- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
-
mondeo61
tag
Üdv.
N750JK laptopba van üres hely SSD-nek, de garis még. Kérdésem, hogy ismeretetek szerint berakhatom vagy csak ASUS szerviz szerelheti be gar. vesztés nélkül?
Köszönet! -
törölt tag
Üdv. Kezd lehalni az X54H billentyűzete. Bele lett tenyerelve egy bulis estén, és nem igazán vesz minden billentyűt azóta.
Amit tudnék venni az 04GN0K1KHU00-2 jelű, ami benne van az meg 04GN0K1KHU00-3 jelenthet ez problémát?
Szerk. Ahogy a weboldal képén nézem a szalagkábel ugyanolyan. -
copipunk
újonc
Sziasztok! egy nagy kérdésem lenne hozzátok. a helyzet a következő adott egy vadi új laptop: ASUS R540SA-XX150T 15.6" SILVER. bekapcsolom csatlakozik a WIFI-hez de van amikor 1 prec van amikor 10 perc után le is dob nem segít csak az újraindítás de a gép szinte használhatatlan netezésre. mi lehet tenni illetve találkozott már valaki hasonló problémával. drivert mar probaltam több félét is, nem oldotta meg a problémát.
-
szupersanyi
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Asus K501LX DM045D notebookom és tegnap vettem észre egy elég furcsa problémát. A kijelző jobb alsó részénél nem érzékeli az egér kattintást. Ezért például nem tudok felgörgetni egy oldal tetejére. Először azt hittem, hogy csak a Chrome-nak van valami baja, mert pár hete egyszer volt vele probléma, de kiderült, hogy más alkalmazásban sem érzékeli a jobb alsó sarkot. Mi lehet a baja? -
Bkrisz9
őstag
válasz
FalconKnight #27290 üzenetére
Szerintem írj ide: [link] és töltsd ki az összefoglalót. Azt előre leszögezhetem, hogy le fognak beszélni de majd ott kapsz bővebb indoklást. Én alapból menekülök az AMD-től annyi driver gondom volt velük szóval inkább nem nyilatkozom mert elfogult vagyok.
-
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok!
Erről a gépről van tapasztalata, véleménye valakinek?
Nagyon tetszik, minden tekintetben megfelelne az igényeimnek, de kicsit tartok az AMD-s procitól, szerintetek?
-
Dhampir
félisten
-
Akee92
tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy Asus K501UB notit. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell manuálisan ki-be kapcsolni a billentyűzet háttérvilágítását? Kell hozzá valami spéci driver? Mi a billentyűkombinációja? Csak mert pl alvó állapotból felébresztésnél rendom felvillan egy pillanatra, meg volt hogy újraidítottam és úgy indul újra hogy világít, viszont én még saját kezűleg nem tudtam működére bírni...
Előre is köszi a választ!
-
BruTaLG
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. x55vd kapcsolójához szalagkábele nincs véletlenül valakinek? Az enyém megtört és így nem az igazi -
rx8pencz
tag
válasz
szabonagyur #27276 üzenetére
Üdv!
Win 10 és az asus.com-ról szedtem le a drivereket.
-
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Bkrisz9 #27279 üzenetére
Viszont, ha ugyanaz az N billentyűzete, mint a G típusnak, akkor jó lehet, mert az utóbbit dicsérték, mivel egész hosszú a leütési útja, és kényelmes rajta gépelni. Talán a vörös színű, háttérvilágítás nélkül kicsit nehezebben kiolvasható betűk jelenthetnek hátrányt a G esetében. Sokat nem gépeltem vele, de nem tűnt rossznak a G, csak a (számomra) nehézkesebb olvashatóságát éreztem zavarónak. Még a kisebb numpad gombok tűntek zavarónak, és pár gomb megszokottól eltérő helye, valamint az ominózus helyzetű be/kikapcsoló gomb.
-
Fece87
csendes tag
válasz
szabonagyur #27275 üzenetére
De a laptopról felhasznált anyagok,összeszerelés, melegedés.. Az elfogadható ?
-
Fece87
csendes tag
Üdv Mindenki !!!
[ASUS N551JW CN138H Refurbished N551JX-CN138H] laptopról szeretnék egy véleményt, programozáshoz kéne lehet kicsit sok hozzá.. de szerintem elég jó áron van. Előre is köszi. -
rx8pencz
tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám az ASUS K501L-es laptopommal,hogy mostanában egyfolytában szakadozik a hang,és a kép is.Példa: netezek chrommal,zenét hallgatok youtubon,és egyfolytában szakadozik a hang,valamint a kép is,ha húzom az egeret.Töltőn van,az energiagazdálkodásnál teljesítmény centrikuson van.A task managerbe a processzor igénybevételénél random felugrál 100%-ra,majd visszaáll 20-30%-ra (értelemszerűen attól függően hány lap van megnyitva). Esetleg van valami ötletetek,hogy mi lehet a problémája?
Köszönöm előre is! -
törölt tag
Tud valaki Debrecenben, vagy Hajdúböszörményben olyan helyet, ahol vehetek pár bontott lomot egy X54H-ba?
Billentyűzet kellene, és a bekapcsoló gomb szalagkábelének a lefogató műanyagja. -
dollarZ18
tag
Üdv!
Laptop vásárlás előtt állok. A jelölt: Asus ROG G551JW-CN214D
Szeretném SSD-vel bővíteni, viszont több helyen is olvastam, hogy az átlagostól sokkal kisebb a hely a bővítéshez. Az SSD-s topikból ide küldtek, hogy itt kérdezzek, mivel ez nem túl gyakori. Meglehet oldani egy SSD beszerelését?
-
Ricsi85
csendes tag
Sziasztok
ezzel a laptoppal van valakinek tapasztalata?
Vagy úgy általában a vivobook családdal?Köszönöm a segítséget.
-
fuze
őstag
válasz
racskobalazs #27264 üzenetére
Hát az asus szervizben barbárok dolgoznak, szóval észre sem veszik ha összegányolsz valamit
Viccet félretéve tényleg nagyon balszerencsésnek kell lenni, hogy a szervizpanelen keresztül garanciális hibát vétsen az ember. Illetve a panel felnyitása nem veszi el a garanciát, ez 100%.
Szerk.: Mondok még jobbat! A dvd író helyén lévő HDD caddy-t magamnak vettem ki, hogy a szervizelési szabályok szerint ne törölhessék. Elsőként ők vették ki, de mondták, hogy magamnak is kiszedhetem, nem gond.
-
Gergosz2
veterán
válasz
nincs semmi matrica meg hasonló, nyoma sem lesz hogy beleteszed.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Sajnos ezt le kell nyelni. Kellemetlen.
Vagy kockáztatsz..
-
Bkrisz9
őstag
válasz
racskobalazs #27261 üzenetére
Ha arra jársz kérdezd meg tesznek-e be ott ők és ha igen mennyiért. Avagy jár-e garancia vesztéssel ha megcsinálod. A para az, hogy ezeken ha jól tudom nincs szerelőnyílás és nagy gecik azok a pöckök amit az alját tartják, ha letörik egy ugorhat a garancia. Esetleg ha tudod akkor hivatalos szervizben járd meg ugyan azt a kört mint amit fent írtam az MM-re.
-
oszi666
őstag
Sziasztok, Asus k53sv-n hogyan lehet beállítani a wake-on-lan-t? Teamvieweres távolról ébresztéshez kellene. Egyáltalán van ebben a laptopban ilyen funkció? Nem találtam róla egyelőre semmit. Win 7 van rajta. Amit a teamviewer ír manualban azokat mind beállítgattam, de a BIOSban nincs WOL amit lehetne kapcsolgatni csak a boot sorrendnél tudom hozzáadni a LAN-t. Második generációs core i processzor van benne, így olyan 2009 körülire tippelném a gépet.
Ötlet? Előre is köszi! -
Bkrisz9
őstag
válasz
racskobalazs #27259 üzenetére
Ja, azzal ne csodálkozz. Visual studio újabb változatai, Autodesk programok, adatbázis mind RAM gyilkos... Ilyenkor kell RAM-ot bővíteni. Ezeknél a programoknál inkább a 12GB-ra mennék mint a 8-ra tuti ami tuti.A RAM ára nem annyira vészes.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
racskobalazs #27256 üzenetére
Azért van a RAM, hogy használva legyen nem azért, hogy üresen álljon. Ha nincs semmi RAM igényes specifikus alkalmazásod akkor a 4GB a mindennapokban elég win 10 alatt is (főleg, hogy szándékosan tölti be a RAM-ot a windows a gyorsabb működés érdekében és ha kell akkor kilövi az általa betöltött nem szükséges processeket). Ha van olyan programod ami többet eszik vagy hardcore neten szörfölő vagy millió tab-al akkor meg venni kell még RAM-ot, pár ezres csupán. Az 300-500 MB amit win7-el nyersz nem fog kisegíteni ebben az esetben. Ja igen, ha sikerül is összevadásznod a drivereket akkor sem fog valószínűleg jól működni a 7-es, egyszerűen nem támogatott. Esetleg próbálj meg 8.1-et.
-
Gergosz2
veterán
válasz
racskobalazs #27256 üzenetére
nincs támogatás win7-hez. Ha működésre akarod bírni, akkor neked kell összevadászni a drivereket. Mellesleg egy 4GB-os modul 4-5k-ért beszerezhető.
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
Van egy ASUS X555UJ Típusú notebookom, amire reggel raktam fel Windows 7 rendszert (windows 10 mellé dual boot), de driver problémái vannak. Ott kezdődött, hogy semmilyen drivert nem ismert fel de azt már megoldottam többé kevésbé minden fent van kettő, talán a legfontosabbat kivéve. Touchpad, valamint USB driver az ami nem ment fel rá. Kerestem hivatalos oldalon, nem hivataloson semmi nem használt. Így nem tudok se egeret hozzádugni se touchpadot használni ami kb ellehetetleníti a hosszabb távú használatát.
Bárki találkozott már ilyen problémával? Ha igen akkor hogy oldotta meg/mit lehet tenni?
Előre is köszönöm.
(UI: Win 7 azért került rá mert a 10 alapból megeszi a ram 50%-át míg a win 7 jelenleg 20-25%-ot használ, kellett ez a ram (összes 4gb van benne).)
-
szobbal
csendes tag
válasz
BB9360 #27253 üzenetére
próbálj USB-ről bootolni. Nekem egyszer egy driver erőltetés után csinálta ezt a WIN10. De volt rendszermentésem.
Azt nem tudom hogy a Win7-nek a telepítőjén van-e javítási lehetőség. Ha van azt érdemes futtatni vagy valahogy elérni hogy Boot-oljon.
Ha logó megjelenik ESC bill nyomkodásával eléred a boot device menüt. ott válaszd azt amiről indítanál.
Így látatlanban elég nehéz -
BB9360
aktív tag
válasz
szobbal #27252 üzenetére
Köszönöm.
Sajnos az aktiváláson túl vagyok, most az a gond, hogy hiába hívok fel bárkit, a gép a logón túl nem jut, azt ismétli. Ezen telefonon nem fogtudni senki segíteni egy kóddal, mert nincs hova beírni...
Átállítottam a bios-ban a sorrendet, most a dvd meghajtó az első, de meg se nyekken arra sem, hogyha zenei cd-t teszek bele, egyáltalán nem kiabál.
Más ötlet? -
szobbal
csendes tag
válasz
BB9360 #27250 üzenetére
Helló! ha tényleg eredeti a Win7 ami a gépeden van akkor van matricád vagy kódod, amivel a MS-nél tudod aktiválni telefonon keresztül! Telefonos aktiválás. Nem próbálkoznék aktiváló progikkal ha hivatalos az oprendszer.
A telefonos aktiválás viszonylag egyszerű le van írva minden lépés. -
Tomi_Sci
őstag
Szerintem nekem is meghalt az egyik venti a k501lx-emben. Laptopszalonban vettem, a honalpjukon azt írják ők is szerződött Asus szervíz. Vigyem be hozzájuk, vagy az Asus oldalán töltsem ki az RMA nyomtatványt, és küldjem el (talán a fixdirecthez?)? Kik dolgoznak korrektebben, gyorsabban? Utána meg mehet a Bizalom Program... az is kalandos lesz azt hiszem.
-
BB9360
aktív tag
Üdv!
Remélem, valaki tud segíteni!
Adott egy x55a noti, amin w7 ment. Kipróbáltam a w10-et, de nem jött be, ezért még az 1 hónap lejárta előtt visszaraktam a w7-et. Nem is volt semmi gond egészen tegnapig, amikor kiírta, hogy nem genuine a w. Nem én telepítettem anno, ezért kérdeztem az öcsémet, hogy mi lehet. Azt írta (külföldön él), hogy aktiválni kell, küldött is egy programot. Most végig csináltam, a végén mondta, hogy indítsam újra. Megtettem, de azóta nem jutok túl az indulási asus logón. Újra és újra csak az a pár másodperc ismétlődik, a ventillátor forog ezerrel, de semmi több.
A w hivatalos.
Van, aki meg tud menteni? Nem értek hozzá, tehát az esetleges ötleteket is így adjátok, kérlek!
Nagyon köszönöm!Látom, nem is olyan régen más is kérdezett hasonlót, hátha most nagyobb szerencsével járunk, és mindketten kapunk vmi választ!
-
konyi79
addikt
Na igen, a néhány dollár kb annyi
Esetleg megvan az n-es 7260, ha ki szeretnéd próbálni a gépedben és összehozható. De n-es wifitől ne várj 7-8 Mb/s-nél többet.
Én ezért cseréltem routert is, érzésre már nincs különbség a gigabites ethernethez képest (persze mérve, meg nagy fájlokat másolva van) -
fuze
őstag
válasz
HoaryFox #27245 üzenetére
te is kínából rendelted? [link]
Lehet már beszéltünk erről régebben, a wifi modul csavarjával kapcsolatban, de nem emlékszem mi volt a válasz. Mint láthatod végül csak szétszereltem a notebookot.
Azt kell, hogy mondjam nem olyan vészes mint amilyennek az ember gondolja.
-
fuze
őstag
Szétkaptam a laptopot, hogy kicseréljem benne a wifit. Asus G56JR-ről van szó. Gyárilag ez a gusztustalan Qualcomm Atheros AR9485WB-EG volt benne, ami világhírűen katasztrófa. Kaptam két darab wifi modult. Mint kiderült, az egyikben nincs BT, de tudja az 5 ghz-et, a másikban meg van BT, de nem tudja az 5 ghz-et. Muszáj volt az utóbbit választanom.
Amit nem értek, hogy hiába lett stabil mindkettő esetében a netem, a letöltés sebessége nem megy 4,5 MB/s fölé. Ennek kb 6,5-el vagy 7-el kéne letöltenie, de nem megy feljebb. A katasztrofális qualcomm néha tudta produkálni a 6 megát, de az meg megbízhatatlan volt, eldobta a wifit stb... Mi lehet ennek az oka?
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Egy Asus K501LX-DM145D laptopom van, a kérdésem kinek van pont ilyen típusú gépe billentyűzet háttérvillágítással? -
TeebyKay
őstag
válasz
badrian250 #27239 üzenetére
Ha magadtól csinálod akkor valószínűleg igen. Ha szét tudod szedni nyomtalanul és nincs matrica amit eltépnél, nem törsz le semmi pöcköt és nyom nélkül össze is rakod akkor nem feltétlenül. Egyébként valami szakszervizben, pl laptopszalon.
-
badrian250
tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy egy Asus x556 laptopnál garanciavesztéssel jár-e, ha ssdt akarok rakni a hdd helyére, a hhdt pedig az optikai meghajtó helyére teszem (le van plombálva vagy valami hasonló?) ? Ha igen, akkor ezt hol csinálják meg nekem hivatalosan?
Előre is köszi!
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Ez a topic pörgősebb, ezért a G551 fórumán kívül itt is megkérdezném, hátha valaki meg tudja mondani, hogy a G551JW-CN107D vajon IPS-kijelzővel van szerelve?
-
szobbal
csendes tag
A Windowsnak is van valami kép élesség vagy is szövegélesség állítás. Csak már nem tudom hol. egyszer rábukkantam valahol unalmamban. Lehet a vezérlőpultnál. De nem emlékszem pontosan. Win10 volt az biztos, és csak támogatott programokat tud kezelni. A Chrome az nem az azt tudom.
-
Milgram1
aktív tag
Hali,
Múlt hét szerdán vettem egy Zenbook UX303UB-t és a kérdésem az lenne hogy az normális, hogy ennyi idő alatt aida az akkumlátornál 5%-os elhasználódást ír? Hétvégén még 4 volt. A másik kérdésem az lenne, hogy nem lehet valamit kezdeni azokkal az alkalmazásokkal amik 125%-os nagyításnál életlenek lesznek? Ugye 13,3 inches a gép és a fullHD, szóval elég kicsik a dolgok ha nincs nagyítva.Szerk: Az Asus-tól kapott emailben:
Ez mindössze egy szoftver által kalkulált érték.
Amennyiben tovább romlik ez az indikátor célszerű lehet jelenteni a problémát kiváltképp, ha ez az üzemidőre is hatással van. -
szobbal
csendes tag
Hello!
Eltörtem a DVD maszkját mikor át akartam rakni a Caddy-re. Letörtek a pöckök.
Ügyes voltam. Honnan tudnék beszerezni egyet pótlásnak?? vagy hogy keressek rá?
X550DPVálaszokat köszi!
-
cut
aktív tag
Sziasztok!
Van egy régi asus x53u amd laptopom.
Rendeltem hozzá egy utángyártott aksit. Berakás után, 45% on volt az új aksi. Majd 1 óra alatt lemerült.
Amikor fel akartam tölteni, akkor elkezdi tölteni és megáll, 0% on marad. (a régi aksit tölti, de az gyorsan lemerül) Írtam a cégnek és küldtek még 1 et. Ami ugyancsak ezt csinálja.
Mi lehet a gond? Az új aksik a rosszak vagy a noti? Mit lehet tenni?
Előre is köszönöm a válaszokat.Cut
-
Leghu
újonc
Sziasztok.
Van egy Asus k54l típusú laptopom. A laptop akkumulátor nélkül került hozzám. Szereztem egy 4 cellás utángyártottat, bontatlanul, viszont van egy "kis" probléma vele: a windows szerint csatlakoztatva, töltődik, de semmi. AIDA64 szerint az elhasználódottság mértéke 95%. Az akkumulátor 2011-ben lett gyártva, valószínűleg azóta állt. Tud valaki valami megoldást?
-
Mikso
tag
válasz
szabonagyur #27222 üzenetére
Szia!
Köszi a választ, most épp Rufussal próbálom az XP-t erőltetni..
Intel Duo T5550 van benne. -
Mikso
tag
Sziasztok!
Lenne egy ASUS X51RL típusú régebbi notebookunk itthon.
2 éve kapott elvittük egy szervizbe ahol azt javasolták egyéb indulási problémák után hogy beleraknak egy új merevlemezt.. 2 évig hozzá sem nyúltunk mivel olyan lassú volt mint a halál én meg nem foglalkoztam vele volt másik.. Most viszont életet kellene belé lehelnem és sehogy sem sikerül.
Szétszedtem és most láttam kapott egy 128-as Crucial V4 SSD-t.
Sajnos win telepítése lehetetlenné vált, próbáltam CD/DVD/USB szóval mindent és kidobja hogy Cant Boot from CD: error 4.... Ez volt a CD-nél, DVDnél pedig kidobta hogy hiányzik a ...krnl.exe és ismét nem sikerült.
A legfrissebb BIOS van rajta (nem frissítettem..), de ha jól tudom kell lennie valahol AHCI mód beállításának( ha már ssd...) de azt sem találom a biosban, kicsit túl egyszerűnek tűnik.Valakinek valami tippje hogy mégis mit tudnék kezdeni a géppel, vagy hasonló tapasztalat?
Gergő
-
HoaryFox
őstag
válasz
Tomy27 #27218 üzenetére
- A Kingston neked nem fogja a világ összes laptopjában kipróbálni az összes RAM-ot. Simán mennie kell.
- 6 vagy 8GB... hát, nekem az előző laptopomban meg most az asztaliban is 8 GB van, igazából alig a felét használja ki a gép. De ha belefér a büdzsébe, menjen 8GB
- Nem fogod észrevenni a CL9 és a CL11 közötti nüansznyi különbséget. -
Tomy27
tag
Üdv,
Lenne pár kérdésem, RAM bővítés ügyben.
Egy ASUS K52Jr PC- be jelenleg 2x2GB Hynix RAM van,
ami 1333MHz,1,5V,CL9- es ugyan, de 1067MHz- n megy, a
BIOS is ennyit ír.Ami érthető, mert a CPU csak 800/1066MHz- t
támogat az Intel adatlapján megnézve.Szerintetek ha veszek bele
két egyforma Kingston KVR16S11S8/4 típusú RAM- ot, akkor elfogadná?
Mert a Kingston oldalán, valamiért nem volt a kompatibilis RAM- ok közt,
de elvileg szerintem mennie kellene benne, csak ugye 1066MHz-n ugyebár.
Másik két kérdésem, hogy lehet jelentősége hogy 6GB vagy 8GB lenne benne?
Linux Mint 8 Cinnamon megy rajta, ami alapban 9%- RAM használattal indít,illetve
Firefox időnként igen sok lappal megnyitva, meg film nézés megy még álltálában.
Illetve gyakorlatban észrevehető hogy a gyári RAM CL9- es,a Kingston CL11- es? -
törölt tag
Lehet, hogy nem a legjobb topikban kérdezem, szóljatok, ha máshol kéne.
Van egy N550JK gépem, 2 éve használom, de most próbáltam ki először rajta komolyabb játékot (The Crew), kicsit melegnek éreztem a gépet, ezért Open Hardwer Monitorral lecsekkoltam játék közben.
CPU: ~85 °C, 92 °C max
GPU: ~83° C, 93 °C maxEzek milyen értékeknek számítanak? Bírnia kell ennyit a gépnek, vagy inkább hanyagoljam az ilyen játékokat? Amúgy semmi akadás, semmi teljesítménycsökkenés, gyönyörűen fut.
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Segitsetek lécci, gondom a következő:
van egy asus f75a laptomom, amire uj oprendszert, win 7 -et szerettem volna telepiteni !
Nagy nehezen sikerült elérni, hogy bootoljon dvd-ről....
ez alapján: [link]fel is települt rendesen, de ujraindulás után mikor elöször jöt volna be rendesen az op rendszer,
csak folyamatosan ujraindulgat...asus logo majd kis villogo kurzor , és ez folyamatosan... közben mintha a dvd-meghalytó is kettyegne.....
Elöre is köszi, ha tudtok valami okosságot az ügyre!
-
bye all
csendes tag
Sziasztok. Van egy asus k55a notebookom. A probléma az lenne, hogy tettem bele a gyárival azonos 4GB Kingston RAM-ot illetve egy Samsung 250GB-os SSD-t. A bios látja mind a kettőt, viszont az SSD-t nem ismeri fel. A pendrive-t sem ismeri fel, sőt bootoláshoz semmilyen lehetőséget nem ajánlott fel. Telepíteni szeretnék egy Win7-est rá, de így nem fog menni. Ami benne volt gyárilag HDD azt látja és arról bootol is. Ötletek? Köszönöm.
-
szabonagyur
félisten
válasz
MightyEagle #27210 üzenetére
ÜFSZ max aki tud segíteni, de nem véletlenül adták....
-
MightyEagle
csendes tag
válasz
MightyEagle #27204 üzenetére
Rögtön az elején el is akadtam.
Regisztrációs azonosítót kér,amit a regisztráció után e-mailben kaptam meg.Ami már rég nincs meg.
Ezt az azonosítót le lehet valahonnan kérni? -
szabonagyur
félisten
válasz
8xdjaaajxd8 #27208 üzenetére
Minden driver legyen fent az Asus oldalról, ATK főleg.
-
8xdjaaajxd8
újonc
válasz
szabonagyur #27207 üzenetére
nem én telepítettem de elméletileg igen de nézetm az asus honlapját de ott nem talélta, a billentyűzethez
-
szabonagyur
félisten
válasz
8xdjaaajxd8 #27205 üzenetére
Driverek fent vannak? Honnan szedted le?
-
szabonagyur
félisten
válasz
MightyEagle #27204 üzenetére
Akkor netes formanyomtatvány kitölt és várod a pénzed.
-
8xdjaaajxd8
újonc
válasz
8xdjaaajxd8 #27190 üzenetére
hall valaki??
-
MightyEagle
csendes tag
válasz
szabonagyur #27203 üzenetére
Igen,beregisztráltam a vásárlás után.
-
szabonagyur
félisten
válasz
MightyEagle #27202 üzenetére
Be volt regelve amikor vetted? Nem minden vásárlásra vonatkozik.
-
MightyEagle
csendes tag
Sziasztok!Tegnap este írtam,hogy Asus T200-am a szervízből visszatérőben van,alaplapot cseréltek benne,HDMI-s gondok miatt.
Viszont itt van ez a bizalom garancia program is,ami szerint műszaki meghibásodás esetén a javítás után 30 napon belül igánylést lehet benyújtani,és ha jogos,akkor a teljes vételárat visszatérítik.
A vásárlás napjától kezdve nem vagyok vele elégedett,de visszavenni sose akarták.
Van valakinek tapasztalata ezzel a bizalom garanciával kapcsolatban?
Szerintem a problémám műszaki eredetűnek számít,de hát ki hogy gondolja.
Van esély rá,hogy visszafizetik az árát,és megszabadítanak tőle,vagy ne is próbálkozzak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest