Aktív témák
-
Bekeny003
tag
Problémám lenne...
Az a helyzet, h van egy Asus A6Km notim, az adataimnál le van írva a konkrét specifikáció. Namármost van hozzá egy ilyenem...
[link]
Erre rá van kötve egy Genius 5.1 HT és ha rákötöm még a Reloop keverőmet is a Genius hangfalra, akkor azt írja a windows, h nem elég a sávszélessége a hangkártyának és h szabadítsak fel pár usb-s eszköszt. Namármost kérdem én, h hol lehet ezt szabályozni, vagy beállítani, vagy vmi? -
Bekeny003
tag
válasz
jakobkacsa #1970 üzenetére
Mármint a mikrofon bemenetre gondolsz?
Ok, kipróbálom, aztán majd jelzek, h mi lett... -
Bekeny003
tag
válasz
jakobkacsa #1964 üzenetére
Így van, yól látod a problémát. A kettő elvileg működik egyszerre, mert ha fejhallgatót dugok a notiba akkor szól mind a kettő.
Most gondolom egyből mondanád azt, h akkor állítsam be a mikrofonnál, h az alaplapi hangkártyát használja. Beállítottam, de ígysem műxik... -
Bekeny003
tag
válasz
jakobkacsa #1961 üzenetére
Feltettem, de még így sem akar működni...
Nem lehet, h az kever be neki, h én egy USB-s hangkártyát használok? -
Bekeny003
tag
Az lenne a kérdésem, h a beépített mikrofont mivel tudom működésre bírni? Egy A6Km-Q010Hról lennne szó...
-
Bekeny003
tag
Én kb. 2 nap után leszedtem a matricákat, csak a Nvidiás, meg a Turionos van fent, de a másik kettő minden probléma nélkül lejött, semmi pacát nem hagyott maga után...
-
Bekeny003
tag
Orbano-tól vettem és én is úgy tudtam, h nincs benne, csak megzavart az, h láttam h menüben ki lehetne választani. Tehát ez akkor azért van, mert másik széria tudná és nem gyártottak hozzá új progit?
A NFS MW még nincs fent, de a Quake 4 800*600ban medium vagy high beállítással egész yól ment, mondjuk akkor hülye módon a maximális minőségre volt állítva, majd ezt is ki kell tapasztalnom, h ez mit jelent... -
-
Bekeny003
tag
válasz
Louis Gara #1571 üzenetére
Köszönöm, megérkezett, csak túlságosan sötét volt a szobámban ahhoz, h nagyon meglepődjek...
-
Bekeny003
tag
válasz
Louis Gara #1566 üzenetére
én is megkaphatnám, ha szépen kérem?
bekeny003 kukac freemail pont hu -
Bekeny003
tag
A Nvidia beállításainál ti mire állítjátok? Teljesítmény vagy minőség?
-
Bekeny003
tag
Igaz, h nekem nincs sok hasonlítási alapom, mert az asztali gépemben 7200as Radeon volt, de azért ez az Nvidia GeForce Go 7300 nem egy rossz dolog. Például nekem a Quake 4 800*600-ban High Quality-n futott tök rendesen, csak nagy ritkán volt egykét szaggatás. Ami azért notitól nem olyan rossz... Szvsz
-
Bekeny003
tag
válasz
Louis Gara #1313 üzenetére
Lol, minek vennéd ki az aksit? Ha feltöltötte magát, akkor lekapcsol és nem tölti már magát tovább. Ezt ma már a mobilok is tudják...
-
Bekeny003
tag
Ma végre átvehettem a notimat. Őt :
[link]
Köszönet érte Orbanonak... -
Bekeny003
tag
Egy olyan kérdésem lenne, h az Asus laptokokra tényleg csak SP2-es windózt lehet egyből feltenni?
-
Bekeny003
tag
Erről a notebookról mi a vélemény?
[link]
Mindenképpen AMD párti vagyok. Van ennél jobb Asus, ami AMD is? Jahh és németektől én nem szeretnék rendelni...
Aktív témák
Hirdetés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- Új Thinkpad X1 Carbon 12th, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 155U, 32GB, 512GB NVMe, ujjlolv, IR kam, ADP gar
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- XPRO Wood fa állvány / stand / riser (laptop, macbook, tablet, ipad)
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest