- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
Aktív témák
-
Angel82
csendes tag
Ja igen, hangzás. Gyanúm beigazolódott, hd audio ide vagy oda, kalap szar az egész. Nem tudom honnan vették az értékeket, amik a tesztekben szerepelnek, de a hangzása nagyon merev, mint írtátok helyesen a mélyek teljesen hiányoznak, énekhang mint sokol. Asszem beszerzek egy audigy 2 pcmcia kártyát, ma volt szerencsém kipróbálni a notiban és ég és föld. Azért tegyük hozzá, hogy nem biztos, hogy az én véleményem mérvadó, mert én elég háklis vagyok erre. -
Louis Gara
tag
Elég komolynak néz ki. Nekem realtek high definition audio nevű cucc ként ismeri fel. Ha neked is ilyened van, akkor passz, de tény, hogy nem csúcs minőség. Külső hangkártya, vagy mondjuk egy creativ 2.1-es hangrendszer, sztem orvosolán a problémát, csak az nem annyira mobil, vagy marad a szoftveres állítás, talán.
-
Volu
tag
Bfeco akkor nálad is ugyanez a gond! Mivel valószínűleg mindegyik ilyen, ezért hiába vinném vissza, egy cserével is, ugyanott lennék.
Gyerekek ez egy nagy sz**..., aki munka közben szereti a zenét fülesen, az meg ne vegye! Én már direkt egy kisebb, mikrofonos fejhallgatóval is kipróbáltam, nem csak a nagy Sennheiser cuccoknál van gond. Félreértés ne essék! Nem csodát vártam, csak körülbelül azt, amely bármely mostani integrált hangkeltőtől elvárható. Nem értem hogy gondolta ezt komolyan az Asus, hogy ezt így kiadja...
Asusosok! Más modelleknél is ilyen trágya a hang, vagy ez csak az A6RB002 ''jellemzője''? -
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Drón topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest