- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
nak0n
aktív tag
Másodszor is, a ZoneAlarm Security Suite-ben van minden, ami kell: tűzfal, antivírus, antispyware, levélszemétszűrő, és még instant message-progikat (MSN pl) is vizsgál. Szal van benne vírusirtó is.
Na meg akkor még egy kérdés. Asuséktól leszedtem a legújabb BIOS-t. Megkérjek valaki okos embert, hogy frissítse nekem, vagy nekiállhatok én is? Merthogy nem nagyon vágom, hogyan is kéne... -
Almos
aktív tag
Hmmm...
Mindenki másképp látja a dolgokat, de én meg azt nem értem, hogy ha valaki laptopot vesz, akkor miért vesz olyat, aminek nincs min 15'' kijelzője? Asztali géphez mindenkinek min 17'' monitora van, és akkor ezek után/mellett pedig egy laptop 12'' képernyője előtt gubbasszak? Ráadásul ezek a mini kijelzősek még sokkal drágábbak is
Azt szerintem meg inkább ne feszegessük, hogy milyen érzés is egy ilyen kis képernyőn filmet nézni... -
ByB
addikt
Áfa nélkül nagykeráron, nem olyan vészes...
Tény, hogy az Asus logó legalább 50k!!!
Először Clevo-t néztem, ami jóval erősebb volt, de egy laptopnál azt hiszem fokozott elvárás a minőség, nyüstölve lesz a gép, szóval inkább egy kis megalkuvás erő szinten, a kiváló minőségért cserébe!!!
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest