Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
nyugi, legfrisebb bios van fent rajta, sztem azzal volt a legkorrektebb.
ez a bios már támogatja az új procikat is, és valahogy sokkal finomabban be lehet vele lőni a cuccot mint a régebbiekkel.
úgyhogy sztem bios-szal ne foglalkozz.ui: (holnap írj, ha fent vagy msn-en !!!
)
-
Zé_Mester
őstag
válasz
speet2146 #6033 üzenetére
látom nem adod fel
ne haragudj meg amit most fogok írni, de mire van szted a kereső ????
meg a Google ??? ott van egy csomó teszt a neten, erre most kérdezed meg 3x hogy milyen az az alaplap.
olvasgatni kell, szétnézni itt-ott. nem hiszem hogy sehol nincs róla semmi infólustaság fél egészség, szokták mondani
-
-
Zé_Mester
őstag
biztosan jót, mert korábban is ugyanúgy csináltam mint most (ugyanarról a képről, ugyanazzal a cerkával) és most nem akarja az igazat. 0,05V ugrálgat itt össze visza (míg bele nem rúgok az egészbem, vagy le nem borítom az asztalról
)
nemtom mivan, de ha rájövök ígérem szólok.mégha azt csinálná hogy többet ad (+0,055V) mint a BIOS-ba beállított akkor nem zavarna, mert akkor ok. de így, a pofám leszakad
-
Zé_Mester
őstag
üdv emberek.
megcsináltam ma a lapomon (P5K Deluxe) a cerkás modot, hogy a proci fesz ne ugráljon össze vissza.
a lényeg hogy szarabb lett mint eddig volt. eddig max 0,01V-ot ugrált ide oda, de most biosba beállítok neki 1,3750V-ot és amokor elindítom az Orthost leesik 1,32Vra a fesz (ami több mint 0,055V)
mi a megváltó ég kínja van ??? korábban is csináltam rajta ilyen cerkás cuccot, de az lekopott mostanrapedig azzal 0.004V-tal kapott kevesebbet a Bios-ban beállított értéktől, és azon is maradt terhelve és üresbe is.
nem értem mivan, de beleb@szom a csavarhúzót -
Zé_Mester
őstag
ennek 2 oka lehet.
vagy a memória van túlhúzva és valószínű az hibázik. ezért szemcsésedik be, majd uténa szépen kifagy az egész kékhalállal.
a másik ok, ami kevésbé valószinű : a videókártya hibája, de ha azt nem húzod akkor tárgytalan. amúgy a BIOS-ban a PCI frekit hagyd 100-on (ha esetleg ezt is állítottad volna) mert az is simán okozhat ilyen gondot.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Shasha84 #5627 üzenetére
a ramoknak 2,1V-ot adj és akkor menni fog szépen 1066MHz-en 5-5-5-15 CR2-be
ilyenem van úgyhogy tapasztalatból mondom.zso73 : 2,2V valóban sok az 1066-hoz, nekem 2,2V-tal mentek a ramok 1152MHz-et.
2,3V-ot adtam neki, akkor ment 1224MHz-et is.tervezem hogy próbálgatni kellene még, lehet hogy ma este megpróbálom 2,35V-tal, aztán mjad lesz valami
Superman : azok GoodRAM-ok nem pedig Kingmax-ok. most nem fikázni akarom a Kingmax-ot (mert engem abszolút levitt hídba amikor 1200Mhz felett is stabil volt), de sztem most így adnék neki 2,4V-ot és sztem kiugrana a gépből és fejbeb@szna.
meg fogom amúgy nézni hogy megy-e esetleg 2,4V-tal, de csak a teraszon, amikor hideg lesz. mert szobába nem merem, mert azonnal kinyírnám.
de grat az 1312MHz-hez -
Zé_Mester
őstag
válasz
halfgod #5586 üzenetére
ÉS a P5KC csak az atikat lehet sli-ben hajtani? nvidia-t nem?
az ATI kártyákat nem SLI-ben hajtják hanem CrossFire-ben.
az nVidia-t hajtják SLI-ben.és a P35 chipes lapok csak CrosFire-t támogatnak ("hivatalosan")
az SLI ezekben a lapokban nem fog menni (van néhány kivétel, mert van akinek sikerült aktiválni az SLI-t 2 nVidia karival, de ott mindenféle béta driver volt használva)lényeg a lényeg : P35-be CF van. NO SLI.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
A-l-i-e-N #5509 üzenetére
sztem Everest.
én mindig ezt használom, ez van kirakva oldalsávba is.mindent ki tud jelenzi, sztem abszolút korrekt.
-
Zé_Mester
őstag
valaki tudna egy kicsit segíteni, nem értek pár dolgot.
1,- CPU Voltage: 1.375 ------------------------------ez világos micsoda
2,- CPU Voltage Reference 0.63x ------ez mi? mit változtat ??? mit segít ha megemelem??
3,- CPU Voltage Damper Enabled -----ez is majdnem ok, ilyenkor tiltja a drop-ot, igaz ??
4,- CPU PLL Voltage 1.5 ------------------segít valamit tuningban ha megemelem maxra???
5,- DRAM Voltage 2.1 --------------------------------ez vili
6,- FSB Termination Voltage 1.4 -------ez is OK (esetleg maxon többet lehet elérni???)
7,- North Bridge Voltage 1.40 ------------ez is OK (esetleg maxon többet lehet elérni???)
8,- North Bridge Voltage Reference 0.61x ----ez pontosan mi ??? tuningnál változtassam???
ha esetleg valaki tudja, lécci írja le, keresgettem hogy mik lehetnek, de nem jöttem rá.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
RiddleR #4820 üzenetére
semmi nem segített.
kiszedtem az elemet egy egész éjszakára. reggel mikor visszatettem utána szépen beindult. aztán leállítottam, és pár perc múlva kapcsoltam volna be, de megint semmi.
de ma megbeszéltem Giannival, mondta hogy küldjem neki vissza, rögtön cseréli.
úgyhogy most várok -
Zé_Mester
őstag
-
Zé_Mester
őstag
költöi kérdésem lenne.
most néztem meg neten hogy a P5K Deluxe lapnak hol kell megcsinálni a cerkás Vmod-ot.
szépen be is satíroztam egy 5B-s cerkával, és most ahogy nézem Orthos alatt a következőket kapom :E6750&3400MHz (8x425FSB, 1,4V BIOS-ban)
most hogy megnéztem a CPU-Z-t azt írja ki hogy a proci 1,392V-ot kap, amikor pedig elindítom az Orthos-t akkor néha leesik 1,385V-raakkor most ezek szerint nem sikerült jól besatírozni??? vagy az csak ennyis segít rajta ???
lécci valaki HELP MEEEE -
Zé_Mester
őstag
szia.
van 2 javaslatom.az első : menj vissza a boltba és b@szd pofán az eladót, mert ha ekkora marha állat, akkor menjen útcát sepregetni, nem számtech boltba hülyítse a szerencsétlen vásárlót ( de ezt akár meg is mondhatod neki, hogy egy kedves fórumtárs ezt üzeni
)
a második : BIOS beállítás
így állítsd be a bios-t. ramot tedd 5-5-5-15 CR2-be. 2.1 V elég neki, nekem is megy ennyivel 1100MHz-et, de a biztonság kedvéért adhatsz neki 2,15V-ot is akár.
mennie kell, amúgy nem erre a sebességre lenne hitelesítve.ha bios-t belövöd menni fog minden.
ui.: esetleg azt megmondod hogy melyik boltba mondták ezt ???? már nagyon kíváncsi vagyok
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Dani Pécs #4784 üzenetére
hogyhogy nem ???? nekem 2,25V-tal mentek 1200MHz-et.
2,2V-tal 1152 teljesen stabil volt, még 1200 is elindult, de ott már volt 1-2 kékhalál játék közbe.
2,3V-ot akkor adtam neki amikor 1224 felett néztem, de az se segített már sokat, ennyi volt a vége, slussz.hogy nézted a ram végét ??? milyen proci sebességgel ?
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Dani Pécs #4779 üzenetére
ha nem akarsz rászánni olyan sokat, akkor a Kingmax is megteszi, nekem is ilyen 1066-os ramjaim vannak és szépen megy a 2x1GB dualban, sőt tuningban is szépet alakít 1224MHz is megy 5-5-5-15 CR2-be.
a többi is nagyon jó ram, de persze ott meg kell fizetni a márkát is.
én személy szerint a Kingmax-2x1GB 1066MHz-et javaslom.
ár/érték arányban a legjobbak, de ha akarod nézz be a DDR2 topicba. ott benne vannak a teszteredmények amiket feltettem. -
Zé_Mester
őstag
P5K jó választás : jól tuningolható benne a cucc, fesz ingadozás megoldható egy kis grafittal.
de ha kicsit több pénzed van akkor P5K-E vagy P5K Deluxe is nagyon jó. itt kicsit kevesebb a gubanc, mint a simával, és a tápellátás is jobban van megoldva. és persze több extra van hozzájuk. nekem deluxe van, előtte Giga P35-DS4 volt, előtte meg évekig egy ABIT IC7.
akkoriba nem szerettem az ASUS-t, nem is nagyon rajongtam érte, hogy ilyet veszek,de most tuti hogy nem nagyon válnék meg tőle -
-
Zé_Mester
őstag
pont, vessző, bekezdés, érthető fogalmazás meg ilyesmi kimaradt az életedből ???? legközelebb légyszi próbálkozz.
naszóval : a hát elég lesz, a 2 8cm-es venti elég levegőt kavar a megfelelő hűtéshez.
Deluxe-val kapcsolatosan meg : én Gianni-tól vettem az enyémet, de kiderült hogy az utolsó volt, amit elhoztam tőle. sajna neki sincs több. én akkor (kb 3 hete) 33.900- ért vettem.
namost van nála ilyen :
- Asus P5K-E Wifi IP35 LGA-775 DDR2 PCIe Sata2 Core2 1 év gar: 31.900,-
ez majdhogynem ugyan az mint a Deluxe. tuningban is tudja azt amit a Deluxe.
sztem hívd fel, vagy írj neki privit.
itt a lista, amiről néztem, legalúl van a telszáma is : ***Gianni bazárja***
biztos tud neked segíteni, és ettől olcsóbban újonnan nem kapsz ilyen lapot.
remélem segítettem. -
Zé_Mester
őstag
DDR 3 még nagyon felejtős, mert rohadt drága, és magas a késleltetése is.
A deluxe nagyon jó választás, tuningba se gyenge, úgyhogy úgymond "időtálló".nekem most sima gyári hűtés van ,de majd Thermalright Ultra-120 eXtreme-t fogok venni.
a memóriás dolog is kamu sztem, annyival nem dobja meg, mint amennyi a grafikonon van.
de ugye mihez képest -
Zé_Mester
őstag
ez egy marhaság.
láátam én is azt a tesztet amire te gondolsz, de az csak ilyen marketing duma volt a Gigabyte-től. akkor vettem meg a Gigabyte P35-DS4-es lapom.
a borda ami volt rajta egyáltalán nem volt meleg.aztán eladtam és most vettem egy ASUS P5K Deluxe-t. ezen se meleg a borda, pedig húzva van a proci, és kap plusz feszt az alaplap is. egyáltalán nem meleg (csak annyira ami a normális) most se megy 35 fok felé.úgyhogy ennek nem kell bedőlni, mert ez csak a szokásos marketing szöveg.
tuningot illetően pedig mind a 2 lap majdnem ugyanazt tudja. nálam a Giga lapnak 517-es FSB-nél volt vége, az ASUS-omnak meg 516-on.
úgyhogy ugyanazt tudja a kettő.megjegyzés : mondjuk annyiba jobbnak tartom az P5K Deluxe-t hogy a hangkarija nagyságrendekkel szebben szól mint annó a Giga lapon. ez rögtön lejött, amikor meghalgattam hogy hogy szól a Deluxe-n a zene. Genius 5.1 Home Theather 3600-on teszteltem. 1000x szebben szól most, mint akkor a Giga lapon. előszöt nem is akartam elhinni, de utána mondták mások is, hogy heeee, lecserélted a hangcuccot?? mondom nem, csak új az alaplap és más a hangvezérlő. ennyi.
de ez mind csak saját vélemény és tapasztalat. -
Zé_Mester
őstag
válasz
szacsee #4182 üzenetére
ez nagyon tetszik
Vanilla Editionmás : ma hozzájutottam egy Celeron D 356 Cedar Mill magos procihoz.
amiket olvastam róla, hogy szépen lehet tuningolni ezt a procit. kíváncsi leszek hogy mit tud.
de majd úgyis teszek fel képeket.úgyhogy most megyek is, és átrakom, addig takaréklángra teszem az E6750-et -
Zé_Mester
őstag
képzekd, ismerem a Rev2.-es lapot is, tom hogy nem az a böszme nagy hűtés van rajta, mint az első verzión. Gigabyte GA-P35-DS4 Rev2.
a
procit nem szoktam sűrűn cserélgetni, de amikor meglett a giga lapom, megfordult nálam 3-4 proci, csak úgy tesztelésre. és mindegyik szerelés kész öröm volt. de mindegy, hagyjuk, a Rev2-es nem véletlenül lett kisebb bordás, valszeg rájöttek a kedves mérnökök hogy a nagy kicsit problémás.
de attól még az a hűtés jobban tetszett, azért is vettem akkor DS4-et. -
Zé_Mester
őstag
szerintem az szánalmas megközelitése a dolgoknak hogy valamit azért nem veszek meg mert nehezebb felszerelni rá egy hütőt...
sztem meg hagyjuk már ezt a "szánalmas" dumát, mert ez a szánalmas, de mindegy.
a két alaplap tuningban majdnem uyanazt tudja. az én DS4-em 517es FSB-ig bírta, a P5K Deluxe-m meg 516-ig.
innentől kezdve nem az a kérdés hogy melyik a jobb tuninglap, hanem hogy :
- melyik a szebb,
- melyik gyártó szinpatikusabb,
- melyiknek milyen a hűtése stb.
és ilyenkor előjönnek a kényelmi szempontok is. és igen, a DS4-re elég izgis feltenni a hűtést, nem azért mondom ezt hogy most lehúzzaam, hanem mert ez van. volt nekem, tettem rá hűtést, tudom milyen. ennyi. (nem olyan dologról beszélek, amit még életembe nem láttam és nem próbáltam.)ettől függetlenül szerettem azt a lapomat, még az a böszme nagy hűtés is tetszett rajta, kivéve amikor szerelni kellett. amúgy minden stimm vele.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
M_zolee #4102 üzenetére
háj :d
a Gigabyte DS4 nagyon jó lapocska, nekem volt ilyenem, szépen lehetett húzni.
de most hogy P5K Deluxe-m van, így kicsit másképp látom a dolgot.
nagyon tetszett a Giga lapon az a böszme nagy hűtés, mindaddig amíg a proci hűtőt (Scythe Ninja) nem kellett rászerelni, majd később leszedni. nem lehetett hozzáférni rendesen. úgyhogy ha valami nagyobb hűtőt tervezel, és nem akarsz szívni vele, akkor sztem ne azt vedd meg.
a P5K Deluxe és a P5K-E lap között külsőre nincs eltérés, és itt sokkal egyszerűbb a felhelyezése a dolgoknak.
nekem jobban bejött az ASUS, pláne hogy tuningban is olyat alkotott, amire a DS4-em nem biztos hogy képes lett volna.
de írlések és pofonok, nekem mostmár jobban tetszik az ASUS!!!! (volt Gigabye 965-DQ6-om is, utána lett a DS4, és mind a kettővel szívás a Ninja elhelyezése.)úgyhogy sztem ASUS !!!
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Anthony28 #4089 üzenetére
azért adtam neki ilyen sok feszt, mert nem akartam hogy emiatt ne sikerüljön.
az a pár perc sztem meg annyira nem gáz. többet meg nem is tudok adni neki, mert a lap nem engedi.pedig jó lenne
néha sajnálom hogy nem DFI lapom van, ami 2,0V-ot is tud adni LoL
de meg fogom nézni hogy kevesebb fesszel is menne-e. de sztem tuti.amúgy nekem is szemet szúrt, hogy miért kell neki ilyen sok fesz, mert gógliztam és ott találtam rendeteg E6750 tuningképet, ahol 1.5 meg kicsivel kevesebb fesszel is simán mentek a procik 3800 körül.
na de ezt majd megnézem jövőhéten. engem is idegesít hogy ennyi fesz kellköszi a gratot
-
Zé_Mester
őstag
-
Zé_Mester
őstag
válasz
devillike #4064 üzenetére
hmmmm.
holnap meg tudom neked nézni mert hétvégén itthon vagyok nem pedig Miskolcon, a gépem viszont ott van az albiba. de ha felérek (kb ilyen délután 5) akkor megnézem és írok hogy pontosan mi meg hogy.
de amúgy fura, nekem észrevehető változás volt a 3 funkció között.na mindegy, holnap megnézem.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
devillike #4061 üzenetére
szia
ha jól tom akkor a bios-ban beállítható ventillátor szabályozós bigyó csak akkor fog működni, ha a ventillátornak 4 tűs a csatija.
asszem a sima ventik 3 tűvel nem műkszenek
de lehet hogy tévedek. de nekem a gyári intel cooler a p5k deluxe-ba láthatóan változtatja a fordulatot. -
Zé_Mester
őstag
válasz
aboriginal74 #4047 üzenetére
Kedves aboriginal74
akinek van pénze és nem sajnálja nyugodtan vegye meg - az úgyse ezt fogja venni hanem valami Maximus Formulat, vagy valami hasonló szörnyeteget.
Ez az én személyen véleményem és ha már ott tartunk, hogy + 8k akkor sztem nem véletlenül kerül +8k -ba az az alaplap!!!
na jó, erre mostmár nagyon kíváncsi leszek, úgyhogy letesztelek majd egy ASUS P5K Premium lapot is. Kíváncsi leszek hogy a procim mennyivel fog többet menni abban a lapban, mint a Deluxe-ban. (most 498x8 -->3984MHz a vége 1,7V-tal)
de kíváncsi leszek. mostmár csak annyin múlik hogy havert meg tom-e fűzni egy kis cserére(de ha meggebedek is megnézem
)
de nagyon nagy + teljesítményt nem fűzök hozzá, mert a Premium is csak 1,7V-ot tud adni a procinak, úgyhogy semmivel nem fog többet menni a 8000ft-ért se mint a Deluxe.
de majd úgyis leírom ha megnéztem.
-
Zé_Mester
őstag
egyértelműen a C2D-s cucc a nyerő.
tuningban az AMD a fenébe sincs ehez képest, és teljesítményben is gyengébb.4tom4nti - X38 kicsit küszködős tuningba, legalábbis ilyeneket hallottam róla, meg jobban is melegszik mint a P35
Shkiz0 - ehhee, most nézem te is ugyanezt írtad majdnem
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Blackhole13 #4023 üzenetére
akkor úgy látszik én voltam az a szerencsés aki elhozta tőle az utolsó Deluxe-t
4tom4nti
a gariztatás miatt ne fájjon a fejed. mindegy úgy műkszik mintha boltba vennéd (még kicsit gyorsabban is) abszolút korrekt srác, én nagyon sok mindent rendeltem tőle (értsd több 100e forintba) és ha valami gondom lesz, biztos hogy korrekten intézi majd a dolgokat.de hívd fel, beszéljétek meg. sztem nem fogsz benne csalódni.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Anthony28 #4020 üzenetére
na most akkor ácsi.
- 1.: eddig mintha az alaplap bordáról lett volna szó, nem pedig a prociról. a proci felmelegszik 45 fokra is játékban, de az meg normális.
- 2.: a 20 fokos idle procihőfok meg nem normális környezetben készült, de ezt eddig nem kérdezted (meg nem is erről volt szó) ezért nem mondtam.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Anthony28 #4018 üzenetére
hát most vagy elhiszed vagy nem, ez a te dolgod.
Most pl 34 fokot mutat az Everest hőmérője. De ha 40et mutatna se érdekelne.de am sztem nagyban befolyásolja az alaplapi borda hőmérsékletét a mellette döbörgő HD2900XT is, mivel rohadt meleg az is, év valamennyi meleget biztos átvesz az alaplapi borda
-
Zé_Mester
őstag
erre most csak annyit tudok mondani, hogy aki tuningolni akar, és nem ilyen kis langyi +100-200MHz-et hanem úgy durvábban annak úgyis meglesz a megfelelő cucca hozzá.
gondolok itt a szellős házra, a jó CPU cooler-re és még egyéb kellékekre.Nekem is Deluxe van és gond nélkül tom járatni a procit 1,650V-on anélkül hogy bármi is túlmelegedne. Igaz hogy meg kell segíteni 1-2 ventivel, de ez a Premiumnál is kellene.
és sztem a +7e vagy 8e ft nem ér meg annyit, hogy most pár fokkal hűvösebb az alaplap, mert aki ki akarja hajtani, annak legyen megfelelő hűtése mellé. - erről ez a véleményem.az enyém jelenleg 32 fokon megy (kb 21-23 fok lehet most a szobába) úgy hogy 3200on megy a proci, 1,4V-tal, alaplap is 1,4V (pontosan a te ajánlott beállításaiddal megy #3898)
és ha játszok vagy bármit csinálok se megy 35 fok fölé.
1 venti van az északi híd bordáján, de az is csak neki van támasztva, mert a videókarira fújja a levegőt, úgyhogy a lap szinte nem is kap abból semmit.ez most nem kötekedés, hogy de pedig ez a leg...leg...leg..., csak én amikor vásároltam, (kb 3 hete) nem ért volna meg nekem plusz Xe ft-ot hogy most 2-3 fokkal hidegebb legyen.
de ki tudja, lehet hogy 4tom4nti-nak számít majd a kisebb hőfok -
Zé_Mester
őstag
igaz, a sima P5K-! majdnem ugyanaz mint a Deluxe.
4tom4nti : most nézem én is hogy Gianninál nincs most Deluxe, lehet hogy múlthéten én hoztam el az utolsót, de sztem ha írsz neki, vagy felhívod akkor be tud neked szerezni Deluxe-t.
én 33.900,- ért vettem nála, sztem tud még szerezni.
Premium meg nem jobb semmivel se, nem ér meg +7000 ft-ot.sztem írj neki privit
-
Zé_Mester
őstag
válasz
4tom4nti #3998 üzenetére
Azok a lapok, melyek támogatják a DDR3-as memóriát, azok kompatibilisek a DDR2-vel is?
NEM !!! a 2 szabvány teljesen különbözik egymástól. más a foglalatba illeszkedése, más sebességeken, és feszeken mennek.
gondolom nem akarsz több 10e-ért (60-80e) DDR3-as ramot venni, ezért a P5K3 lap felejtős, mert az CSAK DDR3-at támogat.A P5K Premium helyett viszont a P5K Deluxe-t javaslom. nem sok különbség van a 2 lap között (átlagfelhasználó számára teljesen egyformák),
kb 32e-ért már hozzá lehet jutni a Deluxe-hoz, és nagyon jó kis lapocska.
nekem is ilyen van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. tuningba is korrekt.ddr3-as lap sajna még nem éri meg, mert semmivel sem gyorsabb a ddr2-nél, és persze rohadt drága bele a ram.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
(ex)Cat #3995 üzenetére
Hogyhogy nem kapni P5K Deluxe-ot ??????
itt esetleg szétnézhetsz, mert van raktáron : ***Gianni bazárja***
ez enyém is innen van. délután megrendeltem, másnapra ittvolt. ennyi.
és azóta is hajtom mint a marha, és nagyon tetszik -
Zé_Mester
őstag
nálam pedig simán mennek, még többet is.
próbáld ki így : 5-5-5-15 , 2,1V
elvileg menni kell, ha nálam is megy.Puyyol : nem tom te hogy vagy vele, de én egy videókari csere után is újrarakom az OpRendszert, pontosan azért hogy elkerüljem azt, amivel most te szenvedsz -- Driver Problem.
én javaslok egy új XP telepítést (vagy ha vista-t használsz akkor persze azt)
-
Zé_Mester
őstag
pl ittvagyok én
1080MHz-en megy a 2x1GB Kingmax 1066-os ramom 5-5-5-15 -be.
úgyhogy annyira nem szarok ezek az ócsóságok.
vehettem volna Vitesta Extreme-t is, de mi a frrancnak ??? ez is megy annyit amennyire szükségem van.
időzítések meg........... engem annyira nem hatnak meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS 18W USB ADAPTER
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest