolat. Nekem volt már ilyen.
Emiatt gondolkozom a kihúzom bedugom dolgon.rasti rusti
-
traktorgumi
aktív tag
válasz shenmuedc #21211 üzenetére
az nekem mind1 vegulis mennyi ido alatt masol cask maceras kihuzogatni meg ujra szepen elrendezni a kabeleket....mind1...ez mar az en problemam ( http://www.lacie.com/ie/products/product.htm?id=10554 ) van benne anyag hogy fogom a pc gepen latni a dunere kotott vinyot? meg kell valamit osztani vagy hogy mukodik?
-
shenmuedc
tag
ja bocs mos nézem hogy neked wifi kell, nekem kábelon megy.
-
shenmuedc
tag
Nekem is ez a kombo van, kb 6-7 mega/sec
-
gulyasa
őstag
válasz GLOCK34 #21208 üzenetére
Abban a kevésben, amelyben van digitális tuner, azok is inkább DVB-T változatok.
Inkább elsősorban az a jellemzőbb, hogy egy két digitális set-top-box kisebb-nagyobb korlátokkal (hardveres és/vagy szoftveres okai vannak) képesek kép, hang és videofájlok lejátszására. ISO felejtős.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
GLOCK34
aktív tag
Sziasztok!
C-tunerrel ellátott médialejátszót tudnátok ajánlani? Digi kábeles tv lenne rákötve és egy 2tb külső hdd. Iso lejátszás jól jönne de nem feltétel.
Előre is köszi! -
cekkk
veterán
Kihúzod a dunebol és a konnektorból, majd bedugod a gépedbe és ott is a konnektorba
-
Dorian
félisten
Tudsz másolni hálózaton keresztül, de megőszülsz mire átmegy egy 10-20GB-os film.
Mi az hogy "hogy tudom megoldani azt hogy ide oda hurcibalom a dune es a asztalai pc kozott a vinyot" ?
Megfogod és odaviszed.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
traktorgumi
aktív tag
elore elnezest ha hulyeseget kerdezek,de nem volt meg wifis playerom
jovo 7en veszek 1 dune hd 102 wifi playert erre rakotok egy 2terras lacie vinyot.....a kerdesem az hogy ha valamit letoltok az asztali gepem 1ik vinyojara akkor wifin keresztol at tudom masolni a dunere racsatlakozott vonyora?
...vagy hogy tudom megoldani azt hogy ide oda hurcibalom a dune es a asztalai pc kozott a vinyot? -
atirag
őstag
Használ valaki wd live streaming-et. Mert olvasgattam külföldi fórumokat és ott azt írják,hogy működik a hdmi-cec funkció és az alap dolgokat tudná. Meg tudná ezt erősíteni valaki aki használja?
Köszönöm.
És egyébként milyen ez a lejátszó? Tesztet olvastam. De kíváncsi lennék az otthoni tapasztalatokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest