- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Akciókamerák
- OLED monitor topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
jani0625
aktív tag
hol lehet samsonite notitáskát venni?
-
zugmet
csendes tag
Még egy kérdés, neked a kijelző külső burkolatán nincs meghajolva az ASUS plaketted? Nekem a bal oldala kb egy mm-rel lejjebb van!
Nem látok ilyen jellegű eltérést, de ezek szerint mégis egyedi az ASUS-od, ha nálad ez a helyzet! Becsüld meg!
Valóban van némi torzítás nagyobb látószögből, de nekem nem olyan feltűnő, talán azért, mert én nem tervezek rajta, csak leginkább gépelek meg olvasok. -
-
ByB
addikt
Én alapból 1024Mb RAM-mal használom, nem tudom mennyivel lett volna lassabb 512Mb-tal... Amúgy én is szeretem, kivéve a kijelzőt, azt hiába állítgattam, nem lett az igazi...
Nagyon kicsi a tiszta torzításmentes rálátási szöge, ezt erősen szokni kell! Még egy kérdés, neked a kijelző külső burkolatán nincs meghajolva az ASUS plaketted? Nekem a bal oldala kb egy mm-rel lejjebb van!
-
Almos
aktív tag
Nem tudom hol találtad ezeket az infókat, én most csak a notebookworld.hu és a pcland.hu oldalán néztem utána, de mindkét helyen ezt látom:
LCD : TFT 15'' XGA
FELBONTÁS : 1024x768
CHIPSET : SIS M760GX+964L
VIDEO RAM : SIS M760GX megosztott
források:
notebookworld.hu: Bővebben: link
pcland.hu: Bővebben: link -
Igen, grafikai munkákra az én laptopom is alkalmas.
Csak az néha idegesit, hogy a pshop és 3dmax együtt fut, akkor azért felpörög a ventije, főleg, mikor forgatom maxban az éppen készülő modellt...
Ami cumi az sxga+-os felbontású tft-nél, hogy nagyon be kell lőni honnan nézed, mert hamar átmegy negativba....
Másnak is ilyen?? -
Tom19
tag
Hy mindenkinek
ASUS A6U 5001 laptop vásárlása elött állok. És kételyeim vannak. Találtam olyan laptopot ami nem SIS760GX chipsettel hanem INTEL chipset-tel volt felszerelve és találtam szélesképernyőset és simát is. Ez most akkor mi? Több féle is van? -
zugmet
csendes tag
válasz
jani0625 #387 üzenetére
A felbontást valóban elrontották, ugyanis SXGA+ (1400*1050), de a color shine technológia helyesen van megjelölve (az ASUS hivatalos honlapja is így írja).
Ezen kívül itt egy másik árlista is, ami talán meggyőzőbb leírást tartalmaz: Bővebben: link
Mindentől eltekintve, szerintem még mindig az Edigitalnál a legolcsóbbak az ASUS-ok. -
jani0625
aktív tag
mennyi hülyeséget összeírnak az edigital oldalán erről a gépről:
Asus M6VA-8019 15'' notebook, nbm6va-8019
15.0'' (1024x768) SXGA TFT; Intel Pentium M 1.86GHz; 512MB DDR2 RAM; 80GB HDD; DVD+-RW; ATI X700 128MB VGA; Bluetooth; Zero Bright Dot & Color Shine & Crystal Shine LCD; Operációs rendszer nélkül; 2.6kg; 2 év Garancia
a felbontás helytelen, nem color hanem colour shine, de a gép amúgy egyik sem -
zugmet
csendes tag
Nekem már volt notebook-om korábban, az is ASUS volt (L-3800), 3 évig használtam és teljesen kitűnő állapotban adtam tovább, csak az akku ment tönkre a végén.
Ez a 8019-es azonban kategóriákkal gyorsabb és jobb minden tekintetben az előzőnél (különösen a centrino technológia tetszik az előző, asztali modellhez képest).
Nekem pl. helyettesíti az asztali gépet is, bár tény, hogy nem szoktam renderelni, de a 3D-t is kíválóan viszi az X700-as kártya. Egyébként tettem bele még egy 512-es DDR2-t, így látványosan gyorsabb a programok elérése.
Ami a képernyőt illeti, én már megszoktam, hogy notebook-on ez a helyzet (kisebb képernyő, nem túl nagy látószög), de a színeken állíthatsz az ATI kezelőpultján.
Nagyon tetszik, hogy irodai üzemmódban több, mint 3 óráig bírja folyamatos akkus használat mellett is (most is éppen így gépelek)
Összegezve, ezért a pénzért Bővebben: link kitűnő választásnak tűnik, és az ASUS-ok amúgy is a megbízható kategóriában mozognak. Mindenkinek csak ajánlani tudom! -
ByB
addikt
Akkor nem egy egyedi darabhoz jutottam hozzá!
Jó kérdés ez a megelégedettség, hmmm... Még sosem volt laptopom, ezért nincs túl sok viszonyítási alapom! Ami fura egy asztali géphez képest az a kijelző (elég halványak a színek, ráadásul a rálátási szögek is elég alacsonyak) és a hang! Ugyan teljesen csöndes a szobám, de néha hangosnak tűnik... Mindamellett gyorsabb, mint amire számítottam és grafikai munkákra illetve filmnézésre kiválóan alkalmas, ha nem vagyok itthon!
Még barátkozunk egymással, hozzá kell szoknom, hogy van!
ui.: Egyetemen a wlan, nagyon fain!!! Neked mik a tapasztalataid? -
zugmet
csendes tag
Azt hiszem, szükségtelen fotót küldenem, mert az általad leírtak teljesen megegyeznek az én 8019-esemmel. Úgy látszik, ezt a külsőt találták ki a magyar piac számára.
Én egyébként az EDIGITAL-ban vettem, de Ramiris-es dobozban hozták.
Amúgy te hogy vagy megelégedve ezzel a notival? -
ByB
addikt
Ezt fogom tenni, bár most nem tudom előcsalni a jelenséget, szerencsére!!! Pont olyan embert kerestem akinek M6Va-8019-es laptopja van: ha van egy kis időd, dobnál a mail címemre egy-két fotót konkrétan a masinádról, mert érdekes módon az enyémről nem találtam képet a neten!!! Bárhol néztem a 8019-es megjelölésű laptopokat más fénykép volt mellette: az enyém sötét szürke és két gombos a touchpad-ja, illetve ez utóbbinak és a kijelző belső keretének ezüst a színe...!
üdv
Binsz -
ByB
addikt
SOS HELP - Most vettem észre, hogy a notebookom (M6Va) kijelzőjén random megjelennek kékes foltok!!!
Amik képváltáskor eltűnnek, de néha még maguktól is... Mi lehet az oka?
-
Imy
veterán
ASUS A3L-5028as nmotim van.....
Ha nem hasaználom, s nincs rádugva a töltő ugy 10 órátm, s majd rádugom és elindítom, akkor az aksira kiirja 98%os töltöttség, töltés....
Ez természetes?
Ekkora lenne az aksi kisülése?
Vagy valami ilyenkor is eszi az áramot? -
telcom
tag
Hello.
A mai nappal átjöttem az Asus notisok táborába. -
Hát, ami azt illeti, nagykerből hoztam...
De a végén benyomok egy linket, hogy milyen is a táska...
A lényeg, én 2 részest nem vennék, mert az lehet para, de ez csak az én véleményem.
Az én notimhoz 17''-os táskát vettem (még jó, mert különben kicsi lett volna), igy is a laptop mellett nem fér el a táp, ilyenek, azt a külső zsebe lehet rakni, ami csak első ránézésre kicsi. (nekem a táp, kábel,egér, 1-2 könyv, és brifkó is elfér benne).
Rohadtul jó kis táska szerintem, persze attól függ, mennyi cuccot akarsz magaddal cipelni még a laptopon és tartozékain kívül...
Ha sokat, akkor van nagyobb tasi is....
Bővebben: link -
Almos
aktív tag
Szerencsére csak akkor látszik, ha ki van kapcsolva (vagy teljesen fekete a képernyő) és oldalról nézem, szinte nullszögből. Szemből, használat közben sose. Milyen samsonite táskát vettél, és hol, Eddig egy helyen néztem meg, ott az alap volt 11ezer, a dupla (plusz külső rekesz) meg 15 ezer. Eddig ez a két fajta lehet versenyben.
-
Hali!
1. Havernak gericomja van, szerintem annak is van olyan hangja terhelésen, mint az én ASUS-omnak.
2. Asztali procisat ne vegyél akkor de látom nem is akarsz.
3. Mit szólnál 9700as vga-hoz? Elég sok ASUS notiban van ilyen.
4. Nézz körül ASUS M6V, vagy V6V kategóriákban, bár árat nem mondtál, ami azért elég fontos...
pl link:
Bővebben: link -
Declare
őstag
Asus tulajdonosok véleményét kérném.
Noti vásárlás előtt állok, olyan gépet szeretnék ami nem DTR gép, akkuról lehetőleg minimum 3 órát bírjon, normál használat mellett ( word, excel, net esetleg zene hallgatás , autocad.. ) de minnél többet annál jobb. Wxga felejtős, sxga+ meg glare type és hasonlók előnyben, 15'', proci csak pentium M és a vga ne ilyen intágrált intel videós dolog legyen.
Eddig igazából Lg ket nézegettem, de sajna azt a típust emi nekem jó lenne nem fogják forgalmazni Mo. on. ( ezek a paraméterek lennének jók Bővebben: link )
Szóval lényeg, hogy az integrált vga gyenge, az x600-700.. meg már sokat fogyaszt, ezért ATI ban az x300 ast találtam ami jó lenne. Látom, az Asus okban meg geforce van. Ezek milyen fogyasztásúak/teljesítményűek, melyik felelne meg kb az x300 nak.
Ki milyet tudna ajánlani?
Jah és még egy kérdés, azt hallottam az Asusokról általában, hogy zajosabbak mint a többi noti, ez mennyire igaz ? -
Efreet
senior tag
miért keresel ott hibát, ahol nincs?
ha látod a hibás pixelt, akkor van. ha nem látod, akkor nincs - szerintem ilyen egyszerű, általánosabb eset amúgy az, hogy nincs probléma a kijelzővel, és ha te nem találtál rajta hibát, akkor nincs. ennyi, több aggódást nem igényel a dolog.
ha valami baja lesz azt úgyis észre fogod venni. -
-
szijartg
őstag
up
-
Almos
aktív tag
Valószínűleg az én hülyeségem is benne volt, hogy megkarcolódott a kijelző, mert szerintem úgy történhetett, hogy a belső zsebben, a noti kijelzője felett volt a tápkábel, majd a külső zsebben két füzet+ könyv, és szerintem erre még ráfektettem az ölemben egy táskát...
De ettől függetlenül szerintem kicsi a táska... Ti hogy rendezitek el? Mert nekem a gép mellé belülre csak az adapter és a gyári egér fér el, a tápkábel már a külső zsebbe került.
Valószínűleg ezért fogok majd új táskát venni, amint lesz megint egy kis pénzem -
Most majdnem azt mondtam, hogy nekem elég a 2 pixelhiba, de ha belegondolok, egy hónapja eszembe sem jutott, annyira nem látszik ekkora felbontású kijelzőn...
Szóval ezért is érdemes az 1400x1050es felbontás 15''-on, mert olyan közel vannak a pixelek és olyan picik, hogy 1-2 hibát rohadtul nem lehet észrevenni -
-
Bazsesz
őstag
Jóreggelt ASUS-osok.
Nemrég én is csatlakoztam a notebook-osok világába, és a választásom egy ASUS A6U-5050-re esett. Ebbe fél giga ram van Turion MT30 procival, 60-as vincsivel, és sis VGA-val. Akksija 3,3 órát bír, teljesítményügyileg meg vagyok vele elégedve, a WLAN és az integrált webcam külön jó.
Amit olvastam itt észrevételeket:
-a képernyőösszekarcolás: sztem valami gáz van nálad, mert elég sokat hurcolásztam edig (napi ~ 16 órányi hurcolászás a gyári ASUS tokban), és semmi karc nincs a TFT-n.
-az első kezelőgombokat a winampot is tudja kezelni: hát ez nem lenne olyan rossz, de meg vagyok nélküle. egyedül filmnézéskor használom este, úgy sztár nagyon.
Üdv: Balu -
Akkor én mit szóljak? Az enyém 3,5 kg alapból...
De csatlakozom, mert a lényeg, mindenki gondolja meg mire kell a laptop, nekem erőgép kellett, ezért nem számitott a súlya (főleg, hogy még bővíttettem is), azért néha jól elfáradok, ha cipelni kell, de hát Istenem, kompromisszumot kell kötni! -
ByB
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #351 üzenetére
Tény és való, hogy az M6Va nem egy tipikus hordozható notebook, közel 3 kilós súlyával + töltő, esetleg egér, nem egy könnyű darab! De ereje és tudása, kárpótol a cipekedésért: 3D renderelés és video vágás kivételével mindenre alkalmas! A grafikai munkáknak kedvez többek között az erős proci, az 1Gb ram (512 alapból) és nagy felbontású kijelző... Egy a fontos, amit már előttem is elmondtak jópáran: mindenkinek alaposan át kell gondolnia, hogy mire kell neki a laptop és annak megfelelően kell választani! Lehetőleg Asus-t...
-
jakobkacsa
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #351 üzenetére
na jó, most sárga vagyok az irigységtől
tessék abbahagyni, elcsorog az összes nyálam és meghalok szájüreg-kiszáradásban -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
jakobkacsa #349 üzenetére
Erősen sarkítva egy majdnem DTR teljesítményű gép nem DTR paraméterekkel (M6V) illetve egy light&thin (mert azért nem szubnotesz), erős ugyanakkor mobil gép (W3N).
Én a mobilitást választottam, most is erről pötyögök. -
válasz
jakobkacsa #349 üzenetére
Csatlakozom...
Meg kell Őket nézni élőben is, olyan helyen, ahol meg lehet őket tapizni, ''hajtogatni'' ilyenek. Szerintem máris tudni fogod, melyiket válaszd.... -
jakobkacsa
senior tag
hehh... bárcsak ilyen gondjaim lennének
ha elég a 14'', stílusos, szép, elegáns, 2 kilós, ''petit'' notit szeretnél, amit lehet büszkén mutogatni is, akkor W3N - viszont még az előző Centrino képviselője, sima DDR, 855 chipset, stb.
a 15'' azért picit nagyobb, és X700 is talán jobban illik egy notiba, mint 9700 - az M6V tipikusan nagy erőforrásigényű, komoly munkákhoz van kitalálva, és dekára is nagyobb a W3-nál, ráadásul az új Centrinóra alapszik
bátran ajánlom mindkettőt, nagyon vagány notik
esetleg keress W3V-t, az is Sonoma, mint az M6V - igaz, csak X600 van benne, kicsit visszafogottabb grafika
vedd azt, amelyik jobban tetszik, komolyan
nézd meg őket valahol, érdemes -
wendy
csendes tag
melyik a jobb, melyiket vegyem?
ASUS W3N 007 v M6VA 8019 ? -
szijartg
őstag
válasz
jakobkacsa #340 üzenetére
hát szerintem akkor maradok ennél. nagyobb vga meg nem érné meg nekem. nem játékra kell. ezis ha integrált vga-val lenne az sem lenne baj.
dehát így van akkor marad így. meg asus az asus! -
jakobkacsa
senior tag
-
-
szijartg
őstag
sziasztok asus hívők!
a kérdésem az lenne, hogy szerintetek megéri ez a gép az árát??
Bővebben: link
a hivatalos asus bemutatóteremnél ez a gép 290ezer!
acert nem akarok nagyon... sok rosszat hallottam már róla!
mi a véleményetek? -
-
Almos
aktív tag
A touchpad sebességét hogy lehet állítani? Azaz ne kelljen 2-3x áthúznom az ujjam, ahhoz hogy az egérnyíl átérjen a képernyő egyik feléből a másikba?
Az egérrel ugyanez a helyzet, de felraktam a gyári Asus egérhez a megfelelő Logitech drivert, és azzal pont jó lett a pozicionálás sebessége, viszont a touchpad maradt olyan, mint volt...
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Kérdés: azt milyen programmal lehet beállítani, hogyha lehajtom a kijelzőt, akkor mi történjen? Eddig csak kikapcsolt a kijelző, de most, hogy újrahúztam a rendszert ha lecsukom, akkor egyből készenléti állapotba rakja magát...?!
-
Almos
aktív tag
Igen nekem is 5028 van. Most este lehúztam ftp-ről egy dupla cd-s filmet, de közben nem csinált semmit a gép, és most Super Performance módban 48-49°C mellett 2200-at pörög a venti.
''Sajnos'' eddig még elég friss a gép, így nem tudtam tesztelni, pl mennyi ideig bírja aksiról a filmnézést, mennyire melegszik, ha megküldöm másolással, ftp letöltéssel játék mellett, stb
[Szerkesztve] -
Imy
veterán
Én ''Super Perfomance'' módban használom, akkor a proci is maxon dolgozik, 20-21fokos szobában... Neked is 5028asod van? Ma 60 fokon a vent 3000el ment, de gyorsan kikapcsolt 55 fokon, persze sokat másoltam hálon, a proci meg 90-95%on ment, mer hálon másik PCröl az USBs rackemre másoltam
-
Almos
aktív tag
válasz
jakobkacsa #323 üzenetére
Sikerült beállítanom, megy királyul, az egyetlen dolog, ami picit nem tetszik, hogy néha kicsit mintha lassú lenne
Illetve felvilágosítottak közben hogy az XP Pro is tartalmaz smtp szervert, majd azt is megnézem, mit tud.
[Szerkesztve] -
Almos
aktív tag
válasz
jakobkacsa #323 üzenetére
köszi a tippet, megnézem a témát.
-
jakobkacsa
senior tag
valami nicht gestimmt
vagy az én órám siet, vagy a PH! órája késik pár percet
szerk: egész pontosan 5 percet késik PH!
most szinkronizáltam az órámat
[Szerkesztve] -
Imy
veterán
Asus A3L-5028 ugy 50 fokon kapcsol be a venti, s valamikor lazán felmegy 60 fokig ha másolgatok, mi lenne, ha igazán leterhelném? Mennyi ezeknek az üzemi hömérséklete? Mert Nekem normál állapotban 54-55 fok..A 2.5-as Bartonom sem szokott ennyire meleg lenni....
-
Almos
aktív tag
Nem egészen Asus specifikus a kérdésem, de hátha más is szembe találta már magát vele:
Ki milyen smtp szervert használ a gépen? Win alá szeretnék felrakni magamnak egy lehetőleg free smtp szervert, hogy ne kelljen állandóan manuális átírogatni a beállításokat. Az ingyenes hotspotoknál van egyébként smtp szolgáltatás? -
bLaCkDoGoNe
veterán
A PLAY gomb nekem az AsusDVD-t, a CD gomb pedig a Media Playert indítja el nekem is.
A Winamp elindításához használhatod az Asus Hotkey programját, amivel az Fn+számgombokhoz rendelhetsz különféle funkciókat, de a Winampot ezután sem lehet kezelni a PLAY/FF/REW stb. gombokkal. -
Imy
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #308 üzenetére
Ezt tudom, hogy alapbol a Medi Playert indítja el...De nekem aWinamp kellene....
-
Almos
aktív tag
Az a baj, hogy maga a kijelző elég flexibilis, így becsukott állapotban, a táskában szerintem a tápkábel (vagy vmi más nagyobb tárgy) kerülhetett a gép fölé, majd az annyira rányomta a kijelzőt a billentyűzetre, hogy a space + az alsó sor billentyűi emléket hagytak a kijelzőn....
Most már értem mire jó, hogy pl. az IBM notikban van egy fém védőlap a kijelző mögött...
Amint lesz időm, úgyis veszek egy másik táskát, mert ebbe 'szar se fér bele (táp, kábel, hálókábel, cd, dvd, egér, ami alapból benne van + adott esetben füzet, könyv) -
Almos
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #313 üzenetére
bocs.
Megkérdezték hogyan lehet a mediacenterakármi gombjait a winamp elindítására, kezelésére használni, erre Te közölted, hogy az gond nélkül kezeli a Media Playert. A kérdezőnek szerintem pont az volt a baja, hogy megnyomkodta a gombokat, de nem a MediaPlayert szeretné elindítani vele, mert neki nem ez a program, hanem más, mondjuk winamp, mplayer, bármi más a szimpatikus. Ebben az esetben kicsit felesleges információközlésnek éreztem, hogy közölted velünk azt a tényt, hogy a MediaPlayert gond nélkül kezeli.
Ha nem MP-vel hallgatod az mp3-kat, akkor meg minek húzod fel magad? Arról pedig, hogy mennyi új információtartalma volt a hozzászólásodnak egy Asus tulaj számára, a fentiekben fejtettem ki a véleményemet...
Az inproduktiv beleugatásom pedig arról szólt, hogy elmagyarázzam Neked az eredeti kérdést, mert látszólag nem értetted meg, mert nem arra válaszoltál... -
ByB
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #313 üzenetére
Szerencsére nem akkora, hogy fényképen jól látható legyen, illetve elég jó fényképet kellene csinálni róla! Egyszerűen az ASUS 'A'-betűjének bal oldalától a plakett széléig lehajlik kb fél milliméternyit, ami csak azért látszik, mert fém is az mindent visszatükröz, s a megtörő fényből feltűnik... (Ráaásul a felszíne is foltosan le van mattulva!)
Most perszer kicsit túlbonyolítottam a dolgot, de zavaró. Egyetlen megoldás a grafikai stúdiónk logját (vagy valamilyen tetszetős logót) belegravíroztatom egy azonos méretű plakettbe és felülragasztom... -
bLaCkDoGoNe
veterán
Már bocs, de vegyél vissza egy kicsit!
Egy szóval sem mondtam, hogy MP3-at Media Playerrel hallgatok. Filmeket szoktam nézni, leírtam a tapasztalatomat, ennyi.
A kérdés amire válaszoltam egyébként így szólt:
''Kinek, s mivel sikerült a multimédia(lejátszás, szünet, stb.) gombokat rábirni Winampra?''
Asszem még a kérdést nem teljesen lefedő válaszom is nagyobb segítség volt, mint a Te inproduktív beleugatásod.
ByB: Képet nem tudsz mutatni?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Hát az érdekes...
Mármint hogy az ASUS ilyeneket enged csomagolni...hát nincs egy utsó minőség/anyagellenőrzés csomagolás elött?
Igen, szerintem is ragasztva van, de majd megskubizom az enyémet.
És ha meg van nyomódva a logo, akkor lehet, hogy ha más fel volt ragasztva, mást is megnyomott belül...
Hogyan vetted? Rendelted, hozták, és mikor kibontottad akkor cumi?? -
ByB
addikt
Gyárilag sérülten érkezett a borításon található ASUS logó. Magának a plakettnek a bal széle meg van nyomva!
Valaki találkozott már ilyennel? Jól gondolom, hogy ez ragasztva van és cserélhetetlen?
-
-
Almos
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #308 üzenetére
Már bocs, de ki használ mp3 hallgatásra mediaplayert? Pont az lenne a lényeg, hogy a gombok segítségével bármi más, lehetőleg választható medialejátszót lehessen elindítani...
-
Imy
veterán
Kinek, s mivel sikerült a multimédia(lejátszás, szünet, stb.) gombokat rábirni Winampra?
-
Imy
veterán
válasz
GyepmesterBé #260 üzenetére
Neked melyikkel sikerült az a Winampos dolog?
-
jakobkacsa
senior tag
örülnék, ha értenék annyira hozzá, hogy kapásból válaszoljak
viszont itt egy Dothan-Turion-Mobile Sempron összehasonlító teszt:
Bővebben: link (sorry, C-M pont nincs benne)
az órajeleket is tessék nézni - a Sempron 2800+ = csak 1,6 GHz, a Turion 1,8 GHz, a Dothan 1,86 GHz
és azt is tessék figyelembe venni, hogy melyik mennyibe kerül adott noitgyártó kínálatában, esetünkben ASUSnál -
Almos
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #302 üzenetére
Nekem is ez volt az első gondolatom, szerencsére nem ''dobtam'' messzire, a gép dobozában van, fent a szekrény tetején
Akkor majd visszakerül bele...
-
Almos
aktív tag
Tegnap és ma cipeltem először a gépemet, a gyári asus táskában, és ma megdöbbenve vettem észre, hogy a billentyűzet összekarcolta a kijelzőt
Csak én vagyok olyen béna, vagy ez ''normális'' jelenség? Ha a táskában van a hiba, akkor ki milyet ajánl helyette? Vagy a táskába már egy füzetet-könyvet sem lenne szabad berakni a gép mellé? fuck...
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1250P 16GB 256GB ujjlolv IR kam gar
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest