újra hi!
szeretném ezt a saját építésű passzív hűtőmet tesztelni.
illetve egy következő, hasonló fejlesztést, ha készen lesz. (a 2-t egyszerre próbálnám ki...)
kéne hozzá egy 95-105w-os q6xxx.
alapfeszen elprime-olganék vele. max 80 fokig.
idáig csak ezt tudtam megnézni fullpasszívan:
-X6 1090T 120W már picit sok neki...
-E1200@bios 1.475v@load 1.440v(!) prime alatt hűthető.
az x6-os teszt vendégségben volt, így nem hagyhattam 80 fokig elmenni, 73 maghőnél ki kellett kapcsolnom.
ezért kéne egy q6000-es, hogy meggyőződjek,a 100w-ot biztosan tudja-e. (szerintem igen.)
és akkor egy füst alatt, (azaz, ha lehet füst nélkül), kipróbálni az újabb hűtőt is, ami remélehtőleg még jobb lesz, mint a borzaska.
olyan kéne, akinek nem beépítve van a gépben, és nem ez a proci az élete fő műve.
még hardvert szerintem nem nyírtam ki sosem, de természetesen felelősséget vállalok érte. de nem szertnék remegő lábú, "60 fok az már sok" júzert, mert akkor pont nem tudok meg semmit a hűtőmről. 
nem megyek el 85-90 fokig, de 70-nél sem állhatok le, látnom, hgyoell, hogy 75 fölött belassul-e az emelkedés, vagy lineáris.)
5-10-20 perces teszteket futtatnék.
ez majd 2-3 óra időtöltés lenne, és az illető kap érte valami ajándékot. (vagy némi kp-t...)
csak nincs kedvem 20-22k-ért venni egy ilyen procit, azután meg árulgatni... 
az újabb hűtőverzió csak félig van kész, még 1-2 hét, mire üzemképes.

[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html