Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
Aktív témák
-
SunBreeze
aktív tag
hy
múlthét csütörtökön vettem a notit
asus a6u 5040
az a probléma hogy még csak most telepítettem fel a cucost rá és most hasznátlam húzamosabb ideig.
tegnap 1 óra zenehallgatás után elkezdett recsegni a csatlakoztatott hangszóró... tök furcsán.
kihúztam aztán a noti hangszórója is úgyan úgy recsegett.
újraindítottam, 1 órági semmi baja nem volt. aztán megint elkezdte.
gondoltam újból feltelepítem a drivert. de nem használt.
most ezt miért csinálja?
arra gondolok hirtelen hogy valami k-lite codec pakkot is feltettem, de az nem lehet probléma. bár nem 100-as a progi.
valami segítség?
nem akarom a servizbe beküldeni. mennyi ideig ülnek ott a notin?

-
sghc_toma
senior tag
#2286-osról senki semmit nem tud?
-
sghc_toma
senior tag
szerint kérdezd itt: [link]
-
Judy30
csendes tag
válasz
Filterheadz
üzenetére
Köszi a válaszokat Mindenkinek! Szomorú vagyok, hogy így ''átvágtak''.
Azért akartam felrakni a 64 bites XP-t, mert az volt az érzésem, hogy nem olyan teljesítményű a gépem pl. video konvertálásánál, mint a kisebb teljesítményű asztali gépem.
Mégegyszer köszi!
Üdv,
Judy -
Filterheadz
csendes tag
Kedves Judy!
Az a helyzet, hogy jelenleg a gyártók előrébb járnak, mint a programozók. Egyenlőre még nincs minden eszközhöz korrekt 64 bites driver, ezért lehetséges az, hogy nem működik.
A tanácsom az, hogy használj Xp sp2-t és várj türelmesen. Év végére ígérik a Vistát, addigra muszály lesz nekik használható 64 bites drivert csinálniuk.
Üdv
Filterheadz -
Judy30
csendes tag
Légyszi valaki segítsen a 3-al lejjebb lévő kérdésemben!!

[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
A szoba tarsamnak van egy ''regi'' Asus gepe (2,5 eves 700K volt) Rohadt sokat hasznalja , foleg WiFi-n netezik , gepel. A 2,5 ev alatt ket baja volt! 2 ev utan meghalt az aksi , es 1 ev utan a Toshiba-Samsung iro!
Kozelebrol megviszgaltam a gepet es szinte olyan mintha uj lenne!! Semmi kopas , anyag faradas , billenytu problemak.....! Nagyon egybe van a gep. Arrol nem is beszelve , hogy mar 4x megjarta a Ferihegy - Luton jarattot. 
-
Didu35
csendes tag
Szia! azt elfelejtettem megirni, hogy ez egy A6R-Q014H tipus és igen mindent ugyanúgy használok és tökéletesen megy PII-en, igaz az egy Toshiba! Ezen meg egyszerüen nem akar müködni. Hogy lehet az, hogy egy gyengébb gépen semmi baja nincs ezen a ''drága'' Asus-on meg nem müködik, pedig nagy szükségem lenne ezekre a programokra.
Sajnálom, hogy nem segitett az infra kikapcsolás! Külöben én már ezzel a szüttyögéssel elvittem a HRP garanciális szervizbe is, de kiderült azok csak átveszik leküldik vidékre 2 hétig kb. Na erről lemondtam és nekem segitett az infra kikapcs., de nem a szervizesek mondták, nekik fogalmuk sem volt mi lehet az.Ha a garancián ez a szerviz van megjelölve azért vihetem máshova is? Pl. NSE-hez?
Üdv: Didu
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Judy30
csendes tag
Sziasztok!
Bocs, ha már volt téma: a gépem 64 bites, és most felraktam rá egy ilyen XP-t, amivel nem is volt probléma. A gond akkor keletkezett, amikor a gyárilag hozzáadott lemezről a drivereket akartam hozzá felrakni, ahol egyedül a hangkártyát sikerült telepítenem. Elég érdekesnek tartom, hogy kiadnak egy ilyen konfigos gépet, és drivert nem adnak hozzá. Találkozott már valaki a problémával? Van valami megoldás?
Üdv,
Judy -
Didu35
csendes tag
Szia, nálam is volt ez a szüttyögés, letiltottam az infrát és megszünt!
Remélem Neked is segít!
Lenne egy nagy gondom, december óta kinlódok vele!: Nem megy ki a hangom az MSN-ről és a SKype-ról se. Tűzfalat,(Kerio), virusirtót (Avast)is kikapcsolom hiába! XP sp2 van igaz GPRSinternetem van, de másik gépen meg megy szépen még Win98-al is! Soundmax kártyám van , a tesztek mindent tökéletesnek mutatnak, saját gépre felveszi a hangomat. Minden beállitást már kipróbáltam. Plííííííííz, HELP!!!
Üdv: Didu -
sghc_toma
senior tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tud arról valamit, hogy az asus a6kt-kben nem működik a PowerPlay? Német nyelvű fórumokon olvastam vmi ilyesmit, de németből nem vagyok túl jó, nem vagyok biztos benne, hogy jól értelmeztem a dolgokat..
Fontos lenne tudnom, mert hamarosan veszek gépet, és ez a típus is a jelöltek közt van. -
RudiG
tag
up kérdésem!!
pls választ valaki!
-
-
fazi1985
tag
Lehet megköveztek a kérdésért, de a vga-t lehet cserélni 1 notiban? Úgy értem egy mobility radeont gyárilag beleintegrálnak a házba és csak kalapáccsal lehet kicserélni, vagy pc-hez hasonló módszerekkel is megoldható? Gondolok egy A6JA esetleges 2010-es bővítésére pl.

-
Kicker
őstag
Én azt kérdezném segítőkész ASUS tulajoktól, hogy vannak-e jelei ha döglődik valami a gépen, nekem rengeteg munkám van a gépemen ami ha elszálna az k***a szar lenne, mondjuk a winyo az nem posszanhat meg?
nem tudom ki mire használja, de nekem ez fontos... én nodot használok+kerio-t, kell ennél több? meg routerben is van védelem... -
gabor492
csendes tag
hella,
nagy kérdésem támadt miután nagyjából át böngésztem az egész fórumot,
noti vásárláselött állok és eddig az asus a3h 5015 és a6r b002 volt a leg szimpibb!
de most elbizonytalanodtam, kérdésem: az a3h ban is gyenge a hangkártya?
ill az a6r az color shine lcd-s vagy normál ugyanis az asus oldalán olyasmit
irnak hogy igen, de az ott inkább opcionálisnak néz ki
és mindekét notit TSST dvd vel szállitják????
ja és bonuszként : ATI vagy intel chipset???????????????????????????
ha bárki tudna ezekre válaszolni azt előre is nagyon köszönöm -
SunBreeze
aktív tag
nah megvettem a notit
remélem jó vétel volt.
de kaptam telepítőcédét, és az egyik progi cpu hot fix ... ez micsoda? -
nak0n
aktív tag
Hát, tudod, ne nagyon nyúlj hozzá a ventihez, valsz nem véletlenül pörög annyit, amennyit. Vagy ha akarod, vedd le, aztán vagy leég a géped, vagy nem. Az AMD Mobil Sempron 3000+ viszont melegszik, bármit is akarsz vele tenni, tehát kell hűteni. Ennyi pénzért ne várj csodákat.
A játékkal kapcsolatban meg: vegyél még memóriát a gépedbe, abból soha nem elég. Baromi nagy változásokat képes előidézni egy memó-duplázás. -
dr_ace
aktív tag
más téma de szintén az A6U 5040-nel kapcsolatban:
ha 220-ról megy a gép akkor folyamatosan megy hűtés. ezt még csak elviselném. de nem állandó fordulaton pörög a venti hanem hol felgyorsul hol lelassul tehát állandóan változtatja a fordulatszámát és iszonyú idegesítő hangja van. van erre vmi progi amivel szabályozhatnám..? az se baj ha állandóan megy a hűtés csak akkor fix fordulaton menjen.
ötletek? vagy lehet hogy hibás a gép?
mod: most néztem meg és a prociterheltséggel van összefüggésben a jelenség.. a prociterheltség másodpercenként ugrál 3% és 50% között, tehát egy-két másodpercig 3-4% aztán felugrik 50%-ra pár másodpercre utána megint vissza és mikor felugrik olyankor pörög fel nagyon a venti aztán lelassul..
[Szerkesztve] -
dr_ace
aktív tag
válasz
jani0625
üzenetére
integrált sis, de azért egy 1.6os csével csak meg kéne bírkóznia. azóta sikerült is működésre bírni a játékot (dirverfrissítés, meg át kellett tenni direct3d renderingbe), most viszont szaggat.. nem nagyon, de érezhetően. át akartam állítani a bios-ban hogy több memóriát vegyen el magának a vga, de nem engedte. 32 mega az alapbeállítás és nem enged rajta állítani, se többre se kevesebbre. sztem ez így nem normális hogy nem tudok rajta állítani, erről mit gondolsz?
-
dr_ace
aktív tag
help pls!
tegnap délután vettem egy ASUS A6U 5040 tipusú notit. amiket feltettem rá: win xp (sp nélkül), directx 9c és a kapott cédén levő driverek. a probléma a következő: lefagy a counter-strike 1.6
még a játékig sem sikerül eljutni, már a menüben megadja magát, de annyira hogy se ctrl+alt+del se semmire nem reagál..
van vkinek ötlete?
elég fontos lenne..
ha van tipp akkor írjatok pls, ha meg nem adtam elég infót akkoris szóljatok. köszi. -
RudiG
tag
Koszonom a kimeriitoo vaalaszt. Az optiboltos dolgot majd megnézem, meg nézek ilyen képernyootisztiitokat (csak sajnos ezek is baromi drágák
. A porral mit csinálja
?
Más: Ti hogyan mászkáltok a telefonotokban az integrált bluetooth segítségével.
Nekem van 1 Xmicrom amit még az asztali gépemhez használtam és azzal simán tudtam semmi nélkul mászlálni a teloomban,ezzel meg nem nagyon akar osszejonni (le szeretném tolteni a képeket, ha lehet nem egyenként kuldozgetve), csak az, hogy a géprool kuldjek fajlokat.
Használjam ehez is az Xmicro-t mert kissé használhatatlan ami benne van vagy mi?

-
nak0n
aktív tag
1. Ne telepíts fel minden *art, amit a neten találsz.
2. Legyen naprakész vírusirtód, antispy-od, tűzfalad.
3. Rendszeresen nézd is át a gépet, hasznos a norton utilities beszerzése is.
4. Ne egyél a gép fölött, ne tegyél a közelébe poharat, tacsipadot tiszta kézzel használd.
5. Néha töröld le a kijelzőt, optikai boltokban lehet kapni hozzá rongyot meg tisztítólöttyöt.
6. Csak bioponnal mosd, kímélő programon.

-
nak0n
aktív tag
válasz
jakobkacsa
üzenetére
A hivatalosságáról már meggyőződtem, felhívtam őket, meg a Rikvest-et.
Viszont örök és gyógyíthatatlan pesszimistaként egyenlőre nem merném kijelenteni, hogy a színvonal marad, persze ez lenne a kívánatos. Mondjuk azt, hogy remélem, marad a színvonal. -
Stalker-2572
veterán
ASUS MyPal 620BT 45e nálam

-
BFeco
aktív tag
Változik az ASUS garanciális szervizelése!
Tájékoztatunk minden kedves ügyfelünket, hogy 2006 március 1-től az ASUS kizárólagos szervize az NSE Hungaria Kft. lesz.
Telefon: +36 (24) 515-832 -
nak0n
aktív tag
A GameFace asszem arra jó, hogy hálós játék közben beszélgethess haverjaiddal, ha nekik is van asus-uk. De ne kövezzetek meg, ha nem erre jó, én erre emlékszem.
A wlan-t a hálózati kapcsolatokon belül tudod letiltani, még ha ez nem is olyan elegáns megoldás. Neadjisten eszközkezelőben. A kékfoggal együtt. -
RudiG
tag
Úgy néz ki megavgyok, a kiishugom kikérdeezésével, nameg az egész mellékelt ASUS CD felpakolásával együtt. Egyelőre szépen müxik minden.
De lenne 1-2 kérdésem:
A GAMEface cumó jó valamire?
A Wireless lan ill. bluetooth érzékelőcskét vhogy ki lehet kapcsolni? vagy tiltani? (igyexem megtalálni majd, de addig is hátha válaszol rá vk) nektek be vannak kapcsolva?
A tálcáról el lehet őket valahogy tüntetni?
Előre is köszi a válaszokat! -
RudiG
tag
Ebben a szent minutumban eljött az idő, hogy megosszam veletek, hogy úgyhatároztam, hogy nem hogyozok többet, de előtte legyalulom a C partíciómat a jó kis germán XP-vel együtt és felrakom a jó öreg magyartot. mert az jó

Nem, nincs vele semmi problámám, mindössze annyi. HOGY mikor problémázik valamit és üzenget nekem mindenféle hibaüzenetekkel, aztat bizony nem nagyon értem, vagy még annyira sem...
Nameg hamár külfüldi, akkor már inkább angol, de most csak magyar van, uh ez most jó lesz. Legalább értem mi fáj neki, ha úgy véli bántom...
[Szerkesztve] -
-
jani0625
aktív tag
Hali!
nekem továbbra sem megy 47 fok fölé és az enyém is kb 4 hónapos és sokat megy. Viszont sokszor van hogy kb 33fokra beáll.
Mintha nekem is egy hangyányit hangosabb lenne a venti talán a sok por miatt ami sajna van bőven a koliszobámban...
a spacet már az eleinte is írtad, de nekem is megvan ez hogyha a szélén nem kellőt határozottsággal nyomom meg akkor nem veszi be, amúgy meg kb 90%ban külső billt használok amikor nem akkor meg tökéletesen megfelel a gépé is.
sztem vinyó ügyben kérd ki a szervíz véleményét! -
-
RudiG
tag
Hali!
Hogy lehet megnézni a vinyó hőfokot?
Nekem szerintem nem melegebb mint korábban, viszont a hűtő lényegesen többet megy mint korábban, de ezt betudom a belekerült pormennyiségnek.
Van vkinek vm ötlete hogy lehetne e téren megközelíteni az eredeti állapotot, mikor csak olykor-olykor csendült fel, s csak is akkor, ha nyúzva volt?
Ja a vinyóhoz visszatérve, bizonyos időközönként(még mindig) fel-felvillan a vincseszter jelző lámpa 1 rövidke kerregéssel kísérve. Mi lehet ez?
Egyébként az író/olvasóka eddig nagyjából okés, mitöbb csak pár DVD-vel gyűlt meg a baja olvasás terén, de azok már elég ramaty állapotban voltak és többnyire működött a ''kiveszem-berakom csel''.
Meg volt 1x az, hogy ezzel a teljesítményszabájzooval levettem E-Mail/Office-ra, aztán vissza Game-re vagy HighPerformance-ra és elindítottam az NFSMW-t ami szaggatott és lassan töltött. NEm sikerült visszaizmosodjon, vagy mi lehetett? A procit megnéztem és elvileg 1730-on ment,uh nem értem. Aztán elindítottam CS 1.6-ot, az már jól ment, aztán ismét NFSMW-t és azzal sem volt már gond. Érdekes...
Nameg volt 1-2 érdekes jelenség korábban: újraindult a gép, meg kékhalál, de ez általában játékoknál és kb max 2 újraindulás vm hibával, és 1 kékhalál, de azóta semmi... -
hzcs
senior tag
Centrino Hardware Control, HDD fül, Smart:
Fujitsu MHV2100AT (00000096)
Seek Error Rate: 238 OK
Write Error Rate: 2277 OK
Power-On Time Count: 693 years, 316 days, 13 hours.
És még azt mondják hogy gyorsan fejlődik a technika
Jani légyszíves majd nézd meg a tiedet is hogy ilyen ''régi''-e. Kösz.
[Szerkesztve] -
hzcs
senior tag
Apropó! Akinek A6VA-ja van, vagy ha nem ilyen, de Fujitsu vinyó van benne (főképp 100 gigás), az legyen szíves írja meg hogy hány fokos szokott lenni. Mert nekem most letöltés nélkül 50 fok, letöltéssel 56, de mintha nem lett volna ennyi újkorában. Most 5 hónapos.
Ja és nem melegít semmi feleslegesen, mert proci 800mhz, powerplay max battery, tehát nem melegítheti a környéken semmi sem.
Jönnek elő azért a hibák: space gomb néha nem megy a szélen, tsst, most a vinyó, egyre többet és hangosabban pörög a venti... mi jön még? Eddig elégedett voltam vele, nem szeretnék csalódni benne. -
hzcs
senior tag
-
beci
őstag
Sziasztok.
Windows-os pdahoz keresnék progikat,játékokat egy ismerösömnek.
Tudnátok esetleg oldalcimeket adni?
Köszönöm. -
Norbo03
őstag
Hali all!! az egyik haverom vett egyx PDA-t töltő nélkül és most töltőt szeretne hozzá venni és azt szeretném megkérdezni h mennyi egy ilyen töltő PDA-hoz?
-
-
hzcs
senior tag
válasz
Louis Gara
üzenetére
TSST-vel nem napi 50-et lehet írni!
Nekem a második író van a gépben, 1 lemezt írt meg jól, aztán megint ''behelózott''. Megy vissza... -
BFeco
aktív tag
válasz
Louis Gara
üzenetére
Én szemüveges boltban vásároltam.
-
BFeco
aktív tag
válasz
Louis Gara
üzenetére
Képernyő tisztítás.
Microszálas törlőkendő (300 Ft.), és ha szükséges, szemüveg műanyag lencse tisztító folyadék, pumpás (600-900 Ft.). Beszerzés ''szemüveges'' boltokban -
Louis Gara
tag
Én már vásároltam náluk, rendesek voltak, alaplap+procit vettem, ami nem volt igazán jó, de másnap szó nékül kicserélték.
A noti jó vétel. Általános Asus problémák lehetnek, mint pl a hangszoró hangzásvilága az 50-es éveket idézi, talán a dvd író sem az igazi, bár az utóbbi TSST márkájú csoda nekem szépen működik. Megoldás külső hangszoró, és szerintem ha egy nap nem írsz 50 dvd-t akkor az is jól fog működni. -
Louis Gara
tag
Tegnap hallottam egy HP beépített hangszoróit, hát elég kemény a különbség az enyémhez képest, kicsit testesebben szólt bár vastagabb is volt a noti. De ez nem meghatározó, hiszen igen keskeny hangszorók is tudnak igen jól szólni, na mind1.
A fő kérdésem az lenne, lehet, hogy már beszéltük, vagy beszéltétek, hogy az képernyőt mivel, és hogyan lehet tisztitani?
No még egy mellék kérdés is akadna, hogy amikor a gép kikapcsolt állapotban van akkor az adaptert kihuzzátok vagy sem?
És abban az esetben, ha a gép nincs is rajta, mondjuk elviszitek valahová a tápkábel nélkül, akkor mi a teendő, leéghet, az adatpter vagy sem, ha nem távolitom el a konektorból?
Én csináltam ígyis úgyis, még gond nem volt vele, de lehet, hogy hosszú távon a nem megfelelő eljárás alkalmazása gondot okozhat.
LG -
dr_ace
aktív tag
Hali! Ugyan másik topikban is megkérdeztem már ugyanezt, de most látom hogy van külön ASUS notikra szakosodott topik szal leírom ide is hátha..
Szóval a PcLand [link] kínálatában találtam rá a következő gépre:
ASUS A6U 5040
15'' XGA TFT, AMD Mob. Sempron 3000+, 256MB DDR, SIS M760GX VGA, 40GB HDD, DVD+/-RW, WLAN: IEEE 802.11b/g, FireWire, kártyaolvasó, TV-out
AKKU : 8 cellás Li-Ion (1 év garancia)
Tömeg: 2,6kg
+ AJÁNDÉK hordtáska, optikai, USB egér
2 év garancia
Bruttó ár : 186.240 Ft
Érdekelne a véleményetek/tapsztalatotok a notiról és a boltról is (még nem vásároltam itt, nem tudom milyen). Köszi -
Hege
tag
válasz
Csabeeka
üzenetére
Hali!
Én sem azt mondtam, hogy teljesen sz.r a gép, csak ezért a pénzért van hasonló tulajdonságokkal rendelkező más gép is. Azzal, hogy nem TSST-d van, szerencsésnek tekintheted magad. A bill probléma persze egyedi dolog is lehet, de lehet, hogy az az egyedi, hogy nálad azzal sincs gond.
Amugy ha megfogom a gépet, akkor érezhetően hajlik a műanyag az alján. Az integrált garafika meg nekem sem játékra kell, de a SiS Mirage2 ami az ASUS-ban van csak DX 8.1-es és pl a Windows Vistához min. DX 9.0 kell. Ezért gondolom, hogy kevésbé időtálló maga a gép.
Mindezektől függetlenül azt mondom, hogy tökéletes gép nincs. Mindnek megvannak a pozitívumai és negatívumai, aztán mindenki eldöntheti magának, hogy neki mi a fontosabb.
Na, jó válogatást mindenkinek
-
Bekeny003
tag
Problémám lenne...

Az a helyzet, h van egy Asus A6Km notim, az adataimnál le van írva a konkrét specifikáció. Namármost van hozzá egy ilyenem...
[link]
Erre rá van kötve egy Genius 5.1 HT és ha rákötöm még a Reloop keverőmet is a Genius hangfalra, akkor azt írja a windows, h nem elég a sávszélessége a hangkártyának és h szabadítsak fel pár usb-s eszköszt. Namármost kérdem én, h hol lehet ezt szabályozni, vagy beállítani, vagy vmi? -
Csabeeka
csendes tag
Hi!
Nekem egy ASUS A6U-5050-es notim van és teljesen egyet értek az általad feksorolt előnyökkel. Azonban a hátrányokkal nem teljesen.
Először is az enyémben nem TSST író van, másodszor pedig nálam semmilyen hiba sem jelentkezett a billentyűzeten, pedig elég sokat használom. A hangszórók szerintem nem olyan vészesek, külső hangfalon pedig elég jól szólnak.
Hátrányként esetleg én is a integrált grafikát említeném, de mivel én nem játékra használom engem ez nem igazán foglalkoztat.
Szóval szerintem ez a gép az egyik legjobb választás a 200-250K kategóriában, sulinetben pedig még kedvezőbb az ára.
Szóval én mindenkinek csak ajánlani tudom. -
Laloka
tag
hi
azt hallottam, hogy a WXGA screenes notikon nem futnak a jatekok a felbontas miatt?
Egy asus A6JA eseteben, amiben egy X1600-as van, mi a helyzet?
köszi -
SunBreeze
aktív tag
és ezt hova kell rögzíteni? mihez?
mert ha modjuk a radiátorhoz, akkor kéne kb 3-4 méteres...
van ilyen?
-
SunBreeze
aktív tag
hy
most hallottam hogy van ilyen notebook zár.
ez hogy működik? minden nótbukhoz hozzá lehet tenni? (pl a asushoz?)
mert szükségem lehet egy ilyenre, koliban lakok... -
Xenon01
csendes tag
Hosszas válogatás nézelődés után rászántam magam hogy 200e Ft feletti összeget adjak ki notira. Az áldozat egy Asus A3h 5015 (214 614 bruttóban és sulinetben).
Nagyon halk, és eddig oké minden. Főleg, hogy volt kezem Fusi noti is és elég hangoska volt és nagyon meleg.
Köszönöm a segítő hozzászólást, a korábbi kérdésemre, és tényleg hasznos volt végigolvasgatni ezt a topicot.
Üdv
mindenkinek -
SunBreeze
aktív tag
hmm... köszi

remélem azért majd jó lesz...
-
Louies
aktív tag
hello!
tud valaki vga - s-video átalakítot. Hol lehetne venni? -
Louis Gara
tag
válasz
SunBreeze
üzenetére
Szerintem ennyiért sulinetben az egyik legjobb vétel bár mát 90 ezerért is kapsz ha a sulinet kedvezményt levonod acert ami szintén nem rossz. Eléggé puritán a cucc, de amit írtál annak megfelel sztem, és még jól is néz ki, 2 év gari.
A gép sztem alapból kiirja, hogy mennyi van hátra az akkuból
Bill problémád sztem nem lesz, de nem is igazán ismerem a problémát, de ha lesz is, bootolás után egy F2 asszem és a biosban hamar megtalálod az állítási lehetőséget, ha van olyan, még nem probáltam usbs billt, pöpec a gyári
Én a wincdmet betettem, már arról bootolt, fél óra múlva már neteztem. -
Hege
tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Hi!
Én is szemeztem ezzel a géppel, de mégis egy HP nx6125-ös lett a befutó. Unokatesóm viszont egy ilyet (a6u 5050) választott, így mindkét gépet közelről ismerem.
Az ASUS pozitívumai szerintem : 2 év gari, webcam, infra, MT30-as proci, ajándék táska, egér, audio dj, több beállítási lehetőséget kínáló bios...
ASUS negatívumai szerintem : TSST dvd íro, iszonyat hangszórók, nagyobb mint a HP, SiS chipkészlet...
Unokatesóm gépe kb 2-3 hetes és nem használja nap mint nap, de pl a Space bill már ferdén áll. Azaz a bal vége lentebb van, mint a jobb mivel mindig a bal hüvelyujjával nyomja. Tényleg jól felszrelt egy gép, de vannak kellemetlen hibái ( pl. a TSST-re és a hangra itt a fórumon is nagyon sokan panaszkodtak )
Szerintem nézd meg a laptop.hu-nál a Hp nx6125-öt. A turionos változat 189+fa, azaz még olcsobb is mint az asus. -
AMD Power
titán
Van itt valakinek ASUS A6U-5050 vagy van róla tapasztalata!?
[link]
Nagyon korrekt kis gép. Ha szerzek melót kint lehet , hogy befizetek egy ilyenre!
-
SunBreeze
aktív tag
remélem bill-el kapcsolatban nem lesz azért ilyen

amúgy az egyik ismerősömnek volt oylan problémája (persze notival kapcsolatba) pont akkor mikor feltelpítetem neki a gyorsgépíró progit, pont azután... (nagyon faxa) hogy a billentyük-re volt kékkel is rányomva karakterek. de csak vagy a felére. és miután feltelepítettem azután csak azok működtek...
ez miért volt?
[Szerkesztve] -
SunBreeze
aktív tag
hy
egy asus notit akarok venni... már 3 hónapja nézelődök a neten de foggalmam sincs...
ár az 200e max és sulinetes lenne
amit én találtam
[link]
ez lenne...
mennyire éri meg? van ennél jobb esetleg? vagy ez egy nagy átbaxás?
vagy esetleg másik márka ami jobb?
nem kell játékra, csak a sulis cuccokra, netre (letöltésre: (7mb/s-osra) bla bla bla
végigolvastam már vagy a fórum e felét :
a aksi formatálásáról különböző vélemények

van e olyan progi ami kiírja hogy menniy idő van hátra az akkuból?
milyen pixel hibákról van itt szó? és hogy tudom megnézni a boltban, amikor még nincs rajta semmi? és már gondolom a felét kifizettük, (mert előrendelés). jogunk van visszadobni az árut és újat kérni? vagy ezt nem?
milyne elővigyázatosságot tegyek... pl olvastam hogy nem tudta valaki feltenni simán a vint... hát nemtom.. lesz ilyen problémám?
volt olyan hogy vettem gépet usb-s billel, és nem volt átállítva a biosban a usb-s bill-re és úgy vittem haza, és nem tudtam elindítani mert másmire volt állítva, nah ezt ki akarom küszöbölni
valami jótanácsok, full nem értek hozzá...
előrre is köcce -
Geree
senior tag
látom A6Km-ed van.... akksija mennyit bír?
-
Laloka
tag
válasz
Bekeny003
üzenetére
most szeretnék venni egy ASUS A6Ja-t
1,6Hgz 2 magos procival, kiveszem belőle az 512-es ramot és belerakok 2db 1GB DDR667 corsair modult.
a notiban egy X1600 mobility van 256MB, 128bit, 12 pixel pipa.
szerintetek ezzel a géppel tudnék néha játszani, ha rámjön?
mondjuk egy 4000-4500 pontot tud teljesiteni 3d mark 2005ben?
Azt hallottam, hogy kurva jók a napa proci, de csak 64 bit alatt.
mit ajánlotok? -
Geree
senior tag
Van valakinek tapasztalata az A6Vm-el? Akksi mennyit bír ezzel a Geforce Go7300-al? azt tudom, hogy nem vmi extra kártya....melegedéséről vannak infók?
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- SkyShowtime
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Robotporszívók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azért akartam felrakni a 64 bites XP-t, mert az volt az érzésem, hogy nem olyan teljesítményű a gépem pl. video konvertálásánál, mint a kisebb teljesítményű asztali gépem.

Kozelebrol megviszgaltam a gepet es szinte olyan mintha uj lenne!! Semmi kopas , anyag faradas , billenytu problemak.....! Nagyon egybe van a gep. Arrol nem is beszelve , hogy mar 4x megjarta a Ferihegy - Luton jarattot. 

Remélem Neked is segít!
up kérdésem!!

És lehet, hogy az audio is jobb benne.