Aktív témák
-
Fifi
őstag
válasz
Louis Gara #2552 üzenetére
Helló!
Sajnos ez a márkába vetett misztifikus bizalom elég nagy pofont eredményezhet a való világ részéről.
A Toyota az átlagosnál sokkal jobb és megbízhatóbb a többi autónál, de itt is előfordulnak hibák, de a tulajdonosok nagy többsége elégedett az autójával.
Egy kis reklám: [link]
Úgyanez elmondható szerintem az asusról is. Jó, megbízható, de vannak malőrök
Bye, Fifi
'02 Toyota Avensis és Asus A3Vc tulaj, aki mind az autójával és a laptopjával elégedett.
[Szerkesztve] -
PLacc
senior tag
válasz
Louis Gara #2552 üzenetére
Erre törvényi szabályozás nincs sajnos, de a cégek többnyire szoktak élni a 3 nap cseregarral...
-
Didu35
csendes tag
válasz
Louis Gara #2358 üzenetére
Szia! A hangkártyás beirásodra kérdezném, hogy biztos nem soundmax van neked, ugye?
Nálam a skype-nál a lejátszáshoz ki kell pipálni a mikrofont, a felvételnél nem. Mellesleg nekem sehogy nem müködik. A teszthivásra nem megy ki a hang, ha tudsz légyszi segits!
Köszi! -
nak0n
aktív tag
válasz
Louis Gara #2316 üzenetére
Nekem meg egy A6j. Arra vajon elcserélik gariban?
-
hzcs
senior tag
válasz
Louis Gara #2232 üzenetére
TSST-vel nem napi 50-et lehet írni!
Nekem a második író van a gépben, 1 lemezt írt meg jól, aztán megint ''behelózott''. Megy vissza... -
BFeco
aktív tag
válasz
Louis Gara #2234 üzenetére
Én szemüveges boltban vásároltam.
-
BFeco
aktív tag
válasz
Louis Gara #2231 üzenetére
Képernyő tisztítás.
Microszálas törlőkendő (300 Ft.), és ha szükséges, szemüveg műanyag lencse tisztító folyadék, pumpás (600-900 Ft.). Beszerzés ''szemüveges'' boltokban -
yankee
tag
válasz
Louis Gara #2151 üzenetére
Akkor a sempron fele billen a mérleg nyelve. A beépített wlan-nak mennyi a hatótávja? ez is fontos lenne..
Köszi -
Fifi
őstag
válasz
Louis Gara #2135 üzenetére
Szívesen!
Igen ezzel nincs gond, az van amit én akarok és ez így van rendjén.
Bár driver hiányában a webcam, kártyaolvasó nem él
Igaz van 2000HUF-os 21in1 usb olvasom
Tényleg win alatt hogy lehet olyat csinálni, hogy több profilt csinálok a hálókártyának és wifinek is és ne kézzel kelljen árírni mindig az IP-t?
Főnököm vett notebookot és látja, hogy én egyetlen parancs kiadásával mindezt elérem
Pl. hálókártya első profil: dinamikus IP és dns
hálókártya második profil: statikus IP és statikus dns
wifi első profil: első profil: dinamikus IP és dns, elso az SSID
wifi második profil: statikus IP és statikus dns, valamimás az SSID
wifi második profil: statikus IP és statikus dns, megintmás az SSID
stb. stb.
Szóval, hogyha kiválasztok egyet, akkor azt használja és beállítja is a route táblába és nem akar a wifis routeren kimenni, ha a hálókártyát használom., sőt akkor lőjje le a wifi rádiót és ne zabálja az energiát.
Ezt úgy általánosan kérdezem, mert az ominozus laptop nem asus, de nekem kellene beállítanom
Win alatt amit tudok feltelepít, driver feltol, office belő, böngészőnek pluginokat adok, beállítom az ipt és a levelezőprogramot, imalap kinyomtat felhasználónak átad és ha valami nem gömbölyű a szemére vetem, hogy nem mormolta elégszer ;)
Tehát a fenti profilozást tudja a winxp vagy valami ingyenes - uram bocsá opensource - segédprogram win alá?
Bye, Fifi -
Fifi
őstag
válasz
Louis Gara #2126 üzenetére
Itt van egy: &
Copy pastold kedvedre
Bye, Fifi
Ps.: Bocs, de most nagyon jó kedvem van -
hzcs
senior tag
válasz
Louis Gara #2107 üzenetére
Asztali driverrel nincs. Tedd fel az Asus oldalán lévőt, abban van.
-
xedos
addikt
válasz
Louis Gara #2128 üzenetére
Amit az ASUS ad, az tutira az
Csak gondolom régi...
Az Omega driver, talán.... -majd megmondják a többiek...
Szerencsére az enyémet (MSI) támogatják. -
xedos
addikt
válasz
Louis Gara #2126 üzenetére
Ha jól tudom, az ATI hivatalos driver nem támogatja az ASUS-t!
Valószínűleg ezért nincs powerplay. -
BFeco
aktív tag
válasz
Louis Gara #2108 üzenetére
Igen, már kb. 5-6 éve használom ezt a Sennheiser fülest. A mélyhiányos (fülesen) Asus A6R-B002 ismerősömé, nekem egy offtopic IBM T42-es van. Azon nincs ilyen probléma.
-
BFeco
aktív tag
válasz
Louis Gara #2069 üzenetére
Én ezzel [link] (Sennheiser HD 580) próbáltam, és igen, igen mélyhiányos volt a hangja az AR6-B002-nek.
-
extraktor
tag
válasz
Louis Gara #2070 üzenetére
A manipulációra ezt használom: [link].
A kihasználtságra én sem tudok semmit, de a fenti programmal levéve alapra használom a karit, szerintem elég.
Viszont a programmal ha lejjebb vettem az értékeket (zaj és melegedés csökkentés miatt) a kép hamar összeesett -
Almos
aktív tag
válasz
Louis Gara #2016 üzenetére
töltsd le a cd-képfájlt, és használd azt! [link]
-
BFeco
aktív tag
válasz
Louis Gara #2040 üzenetére
Ezt én is megjegyeztem (nem egy kategória, belépő ill. üzleti notebook) [link] (gondolom ezt nem olvastad el figyelmesen.
A kb. + 40 % akku kapacitás (Wh) kompenzálja a nagyobb (szebb) kijelző és a Celeron M nagyobb telepes (nincs SpeedStep) fogyasztását. -
Fifi
őstag
válasz
Louis Gara #2018 üzenetére
Nem kell márkára egyeznie. Nekem is Kingston lett a gyári mellé rakva és szépen megy szinkronban.
Bye, Fifi -
extraktor
tag
válasz
Szia!
Nekem is van egy nanya+ egy kingmax, más időzítéseken (a kingmax jobb) és nincs probléma. nincs nagy eltérés ebben a kategóriánab. -
xedos
addikt
válasz
Nem biztos, hogy a márka számít!
Inkább a pontos adatai: magyarán mondjuk 533Mhz-es és cl2.5-ös... stb
Nekem a Nanya ment a Kingmaxal együtt -ACER-ben. -
DeimoS
csendes tag
válasz
Louis Gara #2013 üzenetére
Az, hogy odaveri így ebben a formában nem igaz. A helyzet inkább az, hogy mivel a shader 3at nem viszi az x700, a 7300 viszont igen, ezért a pontot lenyomja elég rendesen.
Összességében azért az x700 jóval gyorsabb kártya, ám lehet, hogy a 7300as bármelyik új játékból nagyon szép szlájdsót csinál:p
Egyébként zúgáshangerőre egyforma a A6Km és a A6Va, akksiról is kb uolyan, nem toshiba hanem fujitsu hdd van benne, asus a wireless kártya és van benne blutusz is, viszont a webcam opcionális, ami szegény hazánkban a nincs szinonímája. Stabil gépnek tűnik egyelőre a sis csipszet ellenére. -
Louis Gara
tag
válasz
Louis Gara #1993 üzenetére
Viszont az nc6120-ból van egy párféle, ha jól látom az egyik gyorsabb mint az asus, meg 0,1 kb-mal könnyebb, és jól felszerelt programokkal, és kiegészítőkkel akár az asus, de én mégis jobb választásnak érzem az asust...lehet azért mert nekem is asusom van...főleg a 2év gari, meg amiket már leirtam.
-
RudiG
tag
válasz
Louis Gara #1861 üzenetére
Enyém is L532U. Ja és a nem olvasott DVD-t szerencsére másik gép sem olvasta
..legalábbis az 1iket. A többi még müxik nagyjából uh egyelőre nyugi van. Mondjuk nem volt tuul nagy a DVD proobálgatás mostanság.
Akkor lehet, hogy mégsem az anyagba van belekevervea sziin, hanem ezt is csak uugy simán lefuujják. A matricásdologgal kapcsolatban elbizonytalanodtam..eddig lusta volta leszedni. De ez az oovatosan leszedős, oovatosan jó helyre ''elragasztoo'' dolog tetszik. -
RudiG
tag
válasz
Louis Gara #1816 üzenetére
Biztos hogy kell játszon MP3-at is??? Mert nekem eddig azt nem naon szerette, legalábbis nagyon úgy tűnt, hogy nem tud mit kezdeni vele...
Nektek müxik? Mert akkor próbálgatom még!...
Valakinek valami ötlet a videolejátszós dologgal kapcs?
Matrica lehet nekem is nem kő -
DeimoS
csendes tag
válasz
Louis Gara #1813 üzenetére
nalam is 4%
16705mv
65670 mwH full capacity
wear level: 4%
a gép 05 nov. -i
De szerintem baromság, csak becsülni lehet a kapacitást. Ez még beleférhet a szórásba. Extractoré 1%os, pedig egyszerre vettük, és én cipelem kevesebbet
matri:
A bőrszínű matri simán lejön, a centrinos meg a atis nehezebben. Azt leszeded, aztán ami lejött azt nyomkodod rá a maradék ragacsra, akkor 5 perc alatt le lehet vele vakerni nyom nélkül.
[Szerkesztve] -
Fifi
őstag
válasz
Louis Gara #1822 üzenetére
Ezek nettó árak! Az edigitalnál ennél lényegesen olcsóbb,de még mindig nem lehet venni
Egy helyi kereskedőnél vettem, akivel jó kapcsolatba vagyok és ha bármi gond van 100% számíthatok rá.
Amúgy nekem ennyibe került, mert a kért számlát a cég nevére írták, ahol dolgozom és megbeszéltem a főnökömmel, hogy az ÁFA-t visszakapom.
Bye, Fifi -
Fifi
őstag
válasz
Louis Gara #1822 üzenetére
Ezek nettó árak! Az edigitalnál enél lényegesen olcsóbb,de még mindig nem lehet venni
Egy helyi kereskedőnél vettem, akivel jó kapcsolatba vagyok és ha bármi gond van 100% számíthatok rá.
Amúgy nekem ennyibe került, mert a kért számlát a cég nevére írták, ahol dolgozom és megbeszéltem a főnökömmel, hogy az ÁFA-t visszakapom.
Bye, Fifi -
Fifi
őstag
válasz
Majd holnap leszedem szépen, mert azért elrakom a papírokkal együtt ezeket a matricákat
Mindösszesen 302.880,-ft-ot kellett fizetnem.
Asus A3Vc-5003: 273.900,-Ft
Kingston DDR2 512 MB: 11.250,-Ft
Kensington SaddleBag sport: 12.750,-Ft
APC túlfeszültség védő notebookhoz: 4.980,-Ft
Az aksi témához annyit, hogy ha valaki leveszi, akkor is 3 havonta full fel kell tölteni. Ezt olvastam az angol nyelvű user manualban, amit a netről töltöttem le a héten. Majd a most kapott magyar nyelvű papírokban is megnézem, mit írnak erről a témáról.
Bye, Fifi -
Almos
aktív tag
válasz
Nekem nyomtalanul lejöttek a matricák, csak a celeron M-et hagytam rajta
-
jani0625
aktív tag
válasz
Louis Gara #1813 üzenetére
nekem 0%
még sose vettem ki de nem is megy sokat akksiról általában hetente 4-5 órát -
Almos
aktív tag
válasz
Louis Gara #1766 üzenetére
Írás közben nálunk sem történik semmi rendellenesség, a meglepetés akkor jön, amikor megpróbálod visszaolvasni
-
hzcs
senior tag
válasz
Louis Gara #1765 üzenetére
Én is a hátizsákra szavazok, mert az oldaltáska félrehúz, és azt nem szeretem. Ismerős vett egy samsonite oldaltáskát, de üresen is nehezebb mint a laptop. A háti viszont szerintem nem nyújt akkora védelmet, cserében jobb viselni. Ez szigorúan szvsz!
-
extraktor
tag
válasz
Louis Gara #1740 üzenetére
Helló Mindenkinek!
A firmware frissitéssel nem lett jobb a helyzet, beleégettem a legujabb TSST-t, meg a Toshiba-t is. Ugyanaz.
Ha valaki akar kisérletezni, szívesen elküldöm neki mail-n. -
saco
csendes tag
válasz
Louis Gara #1740 üzenetére
hát ahogy elnézegetem ezeket a hszeket, leborulok a gep elott, hogy nem tsst van belerakva
en sztm megorulnek ..
-
Louis Gara
tag
válasz
Louis Gara #1717 üzenetére
A mai ujrainstallnál az utso csepp az volt amikor nfsmw helyet diafilmet néztem...az egy kicsit fájt, ráadásul éppen a haverok próbálgatták, mondták, hogy jó vásár volt
De azért megbékéltek, mert a gép a korrekt, csakhát az oprendszer...
-
Louis Gara
tag
válasz
Louis Gara #1696 üzenetére
Az enyém ilyen, TS-L532U, találtam infot az L532A-ról, lehet, hogy ez is befolyásol valamit, és olvastam, hogy firmware frissitéssel lehetne próbálkozni.
-
extraktor
tag
válasz
Louis Gara #1682 üzenetére
Sziasztok!
Sorstársak, nekem is rossz. Már írtam a típust ,de inkább kétszer mint egyszer se
ASUS A6VA Q034, TSST író.
Az általam használt az Asus-hoz adott Néro-val kb 50 cd-t, dvd-t írtam.
Az első időben nem is néztem, hogy jól ír e. Maximálisan megbíztam az ASUS névben,de ..
A próbálgatásaim eredménye:
3 darab Philips cd: rossz
4 darab Verbatim dvd+/-: rossz
2 darab TDK dvd-:rossz
1 darab Fuji dvd-: rossz
1 darab Traxdata dvd+rw: hibás
1 darab Philips cd-rw: hibás
Roxio cd creatorral:
1 darab TDK dvd- : rossz
1 darab Verbatim dvd- :rossz
Itt hagytam abba. Az ellenőrzés elöttieket meg se merem nézni, úgy akár lehet, hogy 50 rossz?
A megoldás 5,25'' külő ház+ 3000 forintos ''gagyi'' LG DVD író -
jani0625
aktív tag
válasz
Louis Gara #1679 üzenetére
vagy vmivel mondjuk vmi cikkel befenyíthetnénk őket ha nem akarnak cserélni
-
Fifi
őstag
válasz
Louis Gara #1656 üzenetére
Lelke van
LOL.A german XP-nek?
Bye, Fifi
[Szerkesztve] -
Almos
aktív tag
válasz
Louis Gara #1643 üzenetére
Igen, jó dolog ez a sok hotspot, amit még talán hiányolok, az az ingyenes hotspotok a plázákban
Egyébként a BME-n nincs mindenhol wifi, és nem is mindegyik nyilvános, a legtöbb csak bme hallgatók számára érhető el. Pontosabban csak a goldman-on van ingyenes, bárki által használható wifi. Állítólag panelokban is sokat lehet találni, hála az egyre jobban elterjedő wlan routereknek, amiket nem mindenki tud megfelelően bekonfigurálni -
Fifi
őstag
válasz
Louis Gara #1643 üzenetére
Én már igen, de a desktop gépemmel és a 0 perces aksival rendelgező öreg notesz mellett nem sokra mentem vele. Majd most, ha megjön az asus, lesz ám wardriving
Bye, Fifi -
Fifi
őstag
válasz
Louis Gara #1642 üzenetére
Köszi Louis Gara!
Hát ez az, senki nem mondta, hogy van és a linkelt oldalak sem írták!
Ez egy kellemes meglepi
Eszembe se jutott volna, ha a tegnap tapizott A3Ac-n nem láttam volna meg.
Van itthon már usb bluetoothom (sőt 2 db mivel volt ''kékfogas hálom''), mert a jelenlegi desktop gépem azzal tartja a kapcsolatot a Nokia6600-val
Viszon Húgomnak olyan telefonja van, amelyiken csak IrDA van és ha új csengőhangot szeretne, akkor elő kell vennem az öreg PII-es 64MB RAM-mal megáldott Gericom ultranehézlaptopom.
Bye, Fifi -
saco
csendes tag
válasz
Louis Gara #1628 üzenetére
Az acer képernyője sajnos egy hét után tönkrement, szervíz, blabla, mindenképpen cserélni akartam, de nem volt már készlet, sajna kifutóban van az 5024, felajánlottak javítást de azt nem vállaltam (kellemetlen szervíz emlékek HP tortúra miatt) inkább kis ráfizetéssel csere volt erre az asusra, így most ez van
nagy a boldogság, stb
hát hőmérsékletileg ez mindenképpen veri az acert, 15 fokkal hűsebb, az acernél volt olyan h égette az ujjam a tacspadde ott pl. jobb helyen voltak a kimenetek
tesztelni még nem nagyon szeszteltem, 1:44-et csinalt super pi-ben, 15seccel verte az 5024-t
ennyi eddig -
RudiG
tag
válasz
Louis Gara #1601 üzenetére
Hát amit én írtam, az 1 nem dobozos TDK DVD+R. A mellékelt Nero 6-tal írtam 8x-osan és nagy meglepetésemre hibátlan lett...hoppá,lehet, hogy egy RiDisk DVD+R volt...
Lényeg,h talán megér 1 próbát a 6-os néró amit mellékeltek hozzá,ha nem sajnálod azt az esetlegesen elpocsékolt százx forintot,szerintem...[OFF]tanultanultanul....
most nézem, már lassan 2év 1 hónapja, hogy regisztráltam...akkor még asszem TFT miatt...elsősorban
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
F. A. Bian
csendes tag
válasz
Louis Gara #1599 üzenetére
Igen, Power Directorral készült, mpeg2-ben. ''Gyárilag'' ilyen.
-
Fifi
őstag
válasz
Louis Gara #1575 üzenetére
Igen légyszíves küld el, már nagyon felcsigáztatok. Megnézem webcam nélkül is
Bye, Fifi
Ps: Letöltöttem F. A. Bian által felrakott helyről.
[Szerkesztve] -
jani0625
aktív tag
válasz
Louis Gara #1566 üzenetére
kurva jó a képernyőkímélő!!!!
-
Bekeny003
tag
válasz
Louis Gara #1571 üzenetére
Köszönöm, megérkezett, csak túlságosan sötét volt a szobámban ahhoz, h nagyon meglepődjek...
-
Fifi
őstag
válasz
Louis Gara #1568 üzenetére
Majd felajánlom a teljesítményét az interneten VGA-ban szegény notesztársaimnak
Bye, Fifi -
Fifi
őstag
válasz
Louis Gara #1567 üzenetére
Szóval ez csak a kiváltságos webcam+xp usereknek jár, értem
Miért zajos? Ennyi van bent és punk-tum. Irigykedsz a sok dotra?
Nem tom'. Ma adtam le a megrendelést és még hivatalosan nem igazolták vissza. Nem hivatalos forrás szerint 12-én jön az importőrhöz szállítmány a notebookból, a táskára meg 1-2 hetet mondtak. Ha minden jól megy 7-8 nap alatt minden itt van RAM bővítéssel együtt.
Hosszú egy hét lesz
Bye, Fifi -
Bekeny003
tag
válasz
Louis Gara #1566 üzenetére
én is megkaphatnám, ha szépen kérem?
bekeny003 kukac freemail pont hu -
Fifi
őstag
válasz
Louis Gara #1552 üzenetére
Na ne! A szabad oprendszer választásom nem adom fel! Ombutsmant ide!
Boltban nem tudom megnézniHa tudnám nem nyaggattalak volna annyit a webcam felvétellel, hogy lássam a minőséget.
Számomra nem új, hogy úgy veszek valamit, hogy még élőben nem láttam csak a specifikáció és a weben lévő infók alapján rendelem.
Tényleg, akkor ez sima képernyővédő? Nem használja a webcamet? Akkor ezt meg tudom nézni a munkahelyi sima desktopomon is, melyen xp lakozik.
Elküldenéd akkor mailben nekem is: haller_dot_jozsef_dot_gmail_dot_com
Köszi!
Bye, Fifi -
jani0625
aktív tag
válasz
Louis Gara #1558 üzenetére
az király lenne!
a címem: jani0625 kukac yahoo pont de
köszi -
jani0625
aktív tag
válasz
Louis Gara #1552 üzenetére
ezt a képernyőkímélőt le lehet vhonnét leszedni? kiváncsi vagyok rá
-
hzcs
senior tag
válasz
Louis Gara #1543 üzenetére
Nekem sose ment. Elindult, de soha nem csatlakozott szerverekhez. Kézzel szedem az új cuccokat, ha van.
-
Fifi
őstag
válasz
Louis Gara #1546 üzenetére
''Nem éppen, de nem mondok semmit róla, mert tényleg nagyon adja..ugyis megtudod''
Hát, ha nem hardware-s a képernyő kimélő, akkor nem fogom megtudni
Ma megrendeltem és oprendszer nélkül jön. Ha rajtam múlik, akkor a szűz hdd-re pedig nem teszi bitjét win.
Szóval screenshotot, videót bármi infót erről a csodás képernyőkimélőről.
Erőfeszítésedi köszönöm webcam rögzítés ügyben.
Más jelentkező, aki megbpóbálja a webcamet csatarendbe állítani?
Bye, Fifi
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
válasz
Louis Gara #1524 üzenetére
Úgy nagyjából mindenre, fontos, hogy hosszú akkumlátoros üzemideje legyen, és erős proci mellett jó videokari is kéne bele.
-
Fifi
őstag
válasz
Louis Gara #1544 üzenetére
Kíváncsivá tettetek, mit tud ez a képernyőkimélő?
Automatikusan bekapcsol a webcam és a látott képet kiteszi fullscreen?
Bye, Fifi -
hzcs
senior tag
válasz
Louis Gara #1540 üzenetére
Nem éppen ez a gép, de 2 gigás centrino és 2 gigás centrino duo teszt:
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2648
Aki sokat renderel, vagy kódol, annak jó. Játéknál elenyésző a különbség, gondolom a vga miatt. -
Fifi
őstag
válasz
Louis Gara #1527 üzenetére
Ah szo.
Windows felhasználók! Mondjatok már légyszíves egy használható programot Louis Gara-nak!
Köszi!
Bye, Fifi -
Fifi
őstag
válasz
Louis Gara #1495 üzenetére
Lehet, hogy azt az ablakot kell kijelölnöd, amiben egy program a webcam képét mutatja?
MegaLOL. Mik nincsenek a má$világban.
Ha meglesz a gép, melyet holnap, holnapután megrendelnék ígérem készítek felvételt linux alól a leendő vásárlóknak.
Bye, Fifi -
Fifi
őstag
válasz
Louis Gara #1495 üzenetére
Köszönöm a fáradozásod!
Találtam egy elég komoly programot:
http://www.pysoft.com/ActiveWebCamMainpage.htm [link]
Közel sem tűnik egyszerűnek a kezelése, de nagyon sokmindent tudhat!
Találtam az endlessen olyan verziót, mely nem igényli a regsiztrációt. 12 mega.
Bye, Fifi
[Szerkesztve] -
Fifi
őstag
válasz
Louis Gara #1487 üzenetére
Esetleg ezzel megpróbálnád: http://webcamrecorder.com/download.php [link]
Ez egyszerűnek tűnik, de én linux alatt nem tudok mit kezdeni vele és még webkamerám sincs
Ez tényleg gázAz Asus kiad egy webcames noteszt és csak olyan szoftvert ad, amivel nem lehet rögzíteni? Legalább a windows usereket supportálnák.
Az tudom, hogy a cd-n, esetleg cd-ken nem lesz linux soft, de hogy normális win programok sincsenek rajta
Egy nagy fekete pont Asus-nak!
Bye, Fifi -
Fifi
őstag
válasz
Louis Gara #1473 üzenetére
Szerintem igen. Vagy USB-s külsőt vagy PCMCIA-s kártya formájában:
Pl. google első linkje: [link]
Én még ilyet nem használtam, csak PCI-os tunerkártyát.
Bye, Fifi -
Fifi
őstag
válasz
Louis Gara #1472 üzenetére
-
Louis Gara
tag
válasz
Louis Gara #1473 üzenetére
Kövi kérdés...szerintetek az Asus A3-as gyári telepitő cd-n van windows? mert nemrég ujratettem a windowst, és már a gyári asus cd volt benne, de a biosban még állt a beállítás, hogy cd-ről bootoljon...és ekkor elkezdett valamit telepiteni boot után, windows félét, ujratelepitő féleség volt, de megszakitottam.
Én sehol nem láttam feltüntetve, persze ez nem jelent semmit. -
Fifi
őstag
válasz
Louis Gara #1443 üzenetére
Én netre (levélolvasás, web), scriptelgetés és doksiolvasásra, írásra használnám 90%-ban, a maradék 10% meg zenehallgatás és filmnézés. Ha 3,5 órát így elmegy, akkor nekem már megfelel.
A Dell nem sokkal könnyebb. A dell.com-on azt olvastam, hogy 2,3 kg-tól van a D510 és ez a 14'' TFT-re vonatkozott, így szerintem a 15'' TFT-vel már ő is 2,8 kg körül lehet.
Sielni nem tudok, de a max. 300eFt nettóból jól felszerelt, de max. 3kg-os notebookot szeretnék, mely a fenti funkciókat legalább 3-4 évig el is látja és nem esik szét
Bye, Fifi -
Fifi
őstag
válasz
Louis Gara #1427 üzenetére
Nem, nem vagyok tőzsdeügynök
Játékra biztos nem fogom használni, kb. 10 éve nem játszottam, akkor meg sehol sem volt a 3D.
A saját memóriás videokártya azért jól jöhet filmnézés, illetve a notesz továbbértékesítése esetén majd.
A Dell Latitude D510-ből a webcam hiányozna (bár még sohasem használtam eddig) és a pénzkeretből nem tudnék plussz RAM-ot venni. Viszont a kivevehető dvd, mely helyére disk vagy aksi tehető tetszik.
Most megint elbizonytalanodtam, pedig tegnap este már döntöttem
Nálad mennyi ideig bírja az Asus aksival?
Bye, Fifi -
Louis Gara
tag
válasz
Louis Gara #1426 üzenetére
Az igazat megvallva az Asus azért még nincs partiban a Dell-el, 36 hónap gari végett sem, persze nem emiatt, a Dell sztem az egyik legnagyobb név, ezért is kerül 350e ft-ba az olyan notija, ami az asusnál 250eft. Viszont az Asus nagyon jó úton jár, és ár/érték aránya szinte verhetetlen. Ha tőzsdeügynök vagy akkor Dell, (10 órás üzemidő) ha minden más akkor Asus
Én az utóbbi vagyok...mégDe az Asus marad
[Szerkesztve] -
Fifi
őstag
válasz
Louis Gara #1416 üzenetére
Huh, ez nagyon jó ár!
Egy helyi kereskedő 274eHUF+Áfa, a notebook.hu 270eHUF+Áfa összegért kínálja.
Ez 32-36eHUF+Áfa megtakarítást jelent!
Ez nagyon nagy eltérés. Én félve rendelném meg ezt az olcsóbbat, tartva valami újracsomagolt/javított szállítmánytól. Vagy ez lehetetlen és kevesebb árrésel dolgoznak?
Bye, Fifi -
Fifi
őstag
válasz
Louis Gara #1415 üzenetére
Köszi, megkaptam!
Lehet, hogy még kérdezek a vajúdás során
Igazából most közeli képekre vadászom, ahol látszik a billentyűzet kiosztása és elhelyezkedése.
Bye, Fifi -
Louis Gara
tag
válasz
Louis Gara #1415 üzenetére
Az edigitalnál csak 285e ft a A3V, én 292-ért vettem, de jó, hogy csökkentették az áfat, viszont csak rendelésre
-
RudiG
tag
válasz
Louis Gara #1392 üzenetére
Hát, sztem minnél több annál jobb. Mondjuk, ha csak windows betöltésre kell,akkor lehet, hogy gyorsabb a duál,sztem, dee ha pl kilépsz 1 programból és nem akarod,hogy sokáig ''redőnyözzön'', akkor sztem minnél több annál jobb mint említettem, emg egyébként is
...nameg hosszú távra nézve is jobban jársz sztem a többel. Én csak 512őt vettem bele (nemsokára belerakom), mert olcsón sikerült hozzájutnom.
Sztem nem igazán kompenzálható a videokari hiányossága, csak minimálisan.
A táska nem gond végülis. Úgyse tetszett annyira, emg mx500 rullz...Majd veszek vm jót
DVD-vel nekem is volt gondom, beraktam, eszméletlen csuunya hangűja volt...nehogy felpörgött, de mintha kopogott volna......na dee kiszedtem és beraktam még1x, akkor ment
....fura, de ha nem is tökéletesen, eddig 1ből 1 megy, igaz 2. próbálkozásra.
(Ridisk, asztali pioval iirva 4x-esen pár napja).
Lehet, egyelőre hagyom fent a német home-ot,viszont az a rejtett partiicioo eléggé batinagy. Te meghagytad? mit csináltál vele jani? Ha azt kinyiirom, akkor is fel tudom varázsolni a windows-t a mellékelt CD-ről? -
becksim
aktív tag
válasz
Louis Gara #1327 üzenetére
Én úgy tudom, a lítiumos akkunak azzal ártassz a legtöbbet, ha nem használod. Az a jó, ha mindíg van benne pici ionáramlás jobbra-balra. De ezt majd nálam nagyobb szakértők biztos jobban kifejtik.
A nikkeles volt az a típus, amire nem volt ajánlott rátölteni, teljes kisütés nélkül. -
RudiG
tag
válasz
Louis Gara #1327 üzenetére
Sztem előbb utóbb ígyis-úgyis kimúlik. Gondolom minnél kevesebbet töltöd újra annál tovább bírja. Viszont, ha leszeded az akku-t és nem használod, akkor sztem nem merül annyit (rövidtávon), hogy nagyban rontsa a mobilhasználatot, ezért nem érdemes rátölteni a 97%-ra. De mindeez csak feltételezés, és nem sokat tudok róla, de talán van köze az igazsághoz. Sztetek?
német Windows XP magyarításról tudtok valamit?
Dualchannel-t tud a 915-ös intel chipset? Aki pl 1giga rammal vette, vagy rakott bele, annak hogy van? -
Bekeny003
tag
válasz
Louis Gara #1313 üzenetére
Lol, minek vennéd ki az aksit? Ha feltöltötte magát, akkor lekapcsol és nem tölti már magát tovább. Ezt ma már a mobilok is tudják...
-
RudiG
tag
válasz
Louis Gara #1313 üzenetére
Ez igen érdekes probléma
!
Nekem mondjuk nem billegett,csak a kinyitás volt kicsit körülményesebb-fogni kellett az alját.
Sztem,ha zavar,akkor sufnitunning...ragaszd le v vm...De én azon a véleményen vagyok, hogy annyi portól semmi baja nem lesz.
Elvitték a gépem:...befoglaltam öcsémét
Azt hallottam egyébként, hogy a német xp-hez lehet vm magyarítást tölteni...legalábbis server 2003-at iigy használta haverom.Erről esetleg tud vk vmt? -
jakobkacsa
senior tag
válasz
Louis Gara #1241 üzenetére
bazi nagy körmöst nekik...
nem értem, hogy honnan szedik ezeket -
Geree
senior tag
válasz
Louis Gara #1231 üzenetére
Köszi szépen az infokat.... Még azt kérdezném, h. mennyi idős a kicsike, és volt-e valamilyen probléma vele eddig...
Azért egy Everest Riportot is megnéznék, ha megcsinálnád....
Everest Home edition letölt: pl. innen [link], felrak, elindít, fennt ''Riport varázsló''--> Minden oldal -->egyszerű szöveg--> küldés e-mailbe....vagy először mentés fájlba és utána küldd el mailbe.... ha megtennéd megköszönném...
THX: Geree
más: valaki az A6VA-ról esetleg?
[Szerkesztve] -
jakobkacsa
senior tag
válasz
Louis Gara #1231 üzenetére
''Viszont ha jól olvasom mindenhol 128megás x700-al irják''
ezt hol olvastad? én tudom, hogy 64MB RAM van az A3Vc magyarországi modelljeinek X700 chipjén, és így kapásból ezt is találom kül. weblapokon is -
Geree
senior tag
válasz
Louis Gara #1221 üzenetére
ha tudsz, írhatnál valamicskét a gépedről, mert engem is érdekelne... pontosan melyik típus? meddig bírja az akksi? mennyire hangos? esetleg ha tudsz küldhetnél egy everest report fájlt...
vagy bárki akinek a3vc vagy a6u 5040-es gépe van, szívesen várnám a tapasztalatokat... -
Louis Gara
tag
válasz
Louis Gara #1220 üzenetére
Megtaláltam...jee.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest