Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
exchanged13 #36760 üzenetére
Az Armoury Crate GPU PowerSaving az Opimized legyen szerintem. Ultimate ott kellene legyen nálad is pedig. Próbáld meg az AC uninstallerrel leszedni, és feltenni a legújabbat, de a weboldalról. Nvidia control panelben adjál neki globálisan egy "minőségi" beállítást mindenre. Ha azóta jött ki WHQL told rá azt is. Érdekes jelenség, ilyen még nem volt, hogy beállítod high-ra aztán nem high. Mondjuk én abba a korszakba nőttem fel amikor MINDENT butítottunk az fps kedvéért, így elsőre én nem tudtam mit kell nézni
Szerk: Ja és hiba esetén a Geforce Driver install, az clean install mindig ugye?
Mert ha express, akkor olyan mintha nem csináltál volna semmit.Remélem sikerül, nem a gép hibája. Annak tudnia kell könyökből.
Lalikiraly
A DTS Audioval volt egy olyan, hogy C-Media bug, lejött vagy 50 ezerszer mire végre jó lett, és nem dobta fel többet. De onnantól működik.
Amúgy mi vele a gond hibát ír ki leáll vagy mit csinál?
Lehetséges megint elbénáztak valamit. Nézd meg win update-ben nincs e beragadva. -
Gubu0101
veterán
válasz
exchanged13 #36760 üzenetére
Azt ugy lehet,hogy atvaltod masikra,probald ki az optimizeden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 7560 - XEON W-11955M I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I RTX I Cam I W11 I Gar
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest