- HP notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Mini-ITX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
eezeerider
csendes tag
Figyelj én a vonaton csináltam az egyik beadandó házimat Szerencstől Győrig...
Szerencs - Bp Keleti 2,5óra az út és végig ment a gép, majd átszállás közben pihent majd Keleti - Győr kb 1,5 óra az út és itt is végig ment a gép és mikor leszálltam, még bírta vagy 15 percig...
Szóval ez saját tapasztalat!!!!!
Én totál meg vagyok elégedve ezzel a konfig-gal, bár ha lesz 1 kis lóvé fog kapni még 512 DDR2-t és akkor télleg minden igényemet ki fogja elégítni!
Amikor baszkurálom a PowerGear progit és utána a vezérlőpult/rendszer menüben is azt írja ki, hogy lassabb... most hirtelen nem tudom, hogy melyik módban mennyire csökkenti le de majd megnézem. Nemtom, hogy az pontos adat-e vagy sem. -
s_akos82
tag
Bocs! Nem állt szándékomban senkit sem megbántani a hozzászólásommal, csak nagyon kifogtam egy hibás darabot (Omnibook Xe3-as, nem mai szerkezet már, bár újonnan vettük), és ráadásul hihetetlen módon megszívatott minket a központi HP szervíz (BP., Prielle K. u.), minden lehetséges módszerrel... Tudom nem lett volna szabad általánosítani, még 1x sorry azoktól akiket érint a dolog, csak 1 évben 8x szervízbe hordani valamit és utána sokszor még rosszabb állapotban visszakapni
! Sz ettől még lehetnek nagyon jók a mostani HP notik, bízom benne, hogy Neked több szerencséd lesz vele, mint nekem az xe3-mal.
-
s_akos82
tag
Köszi a gyors válaszokat!
Speedstep-es, igen! A mérési eredmények a legutolsó everest-ből származnak, elvileg ezzel nem lehet gond, legalábbis asztali gépeken szerzett tapasztalataim alapján nem.
Tehát a terheletlen hőmérsékletet amit írtam 4x200=800Mhz-es sebességnél produkálja..., prime95-tel terhelve pedig..., elszomorító. Ja, és a venti pedig folyamatosan megy, néha lassabban, néha mint a szélgép, de leglassabb fokozaton is elég hangos, legalábbis szerintem (BIOS-ban nem állítható gyakorlatilag semmi), nem volt még ilyen teljesítményű noti a kezeim között, de nem sokkal hangosabb az asztali gépem ennél.
Mindenesetre köszi a tippeket! Ezek szerint másnak is volt már baja ezzel a DVD-gányolóval..., pedig annyira bíztam az ASUS-ban, utolsó reményem egy elfuserált HP notebook után. -
Csabeeka
csendes tag
Hi!
Nekem egy ASUS A6U-5050-es notim van és teljesen egyet értek az általad feksorolt előnyökkel. Azonban a hátrányokkal nem teljesen.
Először is az enyémben nem TSST író van, másodszor pedig nálam semmilyen hiba sem jelentkezett a billentyűzeten, pedig elég sokat használom. A hangszórók szerintem nem olyan vészesek, külső hangfalon pedig elég jól szólnak.
Hátrányként esetleg én is a integrált grafikát említeném, de mivel én nem játékra használom engem ez nem igazán foglalkoztat.
Szóval szerintem ez a gép az egyik legjobb választás a 200-250K kategóriában, sulinetben pedig még kedvezőbb az ára.
Szóval én mindenkinek csak ajánlani tudom.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged