Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
válasz
4tom4nti #4011 üzenetére
40k-ért premium lap csak 1 év garral van
3 év normális kiskeres garral azért jóval több.50k közelében vagy még drágább.....
hát nem tudom az ilyen nagykerből kirántott csökkentett időtartamú garis dolgoktól én óckodok.az ördög nem alszik.bár én is vettem már így cuccost de az éppen újdonság volt és másképp nem tudtam megkapni.most ilyen helyzet a 8800gt-vel van.(bár nekem nem kell)csak nagykeres mutyizós emberek tudnak szerezni....
ha viszont már normális kiskerben is kapható inkább azt választom.persze nem mindenkinek éri meg a +cash a több és megbízhatóbb garanciát.opx ez a 4008-ra ment volna
-
Muréna
őstag
-
Zé_Mester
őstag
válasz
4tom4nti #3998 üzenetére
Azok a lapok, melyek támogatják a DDR3-as memóriát, azok kompatibilisek a DDR2-vel is?
NEM !!! a 2 szabvány teljesen különbözik egymástól. más a foglalatba illeszkedése, más sebességeken, és feszeken mennek.
gondolom nem akarsz több 10e-ért (60-80e) DDR3-as ramot venni, ezért a P5K3 lap felejtős, mert az CSAK DDR3-at támogat.A P5K Premium helyett viszont a P5K Deluxe-t javaslom. nem sok különbség van a 2 lap között (átlagfelhasználó számára teljesen egyformák),
kb 32e-ért már hozzá lehet jutni a Deluxe-hoz, és nagyon jó kis lapocska.
nekem is ilyen van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. tuningba is korrekt.ddr3-as lap sajna még nem éri meg, mert semmivel sem gyorsabb a ddr2-nél, és persze rohadt drága bele a ram.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest