- OLED TV topic
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Átlépte a 80 milliós álomhatárt a PlayStation 5
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FazekasLaci
aktív tag
Sehol nem jelenik meg. Valami Scsi CD-ROM-ot akar látni, aztán hol van, hol nincs. Biztosan jó a DVD, mivel LINUX CD-ről és XP CD-ről gond nélkül Boot-ol. Csak ha már betöltődött a rendszer, akkor nem lát semmit. Gyanítom, hogy a Daemon Tools lehetett a ludas, bár azt sem értem, mert a Microsoft oldaláról szedtem le, ha jól emlékszem...
-
shteer
titán
válasz
FazekasLaci #6197 üzenetére
eszközkezelőben is úgy jelenik meg?
-
Tonyk
veterán
válasz
FazekasLaci #6197 üzenetére
-
FazekasLaci
aktív tag
Hali,
az Asus L3800-as notim elfelejtette a beépített DVD-jét. Pedig működik rendesen, ha berakok egy lemezt, csak éppen a Windows explorerben nem látom és nem is tudok róla futtatni semmit.
Hogyan tudnám visszavarázsolni a gépre? Amit sikerült kiderítenem, az az, hogy Toshiba 2312 az eredeti típusa, a Bios boot ezt írja ki. Ellenben bárhogy akarnám a Windows-zal felismertetni új hardverként, csak valami általános CD-ROM-ként ismeri meg és a Toshibát nem tudom sehol kiválasztani...
Köszi a válaszokat!
-
Andre1234
aktív tag
Hi.
Szeretném megkérdezni, hogy van már közületek valakinek F5Z notebookja?
Olvastam a prohardver tesztetet, és nagyon vártam főleg a 780g chipset miatt, tehát úgy érzem eljött az ideje beruházni egyre.Egy dolog ami miatt gondolkozom a vásárlásán, hogy nem robbant be annyira a piacra mint remléltem.Véleményem szerint a K8as cpu energia managementje és a hd3200 miatt számomra sokkal csábítóbb mint bármelyik konkurens intel az árkategóriában.
Remélem írtok róla személyes tapasztalatot mert megköszönném. -
davide729
csendes tag
Sziasztok!
Mi a különbség az F5SL és az X59SL sorozat között? Elég sokat néztem, de nem sikerült rájönnöm. Az mindenesetre furcsa, hogy az utóbbi rajta sincs az asus honlapján.
-
trebronris
csendes tag
Hali!
Meg tudná mondani valaki, hogy asus c90 -es notebookba bele lehet-e tenni az nvidia 9x m szériás kártyákat? Ugye, anno ez a gép azzal került piacra, hogy fejleszthető lesz, szóval csak ezért kérdezném. Asus magyarországon azt mondták, hogy nem is ismerik igazán az asus c90-est!!!
-
RazorXXX
csendes tag
semmi kép nincs a laptopon.. ha rádugok egy monitort akkor is csak az elején némi 16 színű elmosódott izé látszik :S
-
Tonyk
veterán
válasz
RazorXXX #6185 üzenetére
Bekapcsoláskor sincs kép?
Ha nincs, akkor gariba vele: http://rma.asus.de/pick_eu/pickup.asp?country=h&rma_form=nb_pick -
jetimokus
tag
Hello!
Erről a notebbokról tudna nekem valaki valami okosat mondani?
ASUS Z99DC-4P010
Az igazság az, hogy ezt a kütyüt csak pár lapon találtam meg, még az asus.com-on sincs semmi róla, vagy csak én nem találtam...
Arra lennék kíváncsi, hogy van valakinek esetleg tapasztalata róla? a videókártya (nem kell fullon, nem az a lényeg) elvinne egy splinter cell 4-et? van dx 9.c támogatása? mert gf 8400 van benne, az elvileg tudja a dx10-et is csak ki tudja...
ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném...
különben róla lenne szó: ASUS Z99DC-4P010szerk.:
még valami: erről esetleg valaki valamit?
Intel Graphics Media Accelerator x3100
erlőre is köszönök minden segítséget!
üdv! -
szabolint
csendes tag
Illetve ha felteszem az XP-t és utána az ASUS Live updatet akkor az automatikusan leszedi hozzá a szükséges drivereket?
-
RazorXXX
csendes tag
Helló!
Van egy ASUS F3T notebookom. Tegnap minden előjel nélkül lefagyott és azóta nem hajlandó elindulni.. nem jelenik meg semmi kép dolgozik a hdd led szerint.. aztán azt is abba hagyja.. rádugtam egy lcd monitorra ahol sikerölt megjeleníteni a képet.. safe módban elindítottam.. a kép 640*480, 4 (!!) bit-es volt és nem érzékelte a videókártyát.. próbáltam rendszervisszaállítással helyrehozni, de mióta újraindult (próbált) azóta ismét se kép se hang és már safe módban se jut el a windowsig... ilyenkor mit lehet tenni? mi lehet a hiba? (vgaja: 7600 go) -
cango
csendes tag
sziasztok!
olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy van egy Asus X51RSeries laptopom. feltelepítettem rá a Vista Enterpire-st és nem tudom aktiváltatni, mert a Bios-szal van valami gondja. tudnátok-e segíteni? -
ertz
aktív tag
válasz
szabolint #6180 üzenetére
Hogyne lenne.
A www.asus.hu oldalon a Letöltések menüpont alatt fentvan az összes. -
szabolint
csendes tag
Vettem egy asus X50SL Ap171-es laptopot kérdezném,hogy nincs e hozzá müködő xp driver, mert csak vistásat adtak hozzá.
-
András1980
tag
Hello!
6156-ra vkinek vmi tanácsa?
Köszi -
bszotak
tag
Sziasztok, az alábbi problémában kérném a segítségeteket:
van egy ASUS X50SL laptop, felraktam rá az XP SP3-t, minden drivert, viszont a CD-ket/DVD-ket nem látja. Az eszközkezelőben látszik a meghajtó, a sajátgép -> kezelés résznél is felismeri a hardvert, még a lemez méretét is látja, de ha megnyitom intézőben, sajátgépben, akkor üresnek tűnik, 0 MB a méretes is, autorun nem jön be, lejátszani sem tudom.
Ezután újraraktam az XP-t (tehát a hardver működik), semmi nincs még azon kívül feltelepítve, a Windowsban viszont így már nem is látja az optikai meghajtót. Ha felrakom a notebook drivereit, akkor ismét látja, de lemezeket nem.Mi lehet a gond? Előre is köszönöm a segítséget.
-
Tonyk
veterán
Nem tudom ti milyen "alkohollal" pucolkodtok, de én veszek a gyógyszertárba sebtisztításhoz, ill. ha nem adnak , hozok etanolt (96%) és azzal pucolom már évek óta a távirányító és egyéb elektromos alkatrészek lapjait. Semmi baj velük.
A nyákot esetleg a sav oldja.. de az nagyon!
-
net84
őstag
dede! és ennek a 9k-nak volt még egy kis föle, illetve még rájött volna az áfa
NoLF - alkohollal nem mosunk műanyag illetve szilikon alkatrészelemeket, mert kicsit erős
illetve vízzel sem, főleg úgy nem, hogy utánna a gyorsabb száradás érdekében hajszárítóval adunk neki egy kis meleg levegőt...
Egyébként arra már rájöttem, hogy egyesek úgy használják a notikat, mint egy tamagocsit. Megetetik, megitatják.
Eszik levest, kenyeret, egy kevés felvágottat, néha főzeléket.
Inni szinte bármi jöhet, sör, bor, tej, bubis és nem bubis víz, kóla.Van amikor az ember nem tanul a saját hülyeségéből. Előszőr sört, majd bill csere után vörösbort ad a notinak.
De a legjobb a narancslé, az szépen marja a dolgokat, főleg az alaplapot (ez bezzeg rámászott az alaplapra).
-
NoLF
veterán
ultra. csomó helyen van ingyenes bevizsgálás, hát én sajna nem olyan helyre vittem, de kiderült hogy egyáltalán nem is kellett volna bevinnem hisz billt egyedül is tudok cserélni, alaplapot is tudok egyedül tisztítani ha kell, persze nem kellett. na ők 7200ért rámondták hogy kell, 25ért meg is csinálják (kvázi ennyit húztak volna le rólam semmilyen szolgáltatásért cserébe). így most 7200+10800ba volt nekem az öntözős téma, hisz a billt sikerült szétmaratnom a 96%os alkohollal
sebaj, ha minden jól megy, ma már lesz notim
-
Almos
aktív tag
De, nagyon pofátlanok. Sőt továbbmegyek, eléggé cigánykodásra jellemző, hogy mikor ott kell hagyni a szervizben egy többszázezer forintos garanciális gépet a bevizsgáláshoz, akkor ők még előre kérik a bevizsgálási díjat is...
Nem véletlenül nem ők már a szerviz...Egyébként én konkrétan elmentem a bejelentett címükre, és ott nem voltak elérhetőek, egy bazi nagy gyártelep, ahol a portás mondta, hogy bár ide vannak bejelentve, a postát átveszik, de nincsenek itt. No ezek után nem voltam hajlandó elküldeni nekik futárral a gépet - talán érthető, hogy miért
-
net84
őstag
NSE-vel kapcsolatosan a nem garanciális javításhoz:
Anno az én notimon kicsit lógott az LCD keret és a megszokottnál jobban kilengett a zsanár mozgása nélkül. Megkerestem őket, hogy ha bevinném a notit (mivel garos), ne én szedjem szét, megnéznék a zsanérokat, esetlegesen meghúznák a zsanér rögzítő csavarokat, ha más gondja nincs. Válasz: bevihetem, de ott egyből nem nézik meg, 1,5 - 2 hét. Ok! megoldottam magamszerencsére tényleg csak a csavarokat kellett meghúzni.
Másik eset: jóember összetörte az optikai drive belét. Noti ismételten garos a hibától eltekintve. Csere megoldási lehetősége az NSE részéről: ~9k előre utal, bevizsgálási díjként, utánna megnézik, hogy mit kell cserélni és adnak egy árajánlatot. Átfutási időnek 1,5 2 hetet adtak akkor is. Egészen véletlenül megkérdeztem, hogy mennyi lenne az optikai egység: 25k + munkadíj, de a bevizsgálási díjat beleszámolnák az árba. Arra a felvetésemre, hogy küldjenek egy optikai drive-ot, egy morci nem volt a válasz. Nem gond, ezt is elbukták.Egyébként a legtöbb notigyártó már "folyadékbiztosra" gyártja a noti belsejét...Nem olyan régen fordult meg nálunk egy Asus noti. Először tejet kapott, a bill, akkor kipucoltuk, bele akkor sem került semmi, sőt, a bill is működött tovább. Kb. 1 hónapra rá megint találkoztam a notival. Ekkor a billentyűzet nem úszta meg. Levest kapott. A gépnek akkor sem lett semmi gondja
. Igaz akkor az volt a gond, hogy a hozzá való billentyű egy másik gépbe akkor már 3 hete rendelés alatt volt, mert éppen nem volt az országban egy darab sem belőle... így tisztítás után maradt az usb-s bill egy darabig.
-
bjadzs
csendes tag
Sziasztok,
szeretném megkérdezni a véleményeteket erről a notirol:
Asus X51RL-AP230
itt egy link hozzá:
[link]
köszi! -
NoLF
veterán
fentebb írtam, néminemű sörital folyódott bele. egy szervizben kedvesen kiajánlottak 43ezer forintos javítást (bevizsgálás, alaplaptisztítás, billcsere) amit hosszú magammal való cívódás után végül nem fogadtam el
inkább nekiláttam kitisztogatni a billt, (közben megnéztem az alaplapot, természetesen az égvilágon semmi baja nem volt, kértem csak alaplaptisztításra is ára,t 25ért csinálták volna meg a semmit), de nem igazán bírta a 96%os alkoholt és kicsit szétmaródott.
szal most 10800ért veszek egy új billt, berakom, és "hepi"end.
-
NoLF
veterán
hali!
tudja valaki, hol tudok a leghamarabb és természetesen minél kötlséghatékonyabban új billentyűzetet szerezni az ASUS A6TC-AP027 laptopomhoz?
köcce
-
András1980
tag
Sziasztok!
Van egy ASUS F3TC-AP095 típusú notebookom, és ehhez kellene pár tanács, segítség.
Először is a gépből windows (Vista) betöltődése után, és csak akkor, finom ki zümmögés, ciripelés hallatszik. Mindegy, hogy tápról, vagy akksiról megy, akkor is jelentkezik. Igazáből nem tudom minek a hangja lehet ez, talán a merevlemez. Találkozott vki hasonló problémával? Meg lehet ezt vhogy szüntetni, mert számomra elég zavaró ez a ciripelés.
A másik gondom, hogy nem működik a videokártya órajelszabályozása. (geforcego7300). 3 különböző órajel lehetséges, de ezek körül, csak a maxot, ill. ha a minimális energigazdálkodást v. battery savinget használom, akkor megy vissza a közepesre, de minimum órajel soha nem kapcsol be. Kérdésem tudok-e ez ellen vmit tenni? Illetve normális-e az, hogy bármeliyk energiagazdálkodási módban a maxon megy. Én úgy gondolom, hogy a kiegyensúlyozott, vagy entertainmentben, a terhelés, igénybevételnek megfelelően kellene állítani az órajeleket, csakúgy mint a cpuét, amit tesz is rendesen. Az Asus honlapján található legfrissebb driverek vannak fent.
Segítő válaszaitokat köszönöm.
Üdv -
Douwe
csendes tag
Mi a különbség az Asus F6v 3P033 és az Asus F6v 3P052c? Van köztük 40 ezer forint különbség árban, de én csak annyi különbséget látok, hogy az olcsobb leírásábban van HDMI.
-
Douwe
csendes tag
Helló
Egy asus f6v vásárlásán gondolkodok. Az lenne a kérdésem hogy a 6 cellás 48 Wh -as akkuval mennyi ideig birhatja a gép filmnézés melett?
-
pont annyival, amennyivel többért akkor kapod majd meg az újabb típusú és nagyobb tudású notit, mint most az akkor már kifutó/kifutott szériásnak számítót...
így már tudod a választ?
sosem szabad - de legalább is nem érdemes - egy noti árával egy évre előre számolni!
kinézel most egy notit, és legyen az még a jobb és erősebb széria tagja is, egy év múlva annyival jobbak lesznek, hogy másikat - újabbat, jobbat, nem kifutott szériásat - akarsz majd, hidd el... -
g50v
csendes tag
Hali még asus minőségéről megbízhatóságáról és szervizeléséről szeretnék tudakozódni.
-
g50v
csendes tag
Hali azt szeretném kérdezni a hozzáértőktől ,hogy egy laptop ára hány százalékkal csökken 1 év alatt?Azért kérdezem mert nem mostanába szeretnék venni hanem 1, háromnegyed év múlva.A válaszokat előre is köszönöm g50v
-
DjKoxi
senior tag
Én még nem telepítettem sok laptopot csak a sajátomat kb 2 éve meg most egy X50SL-t. Nekem is ott volt kérdőjel de én az UAA-t csak azután tettem fel. Visszaolvastam és írták hogy a sorrend fontos. Az UAA után megint feltettem a hangkari drivert és végül a modemnek a driverét és ekkor tűnt el a kérdőjel az eszközkezelőből.
-
zoli58
tag
Igen.
Viszont már jártam úgy, más notebook-kal, hogy feltettem, de nem települt fel, hibajezést nem adott, és többszöri próbálkozás után sikerült csak (HP-mousebutton)
Lehet, hogy itt is ilyesmi történik valamivel, de mivel?
Hang van, tehát nem gondolnám, hogy UAA, viszont az Everest ismeretlen eszközt a PCI-n lát. -
BluEyes
őstag
Írta a komi, hogy régi mán az AMD. Nyilván kopottak a fogaskerekek a prociban vagy ilyesmi. Meg jobban is bízik a zintelbe. Mer nem számít a fogyasztás, ár/érték, hanem csak a bizalom számít, amit a zintel jól kiérdemelt, a phfúúú AMD meg ezek szerint nem. . Mit nem lehet ezen érteni?
Reméljük, idővel el tud majd rugaszkodni erről a szintről a kolléga. -
ML320
senior tag
Mindig is lesz egy AMD vs Intel vita. De ennyi erővel arról is vitatkozhatnánk, hogy a 6-os BMW vagy a Merci S osztály a jobb. Tök mindegy, mert mindkettő a fellegekben van. Én sem találtam semmi kivetnivalót az AMD-ben, és sosem tudtak elfogadható, egyértelmű indokot adni, hogy miért kizárólag Intel...
sorrow: Most hozattam egy havernak ilyen notit, ha ráér még, hétfőn többet tudok róla mondani
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok!
Egy F5V notira milyen vistát rakjak? 32, vagy 64 bit eset. Csak azért kérdem, mert ugye ez a gép core duo-s amihez kellene a 64 bit es oprendszer, de supportban csak 32 bites driverek vannak.
Akkor most hogyan tovább?
-
sorrow
csendes tag
Sziasztok
A következő laptopot néztem ki:
Asus F3KA-AP067 15,4" (bruttó 180ezer körül lenne)mivel egy kicsit játékra is használnám, ebből az összegből nem találtam jobb best-buy gépet, ha mégis lenne kérem segítsetek.
köszönöm
-
bme
tag
Ha nem megoldható a beépített, akkor jó az USB-s, de először szeretném felmérni előtte a kínálatot, hogy mennyibe kerülne ez az egész, és ha úgy döntök hogy nekem megéri, akkor inkább ezt választom, mint hogy "állandóan" egy "pendrive" álljon ki a gépből. (5-10k-ig éri meg)
Látom mániád az USB
-
legiaap
félisten
Sziasztok!
Kérdés:
Adott egy Asus X51 gépezet. Egyszerre szeretnék használni 3 gombot (játék közben), de nem engedi a gép. Csak kettőt lehet egyszerre leütni.
Ezen nem lehet valahogy buherálni, hogy működjön a dolog? -
zoli58
tag
Sziasztok!
Asus F5N notebook Xp és összes a CD-n mellékelt driver telepítése után még mindig jelez egy ismeretlen eszközt. Vajon mi lehet az?
LÉgyszi segítsetek! -
bme
tag
Sziasztok!
ASUS Z99DC-4P011 ilyen laptophoz szeretnék buetooth-t venni, de nem találtam sehol, már kerestem többféle képpen.
Megtudnátok mondani, hogy hol keressem, illetve hogy mennyibe kerülne kb. maga a bluetooth és a szervíz összesen.
Van olyan márka amit ajánlotok hozzá, vagy nincs is belőle több változat?
-
NoLF
veterán
mennyiért lehetne eladni egy asus a6tc ap027 laptopot? gari nincs, karcos, de jó állapotú.
-
mmorion
csendes tag
Hasonló probléma van nálam is. (F3Ke-AP101)
a hangszóró jól szól,de ha bedugom,akkor elnémul minden. viszont a vista kiírja hogy "plugged in audio device".
igazából nekem a nagyobb probléma az a mic. ebben a laptopban vanugye egy built-in mikrofon.én pedig szeretnék rádugni egy külsőt. ilyenkor látszik hogy valamit érzékel ebből a gép, de a recording devicesnál ugyanúgy csak 1 db mikrofon közül lehet választani, ami viszont süket. ha a külső is be van dugva.
biztos voltam benne hogy ez kb olyan probléma hogy valami nincs bepipálva vagy le van húzva valami hangerőcsúszka, de most már fogalmamnincs mivan. -
Tonyk
veterán
amennyiben van otthon multimeter , mér rá úgy, hogy bedugsz egy "üres" jack dugót vagy jack+kábel aminek a másik végén semmi sincs csak a kábelvég és nézd meg van-e rajta valamennyi kakaó. Bár, ha bedugáskor lebontja a hangot a hangfalakról...
Ha süket akkor elengedte magát a forrasztás -> szervizigénylés a már feljebb említett honalpokon : [link] -
V2L
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy Asus F3KA-AP067-et. Felraktam a Vistát, majd később bedugtam a fülesem jack dugóját, ment minden szépen, aztán kihúztam és azóta nincs hangom ,ha visszadugom a jack csatlakozót. A laptop hangfala működik és amikor bedugom a jack-et megszakít, és sehol semmi hang. Próbálkoztam windows reinstallal, de minden maradt a régiben.
Minden hozzászólást, ötletet szívesen várok ! -
ertz
aktív tag
Igy van, én is csak csatlakozni tudok, igaz én X50SL kódnéven vettem, de ugyan az mint az F5SL. Én Dualcora 2390es procival, 2gigával és Ati 3470es vidkarival vettem.
Amire nekem kell azt tudja (Pl Fifa 08, és tsai 1024en csont nélkül), viszont nekem eléggé melegedős a gép. Átlagba ilyen 55fok körül van. Ez normális ennél a gépnél? -
Cassi
őstag
válasz
Csalamade #6060 üzenetére
Én most vettem egy F5SL AP104-et (3GB RAM, T5750, ohne OS), és kifogástalanul megy XP-vel, a csomagban külön Vista és XP driver CD van. Minden hardvert felismert, az ASUS site-on is fent van minden szükséges driver.
Már többször voltam vele WoW-ban raidezni és arénázni, tökéletes, röccenés nélkül fut. Érdemes az ASUS-os ATI driver helyett a standard Catalystot feltenni a Mobility Modder (http://www.driverheaven.net/modtool.php) segítségével, hogy a legújabb driver legyen fent.
-
Almos
aktív tag
Amit én csinálnék a helyedben:
- veszel egy új, amcsi kiosztású billentyűzetet 12ezerért
- elvileg ezeknek a billentyűzeteknek a gombjait egyesével le lehet szedni, így a régi, magyar kiosztásról az ékezeteket átrakod az új billentyűzetre
- ha tényleg csak a billentyűzettel van probléma, akkor szétszeded a gépet, kitakarítod, kicseréled a régi billentyűt az újra, összerakod, és örülsz neki -
Mems
csendes tag
Sziasztok!
A ASUS F5RL-AP336 cmíű laptop bővíthető notebookba való videókártyával?
Egyébként jónak találjátok a gépet, vagy van valamilyen más ajánlatotok ebben az árfekvésben? -
Almos
aktív tag
Laptop táska vásárlás ügyében kérnék tanácsot, mert kicsit eltanácstalanodtam
Adott egy régebbi fajta, 15"-os Asus A3L gép, amihez kellene egy normálisabb táska, de:
-nem hátizsák
-női stílusú táska
-mondjuk inkább 10ezer környékén, mintsem 15ezer
-a gép tulajdonosa tanár(nő), tehát vszeg pakolna mellé néha-néha papírokat, legyen neki rekesz vagy hely
-ki legyen párnázva, tehát több legyen, mint egy sima szatyor, táskaVan ilyenre bárkinek is ötlete?
Jelenleg van egy táska-féleség, de szerintem igencsak gyengén van kipárnázva, ami hosszabb távon nem előnyös, ráadásul a tápnak is alig van hely, nemhogy az egérnek, stb... -
Tonyk
veterán
Már az NSE sem dolgozik az Asus-nak szerencsére.
Itt tudod lerendelni a szervizelést: http://rma.asus.de/pick_eu/h/. Ezután kapsz egy e-mail-t, amiben le van írva minden egyéb tudnivaló, plussz egy link, hogy hol rendelheted le a futárt - GLS (egyik nap lerendeled, másnap jön a cuccért).Futár elviszi, ha kész hozza vissza, közben itt tudod nézni a javítás állapotát: http://support.asus.de/service/service.aspx?no=446&SLanguage=en-us
Nekem csütörtökön vitte el a futár, hétfőn már kész volt, csak a Szolvák GLS tökölt, így pénteken kaptam kézhez. Tehát a tényleges javítás 2 nap volt, kedden meg is kaphattam volna, ha nem bénáznak a szlovákok. (Magyarországra a GLS-es matricák szerint, csütörtökön érkezett, holott az Asus tájékoztatása szerint már hétfő d.u elvitte tőlük a Szlovák GLS....
Ja, igen: Pozsonyba mennek az Asus notik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- OLED TV topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Bundle topik
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- További aktív témák...
- HP 250 G10
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest