- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
C3R3C
csendes tag
Annyit csinál hogy felpörög a ventilátor és kb olyan 10 másodperc után leáll és pár másodperc múlva újraindul, de akkor már ezzel a két jelzéssel amit az előbb leírtam és sötétség és a biosba egyáltalán nem tudok belépni mert sötétség van.
-
C3R3C
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám:S szeretném ha segítene nekem valaki benne
Problémám a következő:Van egy ASUS M50VM típusú notebook-om és valamiért nem indul el a szituáció a következő bekapcsolom a gépet és amit látok hogy ég a bekapcsoló gomb és a mellette lévő két kis lakat világít az egyik lakat jelzésben egy 1-es szám látható a másikban egy "A" betű és ezt ha jól tudom akkor ez nem normális, hogy ez a két jelzés világít nekem, ja és a gép be se akar bootolni semmi kép se hang mintha le lenne zárva a bios-a.
Ha bárkinek bármi ötlete lenne az jelezze!!! S.O.S -
a te elvárásaid nem feltétlenül találkoznak a gyártóéval - ez van...
a hp notik anyaghasználata (is) jobb, ezért is jóval drágább egy ~ azonos hardveres felszereltséggel bíró hp noti, mint egy asus!
az x1100 vga még az integráltak között is a gyengébb kategória, húzós igénybevételnél a procira támaszkodik rendesen, szinte maximumon teker a rendszer, ettől a nagy melegedés, ami miatt maxon pörög a hűtés, ami így elég hangos. ezzel szeintem nem nagyon tudsz mit kezdeni. -
XSiGma
aktív tag
Hát nemtudom én azért ennyi pénzért elvárnám hogy ne a legolcsóbb nyikorgó-kopó műanyag legyen a burkolat.Egyik ismerősöm hasonlót vett,neki is kopik,egy másiknak meg volt esze és HP-t vett,már kézben tartani is sokkal jobb érzés,de lehet csak nekem vannak ilyen emberfeletti elvárásaim..
2.kérdésre valakinek ötlete?Az fontosabb lenne... -
XSiGma
aktív tag
Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem:
~1éves F5R széráis gépem van és ahol a csuklóm támaszkodik ott lekopott a festék ami szerintem nevetséges...valaki gariztatta már emiatt a gépét?
A másik pedig Ati x1100 videokártya van integrálva és amikor például neten videot nézek vagy játszok 80++ fokra melegszik és olyan hangja lesz a hűtésnek mint egy turbinának.Erre a problémára valaki tudna megoldást?
Előre is köszönöm. -
hossszú
őstag
-
_thamas_
csendes tag
hello
érdeklődnék, hogy Asus X58LE-EP041 géppel kapcsolatban vannak-e tapasztalatok tartósság, kopás szempontjából?
egyéb személyes vélemény róla?előre is kösz
-
hossszú
őstag
Egy hete vitte el a futár a hibás notimat a szervizbe, ma kaptam egy emailt az Asustól, hogy elkészült a javitás, átadva a GLS-nek.
Kiváncsi leszek mikor kapom kézhez. -
áááá, most nézem, hogy az a6v letöltési részlegébe becsempészték az a6k leírását is, és én azt linkeltem! mondjuk a te szempontodból nincs jelentősége, a valós leírás szerint az a6v hátulján is van 15 pin d-sub vga port - ez kell neked az asztali monitor csatlakoztatásához! a tv-out amit említettél, az s-video csati, az nem asztali monitorhoz van!
-
meili
tag
Hali!
Van egy ASUS A6V notim, nincsenek nálam a papírjai, utánanéztem a neten, hogy milyen kimenetei vannak, olyat találtam, hogy csak azt írja, hogy TV-Out. Az lenne a kérdésem, hogy ha ezen keresztül rákötnék egy nagyobb, asztali monitort, akkor mekkora lenne a max. felbontás, amit ki tudnék rá adni? Illetve milyen csatlakozó ez, és milyennek kell lennie a másik monitornak?
Köszi előre is! -
válasz
radiumtech #7782 üzenetére
én meg azon gondolkodom, hogy nem így kell álcázott reklámkampányt folytatni...
erős az említett vga? mihez képest? egy 9500m gs szintjét is alig éri el...
az említett játék - vga párosítással kapcsolatban;
Crysis: 1024x768, Medium: 23 fps -> not really playable (playable with low details)
forrás; link -
radiumtech
csendes tag
Sziasztok,
Én a következőn gondolkodom:
ASUS K50AB Gamer
Processzor: AMD Athlon64 X2 Dual Core QL64 (2.1 GHz, 1M L2 , HT 3600MHz)
Kijelző: 15.6 " WXGA (1366x768) HD felbontással, LED megvilágítással !
Memória: 4,096 MB DDRII 800 MHz - Dual Channel configuration !
Merevlemez: 320GB WD SCORPIO BLACK 7200RPM/min SATA 16MB Cache
Graf. kártya: ATI Radeon HD4570 512 MB DDR2 VRAM -
GTA4 és Crysis játszható rajta
Optikai meghajtó: DVD/RW SuperMulti DL
Hang: Altec Lansing hangszórók és HD Audio hangkártya
Egyéb: numerikus billentyűzet, 802.11a/b/g/n, 1xRJ-45,
CMOS kamera 1.3M, kártyaolvasó 3v1 (MMC/SD/MS), 4xUSB 2.0,
370 X 256 x 35.5mm 2,6Kg, 1 x VGA + opcionálisan DVI át-
alakító LED, LCD és Plazma tévékhez,
Új Icecool dizájnal - nem melegszik a laptop burkolata !
Operációs rendszer: Windows 7 RC Magyar 1 éves licenszAz ára: 164.990Ft-ól van de az erős VGA miatt akár Crysist is tudok rajta játszani mediumban vagy highban ha minden igaz. Van fent a neten egy teszt de már nem emlékszem hogy hol de ki lehet googlizni..
Valaki tud többet mondani erről a VGA-ról ? Mennyire erős ?
-
válasz
viktoriokid #7777 üzenetére
ha csak a 800 mhz-es modul van benne, akkor sem indul a noti? ha úgy igen, akkor csak a két - eltérő - modul nem akar együtt menni. nagyon sok, csak 667 mhz-et támogató notiban működik 667 mhz-en a 800 mhz-es modul.
hossszú; ha nincs nagyobb gond, akkor általában 2 hét.
-
hossszú
őstag
Gariba visszaküldött Asus noti mennyi idő alatt szokott visszajutni a tulajdonoshoz.
Az Asus Csehországi szervizközpontjába vitték. -
viktoriokid
csendes tag
válasz
viktoriokid #7771 üzenetére
Nekem egy-os Asus ASUS X51RL AP146 laptopom van.
a memóriája: 1024MB DDR2/667MHz.
Vettem hozzá egy 1GB-os Kingmax-ot ami 800Mhz-es és a gép nem indul el vele.
Alaplap nem támogatja a 800Mhz-et? -
Hadi
tag
ok csak hosszan kellett nyomni
-
Hadi
tag
válasz
viktoriokid #7773 üzenetére
a3hf a tipus és mikor inditom a gépet bejön az asus felirat aztán meg egyből tölt az xp, nem tudok belépni a biosba, hiába nyomom az f2-öt. ötlet?
-
Hadi
tag
asusoknál melyik gombra jön be a bios??? gyors válasz kéne
-
viktoriokid
csendes tag
Hi!
Nekem egy-os Asus laptopom van.
a memóriája: 1024MB DDR2/667MHz.
Vettem hozzá egy 1GB-os Kingmax-ot ami 800Mhz-es és a gép nem indul el vele.
Alaplap nem támogatja a 800Mhz-et? -
_calogero
tag
No hosszú évek után akadt egy kis problémám.
Készülék: ASUS F3FBár korábban rendszeresen utazott a masina, de az utóbbi időben szinte csak tápról használtam. Aztán mostanában előfordult, hogy megint csak aksiról ment huzamosabb ideig és ilyenkor, alkalomadtán a kijelző vibrál egyet. Kb úgy lehet elképzelni, mintha megráznák a monitort jobbról balra, kb 5-6 centit. És bár igen zavaró ez a jelenség is 2-3 percenként, de ami méginkább az spontán blank screen, melyre nem reagál semmit a gép. Ez volt már szürke, fekete, sötét szürke és se touchpad, se egér, se kijelző fel-le hajtás, se billentyűkre nem reagál, de a windows láthatóan uúgy fut a háttérben. Ekkor csak a restart segít.
ami változás történt az előző 4-5 hónapban:
- Win XP SP2 hun -> Win XP SP3 eng
- Intel GMA 950, utolsó hivatalos driver az Intel honlapjáról.. lehet, ez a hiba? de a PS CS4 a notihoz adott driverrel rendre kilép, ezzel meg nem.. :s - és akkor jelentkeznie kellene tápra dugva is.vagy az aksi?
vagy a gfx kártya? - de akkor szintén jelentkeznie kellene tápra dugva is.remélem tudtok segíteni, mert átfutva nemzetközi fórumokat, eddig nem találtam választ!
-
lajos27
csendes tag
Bocsi kali,hogy megint zargatlak,de úgy nézz ki találtam ugyan olyan 2gb hynix modult mint amilyen a X59 SL-410 laptopomba való.Szét is szedtem még vásárlás előtt ,hogy megnézzem tényleg 2 modul fogadására alkalmas-e.Én két foglalatot láttam, de a fölsőben oldalt nem volt két kis fém pöcök ami a ramot fogja.Ez nem baj ill. ez ilyen?
-
-
Traveler
csendes tag
Az alábbi 2 notebookról ha esetleg vki tudna mondani tapasztalatot / véleményt akkor megköszönném.
1. M50Vn-As186C
2. N50Vn-FP196C
Ebben a 2 gépben gondolkoztam, de természetesen ha tudtok mondani jobb szériákat is akkor érdekelne (max. 450.000ig).
Kösz
-
Turbobacsi
senior tag
tegnap este felheggesztettem az M51Kr-re egy külön particióra a WIN 7-et, hát qrva jó, gyors, stabil, mindent felismert a gépben!
-
-
-
Seikai
aktív tag
Na megoldódott a bibi az F8tr-el
Win 7-essel a legújabb driverek felmentek rá és olyan gyors mintha xp lenne rajta
(mindent feltett, mindent.... drivercd-hez, meg az extrecd-hez hozzá se kellett nyúlni
)
Amint kijön a stewe ballmer csecsebecséje meg is veszem
-
-
helenne
tag
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy a Asus K50IJ-SX025L és a Asus K50IN-SX002L notebookban van e integrált bluetooth? Asus K50IN-SX002L. Próbálta már valaki őket? Milyen a billentyűzete? Kemény, vagy kényelmesen leüthető?
Hálás köszönetem!!!!!!!! -
kelly7
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Egy gyors segítség kéne.Van egy Asus F3M laptopom,és újra indítás után azt csinálja,hogy nagyon halvány a képernyő.Nem csak akkor mikor betölt az op rendszer,hanem egyből indítás után mikor bejön az Asus felirat,akkor is halvány.Sehol nem találom,hogy hol kell fényerőt állítani vagy mit kéne csinálnom vele?
-
xp esetében nincs hivatalos gyártói támogatás! ha fel is tudnál tenni egy integrált telepítős xp oprendszert (mert ugye az ahci/sata illesztő hiánya miatt nem megy fel az xp), akkor sem biztos, hogy mindenhez találnál illesztőt xp alá, és valószínűleg nem is minden funkció működne rendesen. utóbbiban közben meg is erősített az előttem szóló!
vista alatt engedélyezve van a videókarinál a hybrid mód? illesztők rendben?
mondjuk ha piszkált/buherált...stb a vista, akkor bármi okozhatja a problémát... -
Λttis
csendes tag
Szia!
Nekem is F8TR-em van, nekem minden további nélkül felment rá az XP, de normális drivereket nem találtam a Puma rendszerhez és a CrossfireX sem működik alatta, csak a HD3200-ast hajlandó meghajtani a Catalyst. Nekem nem csinálja az akadozást Vista alatt,de ha az energiagazdálkodásban spórolósra állítom, akkor az egész egy nagy akadozás
ha viszont a lovak alá csapatok a P4G-vel, akkor akár a HL2 EP2 is elteker natív felbontásban. Szerencsére az ATHLON64-es rendszert választottam, mert a TURION64-esre sokan panaszkodnak a külföldi fórumokon, hogy nagyon lassú. Az A64 X2 sem egy sebesség bajnok, de legalább tűrhető. Viszont az akkut felzabálja 2 óra alatt
Nem tudod, hogy a Bluetooth modult hová kell rakni ebben a gépben? -
borsi
tag
Hali!
F8TR ügyben nem tudod esetleg, xp felmegy rá? Próbáltam telepíteni, de kékhalállal megáll a telepítő.
Valami gondom van a laptoppal, 10-20 másodpercenként akad néhány tized másodpercre egy netes kockajáték. Nagyjából ilyenkor mindig megfigyelhető a vinyólámpa felvillanása. Próbáltam hekkelgetni a vistát, de elegem van. A régi celeroncsos Toshibám akadás nélkül dolgozik, igaz xp-vel.. Keresnék valami megoldást az eladáson kívül, ha valakinek van tippje, szívesen fogadom. -
válasz
Csabixszusz #7749 üzenetére
ha a 14.1" kijelzős nem túl kicsi, akkor nagyon jó vétel lehet; F8TR-4P010
(hybrid vga, ha nem valami húzós alkalmazás fut, akkor csak az integrált vga dolgozik - így tovább bírja az akkumulátor -, ha viszont egy alkalamzás igényli, akkor bekapcsol a dedikált)
ha nagyobb kijelzővel kell; F50GX-6X039 vagy M51KR-AS087
erősebb videókarival és nagyobb teljesítményű akkumulátorral; M51TA-AP067 -
válasz
Csabixszusz #7747 üzenetére
csak a lényeg maradt ki; a ráfordítani kívánt ~ összeg?
-
Csabixszusz
csendes tag
Üdv minden ittlévőnek
Szeretnék venni egy Asus laptopot csak azt nem tudom még milyet. Ebben szeretném segítségeteket kérni.
Ami követelmény:1 GB RAM
160 GB HDD
2 GHz proci
WLAN és Ethernet
és valami olyan videókártya amin elmennek a játékkok ide nem fogok olyan nagyon 3 D-s játékokat játszaniAmire kellene:
zene hallgatás
filmezés
net
játék
programozásKössz a segítséget
-
T.Peter
őstag
Sziasztok.
ASUS X61SL-6X063
ASUS X61SL-6X083
Erről a két laptopról tudna valaki véleményt mondani? Főleg a Sis chipset szempontjából érdekel, mert arról nem tudok semmit, hogy menyire megbízható. -
Louloudaki
aktív tag
ehhez az asus-f5gl-ap079-hoz kinek van xp-hez való telepítő dvd-je? mert engem roppantul nem tesz boldoggá, hogy alapból CSAK! vistához való drivereket kaptam hozzá és nem akarok vistát venni.
mer egy szál free dos-szal eladni laptopot rulez...
mod: jó tudom töltsem le, de mobil netem van 1gb havi limittel, az összes szutyok hozzá meg ennél több...
-
-
válasz
JeLo177 #7734 üzenetére
ettől a sis chipset által vezérelt, és dedikált videókártyával szerelt notitól, nem érdemes 2 óra vagy attól több akkumulátoros üzemidőt várni!
ebben a kategóriában egy jobb chipset, és integrált vga mellett megy bő 2 óra 30 percet egy noti, negyedére levett fényerővel, wifi csatlakozású nettel! -
JeLo177
csendes tag
Üdv!
Van egy ASUS F5SL AP-141 notebookom és tegnap óta recsegően pattognak a hangszórók. 3 napja raktam rá Win 7-et, de tegnap mintha jó lett volna még. Mi lehet az oka? Nagyon idegesítő.
Másik gond, hogy az akksi csak 1:40 percet bír kezdettől fogva. Win 7 alatt kicsit kevesebbet, de viszont mindig annyit, akármekkora fényerőt rakok a képernyőre. 11.1V 4400 mAh akksi van benne, ami szerintem minimum 2 órát kéne, hogy bírjon, de inkább 2:30-at. Mellesleg már csak 98%-ig lehet feltölteni, eddig 100-ig lehetett. 6 hónapos a gép.
-
hossszú
őstag
Működött néhány napig minden probléma nélkül, egyszer mindenféle előzmény nélkül átváltott a képernyőfelbontás ha jól emlékszem 320x240-re és 4bitre.Semilyen trükkel sem sikerült visszaállitani normál felbontásra.Gondoltam egyet, mivel úgy sem sok minden volt a gépen újratelepitem, na azóta ez lehetetlen, már telepités közben kéken elhalálozik.Egyedül XP Home-t tudtam rátelepiteni de az is driver telepités közben meghalt.
Röviden ennyi, ha van valakinek ötlete szivesen veszem, én kifogytam. -
Λttis
csendes tag
Sziasztok! ASUS F8-as notiba merre találom a bluetooth modult? A WLAN melleti fehér csati lenne az?
-
igen; a bios szerint az átviteli mód rendben van!
az eszközkezelőben a merevlemez tulajdonságainál is ellenőrizd le a tényleges átviteli módot, ott is dma/ultra dma kell, hogy szerepeljen, mint aktuális átviteli mód!
ha a dma/ultra dma átvált pio módba, akkor szokott jelentősen belassulni a rendszer. -
Ceko
senior tag
Megnéztem be van kapcsolva gyorsítótárazás.Az élmény index is maradt 5.1 frissítés után.Asszem akkor megy vissza gariba,csak attól félek hogy simán visszaküldik, hogy jó,pedig egy winamp indítás nem kevesebb, mint 6
percet vesz igénybe.Vagy a szervizben hogyan nézik át a gépet?
-
fatal`
titán
Nem hiszem, hogy ez lenne a gond de nézd meg a Vistaban az eszközkezelőben, jobb klikk a vinyón -> Properties -> Policies (2. fül) -> És nézd meg hogy az írási gyorsítótárazás be van pipálva. Vinyó élményindexe nem lett kisebb, mint korábban? Bár ettől még a telepítésnek nem kéne ilyen rohadt lassúnak lennie.
BIOSban nekem minden AUTOn van a vinyónál, egyedül a 32bit Data Transfer Van Enableden. PIO Mode 4, Async DMA: MultiWord DMA-2, Ultra DMA: Ultra DMA-6.
Bár utóbbiak a vinyó tulajdonságai gondolom.
A notim egyébként egy Asus F5SL.
-
Ceko
senior tag
Még valami.Hátha valakinek ettől eszébe jut valami ami megoldásra vezet.
Most raktam fel a dc++-t és ugye osztom meg a fájlokat.Eddig amikor ezt csináltam minden gond nélkül tudtam mást is csinálni a géppel.Most egy Firefoxot is 10 perc után nyit meg.Ötlet?
-
Harlek
tag
Halihó,
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Kinéztem magamnak egy ASUS F8TR-4P003C típusú gépet és arra lennék kíváncsi, hogy van-e valakinek tapasztalata egy ilyen masinával, és ha igen, mik azok? Nem igazán sikerült az interneten teszteket találnom, de szinte minden szempontból megfelelő (kicsit talán nehezebb, mint amit terveztem), viszont nem vagyok tapasztalt notebookok terén, ezért a rejtett buktatókat sem ismerem.
A személyes véleményeket és okos tesztekre mutató linkeket előre is köszönöm!
(Maga a gép: http://www.users.hu/termekek/20993/ASUS+2ev+Gar_+14+1+F8TR-4P003C )
-
Ceko
senior tag
Sziasztok !!
A segítségeteket szeretném kérni egy Asus F5RL-el (AP257) kapcsolatban.
Mindenféle előzmény nélkül a gép baromira belassult ezért gondoltam újra rakom a rendszert (Vista),na és ekkor lepődtem meg nagyon.A rendszer install "röpke" 4óra 35 percet vett igénybe az eddigi 30 perc helyett.Aztán elkezdtem felinstallálni rá a programokat és azok is minimum 10X lassabban másznak fel a gépre.Emellet a rendszer indítási idő is baromira megnőtt.
Gondoltam csinálok egy BIOS frissítést és kitakarítottam a gépet is(levettem a hátlapot és kifújtam a port).És gondoltam ez után újra Vista reinstall,de ugyan az a probléma mint az előbb.Most pl:40 perce installálom a NERO 9-et(nem az összes összetevővel) és még csak 51%-nál tart.
Valakinek van valami ötlete,hogy ez mitől lehet? -
albgab
aktív tag
Ha felrakok egy windows 7-et akkor a drivereket honnan tudom leszedni hozzá?
Melyik 7-est ajánljátok?
(ASUS A6Km Q056) -
bacek
csendes tag
Sziasztok
Most vettem egy Asus f5sr gépet. XP-t szereték rátenni. A telepítőn szinte csak Vistás driver van. Sikerült beszerezni szinte az összes xp-s drivert az ASUS honlapjáról, amiket fel is telepítettem. Csakhogy az eszközkezelőben maradt egy felkiáltójeles sor: HANGESZKÖZ A HIGH DEFINITION AUDIO BOSZON . És hang sincs a gépen. És nem engedi letörölni sem ezt a sot. Meg azt se engedi, hogy telepítsek egy új drivet rá.
Légyszi segítsetek.
-
Lirion
addikt
Tavaly áprilisban vettem asus notit és nem rég megadták magukat a hangszórók. Na most az a helyzet, hogy nekem elmenni az NSE-hez és beadni javításra a cuccot, aztán hazajönni és menni megint, ha kész, az 10k-ba simán belekerül, ennyiből szerintetek a javítás kijöhet akkor is, ha nem gariban csináltatom meg?
Másik, hogy ha nem viszem az NSE-hez, hanem vmi mezei szervízbe, az a továbbiakban hogyan érinti a garit? -
N!Tr0v!CS^^
csendes tag
Sry h megint írok csak eszembe jutott még egy gond.
A VGA-m Ati mobility hd 4570...ugye telepítő CDt nem kaptam tehát leszedtem konkrétan a laptopomhoz valo driverek közül a VGA drivert...Vista x32,x64 alá...
A VGA-t ATi mobility hd 4530 nak nézi...ráadásul a verzió 8.5s...catalyst 9.5 tel meg fel sem telepíti a drivert a vgahoz. csak a Visual C++ meg a telepítés kezelőt. -
V_ViKK
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy olyan kérdésem hogy a F5SL szériában lehet-e cserélni a VGA-t.
Amúgy a gép jól megy az aksival egy 1:30-1:50 órás órás filmet meglehet nézni, igaz néha hangos de az előző notebookomhoz képest síri csend van ezzel -
N!Tr0v!CS^^
csendes tag
Szevasz.
Van egy olyan problémám, hogy a laptopomon van bluetooth s ha a telomról akarok a gépre küldeni adatot akkor ha nagyobb a fájl mint 350kb meg szakad a kapcsolat.
350kb nál mindig meg szakad...ha a gépről küldök telóra akkor gond nélkül megy.Teló: Bluetooth 2.0
Noti: Built-in Bluetooth™ V2.1+EDR (optional) , Win7 RC 7100UI.: notihoz nem kaptam driver CD-t szal asus honlapról szedtem Vistás drivert.
-
igen, elvileg csak akkor kell az erősebb videókarinak bekapcsolni, amikor a rendszer úgy ítéli meg, hogy szükség van rá!
eszméletlenül nagy teljesítménynövekedést azonban nem kell várni, a hd 3200 vga az integráltak táborában a felső szegmensben foglal helyet, és teljesítményben aránylag közel van a hd 3470 videókarihoz - ami a mai szériás dedikált videókarik között az alsóbb szegmensben "trónol"!
Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List -
djadji
senior tag
Szia!
Igen-igen.. persze... F8TR.. bocsi.
ÉS ezt a 3470est nem is látom sehol? Mert mindenhol 3200van, eszközkezelőben is, mind2 VGAnak ezt írja.
Ha elkezdek futattni valami erősebb 3Dt akkor lép be mint 3470? Akkor lemérem mégegyszer 3DMarkkal, mert eddig nem tapasztaltam hogy valami "atomerőmű" belépett volna kiegészítésként...Szóval valahol lehet ezt ellenőrizni hogy valóban tud működni az a 3470?
És köszi szépen a tájékoztatást.
-
ipsziloniksz
csendes tag
-
mint a hivatkozásból is láthatod, az asus hivatalos letöltési részlegéből!
asus support -> download -> input model to search -> ide beírod; vga -> klikk; search info -> a találatnál klikk; vga -> select ; os -> kinyitod a találati listát -> válogatsz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged