- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
P5KC lapom van. Most 4x1GB kingston ddr667-es memóval megy szépen.
Lehetőségem lenne cserélni ráfizetés nélkül 4x1GB ddr800-as kingmaxra.Szerintetek meglépjem? A kingmaxokat szereti a P5KC?
tapasztalat?
-
qMAGICq
tag
The SATA ports on my motherboard behave quite strange lately. SATA devices connected to it may show one or more of the following symptoms from time to time:
- SATA devices not detected at POST stage or inside CMOS setup screen.
- SATA HDD cannot complete the installation of operating system after enabling AHCI or RAID function.
- Computer takes forever to install operating system or copying files.
- Operating system may hang while large disk access operations are under progress.
Is there anything I can try before sending it out for repair?
Answer
There could be various possible causes to result into issues as described. These include:
- Dirty SATA connectors:
o Cause: Dirty substances such as dust, dirt, rust, or oxidized surface on SATA connectors may result in improper contact with its peer, which degrades the signal quality, hence causes SATA communication problems.
o Suggestion: Please kindly try the following cleaning procedures and see if this helps to improve the current condition:
1) Prepare the following (can be found from your local chemist):
· Some alcohol (ethanol (C2H5OH))
· A packet of cotton stick
2) Shut down the system, and remove power cord.
3) Remove all devices connecting to SATA ports.
4) Flatten the cotton stick, and moist both ends with ethanol.
5) Dip the cotton stick into SATA port (the side with golden finger), and move the cotton stick sideways a few times to clean the SATA port.
6) Move on to the next SATA ports until the completion of this task. Note: Do not reuse the used end, and only use one end with each port.
7) Now do the same for SATA cable and SATA connector on SATA devices.
- Incorrect settings:
o Cause: Under many cases, the default settings for additional onboard SATA/RAID controller could have been set to [Disabled] when delivered. This will cause the controller to stop its function completely.
o Suggestion: Please refer to your user’s manual for detailed description on how to enable onboard SATA/RAID controller via adjusting jumper or BIOS settings.
- Controller limitations:
o Cause: There could have been a known limitation with the existing SATA/RAID controller, such as limited support to particular SATA standards or specifications.
o Suggestions: Try adjusting the SATA operation mode of the HDD via HDD jumper or specific tools provided by HDD vendors (Please consult your HDD vendor for further assistance.)
- Driver or HDD firmware issue:
o Cause: SATA/RAID Driver loaded may need to be matched with specific versions of SATA/RAID BOOTROM, or the controller’s behavior under AHCI mode, in order to allow the controller and device to function correctly. System may result in fail to install operating system, performance drop, or even not detecting HDD during OS installation process if the drivers are not matched. (Note: Some versions of Windows may have been bundled with a previously existed version of driver for a particular controller.) Only when this driver also matches with SATA/RAID BOOTROM or controller behavior under AHCI mode, would the controller be able to function without fail. The same could also happen if the HDD firmware is not fully compatible with such SATA/RAID controller.
o Suggestion: Always use the latest version of BIOS and drivers available from ASUS download page at: http://support.asus.com.tw unless specially mentioned on either the download page or FAQ page to avoid this kind of troubles. For HDD firmware issues, please kindly consult HDD vendor for further assistance.
- Broken SATA port, controller, cable or devices:
o Cause: Broken connector, controller, cable, or devices may also be the major causes of this kind of issue.
o Suggestion: Please try moving or replacing components in the order of:
§ Replacing SATA cable
§ Move among different SATA ports from the same controller
§ Move to SATA ports from a different controller (if available)
§ Replacing SATA devices
-
prmcsk
addikt
válasz
(ex)Cat #4193 üzenetére
Hogy mire jó ? Olvass vissza párszáz hsz.-t
Miért ne lehetne visszacsinálni ?Csak gyakorlottság kérdése.....
japy Pár hsz.-ekkel ezelőtt megírtam a szerintem "frankót"
-
prmcsk
addikt
válasz
qMAGICq #4187 üzenetére
Ne kérdezd miért érzem, de szerintem SATA vezérlővel van "gondod". Hogy miért ?
Rémlik, hogy valami havernak ugyanilyen jelensége volt, ugyanilyen ritkán, de nem
ilyen lappal, bár az is Asus volt. Vinyót cserélt, dugdosott, de semmi....
Vett egy ATA-s vinyót és hónapok óta nem volt gondja. És mindez persze nem biztos.Próbáld átdugdosni máshova őket.
szacsee Nem kell leszedni a gyárit, "hátulról akasztasz"Íme
-
Zé_Mester
őstag
válasz
szacsee #4182 üzenetére
ez nagyon tetszik
Vanilla Editionmás : ma hozzájutottam egy Celeron D 356 Cedar Mill magos procihoz.
amiket olvastam róla, hogy szépen lehet tuningolni ezt a procit. kíváncsi leszek hogy mit tud.
de majd úgyis teszek fel képeket.úgyhogy most megyek is, és átrakom, addig takaréklángra teszem az E6750-et -
qMAGICq
tag
Sziasztok!
Egy elég furcsa, de fontos problémával fordulnék hozzátok.
Néha (van hogy hetekig nem, van hogy egymás után kétszer is), lefagy a windows bootolásnál.
Ponotosan akkor, amikor a logo jönne fel (már látszik, de még csak homályosan) megáll.
A legérdekesebb a dologban, hogy 20-25 másodperc mulva, tovább megy, és minden további gond nélkül, szépen beindul.
Muködés közben, windows alatt, soha semmi probléma nem mutatkozik!
Nagyon tanácstalan vagyok, és se szervízhez, se garanciához, nem tudok fordulni.
Nem tudom melyik hardver, vagy periféria a hibás, ráadásul nem is egy helyen lett véve minden.
Lehet 3 hétig nem is jönne elo nekik a hiba, és felteszem nem nyomkodnák napokig csak ezért a power gombot.
Nincsen semmi se túlhajtva, se tuningolva, és a homérsékletek is megfeleloek. A Harddisk Sentinel nem mutat hibát.
A windows 2 napja újra lett téve, töredezésmentesítve is volt, vírus, tuzfal, védelem van, és nem talált semmit.
Memtest 86 lefuttatva: Pass: 2, Error: 0Konfiguráció:
400 W Chieftec GPS
Asus P5K
E6750 @ 2,67 GHz
Asus Silent Knight CPU huto
2 x 1024 MB Kingmax @ 1066 MHz
MSI 8800 GTS 640 MB OC 575/1700 MHz
WD 3200KS (System)
WD 3200AAKS
LG H55L DVD-RW
Acer AL1923 monitor
Cooler Master ház + 3 db. 12 cm ventillátorUSB:
Razer DeathAdder @ 1000 Hz egér
Logitech media billentyu
Asus webcam
HP PSC 950 nyomtató
USB Bluetooth vevoKérem szépen a hozzáérto kollégákat segítsenek megtalálni a probléma forrását, vagy segítsetek kihez tudnék fordulni!
Nagyon szépen köszönöm!
Ui.: Elnézést, aki már olvasta, de szerintem nem mindenki lapoz vissza, foleg ebben a topicban.
Ezért reménykedem, hátha beesik valaki, aki tud segíteni. -
fanti
addikt
Ugyanez van nekem is!
P5KC lapomon kb. minden 10.-ik oprendszerindításnál (XP SP2) úgy 1 percre megáll a gép és azt hinné az ember hogy lefagyott (fekete képernyő), majd utána bejön a windows logo és betöltődik a windows rendesen.
Passzolok hogy mitöl lehet, de mióta megvan, ilyen.Hát, semmi sem tökéletes teljesen, de amúgy semmi más gondom nincsen a lappal.
Feltettem a legújabb BIOS-t, nem tapasztaltam változást semmiben.Jó kis lapnak tartom a P5KC-t.
-
Gykor
csendes tag
Lenne még egy kérdésem akinek p5k-e vagy deluxe van annak ADI AD1988B (soundmax) az integrált hangkártyája ennek milyen a hang minősége? (analóg kimenetre gondolok) mert állítólag nem valami jó
-
4tom4nti
tag
válasz
szacsee #4172 üzenetére
Vanilla Edisön?
Fehér a lap vagy mit jelent?
P5K Premium vagy Maximus Formula közötti különbségek miatt inkább Formulát vennék, ti mit javasoltok? Már írtátok, hogy tuningban nem tud többet a Max, sőt...
de X38 miatt és Supreme FX miatt erősen gondolkodom ezen a lapon... -
Nyugdíjas
nagyúr
Bocsássátok meg tévejgéseimet!
Visszatértem a klubba. Mai naptól egy ASUS P5K "vanilla edisön" tulajdonosa vagyok újra -
melak
csendes tag
válasz
szacsee #4166 üzenetére
rendszer valtozott az elmult 2 honapban, de a felallas ez:
Chieftec 420as tap
P5K
Core2 6750
4x1GB Kingmax DDR2
Radeon1900GT majd ezt cseretlem egy N8600GTS-re
egy jo oreg Audigy Player
Pioneer D112 DVD-RWeleinte egy WD 400GB SATAII meg egy Seagate 400GB SATAII
aztan a WD szarakodott (bad sectorok), lecsereltem egy Samsung 400GB SATAII-esre.
Majd a Seagate elkezdett huje hangokat adni es kiderult hogy csak PIO modeban mukodik, ezt is kiszedtem, maradt a Samsung. Samsung tegnap este ATAPI errorral tobbszor leallt.
Most beteszem az AM2-es rendszerem 350W-os tapjat (remelem eleg lesz 1 HDD-vel) es tesztelem, ha nem lesz eleg akkor a chieftecet rakom at az AM2-es lapra. -
szacsee
nagyúr
Nékem is volt egy Chifi tápom, nálam is rosszalkodott a HDD, de utóbb kiderült a Samsung Nidec motoros szériájú HD120IJ vinyók korán halnak. Nálam nem a táp volt a ludas.
Más embörkének viszont az volt.
Esetleg csatikat, Sata kábeleket ellenőrizheted.
Mik vannak még a rendszerben? -
-
-
szacsee
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #4162 üzenetére
Ha az fsbstrap-hoz vagy memóriatiming-hez nyúlsz, akkor restart-nál csinálja ezt.
Akkor is csinálja, a nem kap áramot a gép, pl elosztó ki van húzva, vagy a táp hátulján levő kapcsoló le van lőve és csak akkor rakod fesz alá a gépet, ha használod.
Ha nem babrálsz a biosban és mindig áram alatt marad a gép, akkor nem csinálja ezt.
Amúgy az összes 965, P35-ös chipkészletű alaplap csinálja ezt. -
Mr.Grincs
veterán
Szerintem minden idők egyik legproblémásabb alaplapja ez a P5K széria. Ha megint kiderül hogy alaplapos lesz akkor nem cseréltetem be ugyanilyenre hanem inkább ráfizeteke egy másikra.
-
Mr.Grincs
veterán
Erre a dologra tudna valaki valamit mondani hogy mi afranc baja lehet?
Nem tudom mi lehet az alaplapommal, de érdekeset csinál. A hibajelenség de szerintem nem az a következő. Bekapcsolásnál mindig egy nagyon pici felpörög a proci hűtő majd leáll majd magától elindul normálisan. Mintha nem kapna elég áramo vagy nem tudom.
Találkozott már valaki ilyennel? Nekem ez a 2. Asus P5K-m az első meghalt 5 nap után. erre egy hónapot vártam mire kicserélték.
Előre is köszi. -
melak
csendes tag
Elozo alaplappal is jol mukodot chieftec 400 wattos tapegyseg van benne, nem tudom elkepzelni hogy ez okozna problemat.
Par hete mar csak 1 Samsung HDD-vel megy a gep, egy Seagate es egy WD mar feladta a kuzdelmet.
Van egy Asus AMD X2-es alaplapom, arra feldugtam WD-t es ott semmi baja, megprobalom a Seagate-t is, de szerintem azzal sem lesz semmi problema. Szamomra egyertelmunek tunik hogy a P5K a hibas. -
melak
csendes tag
Asus P5K alaplapom van, kb 3 honapja vettem es a 3ik HDD-t nyirja ki. Asszem megy vissza garanciaba...
-
Anthony28
őstag
Hihetetlen érdekes dolgokra jöttem rá, bár lehet hogy egyedi, és csak nekem hozott változást!
A lapomat 2,5 hónappal ezelőtt amikor megvettem a 0503 bios volt rajta.Majd jött a 0602 és most a 0806.Persze amikor frissítettem 0503->0602-re akkor még C2D E6550 procim volt, nem voltam még annyira belemélyülve a tuningba, bár az is meg volt tépve 3,5ghz-re.utána jött az E6750, azzal is a 0602-es bios-t használtam végig,a procit orthos stabilan 3800mhz-en járattam.Majd jött a Quad amit szintén a 0602 biossal használtam....egészen tegnapig.Feltettem a 0806 bios-t és akár hogy is próbálkoztam nem tudtam prime stabillá tenni azokon a feszeken,órajeleken ami az előző biossal ment.Kezdtem gyanakodni hogy itt valami nagyon nem jó.Bios 1,400V load 1,3850 3560mhz prime stabil volt a proci (quad) a 0602-es biossal, memók 1060mhz körül CL4-ben 2,4V.Sajnos a 3600mhz-t nem tudtam prime stabillá tenni, bios 1,4250V is kevésnek bizonyult hozzá a mellett hogy a magok is felmentek 75 fokig, prime95 pár perc alatt hibázott.Tovább nem akartam emelni a feszt, ezért maradtam a 3560mhz-nél.Majd jött a 0806 bios tegnap.Azóta szopok, mert sehogy se sikerült még alacsonyabb mhz-n se prime stabillá tenni.5p belül hibát dobott valamelyik magra mindig.Kevésbé húzva is fennállt a probléma.Meguntam és próbából visszatettem a 0503-ast lesz ami lesz max visszateszem az eddig bevált 0602 biost.És itt jön a furcsaság!Belőttem bios 1,4250V-re 3,6ghz-re,ramok 1080mhz CL4, majd jött a prime teszt, gondoltam úgyis hibát fog dobni hamar.30p megy hiba nélkül!A ráadás amit megint nem értek, hogy a magok is hűvösebbek lettek 4-5 fokkal, mert idáig 1,4250V mindig elérte a 75 fokot de most 70-71 foknál nem megy feljebb!!
Nem értem ezt a dolgot...lehet hogy direkt minnél újabb egy bios annál "antituningosabbá" teszik a gyártók?Mert ebből egyértelműen az derült ki hogy a 0503 a legtuningbarátabb bios holott a fél évvel újabbnak evidens hogy jobbnak kellene lennie minden szempontból.
Valaki találkozott már hasonló esettel? -
Anthony28
őstag
A P5K-E 0806 bios nálam nem fossa össze magát kékhalállal, egész egyszerűen nem tudom Prime stabillá tenni.
-
M_zolee
csendes tag
Szevasztok!
Az mitől lehet, hogy az előbb beállítottam 470FSB-t (470x8) és a winampba néha elment a hang és csak sistergett meg zugott?! Nem bírná az alaplap a 470fsb-t 1.55V-on? -
bigdigit
addikt
már többször akartam kérdezni de mindig kimaradt valahogy.
mi a különbség az ac97 és a high definition audio között?ugye mindkettőre lehet állítani legalábbis a premium lapot.nekem eddig high-ra volt állítva de a mikrofonom időnként elszáll...valami változás lenne ha áttenném ac97-re?más driver is kell neki? -
Gykor
csendes tag
Sziasztok ma vettem egy Asus P5K-E Wifi alaplapot már előre megvettem a ramot egy 2gb A-DATA 1066+ kit-et most félek hogy az alaplap nem fogja elfogadni, mert nincs a manual-ba a támogatott ram listán. Van valaki akinek jól megy ez a ram a p5k alaplappal ?
-
Zé_Mester
őstag
képzekd, ismerem a Rev2.-es lapot is, tom hogy nem az a böszme nagy hűtés van rajta, mint az első verzión. Gigabyte GA-P35-DS4 Rev2.
a
procit nem szoktam sűrűn cserélgetni, de amikor meglett a giga lapom, megfordult nálam 3-4 proci, csak úgy tesztelésre. és mindegyik szerelés kész öröm volt. de mindegy, hagyjuk, a Rev2-es nem véletlenül lett kisebb bordás, valszeg rájöttek a kedves mérnökök hogy a nagy kicsit problémás.
de attól még az a hűtés jobban tetszett, azért is vettem akkor DS4-et. -
bim
veterán
válasz
Zé_Mester #4140 üzenetére
(nem olyan dologról beszélek, amit még életembe nem láttam és nem próbáltam.)
ebből a mondatodból kitűnik hogy nem láttad és nem probáltad a rev.2-es DS4-et mert azon már nem az a batár HP. figyel....
te életedben hányszor cserélsz procit?már csak azért hogy igy kipattant a szemed a hudenemférekhozzá dologtol? -
Mr.Grincs
veterán
Hali,
Nem tudom mi lehet az alaplapommal, de érdekeset csinál. A hibajelenség de szerintem nem az a következő. Bekapcsolásnál mindig egy nagyon pici felpörög a proci hűtő majd leáll majd magától elindul normálisan. Mintha nem kapna elég áramo vagy nem tudom.
Találkozott már valaki ilyennel? Nekem ez a 2. Asus P5K-m az első meghalt 5 nap után. erre egy hónapot vártam mire kicserélték. -
zsszabi
csendes tag
Ja! A WIFI alkalmazás még mindíg nem akar futni nekem se!
-
zsszabi
csendes tag
Felraktam a 806-os Biost
. Sokkal nyűgösebb mint a 603-as ami előtte volt fenn. Alap feszeken ment 425x8-on a gép, most meg csak 390x8. Más semmi se változott!
-
Zé_Mester
őstag
szerintem az szánalmas megközelitése a dolgoknak hogy valamit azért nem veszek meg mert nehezebb felszerelni rá egy hütőt...
sztem meg hagyjuk már ezt a "szánalmas" dumát, mert ez a szánalmas, de mindegy.
a két alaplap tuningban majdnem uyanazt tudja. az én DS4-em 517es FSB-ig bírta, a P5K Deluxe-m meg 516-ig.
innentől kezdve nem az a kérdés hogy melyik a jobb tuninglap, hanem hogy :
- melyik a szebb,
- melyik gyártó szinpatikusabb,
- melyiknek milyen a hűtése stb.
és ilyenkor előjönnek a kényelmi szempontok is. és igen, a DS4-re elég izgis feltenni a hűtést, nem azért mondom ezt hogy most lehúzzaam, hanem mert ez van. volt nekem, tettem rá hűtést, tudom milyen. ennyi. (nem olyan dologról beszélek, amit még életembe nem láttam és nem próbáltam.)ettől függetlenül szerettem azt a lapomat, még az a böszme nagy hűtés is tetszett rajta, kivéve amikor szerelni kellett. amúgy minden stimm vele.
-
bim
veterán
válasz
szacsee #4135 üzenetére
azért is irtam oda hogy nem érdemes váltania mert a giga 450-460-nál megáll...
én arra a felvetésre horkantam fel hogy azért nem éri meg gigát venni mert nehezebb szerelni.
gondolom te sem ugy veszel autot hogy ezt nem veszem meg mert ebből nehezebb kiszerelni az akksit.. -
szacsee
nagyúr
Aha lehet, de egy jó Quad-nak nem biztos, hogy vége van 460-nál, a Quad topikban a Giga tulajok addig húzzák, míg nekem kb 490-en van vége és nem is biztos, hogy a legjobb FPO-ju darabot fogtaam ki. A Gigabyte-nál jobban lehet húzni az Asus-okat, nálam ez kezd körvonalazódni, annak ellenére, hogy a Gigabyte elég stabil lapokat csinál.
Ha az Asus-nak nem lenne lehalásos, a P5K sorozata, akkor egész jó kis lap lenne, no meg a néhai bios-gondok. -
japy
őstag
Hali! P5KC lapom van de én ott a biosba nem találok ilyet hogy:EIST
Hol vagy mi a pontos
bios neve? más Valaki már tapasztalt olyat hogy újraindítás után nehezen akar felálni az
winfos mintha megálna csak az optikai egér néha-néha felvillanása jelzi hogy dolgozik és nagy
nehezen bejön!Néha viszont pik-pak bejön a rendszer
Valakinek TIPP ?
-
bim
veterán
válasz
M_zolee #4120 üzenetére
szerntem nem érdemes cserélned.
a quad alatt gyengébben szerepel a DS4.max stabil fsb 450-460-nál vége van.
c2d-nél 530fsb ami elég lehet mindenre.
nyilván egy 9x450 is több mint elég lehet quadnál.
szerintem az szánalmas megközelitése a dolgoknak hogy valamit azért nem veszek meg mert nehezebb felszerelni rá egy hütőt... -
Muréna
őstag
válasz
Armando_19 #4131 üzenetére
Realtek
-
Armando_19
őstag
Megmondaná valaki, hogy melyik driverrel működik ennek a nyamvadt P5K-nak a hangdrivere?
Igazából nem tudom szóra bírni... -
M_zolee
csendes tag
válasz
Zé_Mester #4114 üzenetére
Köszke a választ!
Csak azért kérdeztem, mert kiváncsi vagyok, hogy érdemes lenne-e lecserélnem a P5K-E-met egy DS4-esre?Amúgy hogy birom pontosan letesztelni, hogy mennyire tuningos az alaplapom? Az a baj hogy nem tok igazán sokat húzni a prockón, mert a hűtés még sajnos a gyári
-
FNZ
őstag
köszi mindenkinek.
most már van hang, DE még mindig van egy eszköz, amit a gép indításakor nem ismer!!!
kiírja, hogy
új hardver:
MEDIA
és nem talál az alaplapi cd-n drivert hozzá !! még mindig a hanggal sz@rakszik!! -
Zé_Mester
őstag
válasz
M_zolee #4102 üzenetére
háj :d
a Gigabyte DS4 nagyon jó lapocska, nekem volt ilyenem, szépen lehetett húzni.
de most hogy P5K Deluxe-m van, így kicsit másképp látom a dolgot.
nagyon tetszett a Giga lapon az a böszme nagy hűtés, mindaddig amíg a proci hűtőt (Scythe Ninja) nem kellett rászerelni, majd később leszedni. nem lehetett hozzáférni rendesen. úgyhogy ha valami nagyobb hűtőt tervezel, és nem akarsz szívni vele, akkor sztem ne azt vedd meg.
a P5K Deluxe és a P5K-E lap között külsőre nincs eltérés, és itt sokkal egyszerűbb a felhelyezése a dolgoknak.
nekem jobban bejött az ASUS, pláne hogy tuningban is olyat alkotott, amire a DS4-em nem biztos hogy képes lett volna.
de írlések és pofonok, nekem mostmár jobban tetszik az ASUS!!!! (volt Gigabye 965-DQ6-om is, utána lett a DS4, és mind a kettővel szívás a Ninja elhelyezése.)úgyhogy sztem ASUS !!!
-
FNZ
őstag
ja, az alaplapi cd-ről próbálkozok, de már letöltöttem a 1.82-es realtek audio drivert is és azzal i ezt írja ki!!!
-
FNZ
őstag
most telepítem a winfost és mindig azt írja ki
, hogy:
a realtek hd audio eszközmeghajtó telepítése sikertelen !mit csináljak?
-
FNZ
őstag
és az miért van, hogy a biosban beállítom a szorzót 8-ra, de a windowsban az everest csak 6-ot ír és csak 2 GHz-et a 2,66 GHz helyett?
-
szacsee
nagyúr
Akkor szedjetek le frissebb verziót!
-
FNZ
őstag
hali!
vettem egy ilyen p5k alaplapot + E6750-es procit.
az normális, hogy az everest az aux-ra 124 fokot és a gpu-ra 67 fokot ír?
(a procira 29 fokot ír) -
M_zolee
csendes tag
Lehet, hogy nem ide való kérdés, de jobb vagy többet tud a Gigabyte DS4 mint a P5K-E?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- Félkonfig eladó!!! Gigabyte GA-B75-D3V+i7 3770+16GB Kingston ram!!!
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest