- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sycora
csendes tag
Hali.Lenne egy kis gondom. Vettem egy D-link dir-635-ös wifis routert de nem sikerül sehogyse összehozni, hogy érzékelje wifin. A gépem X51r-ap041 Vista van rajta. Akinek esetleg van ehez hasonló kütyüje kérem segítsen. Köszi.........
-
Mikee007
csendes tag
Köszi a gyors választ
Valószínűleg arra a notira is fog esni a választásom amit ajánlottál, még egy olyan kérdésem ill. tudatlanságom van, hogyha nincs oprendszer a géphez (XP szeretném rádobni) akkor ugye az asus.hu-n amiket találtam XP driver cuccokat azokkal működni fog a rendszer!?
ui:Lehet hogy a kérdés hülye de nem valami sokat értek a gépekhez (ezért is fordultam hozzátok).
-
válasz
Kicsirics77 #6296 üzenetére
Köszi
-
pzstm
titán
válasz
András1980 #6290 üzenetére
Oldalt van vagy hátul ennek a szériának a hűtője?
Ha jól emlékszem, akkor ennek még hátul....azoknál előferdült hogy ha melgebbek lettek icsit hangosabbra kapcsolt a venti, bár ennek még nem lenne szabad zavarónak lennie. Power4gear-ből a legfrissbebet szedted le? És biztos hogy a Vistáhioz megírtat? Mert Nálam igen látványos különbségek vannak az akkuidőben a power4gear használatának segítségével! :-) -
shteer
titán
válasz
András1980 #6292 üzenetére
sípol? akkor nemtom, de honnan jön a hang? beazonosítható? tapaszd a füled a hdd-slotra
-
-
shteer
titán
válasz
András1980 #6290 üzenetére
a ciripelés valszeg a hdd sseekhangja - ssd-helyettesítéssel megoldható
villog is a hdd-aktivitás jelző?a power4gear beállításoknál kellene megnézned, hogy át lehet-e állítani a profilokban a vga órjeleket
-
András1980
tag
Sziasztok!
Van egy ASUS F3TC-AP095 típusú notebookom, és ehhez kellene pár tanács, segítség.
Először is a gépből windows (Vista) betöltődése után, és csak akkor, finom ki zümmögés, ciripelés hallatszik. Mindegy, hogy tápról, vagy akksiról megy, akkor is jelentkezik. Igazáből nem tudom minek a hangja lehet ez, talán a merevlemez. Találkozott vki hasonló problémával? Meg lehet ezt vhogy szüntetni, mert számomra elég zavaró ez a ciripelés.
A másik gondom, hogy nem működik a videokártya órajelszabályozása. (geforcego7300). 3 különböző órajel lehetséges, de ezek körül, csak a maxot, ill. ha a minimális energigazdálkodást v. battery savinget használom, akkor megy vissza a közepesre, de minimum órajel soha nem kapcsol be. Kérdésem tudok-e ez ellen vmit tenni? Illetve normális-e az, hogy bármeliyk energiagazdálkodási módban a maxon megy. Én úgy gondolom, hogy a kiegyensúlyozott, vagy entertainmentben, a terhelés, igénybevételnek megfelelően kellene állítani az órajeleket, csakúgy mint a cpuét, amit tesz is rendesen. Az Asus honlapján található legfrissebb driverek vannak fent.
Segítő válaszaitokat köszönöm.
Üdv -
pzstm
titán
Körülbelül 1 hónapja vagyok egy Asus F8VA-4S017C boldog tulajdonosa!
Eddig minden tekintetben maximálisan meg vagyok vele elégedve!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!Még csak anniy, hogy sk helyen hibásan találtam meg a specifikációit, miszerint "csak" 512 mega ram ketyeg a videókariban benne(ATI Mobility Radeon HD3650). Bizton állíthatom hogy 1gigabájt van benne, nem pedig 512 Ram! :-)
-
válasz
King Charles #6285 üzenetére
ár - teljesítmény arányban asus notit nem nagyon találtam jobbat, csak gyengébb videókarival.
-
Trencso
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Asus f5sl-ben lehet videokártyát cserélni?
-
válasz
King Charles #6281 üzenetére
sis chipset; általában azt szokták rá mondani, hogy lassú! igen ám, de mihez képest?
többféle felszereltségben is átment már a kezem alatt f5sl noti sis chipset párosítással, és bátran mondhatom; az általad leírt igényeknek bőven megfelel ez a noti, a t5750 proci 3 gb memória és a hd3470 videókari kíséretében elég jól pörög! -
King Charles
tag
Sziasztok
F5SL AP104 et akartam írni.
-
King Charles
tag
Sziasztok
A tanácsotokat szeretném kérni. Jövő héten tervezem egy asus f5sl-0p104 megvételét de nem sokat tudok erről a notiról. Más fórumon elégé lehurrogták a SIS chipsetet. Igaz, hogy nem jó vagy nem igazán lényeges? Tudnátok valamit mondani , hogy esetleg miért ne vegyem meg ezt a típust vagy tudnátok ajánlani egy hasonló tudású gépet?Amire kellene: internet, film és néha egy kis játék, de erre nagyon ritkán ( battlefield 1942 erősségű ).
Válaszotokat előre is köszi.
Karesz
-
F1r3b1rd
tag
Úgylátom h ebben a notiban Ati vga duruzsol. Ezesetben az Ati Catalyst lesz az a kis fehér pötty
-
válasz
jani0625 #6275 üzenetére
bizony, rosszul tudod! az xp és vista 32 bit opreszerek is összesen kezelnek 4 gb memóriát, de ebben minden benne van; vga...stb. szóval xp és vista esetében is csak a 64 bit verziók kezelik le a 4 gb-nál több memóriát! vista 64 bit lesz a neked megfelelő, ha a 32 bit verzióval nem volt gondod, az x64 sem fog problémát okozni...
de erre a notira vista 32 bit nagyon kár lenne! a 4gb összesen megcímezhető részből lejönne a videókari (+ esetleges más apróságok), és a ténylegesen benne lévő 4 gb memórából jó, ha 3.2 gb vagy 3.0 gb memória maradna ténylegesen kihaszálva! -
jani0625
aktív tag
Hát ez egy érdekes kérdés, sokáig vaciláltam egy ibm t61 és eközött, az ibm mellett a több gari, masszívabb ház és az xp szólt! Namost ehhez gyáriban nincsenek xp driverek, de egy angol nyelvű netes fórum szerint fel lehet rá rakni az xp-t, de nem tudom felrakjam-e. Most egyelőre nagyon nem szeretem a Vistát, viszont nem ártana haladnom a korral a másik meg hogy az bosszant hogy veszek egy jóval erősebb gépet de a Vista miatt alig lesz gyorsabb. De ha meg felrakom az xp-t akkor meg lehethogy sok driverrel gondom lesz. Szóval egyelőre megpróbálom a Vistát aztán meglássuk. Amúgy meg úgy tudom hogy az xp is kezeli a 4 gigát csak nem mutatja a rendszer, ha 3 gigánál több van rajta. Vagy rosszul tudom?
-
jani0625
aktív tag
Sziasztok!
ezer éve nem jártam erre, mivel semmi gond nem volt a gépemmel. kb 1 hónap múlva lesz 3 éves az aláírásomban látható konfig és kissé könnyes szemmel de megválok tőle, azaz nem lesz olyan messze mivel családban marad a gép. Amúgy még most is tökéletes, igaz most már nem fog napi 16-18 órát menni és tuti játszani se fognak vele.
Az alábbi konfigot fogom megrendelni Németországból, ahonnét ezt is rendeltem.Asus M50VM-AK014C mit Core 2 Duo T9400 2.53 GHz
- 15.4” WSXGA+ Color Shine Display, max Aufl. 1680x1050
- Intel Core 2 Duo T9400 (2.53 GHz,1066 MHz,6 MB L2 Cache)
- 4096 MB DDR2-RAM PC6400 (800MHz)
- 320 GB SATA-Festplatte 5400rpm
- 512 MB NVIDIA GeForce 9600M GS
- Blu-Ray DVD+-RW DL Laufwerk (8x/4x/16x/10x/12x/24x)
- Intel Wireless WiFi Link 5100 AGN
- Bluetooth 2.0 integriert
- Fingerprintsensor
- inkl. Tasche und Maus
- Express Card-Slot und HDMI-Ausgang
- 1.3 Megapixel Web-/Videokamera
- Nummernblock
- 8-in-1 Card Reader/Writer
- nur 2,8 kg inkl. Akku
- Microsoft Windows Vista Home Premium
- 2 Jahre Pick-Up and Return GarantieRemélem ez is megbízható lesz és akkor továbbra is maradok tisztelettel "Asus Mesternek"
-
válasz
Mikee007 #6271 üzenetére
ezeknél a notiknál (főként játék szempontjából) a szűk keresztmetszet az integrált videókártya! a proci már kevésbé, mivel a t5550 a t2390 vagy akár a tl-56 is simán vinne 2 gb memória mellett az általad említett játéktól húzóabbat is - persze csak egy erősebb dedikált vga esetén...
én a F5N- AP220 típust választanám, a videókari abban a legjobb a linkelt verziók közül, és bár amd procis, de az a proci nem gyengébb annyival a két valamivel erősebb intel procitól, hogy az erősebb videókari nem kárpótolná a különbséget.
fogyasztásban és melegedés szempontjából sincs panasz a tl-56 procira! -
Mikee007
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ha notebook-ot szeretnék venni (egyetemista vok, net, film, kis feladatok, gyengébb játékok a max a heroes V.) akkor melyik noti lenne számomra az ideális és mik a véleményeitek ezekkel kapcsolatban!? A notik az árkategóriámba esnek tehát max 140e Ft-ig. Alapvetően vigyáznék rá és szeretném ha nem csak egy évig tudnám érdemileg használni.
Az eddigi jelöltjeim:ASUS F5RL- AP336
ASUS F5N- AP220
Asus F5RL-AP420
Asus X51RL-AP230 (F5rl)A segítséget előre is köszönöm
ui.: A proci és a videókari notebookchech-es listák segítettek a választásban még egy ilyen laikus mint én is el tudom helyezni őket a rendszerben csak azt nem tudom mire elég pl az ATI Radeon X1100!? vagy a T2390-es proci!?
-
válasz
Bence413 #6269 üzenetére
hogy legyen kb. viszonyítási alapod a videókarik és a procik terén;
Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List
Mobile-Processors-Benchmarklist
én az első és az utolsó közül választanék, talán inkább az elsőt!
-
Bence413
csendes tag
Sziasztok!
Notebook vásárlás előtt állok és nem tudom eldönteni, hogy melyik gépet vegyem!
Van pár amit kinéztem. Mit szóltok hozzájuk?Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni?
Ja és ezek a videokarik mit tudnak?
Előre is köszi!www.notebook.hu/notebook/asus/a9rp/asus-x50sl-ap214 - 86k -
http://www.depo.hu/asus/m51kr-ap036
http://www.senorg.hu/shop/35311/Notebook/ASUS_X50N-AP240
http://www.senorg.hu/shop/34902/Notebook/ASUS_F5SL-AP141 -
ML320
senior tag
válasz
Dalai Láma #6267 üzenetére
Gyakorlatilag ez az F5N széria, új külsőben. A rárakott matrica szerint is F5N alaplap van benne, a prockó, chipkészlet, VGA... ugyanaz. Ott sem volt egetverő fogyasztás, melegedés sem nagyon érezhető. A webcam és a több ram fogyasztása meg nem hinném, hogy annyira megdobja
-
ML320
senior tag
válasz
Dalai Láma #6265 üzenetére
Egy X50N-AP068-hoz volt szerencsém pénteken. Csak 1GB RAM, webkam, táska, egér nélküli változat. Minden más ugyanaz. 100% feltöltés után 2.43 percet írt ki. Levett fényerővel 3.30.
Kellemes dög, gyorsan felment az XP, driverlemezt adtak hozzá.
mod: ez a típus már nem olyan volt, mint a "hagyományos" Asusok, fekete fedlap, másabb design.
-
Dalai Láma
őstag
Asus x50N-AP240 laptopról tud valaki mondani valami tapasztalatot, véleményt? Az akksi jellemzően mennyi ideig bírja benne?
-
Lindemann
tag
sziasztok!
el kéne egy kis segítség. asus x50sl laptophoz vistát raktam fel, minden tök jó de van a bal felső sarokban egy fehér négyzet (elég pici) , olyan mint egy pixel hiba, de nem az, leellenőriztem.
na most nem tudom, hogy ez a vistának a bugja-e, vagy valamelyik alap asus progi rakta oda.. elég idegesítő csak azért kérdezem hogy nincs-e valakinek valami ötlete esetleg(pl hogy melyik progi rakta ezt oda :S )
köszi -
nfsu17
veterán
ASUS F3L
Nero 6601 feltétele után teljesen megzakkant a dvd író.
Másolás közben kiadja a lemezt random.
Üres állapotban kiadja a lemezt random.Most törlök egy rw lemezt, 5 perce pörgeti-leállítja-pörgeti és ki se tudok lépni.
Mi a fene állítódott el?
-
ertz
aktív tag
válasz
wandor0930 #6261 üzenetére
Jó videokártya, jósok ram, winchester. Szerintem vedd meg nyugodtan.
XPt is meg Vistát is viszi persze. -
wandor0930
aktív tag
sziasztok!
erröl a gépröl tudnátok nekem mondani valamit?
megéri megvenni?
esetleg tapasztalatok jó és rossz egyaránt
ill xp megy rajta ugye? -
kkk99
csendes tag
Helosztok. Van egy Asus X51RL-AP146 notim.Vista van rajta. Egyetlen bajom van, mépgpedig, hogy a mikrofont egyátalán nemtudom működésre bírni. Fönt van minden driver, és hiába dugok be akármilyen mikrofont (füleses-t elsősorban) meg se nyikkan. A beállításokban próbáltam állítani a mikrofonnál, de semmi. Van az a mikrofon teszt, ahol minél hangosabbban beszélsz annál magasabbra megy fel a színes csík. Az nem megy sehova, nem érzékeli, hogy beszélek, viszont ha elkezdem mozgatni a mikrofon dugóját, akkor fölugrik max-ra, mintha teljes erőböl ordíbálnák bele. Vmi ötlet?
-
andrage01
csendes tag
Hali!
Az asus x51rl notebookommal lenne problémám, mégpedig az h a netes videokat ha ki akarom rakni teljes képernyőre, akk egy pár másodperc után elmegy a kép. Ha nyomok egy escet akk kilép a teljesképernyőből és minden megy tovább rendesen, a catalyst meg kiír egy ilyen hibát h a "képernyőillesztő nem válaszolt de helyreállt". próbálkoztam már explorerrel, firefoxal, az eredmény ua. A driver frissítés sem segített. Van egy ismerősöm akinek ugyanilyen laptopja van és szintén hasonló problémája van. Esetleg van vkinek vmi 5lete h mi lehet a baj? egyébként a gépen vista home basic van -
vortek
csendes tag
válasz
King Charles #6256 üzenetére
Szia!
Nyugodtan rendeld tőlük,én is ott rendeltem,igaz én bolti átvétellel,és előttem bontották ki a csomag gyári zárjegyét.Megrendelés után max 3 nap a szállítás,átvétel után itt is él a 3 nap bolti gari.(utána 2 év háztól házig garancia). -
King Charles
tag
Sziasztok
Tudom a kérdésem nem teljesen a notikról szól de azért remélem válaszoltok rá. Október közepén szeretnék venni egy f5sl-ap104 es notebookot. Szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményetek erről a típusról? A gépet a pda futárnál szeretném megvenni mert ott a legolcsóbb, tudtok valamit erről a cégről? Megbízhatóak vagy inkább felejtsem el őket?
Köszi a válaszokat
Karesz
-
kutymorg
tag
Sziasztok!
Hoztak hozzám egy Asus A6m-Q091H noti, hogy újra kell rakni a rendszert, Driver CD nyista... Felraktam az XP SP3-t meg nagy nehezen összeszedtem a drivereket. Az a gondom vele, hogy a alaphelyzetben a billentyűzet a másodlagos funkciókat használja, ha az Fn bill. lenyomom, akkor van normál helyzetbe(betűket ír). Hogyan tudom visszaállítani a normál módba?
Köszi!
-
vortek
csendes tag
válasz
Velocity #6245 üzenetére
Hali!
1 hete van egy ilyen gépem,vagyis így néz ki,de ami benne van,az T5750 2.0Ghz 320gb hdd 3gb ram a videó kari az ugyanaz x71sr-7s058 . 196 e pénz volt.Van hozzá minőségi táska egér,op rendszer nincs,mivel vista kompatibilis xp-t nem is próbáltam...(sok jelölt közül lett ő a kiválasztott). Csendes,és nem vettem észre,hogy melegedne,szal csak pozitívumokat tudok mondani.Ja,és még annyi,hogy 8 cellás aksi jár hozzá,és mivel 17" nem elhanyagolható tényező! -
-
eterke
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy Asus f80s-4p053as notebookot és az a problémám vele, hogy ha nincs töltőn, akkor iszonyatosan belassul(nem a power4gearral van a baj, akármelyik profilra állítom nem javul meg). ha visszadugom, akkor egyből rendesen működik.
A másik problémám a hanggal van, szól, de nagyon halk.
az asus honlapjáról töltöttem le a drivereket, és az eszközkezelőben nincs kérdőjeles elem.
mi lehet a probléma?
win xp van rajt sp3as.Válaszotokat előre is köszönöm!
-
ertz
aktív tag
válasz
philoxenia #6247 üzenetére
Jó, csak azért kérdeztem mert most mindegyik notinál lehet jobbat mutatni... legalább az árkategóriát most már így be lehet lőni.
Muszáj a 17col?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Annyira nem olcsó bár ez egy újabb kiadás....
-
Velocity
aktív tag
Sziasztok!
Asus X71Sr-ről mi a véleményetek?
Adatok:
17", Intel Core 2 Duo T5550 (1,83GHz, 667MHz FSB, 2MB L2 cache), 2GB RAM, 250GB HDD, DVD-író, WLAN, 4xUSB, integrált webkamera, kártyaolvasó, ATI Mobility Radeon HD 3470 256MB VGA, Windows Vista Home Premium -
-
jockas
senior tag
Adott egy 17-es ASUS A7SV. Kérdés,hogy előjöhet-e az nv-chip melegedési probléma?
-
sir fg
aktív tag
Asus topikban az Asus választásomat emelem ki, MSI topicban meg meg az MSI-t. Ez szerintem normális. Egyenrangú jelöltek most egyébként. MSI-vel az a bajom, hogy még egyelőre nem is nagyon láttam. (notebook.hu-nál voltam, meg MM-nál, hátha ki van állítva, de nem volt. Asus meg volt mindkét helyen. Az Aus tetszetős darab, kicsit a webkamera zavart képen, de élőben jó.)
-
Amartus
senior tag
Üdv!
Miért lehet az, hogy az F5SL notebookra csak az asus-tól letölthető driver megy fel? Letöltöttem az ati-tól a legutolsó drivert(próbáltam az egyben levő angolt és a két csomagban lévő magyart is), de mind a kettőnél a telepítésnél a driver maga nem jelenik meg a komponensek között.
Amit viszont az asus-tól töltök le, annél megjelenik. Nem igazán értem a különbséget... -
sir fg
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában tervezek venni 12"-os notebookot, és jelenleg 2 (3) jelöltem van:
Asus F9E 2P224
MSI PR200-238
FuSi U9200Eddig Asus gépem volt, aminek a minőségével meg vagyok elégedve. Mivel a többi márkát nem ismerem, így az Asus egy kis előnyt élvez a listámon.
Viszont a mostani gépem is volt 1× szervizben. Akkor az NSE szervizelte. Úgy hallottam, hogy az NSE megszűnt, és csak külföldön van szervíz. Igaz ez? Van valakinek friss szervizes tapasztalata Asus géppel?
Nem akarok olyan gépet, amit a meghibásodása esetén 1-2 hónapig nélkülöznöm kéne.üdv
Gábor -
warren
tag
sziasztok,
nem tudja valaki, hogy a notiba építet tv-tunert milyen programmal lehet üzemeltetni?
( ASUS A7K szériás a notebook )üdv :
warren -
sarobee80
csendes tag
válasz
Trencso #6234 üzenetére
Hi!
Nekem is F5VL gépem van immáron kb 8 hónapja. Én teljesen megvagyok vele elégedve.
Annak idején a szempont az volt hogy egy külön videókari legyen benne, ami viszi a 3Ds alkalmazást, konkrétan Autodesk Inventor. Nekem x2300as van benne, de 1-2száz alkatrésznél is simán viszi. Játékról: COD2-t 800x600 on szépen vitte, más hasonló kaliberűről nem tudok nyilatkozni...A gép atomstabil és gyors, mind xp mind vista alatt. Drivert - legalábis nekem - adtak hozzá mindkét oprendszerhez. Tökéletesen felmegy minden. Összegezve jó vétel volt számomra, nem bántam meg, hogy emellett döntöttem. Ha netalán problémád akad valamivel szólj nyugodtan...
Üdv -
Trencso
csendes tag
Sziasztok!
Volt szerencsém ma vételezni egy Asus F5VL típusú notebookot. Valakinek tapasztalat, vagy vélemény erről a típusról?
-
sanhose
tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy kérdésem.
Van egy ASUS A6B00R típusu laptopom. Kb 6 hónapja vettem bele egy Kingmax 1Gb 800MHz-es (Modul neve: Kingmax KSDD48F-B8KB5) memóriát.
Rendszertelen időközönként egy kb 1-2 másodperces sípoló hangot ad ki a laptop.
Gyári memóriával nem csinálta ezt.Szerintetek mi lehet a probléma?
Válasz előre is köszi.
-
BluEyes
őstag
A moddolás annyi, hogy a gyári driver.inf fájljában nincs benne valamiért a mobil kártyák azonosítója, ezért a telepítő nem találja a vga-t. A moddolt .inf fájlba beleírják ezeket az azonosítókat a listába, oszt innentől megtalálja a telepítő a kártyát. Működik a dolog.
-
warren
tag
Sziasztok,
csak nem sikerült előrébb jutni az ASUS noti XP driver beszerzésével kapcsolatban,
szerintetek működne a gép ha mondjuk egy ugyanolyan desktop board chipset driverét dobnám rá?
a noti : Asus A7KC-7S026
az alaplap : Asus M2A-VM HDMI
mindkettő ATI 690-es chipsettes -
ertz
aktív tag
válasz
csaba0223 #6226 üzenetére
3470-es videokártya lesz az.
Én is ilyet vettem egy hónapja, DualCore T2390 procival.
Hülyeség hogy nem megy XP, nekem is az van fent. Persze nem adnak hozzá, csak esetleg Vistát. De ha van otthon XPd akkor nyugodtan felrakhatod, bármilyen driver probléma lenne az Asus weboldaláról minden eszközhöz letölthetőek a legújabb driverek.
Az meg hogy játékok... Hát arról igazából nem tudok nyilatkozni, csak annyit hogy Fifa '08-'09 1024en tökéletesen megy. Jár hozzá táska meg egér ennyiért? -
csaba0223
senior tag
Sziasztok! Ez most egy tök láma kérdés lesz
de tanácstalkan vok! Az Elektrowordben van egy noti! Asus sajnos nem tudom pontossan a tipusát! Azt tom hogy 2G-ram van benne 160GB-hdd meg valami ATI HD 3570-es videókari, de ez nem biztos! de 3000 felett van a tipusjelzése a videókarinak! A procit nem tom
149000ft a gép!
A kérdésem az hogy igaz e hogy csak vistát lehet felrakni? (az eladó ezt mondta!) Meg hogy felejtsem el a játékot ezen a gépen mert nem fog menni rajta semmi jobb játék! Vegyek drágábbat! Szerintetek igaz? vagy csak hülyített! -
Genius007
őstag
Sziasztok!
Lehet hozzájutok egy Asus notihoz!
Elméletileg lejárt a garancia (14hónapos) de én úgy tudom 2év nemzetközi asus garancia van rá!
Sorozat száma megvan, de nem találtam az asus honlapon semmi ilyesmit, ahol lehetne ellenőrizni a gart .. (Úgy tudom sorozatszám alapján is lehet)!
Fuji notimnál bezzeg egyből megvolt -
válasz
longjoe #6219 üzenetére
a turbo memory funkció xp/2000 alatti letiltásához készült az alkalmazás!
azt találták ki, hogy mivel xp/2000 alatt nem működik a funkció, ezért letiltják az alkalmazás használatával, hogy az eszközkezelőben ne virítson az illesztő nélküli eszközre utaló figyelmeztetés... -
xlalix
tag
Van nálam egy asus F9e noti. Van benne webcam.Úgy vettem észre van a webcam mellette egy kis vaku féleség...Az lenne a kérdésem h az tényleg vaku akar lenni?vagy csak én vok láma mert sehol nemtom bekapcsolni...
Előre is kösz -
Tonyk
veterán
válasz
FazekasLaci #6211 üzenetére
Én csak erre reagáltam: Ennek ellenére továbbra is meggyőződésem, hogy az ASUS-nál strapabíróbb notit nem láttam
-
longjoe
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Kb két hete vetem egy F3sc modell Z53sc-ap 327c verzio gépet.
Vista elő telepitve.Két három napig el is voltam vele,de iszonyu lassú volt a gép.
Váltás XP ,gép látványosan gyorsabb lett,de marad egy bejegyzés az eszközkezelőben amit nem ismert fel,az internet fel szántása után kiderült,valami turbo memory az.OK,kéne hozzá xp driver,hát az nincs ,csak vista.Se az intelnél,se az asusnál,vistás meg nem jó az xp-hez.U.I:csak tudnám minek foglal el a rendszer 500mb a ram-ból.
-
FazekasLaci
aktív tag
Ez 100%, hogy nem az Asus hibája. Ez a Windows hibája. Ha az Asus-é lenne, akkor nem menne a DVD Linux alatt...
Az a furcsa, hogy turkáltam a Registry-ben és megtaláltam a Toshiba driver bejegyzéseit, de nem tudom, hogyan kell visszaaktiválni. Na mindegy, majd egy Windows-os fórumon megkérdezem.Örülök, hogy Asus-t vettem annó. Igazán jó vétel volt, mindenkinek csak ajánlani tudnám. Ha lecserélem is, ezt ugyan el nem adom. Jó lesz tartaléknak
ha a másik elromlana. Mert ez biztos soha nem fog
-
Tonyk
veterán
válasz
FazekasLaci #6209 üzenetére
Ez 99%, hogy nem az Asus hibája.
-
FazekasLaci
aktív tag
Hali,
megcsináltam, de nem működik
Úgy néz ki, hogy XP újrainstall. Kár.
Mert akárhogy próbálom megismertetni, az XP nem látja, és azt mondja, minden tökéletesen működik. Talán mégis jobb a Linux. Ott legalább nincs ilyen baki. Csak kár, hogy kevés a szoftver...Ennek ellenére továbbra is meggyőződésem, hogy az ASUS-nál strapabíróbb notit nem láttam
-
F1r3b1rd
tag
Sziasztok, lenne egy kis gondom. Most vettem meg az első laptopomat egy Asus X51L -t. A kapott lemezről felraktam az összes progit.
Az energiatakaréskosságot szabályzó power4gearnek a proci sebességét nem kéne állítania mikor pl a battery saving v quiet office módban van és nincs szükség a teljes kapacitásra? Úgy tudtam h C&Q szerűen működik, de nálam folyamatosan 2,1 Ghzen ketyeg a cpu.
Válaszokat előre is köszönöm -
warren
tag
Köszi a segítséget.
De......
Nem vagyok ezek akik bármit is terjesztenek, de mivel nem ismersz ez megbocsájtva.
Tehát ne általánosítsunk.Amúgy semmi gondom az Asus-al.
Másodszor már néztem a honlapján ahol meg is találtam az A7K szériát, letöltés fülre katt, elő is jött a kis ablak oprendszer kiválaszt ( XP ) fel is dobta hogy talált 28 fájlt, de amikor lenyitom akkor mindegyikhez oda van írva, hogy akármi driver for Vista; és ha netán rákattintok akkor a letöltendő zip nevében is a Vista32 vagy 64 szerepel, XP meg sehol.
De még mindig lehet én vagyok a béna, mint "azok" akik "ezek".
Mellesleg a noti nem az enyém, én csak próbálok segíteni a kollégának aki vette.Uff
ui: ha netán egy linket is tudnál mellékelni az sokat segítene a bénaságunkon.
üdv:
warren -
ertz
aktív tag
VAN.
www.asus.hu ....
A7KC nincs, csak A7K vagy A7Jc, nem tudom melyik kell neked, de mind a kettőhöz van XP driver is... Már a második vagy 2 napon belül aki nem talál Xp drivereket... ami ott van az oldalon.
Aztán ezek terjesztik hogy huu de rossz az Asus, mert még xp driverei sincsenek... néphisztéria.
OTT VAN MINDEN A HIVATALOS OLDALON! -
warren
tag
Sziasztok,
elkelne egy kis segítség, az egyik ismerősöm most vett egy Asus A7KC-7S026 -os notit, oprendszer nélkül, csak Vista-s driver CD-t kapott hozzá, letöltehetőek valahonnan az XP-s driverek?Az Asus honlapon keresgéltem/tünk de ott is csak a Vista-s driverek vannak fent.Van valakinek ötelete?Esetleg megoldása a problémára?
Előre is köszönöm
üdv:
warren
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged