Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szobbal

csendes tag

válasz Hmmm1 #27703 üzenetére

Nekem X550DP van 2 éves konstrukció. AMD A6 HD8450 beépített grafikus meghajtóval, + HD8670M VGA 2GB Jól hangzik de nehéz eset.
    Nem egy sárkány. filmezni netezni. régi játékok mennek rajta. a + 4GB ram amit vettem bele sokat dobott a sebességen meg egy SSD. De a kijelzője ennek se csúcs szuper pedig elvileg HD (elvileg a HD a felbontásra értendő, és ezeknek a laptopoknak 720p felett van picivel a felbontása). TN és a betekintési szöge is elég rossz viszont matt az üveg. Én is úgy hallottam hogy az X széria nem egy csúcs gép. Igaz én utolsó darab ként meg tudtam venni 60eHUF környékén az Auchanban februárban (eredeti utolsó ismert ár 126 000). Az ATI vagy is AMD már nem támogatja Driverrel a videókártyát. ez az Nvidiánál másképp lenne, ott még külön ki is lehet választani a grafikus kártyát, ATI-nál nem. Én alapból win8-at tettem rá és az frissült 10-re. Amúgy a 10 sokkal felhasználó barátabb mint a Win8-8.1. Win7-et már erre se tudtam volna tenni nincs support sajnos. Én is tiltakoztam a Win10 ellen de hétköznapokra teljesen jó. De ha tényleg Win10 alatt is ennyi probléma van, vissza kell vinni és hozni másikat. Nekem a tuch-al semmi gondom nem volt soha. Én a Bluetooth-al voltam így a Win azt se tudta milyen kártya van benne. Nincs rá aláírt Driver. De azt is megoldottam egy cserével.
    Én amondó vagyok csomagold vissza és irány a bolt és egy másik gépet el kell hozni. Lehet valami nem kóser a hardverral, mert ilyet még én se hallottam hogy Win10 alatt nem mennek dolgok főleg hogy támogatott.
    És ha a másik géppel is ez van akkor keresnék másik konfigot.

Új hozzászólás Aktív témák