- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Már szemez az új Call of Duty-val a friss Arc meghajtó
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini PC
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-gixxer-
csendes tag
Sziasztok. Még télen vettem egy asus x50r tipusú notit, a vista alapból rá volt téve. Mostanában elég lassan müködik, mindenféle dolgot kiir a gép, a net is lassu, valószínüleg benyaltam egy virust, amit a nod nem talál meg, és mivel nem nagyon értek a viruskeresgéléshez,meg nincs is kedvem ezzel ..arozni, arra gondoltam, hogy ujra kéne huzni az egészet, vissza kéne állítani gyári állapotba, hogy megint jol müködjön, mert nincs tul sok olyan dolog a gépen amit ne tudnék potolni. Kaptam hozzá egy recovery dvd-t és egy driver cd-t. Nem értek annyira az ilyen jellegü dolgokhoz, ezért az lenne a kérdésem, hogy ha ezekkel ujranyomom a gépet, akkor a vista rajtamarad a gépen? Mert külön vista cd-t nem kaptam a géphez. Biztosan van itt hozzáértő, le tudnátok nekem irni, hogy mi a teendő, hogy néz ki a folyamat? Az lenne a célom, hogy abba az állapotba térjen vissza a gép, mint mikor kihoztam az üzletből és mivel sose csináltam még ilyen, nem szeretném hogy az legyen, hogy a végén több kárt csinálok mint hasznot. Vagy szerintetek jobban járok, ha inkább rábizom egy szakértőre, aki seperc alatt ujratelepiti az egészet?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptopok javítása,telepítése,bővítése,gyorsítása,teljes körű szervizelése
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 7 5800HS RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Dell latitude 5411 i5-10400H/8gb ddr4/250gb m.2/ töltő ( szépséghibás laptop)
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest