Aktív témák
-
SimonMágus
senior tag
''Zero Bright Dot LCD Policy Guarantees Highest Display Quality:
The highest display quality is promised with the Zero Bright Dot LCD policy. If even only one bright dot is found, a free panel exchange is guaranteed within 30 days of original purchase with no questions asked.''
Ezt most találtam az asuson, kérdés nélkül egy pixelhiba esetén panelcsere (ha jól értem).
Nem rossz... -
Sefter
veterán
#93 senki sem tudja
-
SimonMágus
senior tag
Egyébként számlával van a cucc, és 1 év teljeskörű garival (ezt ma egyeztettem le, és eléggé megnyugtatott a dolog)
Dev, dobj egy mailt, megadom a számot, de mivel csak 10 db volt belőle, már csak 1-2 darab van, úgyhogy ha komolyan érdekel, sztem siess.
Sajna közbejött nekem is valami, így csak kedden tudom elhozni a sajátomat, addig is epekedek -
goodwill
tag
válasz
SimonMágus #90 üzenetére
aham,
kösz a mélt
elméletben nem gond, majd autózok egy kicsit valamelyik nap...lenne ott melóm is..
ehh
no páp -
Dev86
csendes tag
válasz
SimonMágus #90 üzenetére
Ok szóljál ! Ennyiért tényleg K**** jó az ára !!
BYe ! -
Dev86
csendes tag
Köszi a gyors választ ! Hát engem ez a pixel hiba kavart egy picit meg,na meg a 1.5 óra.... Barátomnak is Asus-ja van az övé is kb. ennyit megy abba egy 3 ghz-es ketyeg,persze a 32 bites régi proci. Most még átnézegetem az árlistákat,és lehet hogy Pentium M Dothan
lesz. Azért ha veszek már egy ilyen gépet,nagyon megszeretném választani. Na,majd még írok ! És még1* köszi az infokat !
BYe All ! -
Sefter
veterán
Asus MyPal A620BT-m van, hogyan tudom rajta belőni a netet kékfogon keresztül?
ADSL-em van, a sz.gépen természetesen van egy BT dongle.... -
xedos
addikt
válasz
SimonMágus #90 üzenetére
Ne viccelj! Az én gépem többe volt-bár kicsit erősebb!!!!
Ez iszonyat jó ár! -
goodwill
tag
válasz
SimonMágus #87 üzenetére
ez nekem is tetszik...mennyi.és hol?
küdj mélt
thx -
xedos
addikt
válasz
SimonMágus #87 üzenetére
Nem rossz!!!! De azért maradok a mostaninál
-
SimonMágus
senior tag
Hali, valaki már találkozott ezzel a szépséggel?
ASUS A6Va-5104 notebook:
15,4'' WXGA wide kijelző (1280x800), MPM 1,6Ghz proc. ,512MB DDRII RAM, 60GB HDD, DVD+-RW,
Intel 915GM Express chipset, ATI Mobility™ Radeon™ X700 128MB VRAM, hangkártya, 56K modem, 10/100 ethernet, 4 db USB 2.0, Firewire, IrDA, VGA, párhuzamos, 4in1 kártyaolvasó, beépített webkamera 1,3MPixel, WLAN, Li-Ion 8 cell -
Blackmate
őstag
Egyenlőre pár sorban. Bővebben: link. A képen a pirossal bekeretezett drivereket szoktam felrakni. Neked persze biztos más, mert nekem egy Asus Z9200-am van. Ez gyakorlatilag egy A6N-es széria, amikhez ezek a progik vannak.
Intel INF: a speedstephez kell
ATKACPI: az energiaellátáshoz kell
VGA driver: a VGA-hoz
Audio, LAN, modem : ...
Touchpad: tapipadhoz, meg szerintem akkor a gombokhoz
RICOH: kártyaolvasó drivere
CAMERA: az enyémbe van beépített cam
Szóval ha a a CHKMAIL nem jött be, akkor a tapipad driver-t kellene felpakolni. Lehet, hogy nem csak a tapipad driver-e, hanem annak a 3 gombnak
A power4gear egy energiaellátási management, ami van a windows-ba is. Csak ez Asus produkt. Gyakorlatilag 7 féle séma van, de pl ha tápról használod csak 3-at tudsz beállítani: Game, High Performance, Super Performance.
Még később írok. -
xedos
addikt
Nekem 4760GU volt.
Szuper noti (P4 3.2-es 1Giga RAM WXGA 1280x800) , csak a 16:10 nem jött be...
Pixelhiba nem volt. A kijelző nagyon állat volt! Baromi nagy szögöbl látható -szép színek stb. Sajnos a SXGA-soknak mindnek kisebb a látószöge.
A Power4Gear a sebességet-melegedést-akkuidőt szabályozza!!
Asztali üzemben is beállíthatód, hogy nem a SUPER-MAX performancot hanem azt hiszem a GAME-et használd. Akkor nálam 1600Mhz-en ment. Amikor a proci terhelése 50-70%felé ment akkor átváltott 3200Mhz-re!
Kell egy progi a gombokhoz... csak a neve nem ugrik be!
A chkmail arra van, hogy ha outlookot használsz, kapsz levelet akkor villog egy LED!
ASUS-nál van tapipad kikapcs gomb - de felesleges!
Ha bedugod az egeret lekapcsolja (Tapipad beállítást nézd meg!)
[Szerkesztve] -
-
goodwill
tag
hali,
tudtok valami jó kis notit 220 ig?
128 vga és dwd író kell bele, meg ne legyen fél évesnél öregebb...
ha nem lennék itt kügggyyetek mélt
előre is kösz -
válasz
Blackmate #76 üzenetére
Ok, ki is próbálom. Nem cseszegettem a pixeleket, még a végén én is tudom reprodukálni...
De nem azért irtam, hogy fényezzem az ASUSt....
Hanem mert egy 1400x1050es felbontású 15''os kijelzőn tényleg nem zavaró...
Egyáltalán, észre se szoktam venni...mindig keresnem kell, hol vannak. -
-
Na, akkor kezdem...
Szóval: király, milyen is lehetne...
A TFTugye 1400x1050es, elöször minden olyan kicsi, de aztán megszokod, és basszus, mivel 3dmaxot és pshopot használok, ezért nagyon örülök ekkora felbontásnak!!
A TFT szép, nagyonis, visontcsak teljesen szemből ad jó képet, oldalról már gázz, ami az én esetemben nem baj, nem láták annyira a munkámat.
Az aksi? 1,5 óra, ha mondjuk film megy, vagy winamp, érdekes módon mondjuk, ha maxot használok, akkor sem bir sokkal kevesebbet...de többre ne nagyon számits...
Nekem egy hét után kijött 2 pixelhiba, de ekkora felbontású tft-n nem is vesem észre, sőt, mikor másnak mutatom, nem is látja mindenki (mert ugye olyan pici a pixel...), szóval nem zavaró egyáltalán.
Hűtés: alapból csendes a gép, csak akkor kapcsol be a venti, ha max és photoshopot használok, de akkor sem vészes...az viszont kicsit zavaró, hogy ha pont egy bizonyos mennyiségű erőforrást használsz, a venti nem tudja eldönteni, hütsön vagy ne, és állandóan kapcsolgat, de ezt ki lehet küszöbölni, mondjuk mégegy progit elinditasz, vagy bezársz egyet.
A gép masszív, elsőre nagynak is tünhet (mert az is, de aki ilyen gépet vesz, azért teszi, mert ''kell neki a vas''.), de meg lehet szokni.
Van még egy érdekes dolog, nekem nem akarnak müködni a jobb felső gyorsgombok (amivel pl a tapipadot kapcsolod ki), de lehet azért, mert vmi progit fel kell tennem hozzá. Még ezt nem volt időm megnézni, mert megvettem, és azóta nyomom rajta a munkát...
Szóval. Van otthon egy erős gépem, 19es tftvel, de amióta megvan ezt használom, nem tudom miért, egyszerűen olyan szeretnivaló kis laptop, a TFTje is ugye nagyob felbontású, mint a 19es asztali tft...
És tök jó rajta gépelni (még jó, hogy az asztali gépemhez is slim bill van, mert másikhoz már hozzá sem nyúlnék....
NEm tudom, mit szeretnél tudni még, irj, ha kiváncsi vagy valamire.
Ami azt illeti, örülök, hogy ASUSt vettem, és nem mondjuk acert...
Ja! Ha kell az erő, és nem nagyon használnád akkuról, javaslom, hogy ilyet vegyél..ez a proci is tudja azt, hogy ha nem kell nagy erő, lejjebb veszi a frekvenciát.... -
Dev86
csendes tag
Üdv Icecave ! Írnál nagyon-nagyon sok infot erről a laptopól? Én is most szeretném ugyanezt venni,és érdeklne minden info. Amiket te tapasztalsz/tapasztál vele eddig. Pl. Az akisi ideje,Jó-Rossz pontjai stb.
Nagyon Sokat jelentene az infod,mert te ugyebár már büszke tulajdonosa vagy
Meg most vacilálok hogy Athlon 64-est vagyok vagy Centrinost... De az is hozzá tartozik,hogy végre már szeretnék felrakni egy 64bites rendszert
Eddig még nem volt rá alkalmam.Na Majd döntők,Várom válaszaid ! Vagy ha esetleg másnak is van ilyen laptopja azt is nagyo szívesen fogadnám ! Előre is köszönőm mindenkinek !!
BYe All -
Sefter
veterán
általában este 8-9 körül szoktam fent lenni....
-
FPéter
aktív tag
99%, hogy rátehető
Ilyenkor a Windowst magyarítod és nem a PDA-t, stb stb. Persze hard reset után újra magyarítani kell, mert a ROM-ban nem marad meg természetesen.
Lehet, hogy van olyan magyarítás ami hardver-specifikus és közvetlenül a ROM-ba írják, de én nem ilyenekkel találkoztam. -
Sefter
veterán
sziasztok!
Van egy Asus MyPal A620BT PDA-m nincs valakinek magyarítás hozzá
Más win2003-as PDA magyarítása is rátehető (ugyan az) ?
-
CseLev
csendes tag
Hali!
Azt olvastam a Notebook.hu-n, hogy az Athlon 64 processzoros gépekre csak Service Pack 2-es (SP2) Windows XP telepíthető! Nekem egy ASUS A4760KU-m van és ha meghajtom kék halál vagy újraindul. Szerintetek van összefüggés? Mit okoz ha nincs fent a SP2? -
csizmpeti
csendes tag
Hello!
Kinéztem egy notebookot, egy Asus A4712LU - t.
Mi a véleményetek rola, megéri a 200 000 FTot? Ennyi pénzért tudnék
jobbat venni(max 240 000FTig)
Mennyire megbizható márka az Asus?
Itt 1 link a notebookrol:
http://www.notebook.hu/notebook/asus/a4000l/asus-a4712lu
Előre is köszi!
csizmpeti -
öhh.
Van egy A4864KU gépem. És nem müxenek power gomb melletti gyorsbillek. Kell hozzájuk feltenni vmi progit? Honnan lehet leszedni?
Mert jó lenne, ha ki tudnám kapcsolni gyorsbillell a touchpadot.... -
domedee
senior tag
Jehhhh!
Mától egy Asus MyPAL A716 PDA (+3000mAh pótakksival!) büszke tulajdonosa vagyok...
Mert megérdemlem... -
Nite
őstag
Szevasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni egy egyszerű melyiket a kettőből ügyben. Egy barátom szertne ASUS notebook-ot vásárolni, két lehetséges versenyző maradt.
ASUS A4712LU 199.999 HUF
15.0'' (1024x768) XGA TFT Intel® Celeron® 2930 MHz CPU 256MB RAM 60GB HDD 4x DVD+/-RW Sis M661 Video 8-64M w/DDR
ASUS A3519LU 212.499 HUF
15.0'' (1024x768) XGA TFT Intel® Celeron® M 1400 MHz CPU 256MB RAM 40GB HDD 4x DVD+/-RW Intel Video 8-64M w/DDR
Én a Celeron M felé hajlok, de valami meggyőző érv kellene!Előre is köszi!
[Szerkesztve] -
nyesteb
tag
-
-
nyesteb
tag
Sziasztok.
Nekem egy Asus A4L-A4508LBH laptopom van.
Egy kérdésem lenne csak ezzel kapcsolatban.
Az esetek 80%-ban tápról használom, így szeretném valahogy megoldani, hogy az akksi ne menjen tönkre. Ki lehet valahogy kapcsolni?
Az oldalán a pöcökkel próbálkoztam, de attól még ment a tápról. Lehet, hogy nem húztam el rendesen?
Vagy nem is kellene ezzel foglalkozni? Csak ezt mondta mindenki, hogy ha tápról megy, célszerű kiszedni. Na, ezt nem, mert szét kellene szedni a laptopot teljesen..
Ötletetek van?
Köszi -
zsotyaaa
csendes tag
ATI9200 32m grafikus kártya van benne azt honan tudom hogy AGP-s azaz hogy van saját memoriája és nem a gép memoriáját használja???
-
zsotyaaa
csendes tag
Szijasztok
Uj laptop vásárlás elöt álok, asus nagyon szinpi ezért leszükült a kör, AMD-vel kapcsolatba az a kérdésem hogy jobban melekszik mint az intel?? vagy van valami hátránya??
amugy A4708DBH-t néztem ki mi a véleményetek rola????
Elöre is köszi a választ -
CseLev
csendes tag
Szerintetek szoftver okozhatja az alaplap kinyírását? Bár minden programomat régóta használom az asztali gépemben. Semmi újdonság nem lett feltéve a notira. Nekem talán még a video kari gyanús (ATi 9700) Szerintetek mi lehet még?
-
CseLev
csendes tag
Hi!
Idén márciusban vettem egy ASUS A4760KU AMD Athlon 64 3200+ notit. Az óriási gondom az, hogy amint izmosabban dolgozik a cucc (digitalizálás, néha GTA SA) lefagy vagy újraindul.
2x volt a noti ezzel a gonddal a márkaszervízben, mindkét alkalommal alaplap csere lett a vége. Sajnos mindhiába, ugyanis a gond továbbra is fennáll. Ku***ra el vagyok keseredve, mert 370.000-ért nem ezt vártam. A szervízes srácok tök jó fejek, de ettől még a gondom megmarad és a munkámhoz nélülözhetetlen gépet már 5 hónapja nem tudom használni. Mit tegyek? Nem lehet, hogy valamelyik másik alkatrész nyírja ki az alaplapot? HEEELP!!!! -
Tika
csendes tag
Sziasztok!
Két hónapja vásároltam egy új ASUS 4508LBH típusú notebookot. Néhány napja igen furcsán viselkedik. Rövid használat után kikapcsol, hiába van bedugva a konnektorba. Ilyenkor nem is lehet újra bekapcsolni egy ideig. Arra gondolok, hogy túlmelegszik a gép. Az ASUS PC Probe szerint 55 - 60 fok körül ingadozik a processzor hőmérséklete (Intel Celeron), viszont a ventilátor nem igazán akar gyorsabban forogni: 1800 - 2100 között ingadozik a fordulatszám. A használati útmutató szerint a sebességet automatikusan szabályozza a rendszer, manuális beavatkozás nem lehetséges. Mi ment tönkre, ha eddig jó volt a gép?! A nyári forróság szerintem nem lehet az oka a túlhevülésnek, mivel a szobában 27 fok van. Ennyit ki kell bírnia, nem?
Sajnos vidéken lakom, Békés megyében, Asus szerviz meg csak Budapesten van a garancialevél szerint (Rikvest Kft.). Esetleg nem tudjátok hol érvényesíthetem még a garanciát? Másnál is jelentkezett már hasonló probléma? -
bobsys
veterán
Némá ide én is beírok, hogy bekerüljön a jobb oldalra. Amúgy A3520GU tulaja vagyok. Zsír. Szépen megy rajta a CoD.
-
jani0625
aktív tag
nincs valakinek innen asus A6-os dothanos notikkal tapasztalata????
-
$~PaLa
csendes tag
válasz
Mr.Skyline #38 üzenetére
Hat ez vszin az USB 1.1 miatt van
http://64.233.183.104/search?q=cache:e93TIEQS-EMJ:www.plextor.com/english/news/usb.html+USB+1.1+bandwidth&hl=hu
az oldal kozepen van 1 tablazat ott van h az USB 1.1 az max 1.5 Mega/sec.
mivel azt irtad h ez a gepedben van szinte mind1 h mit csinalsz max ennyivel tudsz majd masolni.
Mivel azt irtad, hogy mashol is ennyi, akkor az is lehet h a PDA is csak USB 1.1 et tamogat. -
$~PaLa
csendes tag
Koszi a linket!!! Nagyon jo!
Sajnos ott azt talaltam, hogy az SD kartya meg iesmi azok le vannak vedve es nem adtak kozre ingyenesen. Az MMC-t elvileg tudja, de ezt nem sikerult kiprobalnom mert nincs olyan kartyam
http://www.encke.net/encke/modules.php?op=modload&name=phpBB_14&file=index&action=viewtopic&topic=679&8
Amugy itt a link ahol mindez levan irva, ha valakinek kedve lenne durchlesen
Illetve ha tud vki vmi modszert hogy megis mukodjon a dolog az nagyon jo lenne -
Mr.Skyline
senior tag
hát ugy néz ki jah! amugy egy ASUS A620-asról van szó USB 1.1 + ActiveSync v3.7 + WinXP SP2 Eng + NAV 2k3 + CF Card! amugy egy PIII-as 500Mhz-es gápről tolom rá a cuccot, de az nem sokat számít mivel 3.2-es Prescott-ról is ugyanilyen lassú, ugyhogy valszeg a PDA nem képes nagyobb adatátviteli sebességre, amugy kb 1MB-ot másol percenként a gépre, a vicc az hogy gyorsabban jön le a PC-mre a cucc a netről mint amennyi ideig másolom utána a PDA-m-ra
na sziasztok mennem kell dolgozni...
-
Rover623
félisten
válasz
Mr.Skyline #30 üzenetére
1.1-es USB + ActiveSync + valszeg virusírtó + CF = ennyit tud!
[Szerkesztve] -
$~PaLa
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #34 üzenetére
Hat supportot nem kerestem meg, de asus honlapon nem talaltam errol semmit.
A gugli mar bongeszgetem egz ideje, ott mar talaltam olyasmit, hogy nincs is doksi ehhez az olvasohoz igy nem sokat tudnak keydeni vele az emberek -
$~PaLa
csendes tag
Hasznal valaki linuxot olyan ASUS notebookon amiben van a szokasos jo kis ricoh memkartyaolvaso????
Mert nekem az istenert nem akar mukodni linux alatt, sokmindenhibat kiir, de eddig sehol nem talaltam ra megoldast. Ha valaki talalkozott mar ezzel a problemaval es talan sikerult megoldania is, akkor sokat segitene ha leirna micsinalt vele. -
$~PaLa
csendes tag
válasz
Mr.Skyline #30 üzenetére
//Kicsit pontosabban le tudnad irni???
//akkor ez mar ervenztelen
Mondjuk, hogy min keresztul masolsy meg h mien PDArol van szo.
nekem egy hp rz1710em van arra eleg gyorsan megy soros kabelen usbrol.
[Szerkesztve] -
Mr.Skyline
senior tag
válasz
Mr.Skyline #30 üzenetére
amugy egy ASUS A620-asról van szó! + 512 MB CF Card
a segítséget előre is köszönöm -
Mr.Skyline
senior tag
Sziasztok nekem egy olyan kérdésem lenne hogy miért ilyen kib**tt lassú a másolás PC-ről a PDA-m-ra? tökmindeggy milyen gépről nyomatom a cuccot a PDA-m-ra mindenhol lassan másol, mé????? ez normális?????
-
$~PaLa
csendes tag
Thanx, meg ott olvastam, sajna tenyleg keson vettem eszre, hogy nyilt ez a gyujtotopic...
Thanx az infot is, mondjuk en is ketlem hogy a memoriabovites is annyira le lenne vedve, de akkor is aggaszto a helyzet, mert ha pl winyoval akarom ezt megjatszani akkor mar para.... -
Rover623
félisten
-
$~PaLa
csendes tag
Csovi, megtudnad nekem mondani, hogy hol rakattal bele ramot mert en is boviteni akarok memoriat, de en a Metroban vettem a notimat ASUS A3N es nemtudom, hogy hol lehetne beledobni egy kis memoriat garivesztes nelkul.
Illetve, ha valaki vagja, hogy merre lehet ezt megjatszani ASUS notyval pliiiizzz!
Kocce! Pala
[Szerkesztve] -
Tanya-
tag
Ja elfeledtem, köszike az aceres javalatot, de a haver boltos, csak asust tud hozni, meg még vmi márka ami most nem ugrik be.
-
Tanya-
tag
Köszi a javaslatokat. Akkor rámozdulok a centrinosra.
-
AMD Power
titán
válasz
bLaCkDoGoNe #20 üzenetére
Szinte mindegyik IBM-re egy év gari van! Valóban az LG-re 24 hónap illetve az Asus-ra is 24 hónap gari van.
-
GRINCS
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #16 üzenetére
kifejezetten pocsék, de ízlésről kár vitatkozni
-
AMD Power
titán
válasz
bLaCkDoGoNe #16 üzenetére
Ha már a Garinál tartunk illetve a megbízhatóságnál. Ennyi erővel akkor a Clevo és a Dell kivételével az összes gyártó gépe nem megbízható Mivel a többi gyártó 90%-ba csak 1 év garit ad.. Arról nem is beszélve ha biztosra mész , veszel az Acer notidhoz egy Acer Advantage garancia bővítést és nyugodtan alszol. Tudom és ismerem Yerico történetét de egy fecske nem csinál nyarat...
-
-
na, a kis buzi pöcök volt a hibás, most már jó...
Amugy, BIOSban, ez az akku-kalibráló cucc mire jó? Azt irja várjak, de meddig? igy bekapcsolva feltölti ilyenkor az akkut? Vártam 1 órát, majd meguntam. Jó lenne tudni, pontosan hogy is müxik ez a kalibráló cucc..... -
AMD Power
titán
Valóban érdemes más márkát is megnézzni illetve utánajárni mindennek. Érdemes a PH-s kölümböző notebook topic-t átolvasni böngészni.
''Nagyon komoly gépek.Gyönyörű kinézet megbízható.''
Ezt már szeretem...
icecave : Zfarkas-nak igaza van. Mennie kéne úgy is a gépnek!
[Szerkesztve] -
AlBundy
aktív tag
Milyen laptop ez ?
Az új ASUS laptopokon van egy kapcsoló (PL a A4KA-Q005 típuson a bal oldalon a zsanér mellett) Amit be kell kapcsolni, és akkor megy akkuról is rendesen.
Nem tudom mi célt szolgál. De mindjár kiderítem.
szerk: nem tudják az ASUS-osok sem, csak annyit tudnak róla, hogy ki lehet kapcsolni vele az akku-t, de hogy miért ez nyitott kérdés marad.
[Szerkesztve] -
Sziasztok!
Oké, közben megtaláltam. Van egy elég furcsa kérdésem. Ugye, adott az uj laptopom, amit irtam, de ha lehúzom róla a tápkábelt, és ugye be akarom kapcsolni, hogy akksiról menjen, nem lehet. Hiába nyomom a bekapcs gombot, hosszan, röviden, akárhogy, semmi. Ha benne a tápkábel, beindul, utána nyugodtan lehúzhatom, vigan megy tovább akksiról. Ilyenkor mi van? Be kell állitani vhol, hogy be tudjam kapcsolni akksiról, vagy mi? -
gorlin
őstag
Szia!
Egy minimális offot engedjetek meg.Szerintem nézz egy ACERT is .pl
TM4502WLMi
Microsoft® Windows® XP Professional Edition EN/HU, Intel® Centrino™/Intel® Pentium® M 725 (1.6GHz/2M/FSB400) 15''WXGA, 2x 256MB, 60GB, DVD-Dual, 802.11g, 64MB ATI MOBILITY™ RADEON™ 9700
Nagyon komoly gépek.Gyönyörű kinézet megbízható.Itt a ph-n is van róla teszt. -
zfarkas
senior tag
Helló!
Szerintem a Pentium-M procis gép felé kacsintgass. Az én gépemben is egy 1,6-os P-M dolgozik, nagyon jól megy.
De ha teheted, inkább kisebb képernyős notikat keress. Mondjuk 14''-es notikat. Hasonló felszereltséggel lehet találni majd' 1 kg-al könnyebb notikat is. Nem tudom, mennyibe kerül az A6726GU, de a kisebb méret miatt számolj kicsit nagyobb árral.
Továbbá kisebb képernyő -> kisebb fogyasztás! -
-
Tanya-
tag
Sziasztok!
Félig idetartozik félig nem, de azért feltenném kérdésem:
Kinéztem 2 Asus laptopot javaslat, ötlet, tanács hogy melyiket vegyem meg?
Az egyik:
Modell
A4864KU
AMD Mobile Athlon64 3200+
512MB DDR333 RAM
80GB HDD (5400)
15'' SXGA+ TFT LCD
DVD-DUAL 4x4x16x8x24
Nvidia nForce3 Go150
4xUSB 2.0, 1xIEEE, 56k, LAN 10/100, VGA out, Mic-in, headphone-out, IrDA
SD/MMC/MS/MS Pro
Méret
356x286x42 mm
Súly
3,5 kg
Tartozék
Magyar billentyűzet, hordtáska, asus optikai egér
Egyéb
ATI Mobility Radeon 9700 64MB
S a másik:
A6726GU
Intel Centrino 1.6GHz
512MB DDR333 RAM
60GB HDD
15.4'' WXGA TFT LCD
DVD-DUAL 8x4x16x8x24
Intel 855 GME
4xUSB 2.0, 1xIEEE1394, 56k, 10/100 LAN, VGA out, párhuzamos port, Mic-in headphone-out, Irda, S-Video out, PortBar III
SD/MMC/MS/MS Pro
Méret
354x284x35,2mm
Súly
2.85kg
Tartozék
Magyar billentyűzet, hordtáska, asus optikai egér
Egyéb
ATI Mobility Radeon 9700 64MB
Árban közel azonosak, tudom hogy kellene vmi szempont ami alaján dönteni lehetne, de nincs, vagyis nem tudok róla, ugy vélem nekem mindkettö megfelelne, söt...
Ti melyiket választanátok? -
Sziasztok!!
Most vettem egy ASUS A4864KU laptopot, de ramot kicseréltettem 1 gigára.
Kérdésem, hol találok olyan progit, ami mutatja, mennyit bir még az akksi? Hány %on van, ilyenek. Gyári cuccok között nem találtam....
[Szerkesztve] -
hori1979
csendes tag
Szia!
Van egy asus a620-as pda-m
Magyarítást hol lehet hozzá szerezni?
Köszi -
Atlantis
veterán
Nos, ha már az Acer-eknek van gyűjtőtopicja, úgy vélem, az ASUS noteszek is eléggé elterjedtek hozzá, hogy legyen nekik.
Ezentúl MINDEN ASUS notesszel, PDA-val kapcsolatos kérdést itt tessék feltenni.
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7Vpro-1185G7/48GB/512GB/Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest