- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- eGPU tapasztalatok
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
exchanged13 #36785 üzenetére
Az iGPU az egy nagyon hasznos jószág pedig. Ezekben már mvaa jó szinten van. Simán nézem a filmeket, youtube videókat minden szir szart és a dGPU meg se mozdul. Nem melegszik a gép sem annyira ilyenkor. Radeon software mindenképp kell, és szerintem ezt ki offolni sem tudod, mert úgy is vissza fogja magát tenni. AC-ben tudnál adni neki egy ULTIMATE pofont, ami kikapcsolja, de az meg nincsen. AC-n belül is minden up to date? Mert ott is szokott lenni egy rakat frissítés állandóan.
Az AMD mindig is jó volt az iGPU-ban, ezt nem is lehet tőle elvenni.
Szerk: BIOS-od mikori?Szerk:
Lalikiraly
Ez nekem egy teljesen új felület, én ezt fel se ismerem. Mindjárt ránézek. Mindenképpen szoftveres nyűg lesz , rendszeresen probléma van vele. Amúgy baromi jó cucc amikor működik egész más élmény a film/zene. Nekem mostanság nem volt gond vele
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Társasjáték topic
- Gitáros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő